استفاده از سرمایه های کوچک برای حرکت دادن سهم (سفته بازی یا...؟)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط صادقی پست شده است View Post
    کسی از دوستان نمیخواد جواب بده؟؟؟؟
    اگه دوس دارین بحث ادامه پیدا کنه جواب بدید تا بگم تو تالار حافظ و شاید تالارای شهرستان و ...حتی این سایتا چی تو سر بعضیاس
    مشتاقانه منتظر خواندن دیده ها و شنیده ها شما هستم

متاسفانه به علت مشکلاتی که برای من به وجود امده نمی توانم در بحث حضو رداشته باشم
    وفقط خواننده مطاب هستم
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • Sep 2025
      • 1197

نه عزیز من
      من نمیگم کسی که درصد کم میگیره یا...
      من میگم کسی که تو بازار کم عمق ما که هر جاشو بگیری از یه جا دیگه میلنگه رو سهمای کوچیک راحت میشه بازی کرد و بازی داد یعنی سهمی که سرمایه و حجم مبناش پایینه
      سفته بازی یعنی یکی از این شرکتا رو که مشکل داره و دلیل بنیادی هم نداره بره بالا بری سراغشو به زور پول ببریش بالا....

حالا تا اینجا یه بحث, بدتر اونه که طرف اونقد پولم نداره که بیاد این سهمو تکون بده میاد سراغ بقیه که با پولای کوچیک اونا سود کنه... اسمشم میذارن حرکت دسته جمی و گروهی و....هدیه تولد بچه ام و هدیه سالگرد ازدواجم وووووووبعدم که خودش سود کرد دیگه حاجی حاجی مکه...
      میفروشه میگه ورودو من میگم فروش با خودتونه
      خوب آدم حسابی اگه فروختی یعنی سهمو کله پا کردی دیگه مگه اون جماعتم میتونن بفروشن؟
      سود خودتو میگیری و بقیه ... بگذریم
      من اینجا از این هدیه ها زیاد اعلام کردم.
      هیش کی هم ضرر نکرده خدا رو شکر.
      اصل داستان فروم های بورسی و تالارها همینه که شخص میاد و سهام خودشو تبلیغ میکنه.
      هر کسی بگه سهام خودم را تا به حال تبلیغ نکردم دروغ گفته.
      اگه من نوعی قصد تبلیغ سهام خودم را نداشته باشم، مگه عبداللهم که بیام صبح تا شب تو تالار ها وقتمو تلف کنم!
      شما هم که داری این مطالب را مینویسی، مطمئنا قصد خیر کردن مطلق را نداری! حتما تو افکار خودت منفعتی پشت این کار میبینی.

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

نه عزیز من
        من نمیگم کسی که درصد کم میگیره یا...
        من میگم کسی که تو بازار کم عمق ما که هر جاشو بگیری از یه جا دیگه میلنگه رو سهمای کوچیک راحت میشه بازی کرد و بازی داد یعنی سهمی که سرمایه و حجم مبناش پایینه
        سفته بازی یعنی یکی از این شرکتا رو که مشکل داره و دلیل بنیادی هم نداره بره بالا بری سراغشو به زور پول ببریش بالا....

حالا تا اینجا یه بحث, بدتر اونه که طرف اونقد پولم نداره که بیاد این سهمو تکون بده میاد سراغ بقیه که با پولای کوچیک اونا سود کنه... اسمشم میذارن حرکت دسته جمی و گروهی و....هدیه تولد بچه ام و هدیه سالگرد ازدواجم ووووووو
        بعدم که خودش سود کرد دیگه حاجی حاجی مکه...
        میفروشه میگه ورودو من میگم فروش با خودتونه
        خوب آدم حسابی اگه فروختی یعنی سهمو کله پا کردی دیگه مگه اون جماعتم میتونن بفروشن؟
        سود خودتو میگیری و بقیه ... بگذریم
        يكي از خوبي هاي اين سايت اينه كه مسابقات هفتگي و ماهانه رو راه انداختن همين مسابقات نشون ميده كه اون كسي كه تبليغ سهمي رو ميكنه چي كارست ايا روندو تونسته درست تشخيص بده يا نه دوستاني كه تازه واردن تحت هيچ شرايطي نبايد برند سراغ سهامهاي كوچيك كه زيادم تو سايتاي بورسي تبليغ ميشه چرا كه اون تبليغ كننده قبلا خودش خريده و با بالاترين قيمت ميندازه به ديگران حرفي هم زده بشه ميگن ميخواستي نخري
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

هيچوقت يادم نمي ره چندتا نمودار گذاشت جلوم اينور و انور كرد بعد ..... انداخت بهم جالبه تو همين فرومها مي گفتن نخريد نخريد تو 2 ميليون يك ميليون ضرر كردم حيف اونهم پول ازم گرفته بودن
          بعدش بازار ديگه الان باهوش شده سريع نمي ره هر سهمي رو بخره مثلا من خودم تو همين سايتهاي پولي بهم مي گن فلان سهم و بخر سريع ميام از بچه هايي اينجا سوال مي كنم و بالعكس
          هيچ كس پولشو از سر ره نياورده بايد كمي دقت كنه چه اشكالي داره يه مقداري هم خرج كنه از چند جا اطلاعات بدست بياره
          بخدا بچه هاي اين فرومها خيلي با شرف هستن خيلي
          طرف اونقدر خوب وقت مي زاره تمام ريز صورت هاي مالي رو مي گه يا اخبار رانتي نمونه اش هم زياده
          حالا يه عده ميان مي گن ملا نويس حقوقي ها
          سابقه اشخاص و حقوقي ها براي همه مشخصه
          سهم كوچيك و بزرگ نداره بايد از لحاظ بنيادي مورد تاييد باشه
          ببخشيد اگه زياد حرف زدم
          آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/03/07, 15:56.
          www.mahak-charity.org

نظر

• عبدالله محمدی
            ستاره‌دار(26)
            • Mar 2011
            • 1166

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
            من اینجا از این هدیه ها زیاد اعلام کردم.
            هیش کی هم ضرر نکرده خدا رو شکر.
            اصل داستان فروم های بورسی و تالارها همینه که شخص میاد و سهام خودشو تبلیغ میکنه.
            هر کسی بگه سهام خودم را تا به حال تبلیغ نکردم دروغ گفته.
            اگه من نوعی قصد تبلیغ سهام خودم را نداشته باشم، مگه عبداللهم که بیام صبح تا شب تو تالار ها وقتمو تلف کنم!
            شما هم که داری این مطالب را مینویسی، مطمئنا قصد خیر کردن مطلق را نداری! حتما تو افکار خودت منفعتی پشت این کار میبینی.
            دوست عزیزسینا هستی یا عبدالله :Dعبدالله که همه هستند یه اسم دیگه بگو:p

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
              هيچوقت يادم نمي ره چندتا نمودار گذاشت جلوم اينور و انور كرد بعد ..... انداخت بهم جالبه تو همين فرومها مي گفتن نخريد نخريد تو 2 ميليون يك ميليون ضرر كردم حيف اونهم پول ازم گرفته بودن
              بعدش بازار ديگه الان باهوش شده سريع نمي ره هر سهمي رو بخره مثلا من خودم تو همين سايتهاي پولي بهم مي گن فلان سهم و بخر سريع ميام از بچه هايي اينجا سوال مي كنم و بالعكس
              هيچ كس پولشو از سر ره نياورده بايد كمي دقت كنه چه اشكالي داره يه مقداري هم خرج كنه از چند جا اطلاعات بدست بياره
              بخدا بچه هاي اين فرومها خيلي با شرف هستن خيلي
              طرف اونقدر خوب وقت مي زاره تمام ريز صورت هاي مالي رو مي گه يا اخبار رانتي نمونه اش هم زياده
              حالا يه عده ميان مي گن ملا نويس حقوقي ها
              سابقه اشخاص و حقوقي ها براي همه مشخصه
              سهم كوچيك و بزرگ نداره بايد از لحاظ بنيادي مورد تاييد باشه
              ببخشيد اگه زياد حرف زدم
              اين جمله قرمز رنگو بايد قاب بگيريم بزنيم سردر تي اس اي
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

فرق سهم ريز با درشت تو اينه كه سهم ريز اگر از لحاظ بنيادي عالي هم باشه با كمي پول ميشه راحت قيمتشو چند برابر اون قيمتي كه مي ارزه كرد ولي سهامهاي بزرگ با حجم مبناي بالا رو به اين راحتي ها نميشه حباب توشون ايجاد كرد سهامهاي بزرگ نقد شوندگيشون خوبه ولي سهامهاي ريز نقد شوندگيشون هم خوب نيست
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• تصمیم کبری
                  Banned
                  • Sep 2025
                  • 1197

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
                  دوست عزیزسینا هستی یا عبدالله :Dعبدالله که همه هستند یه اسم دیگه بگو:p
                  به خدا شرمنده محمدی جان!!!
                  این بقول گفتنی یجور تیکه کلامه، یجور ضرب المثل و این حرفا.
                  خدایی خجالت کشیدم. شرمنده.:(

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Sep 2025
                    • 1197

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                    فرق سهم ريز با درشت تو اينه كه سهم ريز اگر از لحاظ بنيادي عالي هم باشه با كمي پول ميشه راحت قيمتشو چند برابر اون قيمتي كه مي ارزه كرد ولي سهامهاي بزرگ با حجم مبناي بالا رو به اين راحتي ها نميشه حباب توشون ايجاد كرد سهامهاي بزرگ نقد شوندگيشون خوبه ولي سهامهاي ريز نقد شوندگيشون هم خوب نيست
                    من یادمه سال 83 سهم بزرگی مثل غدیر را با روش صرف سهام افزایش سرمایه دادن و انداختن به خلق الله.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                      من یادمه سال 83 سهم بزرگی مثل غدیر را با روش صرف سهام افزایش سرمایه دادن و انداختن به خلق الله.
                      همون غدير رو اگر كسي نگه داشته بود الان كلي سود كرده بود ولي گاز لوله 5000 تومني چي وپترو 1000 تومني چي صدراي 2500 تومني چي بله سهامهاي بزرگ هم اين جوري ميشند ولي تعدادشون نسبت به سهامهاي كوچيك خيلي كمتره

نظر

• تصمیم کبری
                        Banned
                        • Sep 2025
                        • 1197

همون غدير رو اگر كسي نگه داشته بود الان كلي سود كرده بود ولي گاز لوله 5000 تومني چي وپترو 1000 تومني چي صدراي 2500 تومني چي بله سهامهاي بزرگ هم اين جوري ميشند ولي تعدادشون نسبت به سهامهاي كوچيك خيلي كمتره
                        اگه اونجوری حساب کنی، کربن ایران هم سال 79 حوالی 210 تومان بود. وپترو تو فروردین سال 77 که اولین بار بود که سهام میخریدم 1313 ریال بود. ساختمان اوایل سال 83 تو 100 تومان خریدار نداشت!
                        اگه کسی صبر میکرد تو سال 83 با همینا سودهای تپل میکرد.
                        حالا خودرو سال 83 ، 1400 تومان بود،تایرا هم 1420 تومان بود. اگه کسی سهامداری میکرد الان رو سود بود؟

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

وپترو 131 تومني عزيزم حباب نبوده كه. حباب 1000 تومني بود كه جبران نكرده تا به الان ضرر طرفو .يا ساختمان ايران 100 تومني مگه حباب هست همين گروه روي ساله 85 قيمت جهاني روي تا 8000 اومد بالا خب همين باما رو چون يك سهمه ريز بود با حجم مبناي كم تا 8000 اوردنش بالا الان چي جبران كرده نه يا فراور ولي غدير به قول خودت حباب بوده ساله 83 ولي تو اين چند سال كه بازار خراب بوده جبران كرده

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Sep 2025
                            • 1197

وپترو 131 تومني عزيزم حباب نبوده كه. حباب 1000 تومني بود كه جبران نكرده تا به الان ضرر طرفو .يا ساختمان ايران 100 تومني مگه حباب هست همين گروه روي ساله 85 قيمت جهاني روي تا 8000 اومد بالا خب همين باما رو چون يك سهمه ريز بود با حجم مبناي كم تا 8000 اوردنش بالا الان چي جبران كرده نه يا فراور ولي غدير به قول خودت حباب بوده ساله 83 ولي تو اين چند سال كه بازار خراب بوده جبران كرده
                            یادم نیست بحث حباب با هم کرده باشیم!!
                            داستان و بحث ما سر سهام چاق کنی بود،

نظر

• Jamshidyar
                              كاربر فعال
                              • Oct 2011
                              • 556

به تجربه برای من ثابت شده افرادی که با تهمت های بعضا نادرست اساتید دلسوز فروم های بورس را فراری می دهند، در سایت های پولی منافع دارند.
                              در آراد سرمایه هم از این موارد داشتیم. والا ببخشید من نوعی را سگ گاز نگرفته است که خودم را از مصاحبت با اساتید محترم و کسب تجربه از آنان محروم کنم.
                              لذا هر جا تهمتی هست، باید به دنبال منافع تهمت زننده گشت.
                              راستی خیلی دلمان سوخته و دوست داریم به اوضاع بورس سر و سامان بدهیم، بجای اینکه دوستانمان را متهم کنیم، بهتر است نیم نگاهی به همین وشمال داشته باشیم که جلوی چشم همگان در حال دود کردن سرمایه های من و شماست.
                              با معرفی پی امی یکی دو سهم آسمان به زمین نمی آید
                              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• farasat
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 57

در اصل توسط mehrdad پست شده است View Post
                                داستان پی ام در پیام خصوصی و گرفتم تلفن از کاربران و حتی کشاندن آنها به محیط چت همش از جریانی حکایت داره که شدیدا به ضرر آدم های نابلد بورس میشه و روزگار اونا رو سیاه می کنه
                                من کسی رو می شناسم که کل دارایی اش 20 میلیون تومن هم نمی شد اما الان داره با پول مردم و همین کاربرا که شاید من باشم یا شما
                                سهم های کوچک را جابجا می کنه؛البته اول خودش می خره بعد فردا اعلام عمومی می کنه بخرید,نهایت خودش با بهترین قیمت می فروشه
                                جالب نیست این بحثی که می گن؛ما می گیم چه زمان بخرید ولی خودتون هر زمان خواستین بفروشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                دزدی در روز روشن
                                من هم منکر اینکه افراد زیادی که از این روش سوءاستفاده میکنند نیستم اما در مورد همه این دیگه کم لطفی است،فرض میکنیم بنده فردی سالم(از نظر اخلاقی) و نسبت به بورس اشراف نسبتاً کاملی داشته باشم،سهمی را در موقعیت خوبی برای خرید میبینم ،اول خودم خواهم خرید بعد به دوستان صمیمی خود پیشنهاد خواهم داد، بعد به دوستان مجازیم که با هم مبادله اطلاعات میکنیم خواهم گفت(در پی ام) و در نهایت در سایتهایی که عضو هستم علنی خواهم کرد(به ترتیب برای اینکه یکدفعه صف خرید نشه و ملاحظات دیگر). تازه پیشنهاد می کنم نه اجبار و در موقع فروش هم نسبت به رسک پذیری افراد سعی میکردم مسئولیت کمتری به گردن بگیرم .حالا ممکنه با عنوان هدیه ،عیدی ،صلواتی یا ... باشد این نه تنها ایراد نداره بلکه کاری است منطقی و انسانی .با تشکر از شما و افرادی که به نظرم اینگونه عمل میکنند.(مثل سینای دوستداشتنی و سامان عزیز و...)

نظر

در حال کار...
                                X