در اصل توسط علیرضا123 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
گفته شده که گروه مالمیر گروه غذایی داشتن و از قصد بازگشایی این 2 را طولانی کردند که بتوانند سهم خود را بالاتر بفروشند ( مخصوصا غپینو )
حالا در روزهای آینده صحت آن مشخص میشه
نظر
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postعجب آدمای آشغالی هستن تورو خدا ببین چه بلایی سر این سهم دارن میارنX-(
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postشایعاتی در تالار بگوش میرسه که سازمان با شرکت به توافق رسیدن تا غبشهر و غمارکو در قیمتهای پایین جمع آوری کرده و تا جند روز دیگر گرارش 6 ماهه هر دو شرکت ارائه بشه
البته با این چیزهای که امروز دیدیم بعید نیست تبانی در کار باشه والا سهم حداقل 8000تومانی را 3600تومان به تاراج نمی گذاشتند.
فروشنده های امروز چه کسانی بودند؟ حقیقی یا حقوقی ؟ فکر کنم اکثریت قاطع حقیقی های خسته و بدهکار باشند.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postکدام تالار ؟
البته با این چیزهای که امروز دیدیم بعید نیست تبانی در کار باشه والا سهم حداقل 8000تومانی را 3600تومان به تاراج نمی گذاشتند.
فروشنده های امروز چه کسانی بودند؟ حقیقی یا حقوقی ؟ فکر کنم اکثریت قاطع حقیقی های خسته و بدهکار باشند.
این اهمیت داره که سهامدار اگاه پی به ارشهای این سهم برده.بهر حال فرصت خرید هم فراهم شد برای کسایی که میخواستند اضافه کنند و یا اینکه تازه میخواستند وارد بشند.من فقط منتظر گزارش 6 ماهه این سهم و همچنین افزایش سرمایه سهم هستم.
نظر
-
سلام دوستان من که از قیمت بازگشایی ناراحت نیستم خدا رو شکر میکنم و به ارزنده بودن سهمم مطلع هستم و نمیفروشم شما هم بجای لعنت کردن سازمان و خراب کردن اعصاب خودتان ،خدا را بابت 120 درص مثبتی که خورد شکر کنید و به اینده امید وار
خدایا شکرت هزار بار بیشتر
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postکدام تالار ؟
نظر
-
جا داره یاد و تشکر کنم از 2 تحلیلگر برجسته بورس
میثم عزیز و سیــدجعفر عزیز که این 2 سهم روغنی رو بسیار مثبت بودند و توصیه به خرید داشتند
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدارن جمع میکنن .....خیالم راحت شد ...............خریدار قدره ....دمش گرم .....روی فروشنده ها رو کم کرد .....
اخ جون .فروشنده ها پشیمون میشن به زودی چنان صف خریدی بزنه براش که تا عمر دارن یادشون نره ..........یوهووووووووودر اصل توسط پـــرریسک پست شده است View Postسهم رو باید مفت خرید ..
حیف نیست به این فروشنده ها حال بدیم ..هر قدر پایین تر بهتر ..باید تا میتونن ضرر کنن ...
از ضر سهامدار بی تحلیل بنده بسیار خوشحال میشم ..سهامدار بی تحلیل باید ضرر کنه وبره دنبال حامی بگرده ....وبره از بورس پشت سرش هم نگاه نکنه ...
هر گردو گردو نیست هر سهم درپیت غذایی هم خوب نیست ...سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط سورنــا پست شده است View Postجا داره یاد و تشکر کنم از 2 تحلیلگر برجسته بورس
میثم عزیز و سیــدجعفر عزیز که این 2 سهم روغنی رو بسیار مثبت بودند و توصیه به خرید داشتند
شما از این دو بزرگوار خبری نداری؟
به نظر شما بین غبشهر و فولای در این مقطع کدام رو پیشنهاد میدین.
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
4 خرداد 1392
من به جرات خدمتتان عرض می کنم امسال سال غبشهر خواهد بود سود 1050 کف سود امسال خواهد بود
من خیلی سعی کردم قبل از مجمع یه جوری مطلب برسونم که هر کی غمارگ داره تبدیل کنه به غبشهر
البته نه اینکه غمارگ رشد نخواهد کرد نه اینطور نیست
من هم غمارگ دارم و هم غبشهر ولی اگر به قیمت های چند روز قبل مجمع نگاه بکنیم می بینیم غمارگ 670 تومان و غبشهر حدود 1500 تومان به قیمت های پایانی کاری نداریم
خوب غبشهر 300% - 400% رشد خواهد کرد و غمارگ نهایتا" 100 %
غبشهر امسال از تمام سهم های خوب بازار پیشی خواهد گرفت 300% تا 400% درصد فقط برای امسال
من این سود 1050 تومانی رو با روغن کیلوئی 4300 تومان حساب کردم
من امروز داشتم تو یک فروشگاه خرید می کردم چشمم به روغن های 1.5 کیلوئی لادن غبشهر افتاد قیمت رو که چک کردم دیدیم 8200 تومان
به عبارتی کیلوئی 5500 تومان
اگر 3% ارزش افزوده و 10 % کارمزد پخش و سود فروشنده نهائی رو کم کنیم تقریبا" به قیمت 4700 تومان برای غبشهر می رسیم
با این قیمت فروش سود 1200 تومانی برای غبشهر دور از دسترس نخواهد بود
با سلام
دوستان اینکه می گفتم غبشهر خیلی بهتر غمارگ خواهد بود رو دیدید
غبشهر = افزایش قیمت 120 %
غمارگ = افزایش قیمت 70 %
تفاوت افزایش قیمت = 50 %
یه 30-40 % هم قبل از بسته شدن غبشهر از غمارگ جلو زد
تازه این اول راه است
غبشهر رشد خواهد کرد و غمارگ هم رشد خواهد اما شتاب رشد قیمتی غبشهر بالاتر خواهد بود
مفت تر از غبشهر الان سهمی است p/e فعلی برابر 5 پایین تر از تمام غذائی ها
p/e با سود تحلیلی 1000 تا 1200 تومان برابر است با 3 تا 3.5
انتظار قیمتی با p/e برابر 5 و سود تحلیلی 1200تومان = 6000 تومان
p/e فعلی غمارگ برابر با 6
p/e غمارگ با سود تحلیلی 300 تومان برابر با 3
انتظار قیمتی با p/e برابر 5 و سود تحلیلی 300 تومان = 1500 تومان
نظر
نظر