صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tvnews
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 100

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    لطفا نظر تحلیلی ارائه نمائید و از روی احساس نظر دیگران رو تائید یا رد نکنید. اگه احساسی باشه اصلا من میگم میشه 10000 تومان. به نظر شما درسته ؟ یه دلیل بیار و بنده رو قانع کن میشه 3500 یا کمتر.
    اصلا احساسی نیست شما برید تایپک های ماهای قبل بخونید متوجه خواهید شد در ضمن این سهم از 15 اسفند گذشته 4 برابر شد من خودم 10 ماه با این سهم بودم

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط tvnews پست شده است View Post
      اصلا احساسی نیست شما برید تایپک های ماهای قبل بخونید متوجه خواهید شد در ضمن این سهم از 15 اسفند گذشته 4 برابر شد من خودم 10 ماه با این سهم بودم
      درود دوست عزیز

من عرض کردم یه تحلیل بیار. تاپیک ماهای قبل که نشد تحلیل. اگر بخایم اینجوری سهمی رو تحلیل کنیم و وارد بشیم که فاتحون خوندس. جهت اطلاع شما عرض کنم که :

تکنیکالی :
      درنمودار قیمت به خط حمایت خودش یعنی 45011 ریال واکنش نشون داده و برگشت خورد.

1- الان RSI سهم زیر 30 هست و سهم در منطقه بیش خرید قرارگرفته است.
      2- انقریب خطوط استوکاستیک به هم برخورد کرده و سیگنال خرید رو صادر کنه.
      3- باندهای بولینگر در حال تنگ شدن و نشان از صعود و یا سقوط سهم دارن و با توجه به بنیادی این سهم نظر به صعود می باشد.
      4- نمودار هستوگرام در حال کاهش و روندی رو به سوی خط مرکزی داره و نشان از صعود سهم هست.

بنیادی :

1- پیش بینی سهم از ابتدا تا کنون به 903 تومان رسیده و قاعدتا سال بعد نیز کمتر از این نخواهد بود و با توجه به دریافت افزایش قیمت روغن ( که بالاخره اتفاق میافته) این سهم پتانسیل افزایش سود را خواهد داشت.
      2- سرمایه گذاری جدید : که بصورت خرید غمارگ می باشد نیز بر سود سال آتی اثر مثبت خواهد گذاشت.
      3- سود هنگفت انباشته که بیش از سرمایه کل شرکت می باشد نیز پتانسیل های بعدی براس افرایش سرمایه بصورت جایزه هست.

روانشناسی :

این سهم در بین گروه خود از برترین ها بوده و همیشه لیدر گروه هست.
      با افزایش سرمایه و شکست قیمت ، خرید و فروش آن روانتر شده و ترس بازار از قیمت بالا ریخته خواهد شد.

موفق و پرسود باشید
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• zohre114
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 55

احتمال سقوط این سهم تا 1000 تومن هست و بعد افزایش سرمایه 200 تومان باز میشه .شنبه هم صف فروشه.اصلا کارخونه آتیش گرفته.مدیر عاملش فوت کرده.روغن تو بازار فراوون شده خریدار نیست همه گیاه خوار شدن قلبشون مشکل پیدا کرده. اصلا شاه برگشته همه تو صلح و صفا قرار زندگی کنیم

نظر

• purpleayaa
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 223

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali zahedi نمایش ارسال ها
          سود جدید شرکت حدود 650 تومانه تا هقته آتی اعلام خواهد شد سهم تا 3500 افت قیمتی دارد
          ما اومدیم تو فروم به هم اطلاعات برسونیم.اطلاعات دارین مخلص شما هم هستیم ندارین دیگه چرا سم پاشی میکنین؟/:.nono.:/
          /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• tvnews
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 100

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
            درود دوست عزیز

من عرض کردم یه تحلیل بیار. تاپیک ماهای قبل که نشد تحلیل. اگر بخایم اینجوری سهمی رو تحلیل کنیم و وارد بشیم که فاتحون خوندس. جهت اطلاع شما عرض کنم که :

تکنیکالی :
            درنمودار قیمت به خط حمایت خودش یعنی 45011 ریال واکنش نشون داده و برگشت خورد.

1- الان RSI سهم زیر 30 هست و سهم در منطقه بیش خرید قرارگرفته است.
            2- انقریب خطوط استوکاستیک به هم برخورد کرده و سیگنال خرید رو صادر کنه.
            3- باندهای بولینگر در حال تنگ شدن و نشان از صعود و یا سقوط سهم دارن و با توجه به بنیادی این سهم نظر به صعود می باشد.
            4- نمودار هستوگرام در حال کاهش و روندی رو به سوی خط مرکزی داره و نشان از صعود سهم هست.

بنیادی :

1- پیش بینی سهم از ابتدا تا کنون به 903 تومان رسیده و قاعدتا سال بعد نیز کمتر از این نخواهد بود و با توجه به دریافت افزایش قیمت روغن ( که بالاخره اتفاق میافته) این سهم پتانسیل افزایش سود را خواهد داشت.
            2- سرمایه گذاری جدید : که بصورت خرید غمارگ می باشد نیز بر سود سال آتی اثر مثبت خواهد گذاشت.
            3- سود هنگفت انباشته که بیش از سرمایه کل شرکت می باشد نیز پتانسیل های بعدی براس افرایش سرمایه بصورت جایزه هست.

روانشناسی :

این سهم در بین گروه خود از برترین ها بوده و همیشه لیدر گروه هست.
            با افزایش سرمایه و شکست قیمت ، خرید و فروش آن روانتر شده و ترس بازار از قیمت بالا ریخته خواهد شد.

موفق و پرسود باشید

اگه قرار باشه ما برای هر دوست عزیزی که وارد میشه بخواهیم وقتمونو بذاریم وبحث کنیم کارمون تمومه دیگه من که سودم از غبشهر گرفتم از 1500 باهش بودم و این موضع هم برای دوستانی گفتم که تو این 9 ماه از اول امسال مطلب می زدیم . انشاالله که برای خریداران جدید پرسود باشه یاعلی

نظر

• samanmba
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 450

از لحاظ تکنیکالی سهم داره به حمایت 50 خودش44700 واکنش نشون میده و علارقم اینکه همه نمودارها آغاز روند صعودی رو نشون میدن ولی متسفانه MFi رفته زیر 20 یعنی فعلا ار نزولی نباشه صعودی هم نیست تا پولا نیان اینور صعودی نداریم!!!!!

نظر

• علی خوش خلق
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 71

این سهم تو روز های که بازار جون نداشت خودشو زیاد نباخته بود که بخواد با مثبت شدن بازار جون بگیره این سهم همه چیزش مشخصه هم سود امسالش هم افزایش سرمایش تنها چیزی که مشخص نیست دو چیزه

1) چرا عده ای دوست دارن بیان اینجا و همش جو منفی بدن

2) این دوستانی که توی 4500 یا بالاتر یا بین 4000 تا 4500 خریدن بر چه اساسی خریدن آیا اطلاعات کافی داشتن یا نه تا می بین سهم صف می شه میرن توصف می خرن زمانیم که صف فروش می شه سریع می رن صف های فروش درست می کنن و قیمت سهمو می کشن پایین جالبه این که دوستانی که این کارو می کنند زمانی که دوباره سهم بر می گرده دوباره باکلی ضرر میان تو صف خرید میشینن تا دوباره این سهمو بخرن
                این فرمایشات شما 18/6 هست ؟
                چه اتفاقی افتاده از اون موقع کارخونه اتیش گرفته؟
                قیمت دلار بیشتر شده؟
                شرکت سود کمتری اغلام کرده؟
                نه عزیزم ادمای کوچیکی که تو ده تا پستشون اویزون فلان کس شدن که خبر بگیرن یکم خالی کردن الانم میخوان جو بدن که بخرن .بد استراتژی نیست موفق باشی
                اگه دوست داری پستاتو بیارم جلوی چشات
                اینم فرمایشات امروزتون:
                سهم شاید تا 3500 افت کنه قبل از افزایش سرمایه و بعد از افزایش سرمایه نیز شاید رو 1200 یا 1300 باز بشه
                اگه قرار باشه ما برای هر دوست عزیزی که وارد میشه بخواهیم وقتمونو بذاریم وبحث کنیم کارمون تمومه دیگه من که سودم از غبشهر گرفتم از 1500 باهش بودم و این موضع هم برای دوستانی گفتم که تو این 9 ماه از اول امسال مطلب می زدیم . انشاالله که برای خریداران جدید پرسود باشه
                اینم بیخیال زیاد جدی نیستی معلومه
                آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2013/11/16, 00:06.

نظر

• مرتضی 6038
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 80

دوستان
                  مواظب باشید غبشهر را در این قیمتها نفروشید
                  حتی باید اضافه کنید
                  از نظر الیوت پنج موجی نزولی غبشهر داره کامل میشه
                  4300یا 4330پله بعدی خریدتان باشه
                  و اخرین پله
                  4000که من پله اخر را مطمئن نیستم
                  اگه نقدینگی داشم 4300همه را میخریدم

نظر

• mostafa1384
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 73

سلام دوستان روغنی یادش بخیر یه روزی یه دوست داشتیم به نام شفاف سازی که روزهای که غبشهر از دست این حقوقی نامرد مورد آزار و اذیت قرار میگرفت با تحلیلهای قشنگ و ماحرانه خود آبی میشد به مکر و حیله این حقوقی نامرد و مایه آرامش سهامداران جدید و قدیمی این طلای روغنی- چند وقتیست خبری ازش نیست دلمان برایش تنگ شده حالا در غیاب ایشان دوستان به جان هم افتادن و یکدیگر را ملامت میکنند دوستان من 9 ماه است غبشهر دارم از این سهم معجزها دیده ام پس صبور باشد و بردبار باتشکر سالم و خوشحال باشید

نظر

• tvnews
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 100

در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Post
                      سلام دوستان روغنی یادش بخیر یه روزی یه دوست داشتیم به نام شفاف سازی که روزهای که غبشهر از دست این حقوقی نامرد مورد آزار و اذیت قرار میگرفت با تحلیلهای قشنگ و ماحرانه خود آبی میشد به مکر و حیله این حقوقی نامرد و مایه آرامش سهامداران جدید و قدیمی این طلای روغنی- چند وقتیست خبری ازش نیست دلمان برایش تنگ شده حالا در غیاب ایشان دوستان به جان هم افتادن و یکدیگر را ملامت میکنند دوستان من 9 ماه است غبشهر دارم از این سهم معجزها دیده ام پس صبور باشد و بردبار باتشکر سالم و خوشحال باشید

جناب مصطفی عزیز سلام شما درست می گویید
                      جناب شفاف سازی در تایپک های دیگر اگر مطالعه کرده باشید درست مثل زمانی که می گفت باید وارد غبشهر شد الان می گوید از این سهم خارج و برای بعد از افزایش سرمایه اگه وضعیتش اکی بود دوباره به این سهم ورود خواهیم کرد فقط جهت اطلاع رسانی شما گفتم

نظر

• samanmba
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 450

با سلام خدمت همه دوستان
                        من جمعه مطلبی زدم و تو اون گفته بودم که شاخص mfi(شاخص نقدینگی) ،ه 5 و 8 و 21 روزه به شدت منفی شدن و رفتن زیره 20 یعنی حداقل تا آخر این هفته از صعود شارپی خبری نیست و احتمالا اگر امروز هم منفی بشه تا 4173 خواهد ریخت
                        پر سود باشید

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

جناب مصطفی عزیز سلام شما درست می گویید
                          جناب شفاف سازی در تایپک های دیگر اگر مطالعه کرده باشید درست مثل زمانی که می گفت باید وارد غبشهر شد الان می گوید از این سهم خارج و برای بعد از افزایش سرمایه اگه وضعیتش اکی بود دوباره به این سهم ورود خواهیم کرد فقط جهت اطلاع رسانی شما گفتم
                          با سلام
                          دوست عزیز
                          خواهشا" جو رو مشتنج نفرمایید من کی گفتم الان باید از سهم خارج شد
                          من خیلی وقت بود به خاطر بعضی از مشکلات مالی تصمیم به خروج تدریجی رو گرفتم
                          خروج من به معنای خروج همه نمی باشد
                          من بیکار نیستم هر روز یک تا دو سهم بررسی می کنم و اگر سهم جدیدی با پتانسیل تر پیدا کردم خوب سهام هایم را جابجا می کنم
                          من تو این چند وقت تو تایپیک سهام طلائی (استراتژی - سودآوری و... ) ده ها سهم بررسی و تجزیه و تحلیل شده است
                          خوب من مقداری غبشهر 5000 تومانی فروختم خگستر 260 تومان خریدم
                          مقداری 4800-4900 فروختم ونفت 300 تومان خریدم
                          مقداری 4700-4800 فروختم آکنتور و کاما خریدم
                          این یعنی جابجایی سهم نه اعلام خروج سهم
                          من همیشه تو این تایپیک هم گفتم بالای 4000 تومان نه می گوییم بخرید نه بفروشید
                          هر وقت هم که سهم رو فروختم همانروز در تاپیک سهام طلائی (استراتژی - سودآوری و... ) اعلام کردم
                          من زمانی قیمت سهم زیر 4000 تومان بود منفی می خورد هر روز می گفتم بخرید فعلا" تو این قیمت ها هیچ توصیه ای به هیچکس ندارم فردا اینور و انور می شه باید پاسخگو باشیم
                          می خواهید بفروشید تصمیم با خودتان
                          می خواهید بخرید تصمیم با خودتان
                          من کسی نیستم که خروج از سهم رو تعیین کنم
                          من خود بخاطر خرید تعدادی از سهام بررسی شده خگستر - اکنتور - کاما - ونفت - شپارس - شپاکسا - شیران و... دست به فروش زدم و این یک امر طبیعی است
                          اگر غبشهر بشه 10000 تومان خوشحال خواهم شد دوستان سود بکنند ما سود کردیم

ارادتمند شما
                          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/11/17, 09:08.

نظر

• مرتضی 6038
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 80

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام
                            دوست عزیز
                            خواهشا" جو رو مشتنج نفرمایید من کی گفتم الان باید از سهم خارج شد
                            من خیلی وقت بود به خاطر بعضی از مشکلات مالی تصمیم به خروج تدریجی رو گرفتم
                            خروج من به معنای خروج همه نمی باشد
                            من بیکار نیستم هر روز یک تا دو سهم بررسی می کنم و اگر سهم جدیدی با پتانسیل تر پیدا کردم خوب سهام هایم را جابجا می کنم
                            من تو این چند وقت تو تایپیک سهام طلائی (استراتژی - سودآوری و... ) ده ها سهم بررسی و تجزیه و تحلیل شده است
                            خوب من مقداری غبشهر 5000 تومانی فروختم خگستر 260 تومان خریدم
                            مقداری 4800-4900 فروختم ونفت 300 تومان خریدم
                            مقداری 4700-4800 فروختم آکنتور و کاما خریدم
                            این یعنی جابجایی سهم نه اعلام خروج سهم
                            من همیشه تو این تایپیک هم گفتم بالای 4000 تومان نه می گوییم بخرید نه بفروشید
                            هر وقت هم که سهم رو فروختم همانروز در تاپیک سهام طلائی (استراتژی - سودآوری و... ) کردم
                            من زمانی قیمت سهم زیر 4000 تومان بود منفی می خورد هر روز می گفتم بخرید فعلا" تو این قیمت ها هیچ توصیه ای به هیچکس ندارم فردا اینور و انور می شه باید پاسخگو باشیم
                            می خواهید بفروشید تصمیم با خودتان
                            می خواهید بخرید تصمیم با خودتان
                            من کسی نیستم که خروج از سهم رو تعیین کنم
                            من خود بخاطر خرید تعدادی از سهام بررسی شده خگستر - اکنتور - کاما - ونفت - شپارس - شپاکسا - شیران و... دست به فروش زدم و این یک امر طبیعی است
                            اگر غبشهر بشه 10000 تومان خوشحال خواهم شد دوستان سود بکنند ما سود کردیم

ارادتمند شما
                            غبشهر اخرای موج پنجم نزولی خودشه
                            دوستان به صورت پله ای وارد سهم بشید
                            حداقل تا 4900برمیگرده

نظر

• ansarim
                              عضو جدید
                              • May 2013
                              • 11

دوستان من ی شایعاتی در خصوص اینکه امسال دیگه نمی تونه افزایش نرخ بده شنیدم، اینو یکی از دوستانم که تو جلسه روغنیا بوده میگه مثل اینکه قیمت پالم جهانیش داره افزایش پیدا می کنه و این بهای تمام شده اینارو افزایش می ده ولی اینا باید با همین قیمتا بفروشن. دوستان اگه اطلاعاتی دارن یا کسی رو تو روغنیا دارن بپرسن ببینن آیا این شایعات درسته یا نه؟

نظر

• pishva
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 94

با سلام بنظرم دیکه این دوقلوهای روغنی رشد قیمتی نخواهند داشت

نظر

در حال کار...
                                X