کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نگران نباش ..ما ملک خریدیم 17 تومن یکماه در جا زدن بعد در یک هفته شد 34 تومن ..:D
تو شفارس سغرب مارون شیراز وارد شدم با قزوین همشون یک تا دو ماه گیج زدن بعدش نزدیک 100 درصد رشد کردن اونم در کمترین زمان ..:D
الانم تا رفتم رو سرکه فرتی اومد پایین ببینم این چه می کنه ..:D
البته از قبل بودیم رو سرکه یک نوسان گرفتیم از ترس برگشتیم فوری>:)
در مورد شاراک هم اگر حد ضرر ها شکسته باشه من ندارم اگر نشکسته باشه من دارم حالا معما رو حل کنید :D
ببینم دلبر تا 3600 میاد من وارد شم !! اگه 20:30 یکم گیر بده تا آخره هفته بیاد 3600 دوباره وارد میشم...
حالا این جا که همه دارن دلبراشونو تا 3650 دیدم چوب حراج زدن مردم !! ترسیدن یکم !!
میدونم شاراک و هفته پیش تقدیم مشتاقانش کردی !!:D
ولی من فردا امید دارم از 860 تا 900 بره... اگه نرفت که یا علی منم تو چتد روز باید پیاده شم !!!
البته اگه بخوام کامل پیاده شم سهم میشه 800 تومان!!
ولی فردا 850 اگه دادن مجبورم ذوب و بفروشم بیام اضافه کنم...
چون از 850 طبق نمودار بعیده بیاد پایین...
ببینم فردا چی میشه !!!
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
جناب پرریسک امروز پسهند با توجه به سود غیر عملیاتیش که 233 تومن ساخته با 13درصد رشد باز شد آخرشم با صف فروش بست نظرت چیه در مورد پسهند بنظرت تو این قیمتها مناسبه برای خرید یا نه الان پی بر ایش زیر 2 شده
واكنش به حباب در بازار مسكن
دنياي اقتصاد- معاون بازرسي اتحاديه مشاوراناملاك تهران در واكنش به چالش موجود در بازار مسكن اعلام كرد: ما نظارت جدي بر نحوه اعلام قيمتهاي فروش آپارتمان از سوي دلالان و واسطههاي بازار را از اين هفته آغاز خواهيم كرد و ضمن كنترل آگهيهايي كه در برخي روزنامهها منتشر ميشود، جلوي اعلام عمومي «قيمتپيشنهادي» را خواهيم گرفت.
واكنش به حباب در بازار مسكن
دنياي اقتصاد- معاون بازرسي اتحاديه مشاوراناملاك تهران در واكنش به چالش موجود در بازار مسكن اعلام كرد: ما نظارت جدي بر نحوه اعلام قيمتهاي فروش آپارتمان از سوي دلالان و واسطههاي بازار را از اين هفته آغاز خواهيم كرد و ضمن كنترل آگهيهايي كه در برخي روزنامهها منتشر ميشود، جلوي اعلام عمومي «قيمتپيشنهادي» را خواهيم گرفت.
طنز جالب وتلخی بود ..
اره هر وقت تونستین دلبر رو بیارین پایین اونم زورکی یا خودرو رو یا هر کالایی که تا حالا به زور می خواستین پایین نگه دارین رو بیارین پایین اینم می تونین ...
سلام..
حد ضرر 435 ..تکنیکالی اهداف بالایی داره ولی خوب حتما به این حد ضرر عمل کنید چون سهم رشد بالایی کرده وهر لحظه امکان گیر افتادن در سهم هست چون بیشتر سود فعلا غیر عملیاتی هست ..
جناب پرریسک امروز پسهند با توجه به سود غیر عملیاتیش که 233 تومن ساخته با 13درصد رشد باز شد آخرشم با صف فروش بست نظرت چیه در مورد پسهند بنظرت تو این قیمتها مناسبه برای خرید یا نه الان پی بر ایش زیر 2 شده
ببینم دلبر تا 3600 میاد من وارد شم !! اگه 20:30 یکم گیر بده تا آخره هفته بیاد 3600 دوباره وارد میشم...
حالا این جا که همه دارن دلبراشونو تا 3650 دیدم چوب حراج زدن مردم !! ترسیدن یکم !!
میدونم شاراک و هفته پیش تقدیم مشتاقانش کردی !!:D
ولی من فردا امید دارم از 860 تا 900 بره... اگه نرفت که یا علی منم تو چتد روز باید پیاده شم !!!
البته اگه بخوام کامل پیاده شم سهم میشه 800 تومان!!
ولی فردا 850 اگه دادن مجبورم ذوب و بفروشم بیام اضافه کنم...
چون از 850 طبق نمودار بعیده بیاد پایین...
ببینم فردا چی میشه !!!
خیلی کلکی ها ...
در مورد دلبر وسرکه هم چوب جراج بزنن ..ما برا روز مبادا بخریم ..اون قدر که سقوط دلبر وسرکه برا ما سود داره بالا رفتنش نداره ..شب وروز ارزوم سقوط این دوتاست ..هر قدرم در این سرکه سرمایه داشته باشم نا بود بشه باز هم خوشحال میشم..چون این بالا رفتن اسمش سود نیست ...اول واخرش ضرره..
ولی خوب من تو زندگی خیلی ارزو داشتم اگر قرار بود براورده بشه اول اونها براورده میشد ..فکر نکنم این یکی هم براورده بشه ..با این همه همچنان ارزو می کنم بیان پایین..
نظر