سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • malaki12003
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 51

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
    صف رو مجدد حقوقی نوش جان کرد...
    به قول عزیزی ما همیشه ضرر بی پولیمون رو میخوریم..../:.zzzzzz.:/
    دوستان بازار خیلی خطرناک شده من که طی دو روز گذشته نقد کردم اما انصافا قیمت سهم و حقش برای هفته دیگه خیلی وسوسه کنندست. اگه سوریه مورد حمله وقع بشه بدون شک بورس 20 دصد افت میکنه و اگه بعدش اسراییل یا عربستان مورد حمله واقع بشه 20 درصد دیگه افت میکنه و نهایتا اگه ایران هم وارد درگیری بشه بورس به یک سوم ارزش کنونی میرسه یعنی به ارزش پارسال و شایدم کمتر :((

نظر

• راز نما
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 347

در اصل توسط malaki12003 پست شده است View Post
      دوستان بازار خیلی خطرناک شده من که طی دو روز گذشته نقد کردم اما انصافا قیمت سهم و حقش برای هفته دیگه خیلی وسوسه کنندست. اگه سوریه مورد حمله وقع بشه بدون شک بورس 20 دصد افت میکنه و اگه بعدش اسراییل یا عربستان مورد حمله واقع بشه 20 درصد دیگه افت میکنه و نهایتا اگه ایران هم وارد درگیری بشه بورس به یک سوم ارزش کنونی میرسه یعنی به ارزش پارسال و شایدم کمتر :((
      دوست عزیز بازار راه خودش را میره امروز و فردا هم تکلیف سوریه مشخص میشه پارسال هم همینو میگفتندولی چی شد شاخص از منفی مطلق ظرف چند ماه به سوددهی مطلق رسید مهم اینه حقوقی ها فروشنده نیستند حقیقی ها هم با یک خبر برمی گردند.
      تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• malaki12003
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 51

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
        دوست عزیز بازار راه خودش را میره امروز و فردا هم تکلیف سوریه مشخص میشه پارسال هم همینو میگفتندولی چی شد شاخص از منفی مطلق ظرف چند ماه به سوددهی مطلق رسید مهم اینه حقوقی ها فروشنده نیستند حقیقی ها هم با یک خبر برمی گردند.
        راز جان من الان سه سال تو بورس هستم و فراز و فروداش و خوب میدونم. اول که یه جمله معروف تو بورس در تمام دنیا حاکمه و اون اینه که با شایعه بفروش با شایعه بخر. مسلما اگه تو موج اول بفروشی و سریع قبل از برگشت بخری بردی ما همه اینجاییم تا سود ببریم و قرار نیست با هیچ سهمی ازدواج کنیم. و در مورد نکته شما امروز فروش حقوقی به مراتب خیلی بیشتر از خریدش بود و بازار در حال اصلاحه اگه شما پارسال هم همین موقع ها یادت بیاد حتما میدونی اصلاح شاخص تا چقدر میتونه بازار و داقون کنه. پارسال همین موقع ها بود شاخص تا 20 هزارتا هم پایین اومد. بعدشم وضعیت الان خیلی وخیم تره و بحث جنگ سوریه و درگیری ایران احتمالش بیشتره. این خبر سوریه اونقدر جدیه که نفت 6 درصد قیمتش بالا رفته و آقای خامنه ای برای اولین بار تعبیر شرایط جاری رو به انبار باروت کرده. شما هم سعی کن لااقل نصف پولت رو نقد کن و اون نصفه ی دیگه رو هم با بهترین سهم های بازار که فرصت خرید دادند عوض کن و بشین بازار و بنگر و هفته دیگه هم یا بازار منفیه یا متعادل و بعیده بحث سوریه به سرعت به نتیجه برسه و اصلاح شاخص تا چند هفته طول میکشه و احتمالا تا نزدیکای 50 هزارتا هم میاد. یادت باشه امروز خیلی از سهم های شاخص ساز مثله بانکیها خریدار نداشتند تا حجم بخورند و گرنه امروز باید بازار شاخص کل رو با 4 درصد منفی میدید.
        آخرین ویرایش توسط malaki12003؛ 2013/08/28, 16:19.

نظر

• راز نما
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 347

شرکت سرمایه گذاری پردیس در دوره یک ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 92 تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 43 میلیارد و 828 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل 12 میلیار و 521 میلیون ریال سود کسب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت سرمایه گذاری پردیس با انتشار صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 92 اعلام کرد این شرکت در دوره یک ماهه یاد شده موفق شد تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 43 میلیارد و 828 ملیون ریال و با مبلغ 56 میلیارد و 349 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل 12 میلیارد و 521 میلیون ریال سود بدست آورد.

گفتنی است این شرکت طی همین دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 73 میلیارد و 943 میلیون ریال خریداری کرد.

بر اساس این گزارش "پردیس" در ابتدای مرداد ماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 424 میلیارد و 304 میلیون ریال و ارزش بازار 554 میلیارد و 307 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.

شایان توجه است در پایان مرداد ماه امسال بهای تمام شده این شرکت به 455 میلیارد و 919 میلیون ریال رسید که این امر حالی از افزایش 30 میلیارد و 615 میلیون ریالی بهای تمام شده طی یک ماه است در حالی که ارزش بازار پرتفوی این شرکت طی دوره یاد شده با افزایش 63 میلیارد و 153 میلیون ریال معادل 617 میلیارد و 460 میلیون ریال محاسبه شد.

نظر

• راز نما
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 347

انتشار پرتفوی یک ماهه "پردیس"

شرکت سرمایه گذاری پردیس در دوره یک ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 92 تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 43 میلیارد و 828 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل 12 میلیار و 521 میلیون ریال سود کسب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت سرمایه گذاری پردیس با انتشار صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 92 اعلام کرد این شرکت در دوره یک ماهه یاد شده موفق شد تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 43 میلیارد و 828 ملیون ریال و با مبلغ 56 میلیارد و 349 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل 12 میلیارد و 521 میلیون ریال سود بدست آورد.

گفتنی است این شرکت طی همین دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 73 میلیارد و 943 میلیون ریال خریداری کرد.

بر اساس این گزارش "پردیس" در ابتدای مرداد ماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 424 میلیارد و 304 میلیون ریال و ارزش بازار 554 میلیارد و 307 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.

شایان توجه است در پایان مرداد ماه امسال بهای تمام شده این شرکت به 455 میلیارد و 919 میلیون ریال رسید که این امر حالی از افزایش 30 میلیارد و 615 میلیون ریالی بهای تمام شده طی یک ماه است در حالی که ارزش بازار پرتفوی این شرکت طی دوره یاد شده با افزایش 63 میلیارد و 153 میلیون ریال معادل 617 میلیارد و 460 میلیون ریال محاسبه شد.

نظر

• mohamad123
              ستاره دار(5)
              • Jan 2013
              • 1171

دوست عزیزی که جمله معروف که فرمودی به نظر میاد خیلی هم درست نباشه
              حالا هرکی دوست داره باشایعه خرید و فروش کنه
              ولی این را ازمن به یادگار داشته باشین که کسی که با شایعه خرید وفروش کنه یک روزی همون شایعات به خاک سیاه مینشونتش.
              حالا هرکس خودش مسئول تصمیم گیری خودش هست
              اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Post
                دوست عزیزی که جمله معروف که فرمودی به نظر میاد خیلی هم درست نباشه
                حالا هرکی دوست داره باشایعه خرید و فروش کنه
                ولی این را ازمن به یادگار داشته باشین که کسی که با شایعه خرید وفروش کنه یک روزی همون شایعات به خاک سیاه مینشونتش.
                حالا هرکس خودش مسئول تصمیم گیری خودش هست
                راز جان من الان سه سال تو بورس هستم و فراز و فروداش و خوب میدونم. اول که یه جمله معروف تو بورس در تمام دنیا حاکمه و اون اینه که با شایعه بفروش با شایعه بخر. مسلما اگه تو موج اول بفروشی و سریع قبل از برگشت بخری بردی ما همه اینجاییم تا سود ببریم و قرار نیست با هیچ سهمی ازدواج کنیم. و در مورد نکته شما امروز فروش حقوقی به مراتب خیلی بیشتر از خریدش بود و بازار در حال اصلاحه اگه شما پارسال هم همین موقع ها یادت بیاد حتما میدونی اصلاح شاخص تا چقدر میتونه بازار و داقون کنه. پارسال همین موقع ها بود شاخص تا 20 هزارتا هم پایین اومد. بعدشم وضعیت الان خیلی وخیم تره و بحث جنگ سوریه و درگیری ایران احتمالش بیشتره. این خبر سوریه اونقدر جدیه که نفت 6 درصد قیمتش بالا رفته و آقای خامنه ای برای اولین بار تعبیر شرایط جاری رو به انبار باروت کرده. شما هم سعی کن لااقل نصف پولت رو نقد کن و اون نصفه ی دیگه رو هم با بهترین سهم های بازار که فرصت خرید دادند عوض کن و بشین بازار و بنگر و هفته دیگه هم یا بازار منفیه یا متعادل و بعیده بحث سوریه به سرعت به نتیجه برسه و اصلاح شاخص تا چند هفته طول میکشه و احتمالا تا نزدیکای 50 هزارتا هم میاد. یادت باشه امروز خیلی از سهم های شاخص ساز مثله بانکیها خریدار نداشتند تا حجم بخورند و گرنه امروز باید بازار شاخص کل رو با 4 درصد منفی میدید.
                جسارتا منظورتون اینه دیگه .... باشایعه بخر ...با خبر بفروش /:.winksmiley02.:/ حالا بنظرتون حمله آمریکا به سوریه شایعه است یا خبر...:-/
                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• malaki12003
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 51

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
                  جسارتا منظورتون اینه دیگه .... باشایعه بخر ...با خبر بفروش /:.winksmiley02.:/ حالا بنظرتون حمله آمریکا به سوریه شایعه است یا خبر...:-/
                  دوست عزیز شما درست میگی و من اشتباه نوشتم منظور همون خبره و خوب هرکی حق داره قضاوت خودش رو از خبر داشت ولی افزایش 6 درصدی نفت و عدم تعادل بازارهای نفتی نشون میده این یه خبره نه شایعه. بعدش دوستانی که منتقد این جمله هستند بدونند این جمله خط مشی خیلی از سهامداران موفق در دنیا و ایرانه و چون به مزاقشون خوش نمیاد زیر سوالش نبرند.دوستانی که دوست دارند در مورد این جمله معروف بیشتر یاد بگیرند به لینک های زیر در رابطه با اصول سرمایه گذاری مراجعه کنند:

What does it mean to "buy on the rumor, sell on the news?" Get savvy with this investment credo — and no, it's not a Fleetwood Mac reference.

http://investorplace.com/2011/04/tra...sell-the-news/

بهرحال این جمله که وحی نازل نیست و ممکنه مواردی باشه که درست نباشه و پارامترهای زیادی در بازارنقش دارند اما دوستان من دیگه دوست ندارم کسی رو توصیه به خرید یا فروش کنم و حرف قبلیم و پس میگیرم اما دلیله خودم برای بیرون کشیدن نصف داراییم از بازار اینه که هفته بعد دو حال داریم یا سهام ها میره بالا که اون نصف داراییم ضررم رو جبران میکنه و روی بهترین سهام های بازاره و اگه بیاد پایین بهر حال هم کمتر ضرر کردم هم فرصت خرید بهم میده. پس این جمله معروف که در بازار نباید همه تخم مرغ ها رو تو یه سبد بچینی رو یه یاد بیارید و به نظر من الان بهتره شاید بخشی از سبد به شکل نقد نگهداری البته دوستان دقت کنند سهام پردیس الان از بهترین های بازار هست و اگه قرار به نقد کردنه بهتره از سهم های دیگه مایه بذارند نه پردیس :D بازم میگم اینها صرفا نظرات شخصی بنده است که با دوستان به اشتراک میذارم تا همه سود ببرند چون این حرفهای من یک به میلیون هم رو فضای مثبت یامنفی بازار تاثیر نداره و فقط صرفا با نیت سوددهی دوستان این فروم گفته شد.
                  آخرین ویرایش توسط malaki12003؛ 2013/08/29, 07:24.

نظر

• راز نما
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 347

فعلا که نفت و طلای جهانی با سرعت در حال اصلاح هست بنابراین تا فردا این روند نزولی ادامه پیدا کنه دیگر خبری از جنگ نیست حداقل تا دو هفته دیگربنابراین هفته دیگر میتونه بورس مثبت باشه در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه .

نظر

• malaki12003
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 51

فعلا که نفت و طلای جهانی با سرعت در حال اصلاح هست بنابراین تا فردا این روند نزولی ادامه پیدا کنه دیگر خبری از جنگ نیست حداقل تا دو هفته دیگربنابراین هفته دیگر میتونه بورس مثبت باشه در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه .
                      قیمت آنلاین معاملات نفت در لینک زیر تا این لحظه که اصلاح خاصی صورت نگرفته و فعلا متعادل داره معامله میشه نه سبز نه قرمز
                      http://www.livedata.ir

نظر

• راز نما
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 347

قیمت آنلاین معاملات نفت در لینک زیر تا این لحظه که اصلاح خاصی صورت نگرفته و فعلا متعادل داره معامله میشه نه سبز نه قرمز
                        http://www.livedata.ir
                        قیمت طلا بوده 1434 الان هست 1407 امروز زیر این معامله بشه روند نزولی میشه و نفت هم 3دلار کاهش پیدا کرده .

نظر

• malaki12003
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 51

قیمت طلا بوده 1434 الان هست 1407 امروز زیر این معامله بشه روند نزولی میشه و نفت هم 3دلار کاهش پیدا کرده .
                          راز عزیز سایت که نشون میده 25 سنت نفت کاهش داشته شما 3 دلار رو از کجا گفتی؟!! بعدشم قیمت جهانی طلا چه ربطی داره؟؟؟؟ قیمت داخلی طلا مهمه که نشون دهنده کاهش ارزش پول ملیهه و گرنه دلار و طلا تا حدی مستقل از تحولاته اخیر هستند و این ارزش پول ماست که داره بالا پایین میشه.

نظر

• malaki12003
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 51

دوستان سلام مجدد بنده امروز با احتیاط در 58 تومان وارد حق شدم امیدوارم بحق باشه امید دارم فردا صعود کنه و اگه نکنه بازم میفزایم

نظر

• alijavid
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 231

دوستان این سهم رو با این پتانسیل بالا در این قیمت ها از دست ندهید!!!!

نظر

• malaki12003
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 51

تا حالا
                                10 برابر خود سهم امروز حقش حجم خورده

نظر

در حال کار...
                                X