در اصل توسط hamedsh پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
-
غبشهر حسابرسی شد ماه 5997 ریال ساخت :ِی و سود انباشته 3228123 ، تر کوندهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
در اصل توسط immortal44 پست شده است View Postغبشهر حسابرسی شد ماه 5997 ریال ساخت :ِی و سود انباشته 3228123 ، تر کوندهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
سود هر سهم حسابرسی شده منتهی به پایان خرداد 92 نسبت به مدت مشابه پارسال 294% افزایش رو نشون میده و از مبلغ 1523 ریال برای هر سهم به 5997 ریال رسیده، این عالیه. دوستان لطف کنن مفت فروشی نکنن دیگه این چه وضعه فروش امروزه آخه؟؟!سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در گزارش حسابرسی نشده که در 26 تیر منتشر شده، سود هر سهم رو 5821 در نظر گرفتن که در گزارش حسابرسی شده برای هر سهم 176 ریال افزایش پیدا کرده و به 5997 رسال رسیده.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postسود هر سهم حسابرسی شده منتهی به پایان خرداد 92 نسبت به مدت مشابه پارسال 294% افزایش رو نشون میده و از مبلغ 1523 ریال برای هر سهم به 5997 ریال رسیده، این عالیه. دوستان لطف کنن مفت فروشی نکنن دیگه این چه وضعه فروش امروزه آخه؟؟!
نظر
-
گزارش پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 30 آذر 1392 بر اساس عملکرد واقعی 6 ماهه روی کدال قرار گرفت: 84% پوشش سود هر سهم در طی 6 ماه و افزایش سود هر سهم نسبت به پیش بینی قبلی از 7007 ریال به 7177 ریال /:.grlim:./سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postگزارش پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 30 آذر 1392 بر اساس عملکرد واقعی 6 ماهه روی کدال قرار گرفت: 84% پوشش سود هر سهم در طی 6 ماه و افزایش سود هر سهم نسبت به پیش بینی قبلی از 7007 ریال به 7177 ریال /:.grlim:./
نظر
نظر