چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

سلام دوستان
    واقعا متاسفم که پررسیک عزیزم اینجا نیست!
    اینا کماله بی معرفتیه برای ایشون!
    این همه سهم خوب گفتنو همه بهره بردن حالا که
    اینجورشد این 2 تا شد پیرهنه عثمان!
    خدایی انصافم بد چیزی نیست!
    امیدوارم ایشون هر جا باشن در کماله اسایش و موفقیت باشن!
    امثاله کسایی مثله پرریسک کم هستند!
    موفق باشید
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• محمد حسن
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 423

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      سلام دوستان
      موفق باشید
      انصافاً زحمت زیادی میکشند سهمهای خوبی را تا حالا معرفی کردند ولی ایشون هم انسان هستند و احتمال خطا وجود دارد برای همین خود ما هم لازم است در مورد سهمی که معرفی می کند تحقیق کنیم و بعد تصمیم به خرید بگیریم

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
        نه دوست عزیز سوء تفاهم نشه یک وقت
        اون قسمتهایی که گفته میشه حتماً باید فلانی تأیید کند تا بعد یا هنوز دستور خرید صادر نشده را عرض کردم
        از اون بگذریم حالا 1300 را بالاخره رد کرد امروز دیگه یا نه هنوز؟
        الان به نظرت قندیهاافتادن تو رالی صعود ؟؟؟ عجله نکن عزیزم . عجله کار شیطونه . به قول پرریسک بازده غبشهرو تا آخر سال با قندیها مقایسه میکنیم. الان خیلی زوده زیاد شلوغش نکن ..

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

ایشون الان چند روزه که نیستن و مربوط به روغنیا نیست
          در ضمن خیلی از بزرگان بازار سهمو تایید کردن
          من خودم حسابی تو ضررم
          ولی دلم روشنه
          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          سلام دوستان
          موفق باشید

نظر

• shamlo
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 130

شما لطف کنید یه بررسی کنید ببیند که قیمت هر کیلو روغن را چقدر بودجه پیش بینی نموده است و در حال حاضر چقدر است
            من که محاسبه کردم دیدم در بودجه قیمت فروش را 186ر3 تومان در نظر گرفته است در حالیکه در بازار قیمت بطری 810 گرمی 3770 تومان است که حدود15%سود برای فروشنده در نظر می گیرند که اگر آنرا کم کنیم هر 810 گرم می شود 3300 تومان که 1000 گرم آن می شود 4070 تومان که اختلاف فاحش حدود888 تومان در هر کیلو است منتظر بررسی جنابعالی هستم

نظر

• shamlo
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 130

بجای موضع گرفتن و ناراحت شدن بررسی و تحلیل کنید از مغازه سرکوچه بپرسید بطری 810 گرمی را چند می خرد و بعد اقدام به محاسبه نمایید؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

نقل قول از مصطفی مصری پور:
                غبشهر داره منفی باز میشه.

اگر سهامدار هستید حداقل امروز رو فروشنده نباشید. بوی شیطنت میاد.

این شرکتها هم مثل قندیها از افزایش نرخ ارز در بودجه منتفع میشن و باید افزایش نرخ بگیرن
                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                  الان به نظرت قندیهاافتادن تو رالی صعود ؟؟؟ عجله نکن عزیزم . عجله کار شیطونه . به قول پرریسک بازده غبشهرو تا آخر سال با قندیها مقایسه میکنیم. الان خیلی زوده زیاد شلوغش نکن ..
                  در مورد قپیرا نظرم همینطوره ولی باز هم مطلق نیست ممکنه اشتباه باشه دوست عزیز ببینید قپیرا بعد از مجمع از 1050 رشد کرده امروز 1307 صف خرید بود یعنی حدود 25 30 درصد رشد کرده شما هی میگید عجله نکن عجله کار شیطانه همین 30 درصد هم واسه خودش سوده دیگه

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

در مورد قپیرا نظرم همینطوره ولی باز هم مطلق نیست ممکنه اشتباه باشه دوست عزیز ببینید قپیرا بعد از مجمع از 1050 رشد کرده امروز 1307 صف خرید بود یعنی حدود 25 30 درصد رشد کرده شما هی میگید عجله نکن عجله کار شیطانه همین 30 درصد هم واسه خودش سوده دیگه
                    چطور وقتی شما در مورد سهم خودتون مطمن نیستید انقدر تو بوق و کرنا میکنید و بقیه رو به نادانی تشبیه میکنید از یه سهمی که اطلاعی ازش ندارید انقدر بد میگید . واقعا از کار شما متعجبم یه ذره تفکر و خویشتنداری برای مرد لازمه . با تشکر...

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 423

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      چطور وقتی شما در مورد سهم خودتون مطمن نیستید انقدر تو بوق و کرنا میکنید و بقیه رو به نادانی تشبیه میکنید از یه سهمی که اطلاعی ازش ندارید انقدر بد میگید . واقعا از کار شما متعجبم یه ذره تفکر و خویشتنداری برای مرد لازمه . با تشکر...
                      اطلاع دارم خیلی هم مطمئنم اینو برای این میگم که کسانی که می خوان بخرند برند خودشون تحقیق کنند بدونند کی بخرند کی بفروشند تا فردا متهم نشیم هیچ تبلیغاتی هم نیست کسی نمی خواد اصلاً سراغش هم نیاد هر کسی هر کاری دوست داره بکنه

نظر

• ائلشن
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 993

در اصل توسط personable پست شده است View Post
                        سلام خیلی معذرت میخوام الان تبلیغ کننده سهم غبشهر و غمارگ کجا هستند.
                        این عدم حضور ایشون نشان از چیه ؟
                        بیان یه توضیحی بدن آخه؟

جناب پرریسک وقتی یک سهمیو بدون هیچ چشم داشتی معرفی میکنن نباید این طور سخن گفت. متاسفانه عادت خیلی ها اینجوریه اگه کسی بهشون کمک کنه و درقبال اون هیچ چیزی نگیره فکر میکنن وظیفه اش.

همه سهمهایی که توسط جناب پرریسک معرفی شدن بنیادی قوی و عالی دارن و هیچ کس در مورد بنیادی این سهمها شکی نداره حالا یک عده مدیر متقلب و خلافکار تو بعضی از این سهمها پیدا می شن تقصیر پرریسک چیه؟

من به شما پیشنهاد می کنم یه سر بزنید به تاپیک "درسهایی از چی ..... چرا؟؟؟ " که جناب کهنه سوار زحمتشو میکشند

نظر

• parvaz
                          عضو فعال
                          • Feb 2010
                          • 555

اطلاع دارم خیلی هم مطمئنم اینو برای این میگم که کسانی که می خوان بخرند برند خودشون تحقیق کنند بدونند کی بخرند کی بفروشند تا فردا متهم نشیم هیچ تبلیغاتی هم نیست کسی نمی خواد اصلاً سراغش هم نیاد هر کسی هر کاری دوست داره بکنه
                          زمان بهترین قاضیست . با تشکر...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                            جناب پرریسک وقتی یک سهمیو بدون هیچ چشم داشتی معرفی میکنن نباید این طور سخن گفت. متاسفانه عادت خیلی ها اینجوریه اگه کسی بهشون کمک کنه و درقبال اون هیچ چیزی نگیره فکر میکنن وظیفه اش.

همه سهمهایی که توسط جناب پرریسک معرفی شدن بنیادی قوی و عالی دارن و هیچ کس در مورد بنیادی این سهمها شکی نداره حالا یک عده مدیر متقلب و خلافکار تو بعضی از این سهمها پیدا می شن تقصیر پرریسک چیه؟

من به شما پیشنهاد می کنم یه سر بزنید به تاپیک "درسهایی از چی ..... چرا؟؟؟ " که جناب کهنه سوار زحمتشو میکشند
                            هر وقت خبر بدی بی مدرک و دلیل در مورد سهمی شنیدید ان سهم را بخرید!!!!

شايان ذکر است علي رغم پيگيريهاي سازمان فايل ضميمه در برخي موارد به طور صحيح و کامل تکميل نشده است. لذا با مسوليت شرکت اطلاعات پيوست منتشر مي شود.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• personable
                              عضو جدید
                              • Oct 2012
                              • 17

با سلام به همه دوستان . اولا من خودم وامدار جناب پرریسک هستم همیشه از ایشان کمک گرفته ام اگه نوشته های من باعث رنجش دوستان و جناب پرریسک شده عذر من را بپذیرید.

نظر

• Jamshidyar
                                كاربر فعال
                                • Oct 2011
                                • 556

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                                اين هم از غبشهر زير 1120 تومني . خدا به سهامداراش صبر بده . نتيجه تعصب روي يك سهم ميشه اين . بله اين سهم بالا ميره ولي كي ؟ صبر زيادي هم تو بورس باعث ميشه زمان و موقعيتهاي زيادي رو از دست بديم .
                                کدوم تعصب؟؟ مگر پی بر ای سهم چند شده بود که ما از روی تعصب نفروختیمش؟؟؟ یه مشت احمق از خدا بی خبر برای مال دنیا دست به هر حروم خوری می زنن، چرندیات رو به عنوان شفاف سازی می فرستن و... تا جو منفی ایجاد کنن. نه امسال هر سال از این مسائل داریم. اما در نهایت سهمی که ارزش داره به قیمت واقعیش می رسه
                                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

در حال کار...
                                X