صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
    حامی جان . میدونی چرا تکنیکال کاری از دستش ساخته نیست ؟؟ برای این که سورس برنامه خارجی(روسی) است و برای بازار ایران تهیه نشده است . برای بازار ایران باید یک برنامه با تمام حالات ایران ( تغییر نظر آقایون یک شبه - تعطیلات 5 شنبه و جمعه و تریبون های مخصوص این روزها - هیئت دولت - تحریریه کیهان - اطلاعات - کیهان بچه ها و ... - 5+1 و 6- 10 و هزار قصه دیگه ) نوشته بشه .
    اگر تونستن این برنامه را بنویسند جایزه دارند :d
    ینی تحریریه کیهانت معرکه بود کیوان خخخخ =)) انصافا تحریریه کیهانم دیگه تاثیر داره :-/ ؟ =))
    ولی اره انصافا همینه، متغیراا انقد زیادن که هیچ جوره نمیشه جمش کرد :( دیده تکنیکالیه صرف که اونور خیلی از موقعا خوبه و جواب میده اینور خریته محضه:( قاعده اینکه اول بری بنیادی مطمئن شی بعد با تکنیکال روندو پیدا کنی و دنیال سیگنال خرید باشی ولی اینجا یه پله قبلشم میخواد (البته جعفر خان با این مخالفه) و به اون خبرا و شایعاته :)))) اول به جا تحلیل باس از خبرا و شایعه ها مطمئن شی بعد بنیادی بعد تکنیکال :دی تاثیرش از هردوتای اینام بیشتره به نظرم چون بیشر از 80% بازار تحلیل نداره:(
    راسی این خبر افزایش نرخ خوراک چرا پالایشگاهیارو نترکوند خیلی عجیــب بود!! من از دیشب داشتم خدا خدا میکردم فردا شبریز بم برسه :))) دیشب داشتیم با اون یکی کیوان سرو کله هم میزدیم عمرا نزارم به تو برسه و اینا =)) صب که دیدم وضش اونه سَریـ هرچی داشتمو غمارگ کردم، ینی این خبر تحریم انقد هنوز موثره ؟خبر ازین تکراری ترم میشه اخه !!!؟:-/
    آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/11/10, 18:22.
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• keyvan1
      کاربر فعال
      • Sep 2012
      • 168

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
      ینی تحریریه کیهانت معرکه بود کیوان خخخخ =)) انصافا تحریریه کیهانم دیگه تاثیر داره :-/ ؟ =))
      ولی اره انصافا همینه، متغیراا انقد زیادن که هیچ جوره نمیشه جمش کرد :( دیده تکنیکالیه صرف که اونور خیلی از موقعا خوبه و جواب میده اینور خریته محضه:( قاعده اینکه اول بری بنیادی مطمئن شی بعد با تکنیکال روندو پیدا کنی و دنیال سیگنال خرید باشی ولی اینجا یه پله قبلشم میخواد (البته جعفر خان با این مخالفه) و به اون خبرا و شایعاته :)))) اول به جا تحلیل باس از خبرا و شایعه ها مطمئن شی بعد بنیادی بعد تکنیکال :دی تاثیرش از هردوتای اینام بیشتره به نظرم چون بیشر از 80% بازار تحلیل نداره:(
      راسی این خبر افزایش نرخ خوراک چرا پالایشگاهیارو نترکوند خیلی عجیــب بود!! من از دیشب داشتم خدا خدا میکردم فردا شبریز بم برسه :))) دیشب داشتیم با اون یکی کیوان سرو کله هم میزدیم عمرا نزارم به تو برسه و اینا =)) صب که دیدم وضش اونه سَریـ هرچی داشتمو غمارگ کردم، ینی این خبر تحریم انقد هنوز موثره ؟خبر ازین تکراری ترم میشه اخه !!!؟:-/
      حامی جان
      به نظر من امروز بازار گیج بود و بلاتکلیف . یعنی واقعا من سرمایه گذار نمیدانم تو این بازار چه کنم . ببین یک روز صحبت منع صادرات است . 2 - 3 روز بعد میگند بخشی از آن حذف شده . دوباره فرداش میگن اونهایی که حذف شده باید عوارض بدهند . دوباره چند قلم کالای دیگه را اضافه میکنند . حالا در مورد پالایشگاه ها هم ملت نمیدانند اگر الان سرمایه گذاری کنند بر اساس نرخ دلاری خوراک فردا چه تصمیمی گرفته خواهد شد و در درجه اول تهیه دلار برای پتروشیمی ها است . به همین علت دوباره حتما میخواهند بگند خوب پتروشیمی ها باید برنج یا مثلا خرما بدهند به جای دلار :d
      من فکر کنم به همین دلیل یه کم فعلا سرمایه گذاران دست به عصا راه میروند و به نظر من بهترین کار همین خرید غمارگ بود . چون تقریبا فروش زمینش هم قطعی شده و سود خوبی میده به شرطی که باز هم از سهم حمایت بشه ( امروز دکتر ولیخانی و دکتر روستا سهم را جمع کردند )
      [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
      من خدایی دارم که همین نزدیکی است
      در امتداد لحظه هایم
      هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

فردا قبل معاملات صف خرید می شود.انشاا...

نظر

• تکنیکالیست
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1101

غبشهر رو هم دارن جمع میکنن شک نکنید امروز فروشندگان پشیمون خواهند شد
          ......

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

حقوقی داره اذیت میکنه
            خدا لعنتت کنه

نظر

• کارآمد
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 315

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              حقوقی داره اذیت میکنه
              خدا لعنتت کنه
              كدوم حقوقي؟ توسعه ملي؟

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

صف خرید بر پیشانی سهم پیداست...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

همش سفارشهای فروش هیدن 1200 میزاره
                  اگه وتوسم باشه باید یک مدال افتخار به پرتفوی گردانهاش داد

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

خدا رو شکر که بالاخره غبشهر هم متعادل شد و سرمایه ما رو هم زنده کرد البته من اصلا نگران مبلغی که روی این سهم و کفرا سرمایه گذاری کردم نیستم چون تا عید هیچ نیازی به اینها ندارم
                    فقط نکته ی که میخوام خدمت دوستان عرض کنم اینه که به هیچ وجه در این قیمت ها فروشنده نباشین الان داشتم با یکی از دوستان که چند روز پیش با خود من خرید حرف میزدم که متوجه شدم به محض متعادل شدن دست به فروش زده دوستان این کارها و مشابه این ها اصلا درست نیست این قیمت ها برای فروش هیچ توجیهی نداره اجازه بدین تا سهم روند خودشو طی کنه تازه داره سهم جون میگیره اگه کمی صبور باشید به بازدهی قابل قبولی میرسید
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

یکی نیست به اینهایی که دارن غپینو میخرن بگه به چه امیدی دارید میخرید؟؟؟؟!!!
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                        كدوم حقوقي؟ توسعه ملي؟
                        ینی مزخرف تر از این توسعه ملی خودشه!اگه اشتباه نکنم بموتو رو هم توی 320 این اذیت میکرد!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20674

ما که اضافه کردیم ...........اخر وقت میگن میرن سراغش .........صف کنن ....راست و دروغش پای خودشون ..........:d
                          ///

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                            خدا رو شکر که بالاخره غبشهر هم متعادل شد و سرمایه ما رو هم زنده کرد البته من اصلا نگران مبلغی که روی این سهم و کفرا سرمایه گذاری کردم نیستم چون تا عید هیچ نیازی به اینها ندارم
                            فقط نکته ی که میخوام خدمت دوستان عرض کنم اینه که به هیچ وجه در این قیمت ها فروشنده نباشین الان داشتم با یکی از دوستان که چند روز پیش با خود من خرید حرف میزدم که متوجه شدم به محض متعادل شدن دست به فروش زده دوستان این کارها و مشابه این ها اصلا درست نیست این قیمت ها برای فروش هیچ توجیهی نداره اجازه بدین تا سهم روند خودشو طی کنه تازه داره سهم جون میگیره اگه کمی صبور باشید به بازدهی قابل قبولی میرسید
                            وااای اره دقیقا حامد ینی من یه اشتباا بزرگ کرده باشم همینه:( یه بار سهمی که یه مدت داشتم کلی اذیت کرد منو تا صف خرید شد دادم رف که دیگه اصابشو نداشتم =)) ولی یه کله بعده فروش من 110% سود داد !!! =)) ینی من *و بخورم یه بار دیگه از دسته سهمی اصابم خورد بشه =))

عطا تو داری حمایت میکنی ؟ خدا کنه امرو یه حجم درست درمون بزنه بعدا خیالمون راحت باشه دیگه :) غمارگ که دیروز خوب زد حجم ارو امروز دوس داشتم بیشتر باشه ولی نشد انگار :(

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                            حامی جان
                            به نظر من امروز بازار گیج بود و بلاتکلیف . یعنی واقعا من سرمایه گذار نمیدانم تو این بازار چه کنم . ببین یک روز صحبت منع صادرات است . 2 - 3 روز بعد میگند بخشی از آن حذف شده . دوباره فرداش میگن اونهایی که حذف شده باید عوارض بدهند . دوباره چند قلم کالای دیگه را اضافه میکنند . حالا در مورد پالایشگاه ها هم ملت نمیدانند اگر الان سرمایه گذاری کنند بر اساس نرخ دلاری خوراک فردا چه تصمیمی گرفته خواهد شد و در درجه اول تهیه دلار برای پتروشیمی ها است . به همین علت دوباره حتما میخواهند بگند خوب پتروشیمی ها باید برنج یا مثلا خرما بدهند به جای دلار :d
                            من فکر کنم به همین دلیل یه کم فعلا سرمایه گذاران دست به عصا راه میروند و به نظر من بهترین کار همین خرید غمارگ بود . چون تقریبا فروش زمینش هم قطعی شده و سود خوبی میده به شرطی که باز هم از سهم حمایت بشه ( امروز دکتر ولیخانی و دکتر روستا سهم را جمع کردند )
                            حامد کیوان جان، اره همینه منتظر شدن خبر تثبیت میشه یا نه =)) ولی خریدارا نمیان انصافا دمه سهامداراش (شبریز) گرم اصن پایین نمیاناا تابلوئه خشکه خشکه بازار مثبت شه حس میکنم شبریزو پرواز میکنه ...

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                            یکی نیست به اینهایی که دارن غپینو میخرن بگه به چه امیدی دارید میخرید؟؟؟؟!!!
                            دقیقاااااااا، البته میدونی ما داریم بنیادی نیگا میکنیم اتفاقن با رونده دیروزه غمارگ که مثبت که لیدره غذاییاس دیگه میشه گفت بره کوتا مدت میشه یه نوسان 10-15% گرفت ازش انتخاب خوبیه نسبت به بقیه بازار ولی انصافا تا غبشهر میتونی بخری چراااا غپینووو #-o
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

ما بریم یکم بخوابیم، شاید مثل کروبی یه فرجی شد برای ما توی غبشهر و شپترو !!!!!!!!!!!! :d :))
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

رو 14929 فروشنده یه سوتی داد یه لحظه 43000 تا زد بعد یهو هیدن 2100 زد
                                این لامصب میذاشت الان میلیونی صف خرید بود

نظر

در حال کار...
                                X