صنعتي بهشهر ( غبشهر )
جمع کردن
X
-
-
با سلام اقای عرفانسلش ، اقای زاهدی خیلی بدبینانه نظر میده و شما خوشبینانه ، البته حرف خوب خوبه و از این بابت سپاسگذاریم که راهنمای هده ای تازه وارد خواهید بود با توجه گزارشات و احتمال بازگشایی با سود ۶۳۰ تومانی سال ۹۳ بنظر رو جه قیمتی احتمالا باز بشه . تشکردر اصل توسط erfanslash پست شده است مشاهده پست
نظر
-
دوست عزیز بنده خوشبینانه نظر نمیدمدر اصل توسط alireza۱۹۷۳ پست شده است مشاهده پستبا سلام اقای عرفانسلش ، اقای زاهدی خیلی بدبینانه نظر میده و شما خوشبینانه ، البته حرف خوب خوبه و از این بابت سپاسگذاریم که راهنمای هده ای تازه وارد خواهید بود با توجه گزارشات و احتمال بازگشایی با سود ۶۳۰ تومانی سال ۹۳ بنظر رو جه قیمتی احتمالا باز بشه . تشکر
واقع بینانه نظر میدم
با دلیل و مدرک نظر میدم
در مورد بازگشایی تا گزارش روی کدال نیاد نمیشه نظر داد
نظر
-
-
دلیل: احتمالا با نرخ سود سالیانه اعلامی شرکت به سازمان بورس مخالفت شدهدر اصل توسط mostafa۱۳۸۴ پست شده است مشاهده پستهمچنان خبری از غبشهر نیستآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
مطالعه آگهی شرکت در کدال +مراجعه مستقیم به بانک معرفی شده و یا پر کردن مشخصات خود در فرم درخواستی و ارسال به شرکت مربوطهدر اصل توسط ۵omidomid پست شده است مشاهده پستسلام شرمنده بند عضو جدیدم ی سوال داشتم سود هر سهم چیجوری باید بگیریم؟دستتون درد نکنه راهنمایی کنید مال غبشهرآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
دوستان خبری که من امروز شنیدم در مورد غبشهر این بود که میخواستن نزدیک ۶۰۰ سود ۹۳ رو اعلام کنند که سازمان قبول نکرده و گفته باید بالاتر از این حرفا اعلام کنید به همین خاطر سهم قبل از افزایش سرمایه باز نمیشه و احتمال بسیار بسیار زیاد سود ۹۲ در مجمع ۱۰۸۰ اعلام میشه
نظر
-
-
به دلیل اینکه تو طرح توجیهی که رو کدال دادن سود رو ۷۴۰ اعلام کردن اعلام کمتر از این مقدار طرح توجیهی رو نقض میکنه و افزایش سرمایه رو غیر ممکن میکنه .در اصل توسط erfanslash پست شده است مشاهده پستدوستان خبری که من امروز شنیدم در مورد غبشهر این بود که میخواستن نزدیک ۶۰۰ سود ۹۳ رو اعلام کنند که سازمان قبول نکرده و گفته باید بالاتر از این حرفا اعلام کنید به همین خاطر سهم قبل از افزایش سرمایه باز نمیشه و احتمال بسیار بسیار زیاد سود ۹۲ در مجمع ۱۰۸۰ اعلام میشه
سازمان هیچ وقت در اعلام گزارش محتاطانه دست شرکت ها رو نمیبنده و اصولا کاری با این چیزا نداره نمونه اش همین شیران که سودشو نصف کرد .
اگه بخوان سود سال بعد رو زیر ۷۴۰ اعلام کنن تو مجمع پدرشونو در میارم .
نظر
-
دوستان پارسال هم اولین پیش بینی ۱۶۰ بود بعدش بست برای تعدیل میخواست ۳۰۰ اعلام کنه که سازمان مخالفت کرد و ۷۷۰ اعلام کردند و ۱۲۰% بالاتر باز شد
این رو هم اضافه کنم که حسابداری غبشهر رو صافولا میده دسته یه شرکت پاکستانی که در اروپا واقع هست و خیلی سود رو میخواستند کم اعلام کنند ۵۵۰-۶۰۰ ولی سازمان بدجور گیر داده
این رو هم بدونید که سازمان به خاطر ۱۰-۱۵% اختلاف گیر نمیده پس.....
سعی میکنم بازهم اگر خبری بدستم رسید اطلاع رسانی کنم
باید دید میتونند سازمان رو راضی کنند یا نه فعلا کارشناسان سازمان رفتند برای بازرسی از شرکت
نظر
-

نظر