صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
    تحلیل سهیل عزیز از غبشهر

سلام مجدد به دوستان عزیز

تصمیم دارم تا زمان بازگشایی سهم ، هر روز قسمتی از این گنج پنهان بورس رو برای شما تشریح کنم تا اگر این مدیرای کلاش براتون دام پهن کردن ، بفهمین نقشه شون رو و بدل نقشه رو بهشون بزنید ...

امروز در مورد سود سازی و فقط و فقط دارای نقدی شرکت (سود انباشته ) باهاتون میخوام صحبت کنم ...

دوستان :

سود انباشته غبشهر در 9 ماهه منتهی به سال مالی جاری معادل 377 میلیارد تومان بوده است . سرمایه شرکت صنعتی بهشهر قبل از افزایش سرمایه ، معادل 33 میلیارد تومان بوده است . پس در گام اول درررک کنید که سود انباشته شرکت بیش از 10 برابر سرمایه خودش است .

حال ، امسال شرکت از ذخیره انباشته خودش ، مبلغ 69 میلیارد تومن برای افزایش سرمایه اختصاص داد . که منجر به افزایش سرمایه 210 درصدی شرکت گردید . سود انباشته شرکت پس از افزایش سرمایه به مبلغ 308 میلیارد تومان و سرمایه شرکت تقریبا به 100 میلیارد تومان تغییر یافت . تعداد سهام جدید شرکت معادل تقریبی : 1 میلیارد سهم

اما : اتفاقی مهم در پایان سال مالی امسال خواهد افتاد . همه ما اذعان داریم شرکت امسال در بدترین حالت 1000 تومان سود به ازای هر سهم محقق میکنه . از این 1000 تومان سود ، معادل 500 تومان به سهامدار پرداخت و الباقی آن به سود انباشته شرکت افزوده می گردد . پس داریم : ( با فرض فقط 1000 تومان تحقق سود برای هر سهم )

ذخیره سود انباشته شرکت در سال مالی 92 = تعداد 330 میلیون سهم ضربدر 500 تومان سود انباشته غیر تقسیمی = 165 میلیارد تومن !!

اضافه می شود به ذخیره سود انباشته شرکت طی سالیان گذشته که 308 میلیارد تومن بوده است و سود انباشته جدید شرکت در پایان سال مالی 92 معادل : 473 میلیارد تومان ( به ازای هم سهم حدود 1500 تومان سود انباشته وجود دارد - جل الخالـــــق)

سود تقسیمی شرکت در سال 92 (dps) = تعداد 330 میلیون سهم ضربدر 500 تومان = 165 میلیارد تومن

================================================== ===============
    جمع کل درآمد خالص شرکت در طی سال 92 : معادل 330 میلیارد تومان ( یعنی ده برابر سرمایه خودش در ابتدای سال 92 این شرکت سود ساخـــــته !!!!!!!!!!!!!!!!!! )

خوب ، همانگونه که میبینیم افرادی که به مجمع افزایش سرمایه غبشهر بروند ( با فرض اینکه سهم رو 4500 روز پایانی خریدند ) :

1500 تومان به ازای هر سهم خود سود انباشته در شرکت دارند
    500 تومان از مجمع دریافت می کنند
    ------------------------------------------------------------
    به ازای هر سهم 2000 تومان فقط نقدینگی دریافت شده و نشده از شرکت دارند . به عبارتی تا اینجا سهم برایشان 2500 تومان تمام شده است .

حالا یه چیز میگم تا میتونین این مدیر مالی کثیف شرکت و لعنت کنین و به خاندانش درود بفرستین :

سود انباشته شرکت در پایان سال 92 بدست آوردیم که مبلغ 473 میلیارد تومن شده است . این پول کلان را شرکت کجا نگه میداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو خونه ی آقای شه رضایی ؟ یا میفرسته با کانتینر عربستان ؟ یا اینکه در حساب سپرده بانکی شرکت ؟ بله درسته . در حساب بانکی شرکت . اگر فرض بگیریم 25 % سود سالانه به این پول اضافه میشه ، داریم :

سود حاصل از بهره بانکی به انباشته شرکت در پایان سال مالی 93 معادل تقریبی 118 میلیارد تومانه . بله درست شنیدین . و این 118 میلیارد تومن به ازای هر سهم می شود :

118 میلیارد تقسیم بر 330 میلیون سهم = سود هر سهم در سال مالی 93 فقط از محل بهره بانکی به سود انباشته شرکت ، معادل تقریبی 350 تومان می باشد . حالا شما تصور کنین این بی همه چیزا به ملت گفتن سود 93 معادل 600 تومنه و محتاطانه هم پیش بینی نکردیم !!!!!

حال اگر در سال مالی 93 در بدترین و بدترین حالت 1000 تومان تحقق پیدا کند ( حداقل 1500 سود 93 است . این رو به عنوان سند از من نگه دارین ) قیمت سهم برای یک سهامدار فقط از طریق سود سازی نقدی شرکت معادل 1500 تومان می افتد ...

حال اموال ، ماشین آلات ، تجهیزات ، زمین ها و کارخانه های شرکت ، اموال غیرمنقول ، و مهمتر از همه ارزش برند های شرکت : لادن ، بهار ، افتاب ... ( توضیح اینکه فقط برند لبنیاتی میهن در هنگام تقسیم ارث حاج اقای پایداری ، توسط کارشناس رسمی معادل 60 میلیارد تومن در سال 91 قیمت گذاری شد ) را خودتان حساب کنید ...

حال خودتان تصمیم بگیرید ، که فقط خریدار غبشهر باشید یا فروشنده ی آن ...

تحلیل های مذکور صرفا از محل سود های نقدی شرکت بوده است ...

حال سود سال مالی 94 رو هم حساب کنید ... سود بانکی ای که تا ان سال خواهد داد را هم حساب کنید ... ادغام عملیاتی با مارگارین رو حساب کنید .. افزایش ظرفیت تولید ، افزایش نرخ و ... همگی پیشکش ...

از نشر مطالب فوق خرسند و شادمان می شوم .

با تشکر - 92/09/11
    شرکتی که این همه پول داره و هر روز داره آگهی تلویزیونی میده و تبلیغات میکنه و فروشش رو بیشتر میکنه میتونه یک مقدار پول بده به کسانی که وظیفه اشون رسیدگی به این چیزاست و....!!!! ولی آیا ما همچین کسانی تو این کشور داریم؟؟؟نه داریم؟؟؟
    به هر حال دردی رو دوا نمیکنه از سهام دار اگه بهش سودی تعلق نگیره و حالا بگیم سود انباشته شرکت فلانه
    خوب که چی؟؟؟باید به سهامدار هم چیزی برسه یا نه؟؟؟
    این مشکل دوستان هست ولو اینکه هر سهمی 2000 تومن هم سود ساز باشه.
    امیدوارم هر کی دزدی میکنه از مردم به درد چه کنم مبتلا بشه.
    با تشکر از زحمتی که کشیدی و مطالبی که جمع کردی
    @};-@};-@};-
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

در اصل توسط vet پست شده است View Post
      شرکتی که این همه پول داره و هر روز داره آگهی تلویزیونی میده و تبلیغات میکنه و فروشش رو بیشتر میکنه میتونه یک مقدار پول بده به کسانی که وظیفه اشون رسیدگی به این چیزاست و....!!!! ولی آیا ما همچین کسانی تو این کشور داریم؟؟؟نه داریم؟؟؟
      به هر حال دردی رو دوا نمیکنه از سهام دار اگه بهش سودی تعلق نگیره و حالا بگیم سود انباشته شرکت فلانه
      خوب که چی؟؟؟باید به سهامدار هم چیزی برسه یا نه؟؟؟
      این مشکل دوستان هست ولو اینکه هر سهمی 2000 تومن هم سود ساز باشه.
      امیدوارم هر کی دزدی میکنه از مردم به درد چه کنم مبتلا بشه.
      با تشکر از زحمتی که کشیدی و مطالبی که جمع کردی
      @};-@};-@};-
      دوست عزیز بهتره نگاهتون رو کمی بازتر کنید
      این مطالب برای اگاهی و پی بردن به ارزش غبشهر بیان شده
      زمانی که بازار درک بهتری از ارزش شرکت داشته باشه مطمئن باشید سهم به جایگاه خودش میرسه
      شرکت این همه دارایی داره بعد شما میگی خوب که چی
      مشکل از کشور نیست دوست عزیز , مشکل ما مردم هستیم که فقط دنبال صف هستیم و حتی به خودمون زحمت نمیدیم کمی مطالعه داشته باشیم و اطلاعاتمون رو ببریم بالا

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

دوست عزیز بهتره نگاهتون رو کمی بازتر کنید
        این مطالب برای اگاهی و پی بردن به ارزش غبشهر بیان شده
        زمانی که بازار درک بهتری از ارزش شرکت داشته باشه مطمئن باشید سهم به جایگاه خودش میرسه
        شرکت این همه دارایی داره بعد شما میگی خوب که چی
        مشکل از کشور نیست دوست عزیز , مشکل ما مردم هستیم که فقط دنبال صف هستیم و حتی به خودمون زحمت نمیدیم کمی مطالعه داشته باشیم و اطلاعاتمون رو ببریم بالا
        دوست گرامی
        مشکل از نحوه اجرای قانون+عدم فرهنگ سازی برای مردم هست.
        تا موقعی که من از این سود انباشته چیزی گیرم نیاد هیچ فایده ای نداره.گاهی با خودم میگم به راحتی میشه نوسانگیری کرد و سفته بازی راه انداخت.ولی آیا درسته که این کار رو بکنم؟؟؟؟این سوالیه که تو ذهن من خیلی وقته که مونده و اعتقادم و بینشم یک چیزی میگه و برخورد بقیه جامعه یک چیز دیگه
        به راحتی میشه شنا کرد و سودهای خوبی رو گرفت از سهم های مختلف ولی منی که میخوام درست کار کنم و میرم سهام بنیادی انتخاب میکنم با این اهداف که:
        اولا سود کنم
        ثانیا کمک کرده باشه این پول من به اون شرکت و تولید ملی و...
        وقتی مدیر عامل های ناآگاه که فقط به فکر پر کردن جیب خودشون ان اون بالا قرار میگیره(امثال خاوری ها) اون موقع منی که با قصد خیر اومدم جلو ضربه میخورم.
        برای مثال میگم یک شرکت پالایشگاهی مثل شبندر یک مدیر عامل خوب داره که سعی کرده حمایت کنه و حق و ناحق نکنه و این جور چیزهاست که آدم رو تو روشی که داره انجام میده محکم نگه میداره والا خیلی وقت ها میبینین که سهم کلی نوسان داره و اون 200 الی 300 تومنی که سود میخواد بده خیلی بیشترش رو تو این نوسانات میشه گین گرفت.
        کل حرفم سر اینه که سعی کنیم همگی درست باشیم و رفتار درستی داشته باشم.نه تو این بخش از کارمون بلکه تو همه ی زندگیمون و اول هم به خودم میگم.
        وقتی به گذشتگان این مملکت که بناهای تاریخیشون هنوز مونده نگاه میکنم فقط غصه و غمه که دلم رو پر میکنه.ما کجا بودیم و الان به کجا رسیدیم.
        ژنتیک همون ژنتیکه ولی ازش استفاده نمیشه.
        ممنون @};-@};-@};-

نظر

• erfanslash
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 762

در اصل توسط vet پست شده است View Post
          دوست گرامی
          مشکل از نحوه اجرای قانون+عدم فرهنگ سازی برای مردم هست.
          تا موقعی که من از این سود انباشته چیزی گیرم نیاد هیچ فایده ای نداره.گاهی با خودم میگم به راحتی میشه نوسانگیری کرد و سفته بازی راه انداخت.ولی آیا درسته که این کار رو بکنم؟؟؟؟این سوالیه که تو ذهن من خیلی وقته که مونده و اعتقادم و بینشم یک چیزی میگه و برخورد بقیه جامعه یک چیز دیگه
          به راحتی میشه شنا کرد و سودهای خوبی رو گرفت از سهم های مختلف ولی منی که میخوام درست کار کنم و میرم سهام بنیادی انتخاب میکنم با این اهداف که:
          اولا سود کنم
          ثانیا کمک کرده باشه این پول من به اون شرکت و تولید ملی و...
          وقتی مدیر عامل های ناآگاه که فقط به فکر پر کردن جیب خودشون ان اون بالا قرار میگیره(امثال خاوری ها) اون موقع منی که با قصد خیر اومدم جلو ضربه میخورم.
          برای مثال میگم یک شرکت پالایشگاهی مثل شبندر یک مدیر عامل خوب داره که سعی کرده حمایت کنه و حق و ناحق نکنه و این جور چیزهاست که آدم رو تو روشی که داره انجام میده محکم نگه میداره والا خیلی وقت ها میبینین که سهم کلی نوسان داره و اون 200 الی 300 تومنی که سود میخواد بده خیلی بیشترش رو تو این نوسانات میشه گین گرفت.
          کل حرفم سر اینه که سعی کنیم همگی درست باشیم و رفتار درستی داشته باشم.نه تو این بخش از کارمون بلکه تو همه ی زندگیمون و اول هم به خودم میگم.
          وقتی به گذشتگان این مملکت که بناهای تاریخیشون هنوز مونده نگاه میکنم فقط غصه و عمه که دلم رو پر میکنه.ما کجا بودیم و الان به کجا رسیدیم.
          ژنتیک همون ژنتیکه ولی ازش استفاده نمیشه.
          ممنون @};-@};-@};-
          دوست عزیز همین سود انباشته که شما میگی چیزیش به ما نمیرسه و بدرد نمیخوره (باید خدمتتون عرض کنم پس این 210% افزایش سرمایه از انباشته از کجا اومده و به کی میرسه؟ ) خوب معلومه به سهامدارا میرسه هم سوداوری شرکت بهبود پیدا میکنه هم قسمتی از سود انباشته رو تقدیم سهامدارا کردند

در مورد سهامداری هم اگر شما فقط یک سال اخیر رو با غبشهر بودید 500% سود گرفته بودید به غیر از سود مجمع
          شبندر 1000%
          شدوص 1000%
          و....

پس مطمئن باشید سهامداری در سهام بنیادی خیلی بهتر از نوسان گیری هست
          موفق باشید

نظر

• setare_ur
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 108

دوستان در سامانه انلاین من ( من با کارگزاری کشاورزی کار میکنم ) امروز برا غبشهر قیمت پایانی 14735 (67.74 افت ) رو نشون میده نماد که باز نشده این عدد دقیقا محاسبه افزایش سرمایه انباشته هستش یعنی بورس این عدد و گذاشته؟؟ قیمت دیروز و 45679 هستش

نظر

• kianaak
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 5

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
              دوستان در سامانه انلاین من ( من با کارگزاری کشاورزی کار میکنم ) امروز برا غبشهر قیمت پایانی 14735 (67.74 افت ) رو نشون میده نماد که باز نشده این عدد دقیقا محاسبه افزایش سرمایه انباشته هستش یعنی بورس این عدد و گذاشته؟؟ قیمت دیروز و 45679 هستش
              نه دوست عزیز. این محاسبه با احتساب 210% هست. قیمت هم با احتساب اینه که تعداد سهام شما 3.1 برابر شده باشه. روزی که سهم باز بشه بدون محدودیت نوسانه و قیمت اصلیش اون موقع در میاد

نظر

• metitondar
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 443

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                من حدود 15 ماهه که با این سهم هستم (میانگین خریدم 1500 تومن). پارسال همین موقع ها سود سهم حدود 360 تومن بود و قیمت سهم تا 1700 تومن هم رشد کرد. دوستان در اون شرایط تارگت های بالای 2000 تومن می دادن ولی بعد از اینکه سود سال بعدش رو حدود 160 تومن اعلام کرد سهم شروع به سقوط کرد و تا اسفند ماه به حدود 900 تومن رسید (شدیداً رفتم تو ضرر!). البته اونایی که با سهم موندن و سهامداری کردن (مثل من!) قیمت 5200 تومنی سهم رو هم امسال دیدن!
                به نظر من این داستان تکرار خواهد شد. بهترین زمان برای ورود به این سهم اسفند ماهه چون مجمع سالیانه اواخر فروردین برگزار میشه و قبل از اون یه ماهه یه رشد شارپ حدود 100% درصدی خواهد داشت (پارسال قبل مجمع از 900 تومن تا 1900 تومن رشد کرد!). در کل سهم خوبیه و سهامداراشو پشیمون نکرده و قطعاً برای سال بعد تعدیل خواهد داشت. با دید مجمع و نگهداری تا مرداد ماه (گزارش 6 ماهه) گین خوبی خواهد داد (من خودم با این سهم خواهم موند). ولی کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها از سهم خارج بشن بهتره ، چون تو 3 - 4 ماه آینده چیزی جز خواب سرمایه و اعصاب خوردی براشون نداره...!!!

بازگشایی سهم با در نظر گرفتن افزایش سرمایه:
                (1) اگه با سود 92 باشه بالای 1450 تومن و
                (2) اگه با سود 93 باشه بالای 950 تومن خواهد بود ...

با دید کوتاه مدتی در حالت اول فرصت فروش و در حالت دوم فرصت خرید خواهد بود ...
                با دید بلند مدت (حداقل مردادماه 93) در هر دو حالت فرصت خرید است ...

92 شش ماهه واقعی 5997 ریال پوشش داده
                93 برای کل سال 5976 ریال پیش بینی کرده ...!!!؟؟؟ کمتر از 6 ماهه 92 /:.yead.:/
                پیش بینی من از بازگشایی غبشهر ...

نظر

• majid1361
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 74

گزارش غبشهر بلاخره اومد:
                  به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنعتي بهشهر طی نامه شماره مورخ 1392/09/11 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1393/09/30 با سرمایه 1,023,000 میلیون ریال مبلغ 1,928 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

نظر

• majid1361
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 74

اصلاحيه سود سال 92
                    - شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 30 آذر 92 را با سرمايه 330 ميليارد ر درتاريخ 91/09/19 و 91/11/01 (حسابرسي شده) مبلغ 1،597 ريال و در تاريخ 92/04/02 مبلغ 7,007 ريال و در تاريخ 92/05/12(حسابرسي شده) مبلغ 7،177 ريال و در تاريخ 92/07/17 مبلغ 9,031 ريال و در اطلاعيه فعلي با سرمايه 1،023 ميليارد مبلغ 2,913 ريال اعلام نموده است. که دليل تغييرات سود هر سهم به نسبت اطلاعات قبلي افزايش تعداد سهام ناشي از افزايش سرمايه شرکت مي باشد.
                    - بر اساس مصوبات مجمع عمومي فوق العاده مورخ 92/09/06 سرمايه شرکت ار مبلغ 330 ميليارد ريال به مبلغ 1،023 ميليارد ريال از محل سود انباشته افزايش يافت.
                    - شرکت اعلام نموده است که سود پيشنهادي هيئت مديره به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 مبلغ 1،300 ريال به ازاي هر سهم مي باشد.

نظر

• erfanslash
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 762

دوستان اگر هم فروشنده هستید زیر 2000 تومان اردر نزارید

نظر

• mhy506
                        عضو جدید
                        • Jul 2013
                        • 8

با سلام به دوستان غبشهری و غمارگی
                        بالاخره گزارش دوقلوها اومد روی کدال حالا سهامداران واقعی بایستی ثبات قدمشون رو توی این سهم ثابت کنند. اگر به غبشهر اعتقاد دارین به کمتر از 1900-2000 تومان بازگشایی غبشهر و کمتر از 1350-1450 برای غمارگ راضی نمیشن چون بنیادیشون علیرغم پنهانکاریها عالییییه. ضمنا تا پول لازم نشدین حداقل تا عید نگهشون دارین. این هم یک جور سیاسته که فقط به سهامداراش سود میده و اونایی که نوسانگیری میکنند ممکنه جا بمونند. پر سود باشید
                        @};-@};-@};-

نظر

• moh3njix
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4

دوستان خیلی عذر میخام ولی مگه
                          پیش بینی اش از 2913 ریال نشده 1923ریال...
                          این به نظرتون باعث افت شدید قیمت بازگشایی نمیشه؟؟؟

نظر

• babakkeshavarz
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 140

با سلام خدمت دوستان :
                            گزارش پر از تناقض هستش .. از یه طرف میگن نتونستیم افزایش نرخ بگیریم چون بهای روغن خام تو بازار جهانی کاهش یاقته از طرفی دیگه تو گزارش قیمت ماده اولیه رو بالا بردن .... بهر حال با یه تحلیل سر انگشتی سود سال بعد بین 350 تا 500 تومان با سرمایه جدید هستش ........ البته هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست...........

نظر

• erfanslash
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 762

تحلیل از soheil عزیز

1-ظرفیت تولید در سال 93 معادل 414 هزار تن در نظر گرفته شده .

فقط در همین حد بدونید امسال ظرفیت تولید تا 600 هزار تن افزایش پیدا کرده و فقط منتظر تایید شخص رییس شرکت در عربستان است .
                              اگر از این 600 هزار تن ظرفیت ، تنها 500 هزار تن محقق شود ، ( شک نکنید بالاتر است ) یعنی فقط 86 هزار تن اضافه تولید ، مبلغ 305 میلیارد تومن به فروش شرکت اضافه می شود . در بدترین حالت اگر حاشیه سود 25 % به این مبلغ بدهیم ، سود خالص حاصل از 305 میلیارد تومن فروش بیشتر ، معادل 76 میلیارد و 250 میلیون تومان و به ازای هر سهم با سرمایه جدید معادل 74.5 تومان می باشد !

2-افزایش نرخ فروش و مواد اولیه !

شرکت در بودجه پیشنهادی مبلغ فروش را تنها 8% افزایش داده ولی بهای تمام شده کالای فروش رفته را 20% افزایش داده است ! ( عجب )

از طرفی خرید مواد اولیه وارداتی شرکت در سال 92 معادل 28% از مجموع هزینه های داخلی و خارجی بوده است .حال در سال مالی 93 مواد اولیه وارداتی شرکت معادل 68% از کل داخلی و خارجی را تشکیل میدهد ! و این 40% افزایش مواد اولیه وارداتی نیز با دلار 2500 تومانی محاسبه شده است که چه شود ... و چه هزینه ی گزافی را به راحتی صورت سازی می کند ...

کاهش هزینه های عملیاتی به علت ادغام با مارگارین :

شرکت عنوان کرده است کاهش هزینه های عملیاتی با مارگارین را لحاظ کرده است . اما چه تغییری بر هزینه های عملیاتی اش بوجود آمده ؟؟؟؟

آنچه تحت عنوان تغییر واقعی در کاهش هزینه های عملیاتی و اداری شرکت را شامل می شود در جدول ذیل و بسیار محتاطانه تنظیم گشته است :

پس فقط از این محل باید حدود 250 تومان با سرمایه جدید به eps سال مالی 93 اضافه شود .

کاهش در آمد حاصل از سرمایه گذاری ها :

امسال شرکت در بدترین حالت 1000 تومان سود می سازد . با 330 میلیون سهم یعنی معادل 330 میلیارد تومن سود . از این مبلغ قراره 50 % بین سهامداران تقسیم بشود .

پس مبلغ 115 میلیارد تومان به سود انباشته شرکت افزوده می شود . از محل سود انباشته قبلی شرکت 69 میلیارد و 300 میلیون تومن برداشت و جهت افزایش سرمایه استفاده نموده است . اگر از 115 میلیارد سود امسال کسر کنیم ، باز در حدود 46 میلیارد تومن به انباشته شرکت افزوده می شود .

حال شرکت امده و درآمد حاصل از سود سپرده بانکی خود را با 25% کاهش در پیش بینی آورده است !

دوستان از نشر مطالب فوق خوشحال می شم. الان یه جلسه دارم ، باز تا اخر شب در خدمت شما عزیزان هستم .

غبشهر امسال در بدترین حالت 500 تومان با سرمایه جدید eps می سازد . به این سهم پی بر ای 5.5 هم بدین ، قیمت سهم حدود 2800 تومان می شود . این رقم بسیار محتاطانه بوده است .

موفق باشید

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1504

دوستان اگر هم فروشنده هستید زیر 2000 تومان اردر نزارید
                                دوست عزیز شما خیلی ایده ال فکرمیکنین
                                من سعی میکنم با بالاترین قیمت ممکنه خارج بشم و قیمت پایین تر بردارم
                                وقتی یک عده دزد می افتن به جون سهم و همونطوری که گفتم با خریدن و تطمیع کسانی که مسئول رسیدگی به این چیزها هستن سهم رو به این وضع در میارن و یک افزایش سرمایه اجباری و تحمیلی با برآیند ضعیف و بدون بنیاد علمی مطرح میکنن معلوم میشه که راهی جز این نیست که با جریان پیش بریم
                                جریان میخاد سهم رو به گند بکشه و خودش بیاد پایین تر برداره.با احترام برای شما دوست گرامی نظرم اینه که دوستان خارج کنن و پایین تر بشینن.
                                هر کسی مسئول سهام و عمل خودشه.
                                به شخصی بخشی از سهام رو نقد میکنم که اگه خیلی ریخت زیاد ناراحت نشم و برم پایین بخرم و اگه انشاالله رفت بالا چیزی رو از دست نداده باشم و از سودم که شده باشه
                                پرسود و سلامت باشید@};-@};-@};-

نظر

در حال کار...
                                X