صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط alireza1973 پست شده است View Postبا سلام اقای عرفانسلش ، اقای زاهدی خیلی بدبینانه نظر میده و شما خوشبینانه ، البته حرف خوب خوبه و از این بابت سپاسگذاریم که راهنمای هده ای تازه وارد خواهید بود با توجه گزارشات و احتمال بازگشایی با سود 630 تومانی سال 93 بنظر رو جه قیمتی احتمالا باز بشه . تشکر
واقع بینانه نظر میدم
با دلیل و مدرک نظر میدم
در مورد بازگشایی تا گزارش روی کدال نیاد نمیشه نظر داد
نظر
-
-
-
در اصل توسط 5omidomid پست شده است View Postسلام شرمنده بند عضو جدیدم ی سوال داشتم سود هر سهم چیجوری باید بگیریم؟دستتون درد نکنه راهنمایی کنید مال غبشهرآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
دوستان خبری که من امروز شنیدم در مورد غبشهر این بود که میخواستن نزدیک 600 سود 93 رو اعلام کنند که سازمان قبول نکرده و گفته باید بالاتر از این حرفا اعلام کنید به همین خاطر سهم قبل از افزایش سرمایه باز نمیشه و احتمال بسیار بسیار زیاد سود 92 در مجمع 1080 اعلام میشه
نظر
-
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postدوستان خبری که من امروز شنیدم در مورد غبشهر این بود که میخواستن نزدیک 600 سود 93 رو اعلام کنند که سازمان قبول نکرده و گفته باید بالاتر از این حرفا اعلام کنید به همین خاطر سهم قبل از افزایش سرمایه باز نمیشه و احتمال بسیار بسیار زیاد سود 92 در مجمع 1080 اعلام میشه
سازمان هیچ وقت در اعلام گزارش محتاطانه دست شرکت ها رو نمیبنده و اصولا کاری با این چیزا نداره نمونه اش همین شیران که سودشو نصف کرد .
اگه بخوان سود سال بعد رو زیر 740 اعلام کنن تو مجمع پدرشونو در میارم .
نظر
-
دوستان پارسال هم اولین پیش بینی 160 بود بعدش بست برای تعدیل میخواست 300 اعلام کنه که سازمان مخالفت کرد و 770 اعلام کردند و 120% بالاتر باز شد
این رو هم اضافه کنم که حسابداری غبشهر رو صافولا میده دسته یه شرکت پاکستانی که در اروپا واقع هست و خیلی سود رو میخواستند کم اعلام کنند 550-600 ولی سازمان بدجور گیر داده
این رو هم بدونید که سازمان به خاطر 10-15% اختلاف گیر نمیده پس.....
سعی میکنم بازهم اگر خبری بدستم رسید اطلاع رسانی کنم
باید دید میتونند سازمان رو راضی کنند یا نه فعلا کارشناسان سازمان رفتند برای بازرسی از شرکت
نظر
-
نظر