در اصل توسط Ali zahedi پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
امشب وزیر اقتصاد گفت بزودی ارز تک نرخی در حدفاصل 1226 مرجع و 2500 اتاق مبادلات رو خواهیم داشت...یعنی حدودا 1900 تا 2100....بنابراین انتظار میره اغلب کالاها با کاهش قیمت مواجه بشن...الا مواد غذایی که ارز 1226 میگرفتن...واسه هفته پیش رو میشه انتظار داشت صنایع صادراتی مانند معدنی ها و پتروشیمی ها با کاهش قیمت سهام و استقبال کمتر و غذایی ها و شرکتهایی که محصولاتشون رو در داخل بفروش میرسونند همانند برخی تک سهم ها با استقبال بازار مواجه بشن...منتظر میمانیم....
نظر
-
دوستان عزیز امشب با قاطعیت تمام از این فرصت استفاده می کنم و خدمت همه ی دوستانی که این مطلب رو می خونن عرض می کنم که سهم غبشهر از هر قیمتی که برگشت بخوره تاحداقل(تاکید می کنم حداقل) 2 برابر رشد خواهد کرد. پس استوار باشید و به راهی که در پیش گرفتید ایمان داشته باشید. هر قدر هم این سهم پایین آمد میانگین خود را پایین بیاورید. آیا کسی باور داشت که این سهم از آذر ماه سال گذشته تا اردیبهشت در قیمتی بین 550 تا 620(کمتر از 15 درصد) نوسان کند و در این مدت، مانند فنر فشرده ای شده باشد که هر لحظه با باز شدنش همه را متحیر نماید؟ اینقدر از این شاخه به آن شاخه نپرید و صبر داشته باشید که خدا با صابران است. ما شکی در بنیادی این سهم نداریم.
از نظر تکنیکالی:
این سهم در زمان بیش فروش شدن قرار دارد و اندیکاتورها نشان دهنده ی بیش فروش شدن نماد و احتمال افزایش قیمت ها است. احتمال تغییر روند نزولی بازار و درنتیجه افزایش قیمت ها بسیار بالاست و صبر و هوشیاری دوستان را می طلبد. هر 10 تا 15 درصد میانگین را پایین آورده و منتظر بازشدن فنر(در طول ماه های پیش رو) و افزایش قیمت در کمتر از یک سال به 2 تا 3 برابر، بمانید.
اگر هم فکر می کنید که در جای دیگری با این آرامش خواهید توانست به چنین سودی دست پیدا کنید(که بعید می دانم) هرچه سریعتر این سهم را ترک کنید....والسلامدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
تحلیل تکنیکال از شرکت صنعتی بهشهر
این سهم در موج 4ام اصلاحی قرار دارد و با توجه به حمایت هایی پیش رو از جمله تراز 38 درصد فیبوناچی و همپوشانی با EMA50 و بیضی الیبس همچنین کف کانال رگرسیون و همچنین وضعیت اسلاتور الیوت میتوان پیش بینی کرد که در محدوده های قیمتی 1260 تا 1270 موج 4 سهم به پایان برسد ولی سیگنال خرید قطعاً باشکست خط روند سهم همراه خواهد بود. با در نظر گرفتن استاپ در محدودهای ذکر شده خرید کم ریسک میباشد هدف اول موج 5ام سهم 1755 تومان خواهد بود که در صورت عبور از این محدوده اهداف بالاتر قابل پیش بینی میباشد.
[
آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2012/11/16, 14:54.بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
سید گفت اگه غبشهر بیاد زیر 1480 شاید 1350 هم لمس کنه که اینطور شد
بعد گفت اگه زیر 398 بیاد ممکنه 350 رو لمس کنه که همین طور شد
الان این دو سهم همزمان به مقاومت معتبر خوردند، وبشهر هم که رسیده به مقاومت 200 غپینو هم که داره حمایت میشه
اینا هم که همشون با هم حرکت می کنند
طبق قاعده اینا فردا باید برگردند
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postسودسال بعدغبشهر152تومان ومارگارین 40تومان زنگ بزنیداین شماره 63965040 گویاهست
با سلام
متاسفانه اطلاع رسانی تون درست نیست
من همین الان با امور سهام صحبت کردم:
پیشبینی 92 غمارگ : 56 تومان
پیشبینی 92 غبهشهر: 159 تومانThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postتلفن گویااینومیگه من ازخودم نگفتم هرکی خواست زنگ بزنه
با سلام
ممنون از اطلاع رسانی شما
من با سرکار خانم لواف در امور سهام صحبت کردم
تلفنهای 63965110 و 63965120
زیاد به تلفن گویا اتکا نکنید دوست من ;;)
البته من با دو تا خط تلفن ، یه نیم ساعتی تلاش کردم تا موفق شدم بگیرمThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر