سود جدید شرکت حدود 650 تومانه تا هقته آتی اعلام خواهد شد سهم تا 3500 افت قیمتی دارد
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postسود جدید شرکت حدود 650 تومانه تا هقته آتی اعلام خواهد شد سهم تا 3500 افت قیمتی دارد
سهام خودرویی شدند طلا بازی تموم شده ایران خودرو رفت واسه 500 سایپا 400 گروه بهمن 400 خاور و زامیاد هم 300 دلار از شنبه حرکت خودش رو بسوی 2500 آغاز خواهد کرد
میدونی بجای دفتر خاطرات نباید ارزوهاتو تو فروم های بورسی عنوان کنی؟آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2013/11/13, 19:28.
نظر
-
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postسود جدید شرکت حدود 650 تومانه تا هقته آتی اعلام خواهد شد سهم تا 3500 افت قیمتی دارد
نظر
-
در اصل توسط peyman_zdfy پست شده است View Postغاذر:
از بنیادی سهم زیاد گفته ایم و از منظر ما کاملا تائید و رو به رشد است.
با احترام فراوان
نظر
-
در اصل توسط davood2015 پست شده است View Postبا سلام خدمت همه دوستان
نظر تون درباره غبشهر و افزایش سهام اون چیه
من تو 5000 وارد شدم به امید بالاتر رفتن آن ولی الان قیمتش در حدود 4500 .
به نظر تون نگه دارم یا رد کنم بره.
همیشه پرسود باشید.گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postخیلی جالبه این دوست محترم تاپیکه غبشهر و مارگارین رو با تاپیکه غاذر اشتباه گرفته و کلی توضیح داده بعد هم آقای بنان واسش تشکر زده . خوبه والا بهتره دوستان خودشون بیشتر این موارد رو رعایت کنند .
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postاعتقاد دارم در بازار کنونی سهام سهمی بهتر و پر سود تر از غبشهر و شیران نداریم. بنیادی بسیار مستحکم و تکنیکال هم بسیار عالی است. بقول ان هموطن بلوچی که در سال 58 پای صندوق رای می گفت :فقط جمبوری اسلامی آقای خمینی .هرکی هم هرچی ورگه ، ورگه.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postاعتقاد دارم در بازار کنونی سهام سهمی بهتر و پر سود تر از غبشهر و شیران نداریم. بنیادی بسیار مستحکم و تکنیکال هم بسیار عالی است. بقول ان هموطن بلوچی که در سال 58 پای صندوق رای می گفت :فقط جمبوری اسلامی آقای خمینی .هرکی هم هرچی ورگه ، ورگه.
نظر
-
اینم از فانتای سهم
البته من اعتقادی به فانتا ندارم
پاسخ از ولید هلالات
با سلام خدمت اساتید محترم لطفا تحلیل بنیادی این سهم را بدهید
غبشهر
پاسخ ها
3 ساعت، 47 دقیقه قبل
ولید هلالات
دوست گرامی این سهم به زودی افزایش سرمایه می دهد ، ما انتظار داریم در کوتاه مدت اتفاق خاصی در سهم نیوفتد اما پس از یک دوره سکون قیمتی و عدم بازدهی ، این سهم به خاطر پتانسیل سودآوری سال 94 p.e بالایی خواهد گرفت
نظر
-
نتیجه:
بنابراین سود 650 تومانی مال بعد افزایش سرمایه هست و اگر اینطور باشه قیمت سهم بعد از بازگشائی با همین پی به ای میشه 3230 تومان نه 3500 تومان.آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/11/15, 20:49.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط Ali zahedi نمایش ارسال ها
سود جدید شرکت حدود 650 تومانه تا هقته آتی اعلام خواهد شد سهم تا 3500 افت قیمتی دارد
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postاین سودی که میفرمائید بعد از افزایش سرمایه ( یعنی سود هر سهم بعد از افزایش سرمایه ) هست و کاملا درسته. شما که نمی خوای بگی که سود 903 تومانی که تقریبا 7662 ریالش در 6 ماهه محقق شده به 650 تومان تبدیل شده . چون اگه نظرتون این باشه کاملا غیر حرفه ای صحبت کردی چون تو 6 ماه 7662 ریال تحقق یافته و تعدیل منفی هم درکا نیست.
نتیجه:
بنابراین سود 650 تومانی مال بعد افزایش سرمایه هست و اگر اینطور باشه قیمت سهم بعد از بازگشائی با همین پی به ای میشه 3230 تومان نه 3500 تومان.
اتفاقا با نظر ایشون موافق سهم شاید تا 3500 افت کنه قبل از افزایش سرمایه و بعد از افزایش سرمایه نیز شاید رو 1200 یا 1300 باز بشه
نظر
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postنقل قول نوشته اصلی توسط Ali zahedi نمایش ارسال ها
اتفاقا با نظر ایشون موافق سهم شاید تا 3500 افت کنه قبل از افزایش سرمایه و بعد از افزایش سرمایه نیز شاید رو 1200 یا 1300 باز بشهاگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postنقل قول نوشته اصلی توسط Ali zahedi نمایش ارسال ها
اتفاقا با نظر ایشون موافق سهم شاید تا 3500 افت کنه قبل از افزایش سرمایه و بعد از افزایش سرمایه نیز شاید رو 1200 یا 1300 باز بشه
و 1000 تومان زیان رو پیشبینی کنه برای 93 /:.yead.:/ :.thumbsupsmileyanim
نظر
نظر