کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ولی اگر مبلغ پرداختی بالای 100م تومان است با شماره 02436844000 (آقای نجفلو) تماس بگیرید تا براتون لینک پرداخت تعریف و ارسال کنن و از این طریق واریز انجام میشه.
بعد از واریز مجدد تماس بگیرید تا کنترل بشه و رسید هم بگیرید.
جهت اطلاعات بیشتر اگر ابهامی بود با شماره امور سهام شرکت هم تماس بگیرید.
خود من درصد خوبی از سبد رو با دید بلند مدت(بالای 2سال) بهش اختصاص دادم.
هیچ توصیه ای نیست.
پیداش کردم . یادش بخیر کامنت فروردین و جو این سهم و موضوع راه اندازی و تصاویر تجهیزات خرید شده روی تریلی و در حال ورود به سایت پروژه که همه مون خام این موضوع شدیم که این سهم راهش را جدا کرد و رفت برای کف سازی روی 400 تومن !!!
سوء تفاهم نشه منظورم از تصاویر تجهیزات روی تریلی ، به جناب وحید و این سایت نیست
بطور کلی جو خوبی اون موقع در کلیت فضای مجازی و حقیقی برای این سهم برقرار بود و بحث راه اندازی تا 1 یا 2 سال اینده
با شماره 02433158111 امور سهام هم میتونید تماس بگیرید
یه خانم جوان اومده برای من خاک خورده این کازینو ، میگه بازی حق همینا رو داره میخواستی بذاری در حراج بخری !!!
حرفامو زدم
ضمن اینکه گفت دو هفته دیگه تمدید شده و بزودی میاد کدال
لطفا زنگ بزنید تا سنگ بنائی باشد برای دفعات بعدی
در ضمن این شرکت خصوصی است و حدسم درست بود . خصوصی نه به اون صورتی که مالکش یک یا چند نفر حقیقی باشند ولی حالت و قوانین خصوصی حکمفرماست
در پاسخ پست جناب b4city در چند ماه اخیر مشاهده نکردم منتها تاجایی که میدونم این درصد پیشرفت براساس تجهیزات خریداری شده و کارهای زیربنایی مثل بتن ریزی و... بوده و آنچه ملموس برای دیگران باشه بعد از این خودش رو نشان خواهد داد با اینحال همه این موارد در کنار هم باعث شده که ارزش بازار شرکت با احتساب نرخ فعلی حق فقط1200میلیارد باشه! و بنوعی تمام اینها در قیمت دیده شده
پیگیری ها باید انجام بشه و مجدد امروز هم دراینباره خودم و چندنفر از دوستان اقدام کردیم هرچند برای بلند مدت که از ابتدا برنامه ام بوده تغییری ایجاد نشده و این مورد هم از ابتدا جزو احتمالات بوده هرچندمورد خلاف اینهم میتونست باشه که جمیع شرایط از خرابی بازار و افت شدید از اردیبهشت تا همین چندی پیش بازار گرفته تا تعداد بالای حق ها و... دست به دست هم داد منتها بنظر دستکاری قیمتی محورپیگیری ها باید باشه آنهم نه فقط منحصر به این نماد و یا حتی نه از طرف سهامداران این نماد بلکه به عنوان یک مطالبه عمومی که الان مشخصا درمورد اینه. متاسفانه بسیاری از پیگیری ها نسبت به امور سطحی و بدون وجاهت توسط افراد صورت میگیره و نتیجه هم نداره درحالی که اگر مشخصا و درست توسط تعداد زیادی از افراد باشه اثر داره
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
شما محسن جان قصد خرید داری اگر مفت تر بشه حق ها؟
اقا محسن بعید میدونم وارد چنین نمادهائی شود و با سرمایش قمار کند
رفت شدوص و مزدش را گرفت . دمش گرم نوش جونش . گزارش های شدوص که حجت را نمایان ساخته بود
ولی برای شدوص پیشنهاد افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی حدود 400% که دیروز کدال شد حجت را تمام کرد و دیگه کف سهم را در بدترین شرایط بست رو 2000 تومن
پیداش کردم . یادش بخیر کامنت فروردین و جو این سهم و موضوع راه اندازی و تصاویر تجهیزات خرید شده روی تریلی و در حال ورود به سایت پروژه که همه مون خام این موضوع شدیم که این سهم راهش را جدا کرد و رفت برای کف سازی روی 400 تومن !!!
سوء تفاهم نشه منظورم از تصاویر تجهیزات روی تریلی ، به جناب وحید و این سایت نیست
بطور کلی جو خوبی اون موقع در کلیت فضای مجازی و حقیقی برای این سهم برقرار بود و بحث راه اندازی تا 1 یا 2 سال اینده
اقای نجفلو
پیشنهاد اکید برای تمدید
02436844000
با سلام
نمی گذاری من در خانه ام آرام بنشینم.هیچ بعید نمی دانم برخی عوامل از بزخران حقوقی اینجا باشند چرا که در عوض ایراد به حقوقی و زالوصفت بازی ها مرتب از بیابان و فریب خوردن و خام شدن می گویند.انگار نه انگار که در مجمع با ما مجتمع شده باشند و فیلمش را ندیده اند !
رسیدن آن همه تجهیزات به ایران و کذا را انکار نموده ای و اینکه چیزی از پیشرفت فیزیکی شرکت ندیده ای حال آنکه سایت ها دیر به دیر آپدیت می گردند و سایت های دیگر و شبکه سهم در تلگرام عکس ها و اخبار را مرتبا می گذارند. حالا هر شرکتی قیمت سهمش پایین بیاید مردم به تولیدش فحش می دهند؟زالوصفتی بزخران را چه به پیشرفت فیزیکی؟ درد چیز دیگری میباشد؟
از همین پست هایت فهمیدم چرا در بورس هیچی نگشته ای.تو ولو می گفتی سهم 20 تومن می ارزد همه اینجا ظرفیت داشتند و کسی چیزی نمی گفت. کما اینکه مالتی میلیاردر خان دندان ها را برای خرید در ارقام پایین تیز نموده بود و همه اینجا با او در تعامل می باشند چون ظرفیت کافی موجود می باشد اما تو امراض دیگری داری
الهم اشف کل مریض
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
مدیریت آیدی دو آی دی و سه آی دی داران را ببندد
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
در پاسخ پست جناب b4city در چند ماه اخیر مشاهده نکردم منتها تاجایی که میدونم این درصد پیشرفت براساس تجهیزات خریداری شده و کارهای زیربنایی مثل بتن ریزی و... بوده و آنچه ملموس برای دیگران باشه بعد از این خودش رو نشان خواهد داد با اینحال همه این موارد در کنار هم باعث شده که ارزش بازار شرکت با احتساب نرخ فعلی حق فقط1200میلیارد باشه! و بنوعی تمام اینها در قیمت دیده شده
پیگیری ها باید انجام بشه و مجدد امروز هم دراینباره خودم و چندنفر از دوستان اقدام کردیم هرچند برای بلند مدت که از ابتدا برنامه ام بوده تغییری ایجاد نشده و این مورد هم از ابتدا جزو احتمالات بوده هرچندمورد خلاف اینهم میتونست باشه که جمیع شرایط از خرابی بازار و افت شدید از اردیبهشت تا همین چندی پیش بازار گرفته تا تعداد بالای حق ها و... دست به دست هم داد منتها بنظر دستکاری قیمتی محورپیگیری ها باید باشه آنهم نه فقط منحصر به این نماد و یا حتی نه از طرف سهامداران این نماد بلکه به عنوان یک مطالبه عمومی که الان مشخصا درمورد اینه. متاسفانه بسیاری از پیگیری ها نسبت به امور سطحی و بدون وجاهت توسط افراد صورت میگیره و نتیجه هم نداره درحالی که اگر مشخصا و درست توسط تعداد زیادی از افراد باشه اثر داره
ممنون از تلاش های شما
تشکر ویژه بابت شماره تماسی که ارائه دادید و لینک های ثبت شکایات
صداها بلند تر که بشود راه های کثافتکاری تنگ تر میشه
با توجه به تمدید دو هفته ای ، بازی بزخری فکر میکنم در قیمتهای 70-80 منتفی باشد
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
اینم از 61 میلیون حق امروز
برا دیروز و امروز خرید ، اولین بار دیروز یک حقوقی 19 میلیون حق خرید و امروز یک حقوقی 10 میلیون حق خرید زد
بله احیانا همون شرکت هیوا باشد . تبدیل سهم به حق !!!
فکر میکنم ته بازی همون 96 بود
اگر تمدید همان 10 روز کاری در نظر بگیریم حدود 250 میلیون حق برای روز اخر باقی میمونه که اونم با یه جو مثبت در سهمش تمام است بدون منفی سنگین
متاسفانه بازی کثیف بود وگرنه همین امروز با یه صف خرید نسبتا سنگین در سهمش و در صورت باز بودن دست حقوقی برای فروش همه را میتونست در همین قیمت امروز تا مثبت کامل بفروشه
فعلا باید دید بجز هیوا ایا حقوقی های خرد دیگر هم همین نقشه را دارند یا خیر
اگر حقوقی ها غلاف کنند و سهم برگرده رو 230 و بالاتر ، حقش دیگه زیر 100 قابل خرید نیست
نظر