احتمال داره صبح اول وقت منفی بشه و دوباره آخر وقت مثبت میشه
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
حجم معاملاتش تا الان کمه( 47500) و این یعنی فروشنده تو این قیمت ها نداره و همه خواهان اند بره بالا
این جور مواقع تنها حقوقیه که میتونه کار راه انداز باشه
البته اگه یک مقدار تو این قیمت بمونه از برخی جهات میتونه برای سهم خوب باشه
به هر حال تصمیم عموم افرادی که سهم رو دارن به نظر میرسه نگهداری سهم باشهفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
یکی از بدی های اینجور تاپیک ها که ویژه یه سهمه وجود افراط و تفریط و ایجاد ناامیدی یا امیدواری واهی هستش و معمولا کمتر تحلیل صورت میگیره.
مثلا من به دلیل انتظار زیاد برای رشد غبشهر امروز میام میگم دیگه صف میشه فردا میترکونه /.:biggrinsmiley.:/ اما به تجربه ثابت شده که چنین سهم هایی فقط نیاز به سهامداری دارند و برای اینکه اذیت نشیم باید توی قیمت مناسب و با تحلیل بخریم. برخی غبشهر رو توی قیمت 4500 در تاریخ 31-4-92 خریده بودند. یعنی بدترین قیمت خرید و غصه خوردن به مدت 3 ماه.
من خودم روی 4000 خریده بودم که 2 بار هم تا 3700 اومد. حالا نگه داشتیم که افزایش سرمایه بیاد که یه سود مطمئنی و بدون دغدغه از این سهم بگیریم.
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postبچه ها آمار موثق دارم بعد از افزایش سرمایه 2500 باز میشه الان من 3000 تا دارم که با احتساب قیمت روز میشه حدود 15 م بعد از افزایش سرمایه 210% میشه 3000 *2.1+3000 که میشه 9300 سهم که اگر 2500 باز بشه دارایی من میشه حدود 23م که حداکثر این پروسه 70 روز طول میکشه فک کنم به نفعمون باشه که با غبشهر بمونیم.
البته اینم بگم که من از 3800 با سهم بودم
کی میتونه از قیمت بازگشایی یک سهم در 70 روز آینده خبر بده یا داشته باشه؟! اونم موثق؟!
یک خورده بدور از منطق من بدوره.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
نوشته آقای hosseini 65 از سایت تالار بورس
تمامی این اخبار حقیقت محض هست و غیر قابل انکار .......... لطفا با دقت بخوانید
* بر روی کدال چند روزدیگر خبر دعوت به مجمع عمومی می آید ...در تاریخ 6 آذر برای سالن همایش های رازی یعنی همان سالنی که مجمع شرکت در فروردین ماه بود درنظر گرفته شده است ... خودم با مدیر این مجموعه صحبت کردم تا دقیقا بدونم همان روزه که با استعلام ازایشان تایید شد
* با برسی و پیگیری های دقیق بنده و سایر دوستانم که واقعا از همه آنهاتشکر میکنم پیگیر وضعیت سوددهی شرکت و برآورد سود سالانه امسال شدیم ..هرچند این قضیه برای ما تاحدودی سخت و زحمت زیادی داشت متوجه شدیم غبشهر تا 6 آبان سود 1075 تومان ساخته .. که هنوز تا آخر آذر خودتون حساب کنید چقدرمیشه ..بالای 1200...
* درباره جلسه مجمع بنده بگم که یکسری اخبار بدستمون رسیده که قطعی شده :
افزایش ظرفیت تولید وافزایش شدید سودآوری سال 93
تعدیل مثبت عایدی سهم پس ازمجمع
افزایش نرخ 12% روغن
بیان سودی که شرکت در بانک کارآفرین خواهد گرفت و سود غیرعملیاتی خواهد بود یک پول خیلی خیلی کلان..
پیشبینی سود سال93 که خبرهای خوبی داره
فروش 4 قطعه از زمینهای مارگارین تا آخر سال
گرفتن مابالتفاوت قیمت ارزآزاد ازدولت که به نفع شرکت شد
اهداف صافولا برای تولید هرچه بیشتر به عنوان بزرگترین تولیدکننده روغن نباتی در خاورمیانه ( غبشهر+ غمارگ) و ... خیلی چیزهای دیگر ...
* با توجه به رایزنی که اینجانب وهمکاران بنده دربورس اوراق بهادارتهران انجام دادند یک مورد خیلی جالب درمعاملات سه شنبه دیده شد تعداد 41200 سهم از یک حقوقی کد به کد مستقیم جابجایی باکد حقیقی داشته .... البته هرکسی نمیتونه این اطلاعات راببینه..... شمادوستی که بی اطلاع سهم را میفروشی ببین ماه دیگر که سهم بسته هست افسوس این روزهارا میخورید
* از روزشنبه فقط 10 روز البته 10 روزکاری سهم معامله خواهد شدو درتاریخ شنبه25 آبان آخرین روزمعامله سهم خواهدبود
* حتما کسانیکه دربورس هستند میدانند چرا وسپه سهم غبشهر میخره..حتما میدونیدناو وسپه داره چندمیشه..حتمامیدونیدکه وسپه بی دلیل سهمی رانمیخره .....در این 10 روزمعاملاتی مسلما جنگ حقوقی و حقیقیهادیدن داره چون مطمین باشید حقوقی وسپه ومدیریت بازنشستگی کشوری سهم راازچنگ بسیاری از حقیقی های کارنابلدبیرون میکشند ..این موضوع راخودتان در روز بسته شدن سهم متوجه میشوید..
* این سهم را به دید بلندمدت نگاه کنیدمتوجه میشویدچرااین سهم سال بعدقیمتهای امروزش خاطره خواهدشد
* این را یادگرفتم که در بورس صبر کنم تابهترین نصیب ما شود و مطمین باشید دقیقادرماه دیگر که سهم بسته شده شمادراین تالار خبرهای بسیار خوبی را میشنوید ..... اخباریکه به شما میگوید صبر کردن پاداشی خوب دارد
* بر طبق گفته مسیولین شرکت در تاریخ 25 تا30 آذر این بودجه برای سال مالی پایان آذر93 ارایه میشود یعنی بازشدن سهم پس ازمجمع.انشالله بزودی انجام خواهد شد .اینبارمسیولین غبشهر قولها داده اند...
از همه شما خواهشمندم اگراین مطالب مقبول افتاده هیچ لایکی برای بنده نزنید فقط خواهشا شب جمعه هست برای رفتگان بنده یک فاتحه بفرستید تا روح آنها آرام بگیرد .... امیدوارم تونسته باشم کمکی به همه جهت شفاف سازی کرده باشم ..... سلامت و سربلندباشید
نظر
-
سلام. خدا رحمت كنه رفتگانت رو. يه سوال. به نظر شما تا 25 آبان بازم قيمتش پايين مياد. يا همين شنبه ورود كنيم به سهم؟ ممنونم.
[QUOTE=سلطان بورس;400719]نوشته آقای hosseini 65 از سایت تالار بورس
[SIZE=5]تمامی این اخبار حقیقت محض هست و غیر قابل انکار .......... لطفا با دقت بخوانید
افزایش نرخ 12% روغن
بیان سودی که شرکت در بانک کارآفرین خواهد گرفت و سود غیرعملیاتی خواهد بود یک پول خیلی خیلی کلان..
پیشبینی سود سال93 که خبرهای خوبی داره
فروش 4 قطعه از زمینهای مارگارین تا آخر سال
گرفتن مابالتفاوت قیمت ارزآزاد ازدولت که به نفع شرکت شد
اهداف صافولا برای تولید هرچه بیشتر به عنوان بزرگترین تولیدکننده روغن نباتی در خاورمیانه ( غبشهر+ غمارگ) و ... خیلی چیزهای دیگر ...
* با توجه به رایزنی که اینجانب وهمکاران بنده دربورس اوراق بهادارتهران انجام دادند یک مورد خیلی جالب درمعاملات سه شنبه دیده شد تعداد 41200 سهم از یک حقوقی کد به کد مستقیم جابجایی باکد حقیقی داشته .... البته هرکسی نمیتونه این اطلاعات راببینه..... شمادوستی که بی اطلاع سهم را میفروشی ببین ماه دیگر که سهم بسته هست افسوس این روزهارا میخورید
* از روزشنبه فقط 10 روز البته 10 روزکاری سهم معامله خواهد شدو درتاریخ شنبه25 آبان آخرین روزمعامله سهم خواهدبود
نظر
-
با سلام خدمت دوستان خوبم....
حقیقتش تا حالا فکر می کردم اگر خبر افزایش سرمایه بیاد روی کدال سهم قفل خواهد کرد....
با کمال ناباوری دارم می بینم که سهم نه تنها بالا نرفت پایین هم امد....
از منظر تکنیکالی چارت قیمتی با یک شبهه واگرایی منفی مواجه شد(اگر چه rsi بالا نرفت ولی قیمت بالا رفت)......
عدد 4790 به نظر در این مقطع زمانی مهمترین حمایت سهمه... زیرا محل تلاقی خط روند دراز مدت سهم + پول بک به سه سقف قبلی می باشه.....
به شخصه 4790 رو حمایتی مهم برای سهم می دونم و انتظار برگشت قیمتی رو برای سهم دارم.........
با تشکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط پارسه پست شده است View Postجناب دکتر بورسی سلام
شپارس تعدیل توپی نداد آیا دلیل خاصی برای نگه داری دارید و یا خبر خوبی در آن هست ؟
با تشکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
نظر