صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ژنرال
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 22

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    امروز هم همین طور بود معاملات،یه کم رو اعصاب داره راه میره...;)

جالبه که اول به مجمع دعوت کردن و هنوز حسابرسی رو ندادن!!!اینجوری دیگه نوبره والا!

در مجموع چون 28 مجمع داریم پس قطعا باید تا 18 فروردین گزارش حسابرسی شده بیاد...
    شایعاتی مبنی بر تعدیل حسابرسی شده 91 مارگارین به گوش میرسه که اگه واقعا این اتفاق بیوفته من یکی به حرفی یه دوست عزیزی وقتی گزارش دوازده ماهه اومد و بهشهر 10 درصد تعدیل داد و مارگارین 60 درصد به من گفت:
    انگار فروش های غبشهر رو هم تو صورت مالی مارگارین اوردن!
    فقط منتظرم مارگارین دوباره تعدیل بده و بهشهر تعدیل نده تا دینامبت ببندم به خودم برم کارخونه رو رو سرشون خراب کنم!:D

به هر حال امیدوارم زودتر گزارش حسابرسی سهم بیاد رو کدال تا بهتر بتونیم راجع به سهم قضاوت کنیم...;)
    با سلام خدمت مرادی عزیز
    فعلآ به صورت مقدماتی به تحلیل غبشهر میپردازم و بعد از گزارش حسابرسی به صورت دقیق تر به این سهم خواهم پرداخت
    32% بازار روغن در دست این شرکت می باشد و پس از آن مارگارین حائز این رتبه می باشد ( بنابراین کلآ بازار روغن در دست آن دو شرکت می باشد و نگرانی ندارد در اصل دراختیار بهشهر می باشد )
    برنامه امسال شرکت تهیه روغن تخصصی است که سودآوری عالی دارد ( برگزاری همایش با صاحبان صنعت شیرینی و شکلات )
    شرکت تا اوایل تابستان امسال افزایش سرمایه 75% خود را به ثبت خواهد رساند ( از طریق سود انباشته )
    شرکت حدود 67% مواد اولیه خود را از بازار داخلی تامین می کند که نسبت به سال گذشته بسیار عالی کارکرده است
    از مجموع فروش : 379 هزار تن آزاد + 3275 تن صادرات + 15929 تن کارمزدی ( با توجه به اینکه مارگارین برای بهشهر به صورت کارمزدی کار میکنه این عدد 15929 واقعآ برای من جای سوال دارد )
    مهم ترین نکته اینکه شرکت وام ارزی ندارد و دارای وام ریالی است
    ** شرکت قادر به واردات روغن خام نیست و نیاز خود را از بازرگانی دولتی تامین می کند لذا خطر توقف تولید وجود دارد ( نتیجه : هیچ وقت نمی توان با شکم مردم درافتاد!!!!!!!!!!!!!!! )
    مهمترین نکته ای که وجود دارد و نباید به سادگی از کنار آن گذشت ( پروژه ادغام عملیاتی با شرکت مارگارین ، خاتمه : پایان 92 ، پیشرفت کار : 47%)
    پروژه ادغام عملیاتی با شرکت مارگارین : مرحله اول شامل انتقال خطوط تولید روغن 16 کیلوئی به اتمام رسیده ( کل تولیدی مارگارین برای این محصول که فقط به صورت کارمزدی برای بهشهر انجام داده در حدود 70 هزار تن می باشد چیزی حدود 17% تولیدات صنعتی بهشهر )
    موفق و پیروز باشید

نظر

• Smart
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 212

من که امروز منتظر منفی غمارگ بودم
      1 بار تحلیلم درست شد
      اما
      خودم تو خواب ناز بودم...حیفش

نظر

• Smart
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 212

خواب نوشین بامداد رحیل
        باز دارد پیاده را ز سبیل

سعدی علیه الرحمه

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

در گزارش هیئت مدیره غبشهر و غمارگ به مجمع امده است:

غبشهر :

اولین پیش بینی سود هر سهم 1493 ریال
          آخرین پیشبینی 3308 ریال
          سود واقعی 3638 ریال
          سود نقدی هر سهم 1800 ریال

غمارگ :

اولین پیش بینی سود هر سهم 137 ریال
          آخرین پیشبینی 1009 ریال
          سود واقعی 1601ریال
          سود نقدی هر سهم 800 ریال

مبارک همه سهامدارانش باد . شفافیت بیشتر از این ؟

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
            خیلی نامفهوم مینویسی مرادی
            10 بار خوندمش
            آما حالیم دییل ! قارداش.

....
            گه واقعا این اتفاق بیوفته من یکی به حرفی یه دوست عزیزی وقتی گزارش دوازده ماهه اومد و بهشهر 10 درصد تعدیل داد و مارگارین 60 درصد به من گفت:
            انگار فروش های غبشهر رو هم تو صورت مالی مارگارین اوردن!
            سلام دوست من،این مطلب به صورت جدی نیست،منظور این نیست که واقعا این اتفاق افتاده،منظور اینه که از رشد شدید سود اوری مارگارین و رشد معمولی سود اوری غبشهر با توجه به اینکه شرایط دو شرکت و سعامدار عمده دو شرکت یکسانه خیلی خیلی متعجب شده بودیم و اگه بخواد دوباره تو حسابرسی هم تعدیل بده و غبشهر تعدیل نده تعجبمون بیشتر میشه،همین!

در اصل توسط ژنرال پست شده است View Post
            با سلام خدمت مرادی عزیز
            فعلآ به صورت مقدماتی به تحلیل غبشهر میپردازم و بعد از گزارش حسابرسی به صورت دقیق تر به این سهم خواهم پرداخت
            32% بازار روغن در دست این شرکت می باشد و پس از آن مارگارین حائز این رتبه می باشد ( بنابراین کلآ بازار روغن در دست آن دو شرکت می باشد و نگرانی ندارد در اصل دراختیار بهشهر می باشد )
            برنامه امسال شرکت تهیه روغن تخصصی است که سودآوری عالی دارد ( برگزاری همایش با صاحبان صنعت شیرینی و شکلات )
            شرکت تا اوایل تابستان امسال افزایش سرمایه 75% خود را به ثبت خواهد رساند ( از طریق سود انباشته )
            شرکت حدود 67% مواد اولیه خود را از بازار داخلی تامین می کند که نسبت به سال گذشته بسیار عالی کارکرده است
            از مجموع فروش : 379 هزار تن آزاد + 3275 تن صادرات + 15929 تن کارمزدی ( با توجه به اینکه مارگارین برای بهشهر به صورت کارمزدی کار میکنه این عدد 15929 واقعآ برای من جای سوال دارد )
            مهم ترین نکته اینکه شرکت وام ارزی ندارد و دارای وام ریالی است
            ** شرکت قادر به واردات روغن خام نیست و نیاز خود را از بازرگانی دولتی تامین می کند لذا خطر توقف تولید وجود دارد ( نتیجه : هیچ وقت نمی توان با شکم مردم درافتاد!!!!!!!!!!!!!!! )
            مهمترین نکته ای که وجود دارد و نباید به سادگی از کنار آن گذشت ( پروژه ادغام عملیاتی با شرکت مارگارین ، خاتمه : پایان 92 ، پیشرفت کار : 47%)
            پروژه ادغام عملیاتی با شرکت مارگارین : مرحله اول شامل انتقال خطوط تولید روغن 16 کیلوئی به اتمام رسیده ( کل تولیدی مارگارین برای این محصول که فقط به صورت کارمزدی برای بهشهر انجام داده در حدود 70 هزار تن می باشد چیزی حدود 17% تولیدات صنعتی بهشهر )
            موفق و پیروز باشید
            بله کاملا فرمایش شما متینه!برای همین موضوعاته که من چند ماهه سهامدار این شرکتم و در برهه ی زمانی خاصی تا 65 درصد سبدم رو بهش اختصاص داده بودم،شکر خدا تا همینجا هم سود خوبی بهمون داده اما مساله اصلی و مبهم برای من جا موندن غبشهر از غمارگه!با توجه به همین مطلبی که خودتون هم عنوان کردید به نظر میرسه غبشهر حتی باید سود سازی بهتری داشته باشه اما نداره!وسوال اینه:چرا؟!
            برای همین هم شدیدا منتظر گزارش حسابرسی هستم تا شاید این معما حل بشه...
            در اصل توسط Smart پست شده است View Post
            خواب نوشین بامداد رحیل
            باز دارد پیاده را ز سبیل

سعدی علیه الرحمه
            کاملا درکت میکنم دوست من;)
            برای منم زیاد پیش اومده،با این تفاوت که من سر کلاس بودم و نتونستم استفاده کنم...;)

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
            در گزارش هیئت مدیره غبشهر و غمارگ به مجمع امده است:

غبشهر :

اولین پیش بینی سود هر سهم 1493 ریال
            آخرین پیشبینی 3308 ریال
            سود واقعی 3638 ریال
            سود نقدی هر سهم 1800 ریال

غمارگ :

اولین پیش بینی سود هر سهم 137 ریال
            آخرین پیشبینی 1009 ریال
            سود واقعی 1601ریال
            سود نقدی هر سهم 800 ریال

مبارک همه سهامدارانش باد . شفافیت بیشتر از این ؟
            اقا مبارک همه ی سهامداراش،مگه من چی گفتم که دوستان جبهه گیری میکنن؟!!!

من فقط منظورم این بود که وقتی باید مثل مارگارین جهش سود سازی داشته باشه چرا نداره،همین!

در واقع عصبانیتم رو از مدیریت غبشهر ابراز کردم...;)
            انصافا تا اینجا که من اشتباه میکردم و مارگارین سر تر از غبشهر بوده،حالا منتظر اخر بازی ام...;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

سلام دوست من،این مطلب به صورت جدی نیست،منظور این نیست که واقعا این اتفاق افتاده،منظور اینه که از رشد شدید سود اوری مارگارین و رشد معمولی سود اوری غبشهر با توجه به اینکه شرایط دو شرکت و سعامدار عمده دو شرکت یکسانه خیلی خیلی متعجب شده بودیم و اگه بخواد دوباره تو حسابرسی هم تعدیل بده و غبشهر تعدیل نده تعجبمون بیشتر میشه،همین!

بله کاملا فرمایش شما متینه!برای همین موضوعاته که من چند ماهه سهامدار این شرکتم و در برهه ی زمانی خاصی تا 65 درصد سبدم رو بهش اختصاص داده بودم،شکر خدا تا همینجا هم سود خوبی بهمون داده اما مساله اصلی و مبهم برای من جا موندن غبشهر از غمارگه!با توجه به همین مطلبی که خودتون هم عنوان کردید به نظر میرسه غبشهر حتی باید سود سازی بهتری داشته باشه اما نداره!وسوال اینه:چرا؟!
              برای همین هم شدیدا منتظر گزارش حسابرسی هستم تا شاید این معما حل بشه...

کاملا درکت میکنم دوست من;)
              برای منم زیاد پیش اومده،با این تفاوت که من سر کلاس بودم و نتونستم استفاده کنم...;)

اقا مبارک همه ی سهامداراش،مگه من چی گفتم که دوستان جبهه گیری میکنن؟!!!

من فقط منظورم این بود که وقتی باید مثل مارگارین جهش سود سازی داشته باشه چرا نداره،همین!

در واقع عصبانیتم رو از مدیریت غبشهر ابراز کردم...;)
              انصافا تا اینجا که من اشتباه میکردم و مارگارین سر تر از غبشهر بوده،حالا منتظر اخر بازی ام...;)
              مرادی عزیز
              تفاوت اساسی در پیش بینی های اولیه و نهایی این دو سهم در سود سازی است .غمارگ از 137 به 1601 ریال رسیده یعنی حدود 1200درصد بیشتر شده و غبشهر از 1493به 3638 ریال یعنی حدود 240درصد افزایش یافته است. اگر افزایش سرمایه 75درصدی برای غمارگ بود الان قیمتی بالاتر از غبشهر داشت.من ابتدا غبشهر داشتم و برای نوسان گیری مقداری فروختم و دیدم عقب افتادم و دو روز بعد غمارگ صف فروش شد و تعداد جا مانده از غبشهر را مارگارین خریدم و تا اخر با این دو سهم خواهم ماند. با این برنامه هایی که در گزارش هیئت مدیره آمده است این دوسهم طلایی ترین سهم های بازار خواهند بود.

نظر

• Smart
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 212

غمارگ یک برگ برنده دیگه هم داره
                که غبشهر به گردش نرسه
                و خیلیها منتظر آس رو بازی کنه !

نظر

• Smart
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 212

کلاسات به شیرینی خواب نوشین بامداد

والا ما هر وقت 8:30 بیداریم بازار شوته...
                  1 شب هم که از 13 میایم خسته و کوفته میخابیم بازار تحلیل ما رو پیاده میکنه ولی فرصت از دست میره
                  ........
                  کاملا درکت میکنم دوست من
                  برای منم زیاد پیش اومده،با این تفاوت که من سر کلاس بودم و نتونستم استفاده کنم...

نظر

• bashash
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 580

سهمي كه 4روز معاملاتي ديگر بيشتر تا مجمع فاصله ندارد وسود حدود 2200 احتمالا در مجمع تقسيم ميكند وافزايش سرمايه 75% از محل اندوخته آيا اين كاردرستي است كه به نظر شما تاپيك اش خاك بخوره آيا درست است (پايتخت 2)
                    الكي گفتم :D
                    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                      سهمي كه 4روز معاملاتي ديگر بيشتر تا مجمع فاصله ندارد وسود حدود 2200 احتمالا در مجمع تقسيم ميكند وافزايش سرمايه 75% از محل اندوخته آيا اين كاردرستي است كه به نظر شما تاپيك اش خاك بخوره آيا درست است (پايتخت 2)
                      الكي گفتم :D
                      امروز هم تحرکات مثبت جالبی رو اخر وقت تو سهم شاهد بودیم،جالبه که سهم تقریبا از فروشنده خالی شده;)

گزارش حسابرسی شده هم که قاعدتا تا اخر وقت فردا باید بشینه رو کدال،همچنان منتظر نظر حسابرس هستیم... و از اون مهم تر گزارش سه ماهه اول 92 همراه با تعدیل تقریبا قطعی...;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 1006

در اصل توسط farhad_p پست شده است
                        فروشنده گان امروز متأسفانه دقیقأ همان افسوس خوران روزهای بعد هستند ، در آخر بازار چهرۀ دوستان عجول به خصوص فروشنده گان قیمتهای حوالی 6500 " غمارگ "دیدنی خواهد بود .متأسفانه
                        امیدوارم فروشنده گان سهم بهتری را برای جایگزینی یافته باشند .
                        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

بالاخره سهم بعد از چند روز درگیری با اون خط مقاومت معروف تونست دیروز نصفه و نیمه ازش عبور کنه،امروز هم که یه کندل خوشگل بالای اون خط زد،سهم اونقدر خشک شده که حجم مبناش هم پر نشد....

با توجه به بررسی خودم سقف قبلی میتونه یه مقاومت نشون بده و طبق تحلیل اسی محمدی عزیز مقاومت بعدی محدوده ی 1900 تومنه...

تا خدا چه خواهد;)

تو تایم روزانه دیده میشه،هرچند شدید نیست اما ممکنه چند روزی سهم رو اذیت کنه...

البته تو تایم فریم هفتگی اصلا چنین چیزی دیده نمیشه و وضعیت سهم کاملا صعودیه...

من که اصلا تا حالا رو غبشهر نوسان نگرفتم،این مدت کوتاه تا مجمع رو هم ترجیح میدم نوسانی نگیرم و با خیال راحت سهامداری کنم...

همچنان معتقدم غبشهر نباید با قیمت کمتر از 1700-1800 بره مجمع...;)

این هم نمودار:

به نظر میرسه چون خیلی به مجمع نزدیکیم فروشنده زیادی نداره سهم...
                          امروز هم به همون خط مقاومت خورد،تکنیکال باید یه مقدار افت میکرد حداقل!;)
                          احتمال بسته شدن سهم خیلی بالا رفته،تو این دو هفته ی باقی مونده از فروردین سهم باید گزارش سه ماهه 92 رو بفرسته،اطلاعیه دعوت به مجمع هم که قاعدتا باید بین 18 تا 21 بیاد رو کدال،گزارش حسابرسی شده 91 هم همینطور...
                          در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                          از روند سهم به نظر میرسه فعلا 1600 مقاومت مهمی است ، شکست این مقاومت قیمت را به سمت 1915 تومان خواهد کشاند
                          اما در کل روند سهم کاملا صعودی است و به نظر من هر کی این سهم را داره نگهداری بهترین گزینه است ، اینم در نظر داشته باشید که هر سهمی در عامل زمان صعود یا نزول میکنه ، انتظار اینکه قیمت توی یه ماه یا دو ماه از کف قیمتی تارگت های نجومی را بخواد ببینه را نداشته باشید و باید اجازه دهید این امر به مرور اتفاق بیوفته .
                          من یادمه قند نیشابور یه روزی روی محدوده 450 تا 480 صف فروش بود و کسی هم نمیخریدش اما بعدش عامل زمان و وضعیت بنیادی شرکت باعث گردید قیمت 1500 تومان را هم ببیند که کمتر کسی فکرش را میکرد .
                          همیشه حرکت صعودی قیمت در هر سهمی منطبق بر پیشرفت و روند سود آوری شرکت می باشد که به آرامی این امر صورت میپذیرد .
                          مرسی از لطفتون...

انصافا تارگت 1700 یا 1800برای رفتن به مجمع غبشهر نجومی نیست...;)

به نظرتون فردا سهم میتونه از سد 1550 (حدودا) عبور کنه؟!منظورم خط مقاومتی هست که سهم چند بار بهش واکنش نشون داده...

من فکر میکنم این مقاومت مهم تر از 1600 باشه...یعنی عملا فردا اگه از این رد بشه میشه به رد شدن از 1600 هم خوشبین بود و اگه رد نشه باید منتظر1470 (حدودا) و 1350 برای حمایت باشیم...;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

خب گزارش حسابرسی مارگارین اومد،تعدیل حسابرسی شایعه بود!
                            اما میشه تقریبا با یقین گفت که هردوشون تو سه ماهه تعدیل خوبی میدن;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

با سلام و تبریک به عزیزان وبچه های نسل روغن نباتی:D
                              ببخشید می خواستم بدونم اگه 28 فروردین مجمع برگزار بشه فکر می کنید تا 15 اردیبهشت نماد باز بشه؟

- - - Updated - - -

ببخشید می خواستم بدونم اگه 28 فروردین مجمع برگزار بشه فکر می کنید تا 15 اردیبهشت نماد باز بشه؟

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

یه توصیه دوستانه،اگه تو اون تاریخ پولت رو نیاز داری این ریسک رو نکن،چون سهمی که بسته بشه باز شدنش با خداست;)

هرچند میشه حدس زد که تا اون تاریخ قاعدتا باید گزارش سه ماهه رو داده باشه و باز شده باشه;)

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post

- - - Updated - - -

تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X