دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • stochastic
    عضو جدید
    • May 2011
    • 8

با سلام و سال نو مبارک
    فروشنده سهم ( اگر جقیقی باشد)چرا فروش مخفی 1000 تایی میگذاره . اگر قصد خالی کردن سهمش رو داره خب تعداد بالا مثلا 8000 تائی قرار بده چون تو حداقل قیمت داره میفروشه , پس تاثیری برای صف فروش شدن وجود نداره چون تنها ایشان در حال فروختن میباشند.اینگونه عمل کردن ایشان امکان تصمیم گیری برای خریداران را کمی سخت میکند , سوابق نشان میدهد این حالت فروش در منفی سال گذشته برا سهم نیز وجود داشت و به هیج وجه خوشایند سهم نمیباشد , مگر اینکه فروشنده امروز نماینده حقوقی باشد. چنانچه اینگونه باشد فکر میکنم زمان رشد دادن سهم توسط حقوقی عمده نزدیک باشد.
    سال خوب و خوشی را برای همگی آرزو دارم

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط stochastic پست شده است View Post
      با سلام و سال نو مبارک
      فروشنده سهم ( اگر جقیقی باشد)چرا فروش مخفی 1000 تایی میگذاره . اگر قصد خالی کردن سهمش رو داره خب تعداد بالا مثلا 8000 تائی قرار بده چون تو حداقل قیمت داره میفروشه , پس تاثیری برای صف فروش شدن وجود نداره چون تنها ایشان در حال فروختن میباشند.اینگونه عمل کردن ایشان امکان تصمیم گیری برای خریداران را کمی سخت میکند , سوابق نشان میدهد این حالت فروش در منفی سال گذشته برا سهم نیز وجود داشت و به هیج وجه خوشایند سهم نمیباشد , مگر اینکه فروشنده امروز نماینده حقوقی باشد. چنانچه اینگونه باشد فکر میکنم زمان رشد دادن سهم توسط حقوقی عمده نزدیک باشد.
      با اينكه باهاش مشكل پيدا كردم ولي بهش ميگم فردا هيدن نزاره؟خوبه....اصلا ميخايد شمارشو به هر كي خاست بدم باهاش صحبت كنه.....20 30 تا ديگه بيشتر نداره اگرم هيدن ميزاره خوب كاري ميكنه .....در ضمن اگه به تعداد بسته ها نگا ميكرديد 1 دونه بيشتر نبود و چون آستانه تعداد 50000 تاست پس تعداد سهامش مشخص بود زير 50 تاست....هر كي شمارشو خاست بگه بهش بدم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 934

من با توجه به جو بسیار مثبت گروه و حمایتهای مستمر از گروه طی روزهای آتی...
        امروز تعدادی بسیار اندک برداشتم...ولی به ظاهر فروشنده قصد پایین نگر داشتن قیمت و داشت...وگرنه همهرو تو صف بدون پنهان گذاشتن می ذاشت و بازار قطعا امروز(نه فردا با قیمتی پایینتر)همه رو بر میداشت...

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          من با توجه به جو بسیار مثبت گروه و حمایتهای مستمر از گروه طی روزهای آتی...
          امروز تعدادی بسیار اندک برداشتم...ولی به ظاهر فروشنده قصد پایین نگر داشتن قیمت و داشت...وگرنه همهرو تو صف بدون پنهان گذاشتن می ذاشت و بازار قطعا امروز(نه فردا با قیمتی پایینتر)همه رو بر میداشت...
          بابا تو رو خدا اينقد فروشنده رو گنده نكنيد.....فروشنده يه حقيقيه پول لازمه بيايد باهاش صحبت كنيد من شمارشو ميدم.....اگه هيدن گذاشته به خاطر اينه كه جو سهمو خراب نكنه.....اتفاقا خوب كاري كرده...شما صف 50 تايي ببينيد ميترسيد يا صف 1000 تايي؟وقتي يه فروشنده تو درصد منفي هست و طرفم ميدونه كه فقط خودشه كه داره ميفروشه چرا بياد اردر آشكار بزاره كه خريدارو بترسونه....20 30 تا ديگه داره ميفروشه و تموم ميشه.....اگه همينايي كه خريدن فروشنده نشن ديگه فروشنده اي نداره....بابا حقوقياي اين سهم حتي يه دونم نميفروشن.....خيالتون تخته تخت...من كه رو هوا حرف نميزنم.....همونطور كه تو كربن نميفروشن.....اين همه كربن رشد كرده اما هنوزم فلش قرمز تو اين سهم ديده نشده و نخواهد شد....بازار نميدونه اما حقوقيهاي سهم كه ميدونن اين صنعت چه صنعت سوددهي هست.....البته كسيايي هم مثه من كه تهو تويه اين صنعتو ميدونن چيه قطعا فروشنده نخواهند بود......اختصاص 5 تا 10 درصد سبد جاي بقيه سهماي سبدو تنگ نميكنه
          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/03/24, 15:48.

نظر

• farhad_p
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 1005

در اصل توسط stochastic پست شده است View Post
            با سلام و سال نو مبارک
            فروشنده گوش کرد و 8000 تایی گذاشت برای فروش .
            از اول هم گفتم این راه فروختن نیست این آقا هم میتونست سهم خودشرو زودتر وبالاتر بفروشه و هم سهمو خراب نکنه ، هر چند سهم خوب بلاخره تو مسیر خودش قرار مگیره .
            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

بهش گفتم هرچي داره آشكار بزاره....23412 تا داره...يكي ديگم گذاشت تو صف كه اونو مطمئنم از كسايي هستن كه قرار بوده بلند مدت بخرن

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

طرف تموم كرد

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

حالا اگه خودمون نفروشيم ديگه فروشنده نداره

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

دلم گرفت واقعا...اين پيغامو همين الان داد...در مورد آدما نبايد زود قضاوت كنيم

در اصل توسط مجي..... پست شده است
                    سلام ساده جان واقعا شرمنده شما و بقيه دوستان هستم...ولي مادرم رو تخت بيمارستان بود و من به شدن پول لازم داشتم دوست نداشتم دوستي مثه شما رو ناراحت كنم ...براي مادرم دعا كنيد ....دوست ندارم عيدي لباس مشكي بپوشم

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

چه اردر خريد خوبي رو شدوص اومد...خدارو شكر فك كنم سهم نقد شونده شد

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

بازار همچنان ترجيح ميده كربن 90 تومني بخره تا شدوص 160 تومني...يه موقعي فايرا رو هم كسي نگا نميكرد اما الان واسش له له ميزنن...اون روزو ميبينم كه توصف خريدش گير كنيد و با حسرت به سهم نگا كنيد
                        آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/03/29, 21:09.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

مهر تاييد جناب طيب بر شدوص

در اصل توسط طيب پست شده است
                          باسلام وعرض ادب

شدوص و واتی در لیست قبلی بود همچنان نگهداری و افزایش خرید هر کدام 5٪سبد

کپشیر به لیست اضاف میشه 5٪سبد

کچینی و کساوه در لیست بود بعلت افزایش قیمتی 12درصدی در امسال هر دو خرید وافزایش سبد تا10٪

خب باید منتظر ریزش بیشتر طلا باشیم قبلا هشدار لازم داده شده بود.

در مورد قندی ها باید عر ض کنم که بعد از اصلاح قیمتی باید خرید وانشاء الله بموقع بتونم شناسایی و خرید و عرض کنم.

فولاد مبارکه حتما رصد بشه و بموقع خرید اکثر تولیدات فولاد افزایش قیمتی خوبی داشته

فولاژ قبلا تولیست بود نگهداری

گروه روی قبلا معرفی شده بود بازهم نگهداری وبدون شک واگزاری معادن اللهلو از ان کروی خواهد بود ومعادن مهدی اباد و قضیه آن...............

موجب افزایش قیمتی این گروه خواهد بود.

و...................................

نظر

• حامد
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1490

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            دلم گرفت واقعا...اين پيغامو همين الان داد...در مورد آدما نبايد زود قضاوت كنيم
                            ساده جان اين بنده خدا توهمين سايته؟
                            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                              ساده جان اين بنده خدا توهمين سايته؟
                              نه حامد جان

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

بدون شرح

در اصل توسط طيب پست شده است
                                خب اصولا باید بریم برای 200تومان

واما یه سهم رو معرفی میکنم با دید میانمدت و یه اکازیون واقعی واون حفارس

حفارس و شدوص رو بخریم و نگاه هم نکنیم و نگهداریم

نظر

در حال کار...
                                X