کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزيزي كه معدني و پتروشيمي دارن، اصلا نگران دو سه روز بسته بودن سهمها رو نداشته باشيد.....
روز بازگشايي همه چيز جبران خواهد شد........
پرسود باشيد
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام مصطفی عزیز، شاید بازار برای استراحت آماده بشه که ذات بازاره، اما هر راهی که توسط اون بتونن نقدینگی بازار رو جمع کنن، ادامه خواهد یافت. این بازار مثبت خواهد ماند. به ضرب چوب و چماق هم شده این اتفاق رخ خواهد داد. اما شاخص، موشک نیست که همین طور بالا بره...یه جایی استراحت داره و اونجا ممکنه هر روزی از این ماه باشه. یادتون باشه که ما از گروه های مختلف، سبد داریم... سبدی از سهام متشکل از سهام بنیادی شاخص ساز (سهامی که تا مثبت بودن شاخص) به همراه آن بالا خواهند رفت و سهام صنایع کوچک و غذایی ها که در صورت استراحت بازار پذیرای نقدینگی حاصل از سهام دیگر خواهند بود...برکناری وزیر تاثیری بر بازار نخواهد گذارد چون از خیلی وقت پیش ایشون وجود خارجی نداشت و برادر لاریجانی(رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران) وزیر بهداشت در پرده بودند. شفاف سازی های اخیر هم تاثیری بر بازار نخواهد داشت؛ زیرا این شفاف سازی ها تنها به "گروه فلزات اساسی" مربوط است که اکثراً در سهام داران حقوقی با هم اشتراک دارند. جالب اینجاست که تمامی این شرکت ها به درخواست شفاف سازی سازمان بورس دهن کجی کرده اند و متن تمام این شفاف سازی ها شبیه هم بوده و به نظر می رسد توسط یک گروه مشترک از کارشناسان نگاشته شده است و معنای آن این است که "سازمان محترم بورس، خمره ی رنگ رزی نیست که یک شبه به شما تعدیل ها رو اعلام کنیم و مطابق هر ساله، موقعش که برسه اطلاعات و تعدیل ها رو می فرستیم". یادتون باشه که شاخص این روزا 3 تا موتور داره که یکیش فلزات اساسیه، دیگریش پالایشگاهیه و سومی هم محصولات شیمیایی و پتروشیمیه. هر روزی که یکی از این موتورا زیادی جولان بده، از کار می افته و انرژی نقدینگی به سمت موتوری می ره که از رشد عقب افتاده...پس لطفا گزارش روز 3 شنبه رو با دقت مطالعه کنین:
گزارش روز 3 شنبه:
شاخص کل بعد از مدت ها رنگ قرمز را نیز به خود دید و اولین افت زمستانی آن رقم خود.این نماگر مهم بازار در معاملات امروز که 35 دقیقه نیز با تاخیر آغاز شد ،با افت 164 واحدی روبرو شد و به رقم 37366 واحد رسید.نماد معاملاتی فولاد مبارکه با 76 واحد،گل گهر با 61 واحد و چادر ملو با 44 واحد بیشترین تاثیر منفی و نماد معاملاتی شرکت نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت بندر عباس نیز به ترتیب با 46 و 42 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
ارزش کل معاملات امروز نیز به 278.5 میلیارد تومان رسید که 42.4 میلیارد تومان آن به معاملات وصندوق و 30.9 میلیارد تومان آن نیز به معاملات شبندر تعلق داشت.
قطعاً یکی از دلایل ریزش بازار روز سه شنبه، درز خبر در خواست شفاف سازی از شرکت های "فلزات اساسی" بود که البته مسئولین این شرکت ها هم گرگ بارون دیده بودن و مثل مسئولین غمارگ و غبشهر، ترسو تشریف نداشتند و پاسخ آنها در کمتر از 2 روز، مشتی بود بر دهان مسئولین سازمان بورس.
در هر صورت باید مراقب سودهایی که با خون دل در این چند ماهه در آوردیم، باشیم تا با یک ندانم کاری از سوی افرادی که با نخاعشون فکر می کنن، به باد نره...
این هم از گزارش بازار شنبه 9 دی ماه و تلاش در جهت از کار انداختن 2 موتور دیگر بورس: شاخص کل در اولین روز معاملاتی هفته برای دومین بار در فصل زمستان با افت بیش از 170 واحدی روبرو شد و به رقم 37،622 واحد رسید.نماد معاملاتی فولاد مبارکه با 95 واحد و چادرملو و ملی مس به ترتیب با 61 و 56 واحد بیشترین تاثیر منفی و نفت و گاز پارسیان با 52 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
ارزش کل معاملات امروز هم به149.7 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش به معاملات پتروشیمی مارون با 34.8 میلیارد تومان و نفت و گاز پارسیان با 23.6 میلیارد تومان رسید.
رشد شتابان شاخص در روزها و هفته ها و ماه های گذشته بالاخره مسئولان بورس را به واکنش واداشت و بعد از ارائه گزارش های شفاف سازی از سوی بزرگان صنعت فلزی و معدنی امروز نیز در اقدامی غیرمنتظره شاهد توقف برخی نمادهای مهم بازار بودیم.بورس نماد معاملاتي شركت هاي پالايش نفت بندرعباس، پتروشيمي شيراز، صندوق بازنشستگي كشوري، پالايش نفت تبريز و پتروشيمي كرمانشاه را به منظور بررسي وضعيت مالي و اطلاع رساني، متوقف کرده است.مدیرنظارت بر ناشران در رابطه با بسته شدن این نمادها اظهار داشته که این شرکت ها به نامه شرکت مبنی بر شفاف سازی در مورد وضعیت مالی خود همانند شرکت های فولادی و معدنی در هفته گذشته پاسخی نداده اند به همین دلیل قبل از شروع معاملات امروز نماد تعدادی از این دسته شرکت ها بسته شد تا بررسی ها در مورد آخرین وضعیت آنها به عمل آید.
توقف این نمادهای مهم و نگرانی سهامداران از تغییرات مالی احتمالی در آنها،بازار را با افزایش عرضه ها روبرو کرد و نگاه بازار کمی به سمت و سوی گروه های دیگر و شرکت های کوچک بورسی معطوف شد.
افت قیمت در گروه فلزی و معدنی و شاخص در حالی امروز رقم خورد و احتمال می رود با سیاست های سازمان بورس و احتمال توقف بیشتر نمادها ادامه داشته باشد که مدیران ارشد اقتصادی و ادارهکنندگان بازار سرمایه در اظهارنظرهایی مکرر از سرمایهگذاری در بازار سرمایه دفاع کرده و شائبه ایجاد حباب را رد کردهاند.در اظهارنظری جدید نیز، یک مقاممسوول در سازمان بورس درباره شرایط فعلی گفته؛ این بازار همواره گزینه نخست سهامداران برای سرمایهگذاری در افق بلندمدت است.
با این شرایط باید تا انتشار گزارش های 9 ماهه شرکت های مهم دو گروه فلزی-معدنی و پالایشگاهی-پتروشیمی صبر نمود.گزارش هایی که انتظار می رود با تعدیلات مثبتی روبرو شوند هر چند که با شرایط پیش آمده به نظر میرسد این گزارش ها رنگ احتیاط را نیز به خود بگیرند.
خوب از فردا باید از کل بازار شفاف سازی بخوان ..خیلی از سهام در پیت تر از شیراز کرمانشاه دارن مثبت میخورن کافیه نگاه کنید می بیند ..
باز هم صبر می کنیم تا روسیاهی برا این مسئولین خاک بر سر باقی بمونه..
این خاک بر سر را خوب اومدی قربونت ...
پرریسک جان دفعه قبل هم سازمان بعد از رشد گروه قندی و منتفع شدن خود و دار و دسته خودشان در اقدامی بی سابقه و حرام خوارانه:-w همه نمادهای گروه قندی را برای شفاف سازی بست و بقیه ماجرا ...آی خدا لعنتشون کنه .... X-( الهی ابوالفضل از کمرتون بزنه ... :((
پرریسک جان به نظر شما این سازمان عاقل و بافهم بورس می تونه با سهام شاخص ساز هم مقابله کنه یا نه؟ پرریسک جان به نظرت سهامداری کنیم یا در اولین فرصت خروج؟؟؟؟ پرریسک جان نظرت در مورد سبدم چیه؟ شخارک، فولاد، فباهنر، مپنا، کالسیمین، غدیر :)
با سلام
خدمت تمامی عزیزان واقای پرریسک
امروز بازار به ناچار یا اجباری تغییر صنعت داد وممکن است چند روزی روی پتروشیمیها اصلاح صورت گیرد
سوال من این است چرا با وجود سهام ساختمانی که با افزایش قیمت ملک همراه بوده ایم واحتمال اینکه بعد از بورس ودر اواخر ریاست جمهوری نقدینگی بسمت مسکن روانه شود زیاد است
این شیفت صنعت به سمت بانکها بوده؟ با تشکر
دوست عزیز اشتباه نکن اتفاقا از فردا بسیاری از خریداران سهمهای که امروز برای شفاف سازی بسته شدن فردا میان سراغ شاراکی که با اون گزارش مسخره حداقل 50 - 60 درصد از بازار عقبه حیف نیست تو این بازار سهمی که بعد از گزارش 9 ماهه که بزودی اعلام میکنه و شک نکن یه تعدیل 70 80 درصدی در انتظارشه بری سراغ سهمهایی که به زور یک روز مثبت میشن 3 روز منفی بقول جناب پرریسک فعلا نوبت سهمهای دلبریه من فکر کنم فردا شاراک 10000 رو با توجه به تقاضای زیاد براحتی رد کنه تا فردا....
جعفر جان با گزارشی که پتروشیمی خارک درخصوص نرخ خوراک به نرخ مبادله ای بر روی کدال گذاشته چقدر می تونه تو روند پتروشیمی ها مؤثر باشه؟ممنون میشم تأثیرشو در شفن نیز بفرمایید.
مملکت بی در و پیکر همینه ها
هفته پیش مسئولان مصاحبه کردن که نرخ مبادله ای برای خوراک امسال منتفیه
امروز خارک گفته از اول مهر مبادله ای حساب کردیم
چی بگه آدم به اینا ...
با سلام و احترام
هر چند شاید اینکه یک مطلب را در همه جا ببینی آزار دهنده باشه ولی واقعیت اینه که اگر موضوع مورد بحث ارزشش را داشته باشه و اطلاعات ارائه شده قابل بررسی باشه
به نظرم مشکلی نداره....در ضمن ما خودمون بایستی از بین داده ها و اطلاعات دریافتی بتونیم اونی که مد نظرمون هست رو استخراج کنیم...مثلا من هم فارس نیوز رو میخونم
و هم bbc را ولی در نهایت خودم از این بین اخبار واقعی را استخراج میکنم (( که در هیچ کدام از دو مورد فوق الذکر یافت نمیشود ;) ))
موفق باشید....
جناب آذر آبادگان عزيز
ممنون از نظر شما. شايد نوشتن در اين تاپيكها اشتباه باشد، به يه دليل:
1- من كارتن ايران رو كه الان صف خريده رو معرفي نمي كنم ، فقط در همين حد كه گوشه اي از سبدم است بيان كرده ام و يا سفارس يا رتكو يا غگل و غيره.....ارزش معرفي ندارد، بازار خودش روش داره كار ميكنه و به بالا مي روند....كنور هم همينطور ....اما يه نكته هست كه روز جمعه 10 تا پست فقط در مورد كنور زدم....
وقتي سهمي ارزشمنده مثل كنور كه امروز در -4% خونين معدني ها -0.5% هم نخورده، رو اگر معرفي كنم و كسي مطالعه مي كند با تحقيق خودش سهم رو بخره و سود كنه....خدا رو شكر مي كنم....
كسي كه ميخواد سه ماهه سهام داري كنه با بيش از 50%سود در شرايط طبيعي بازار از سهم خارج شود....
شما بگوييد چه سهمي مطمين تر از كنور؟
نه مسيله خوراك دارد، نه مسيله بهره مالكانه، نه مشكل در تبادل ارز صادراتي.....و نه در صادرات....هيچ پارامتر منفي نداره....
مطمينم اشكال نداره من زير 3000 تومان معرفيش كنم.....چه من معرفيش كنم چه نكنم، بالاي 4500 رو كه ميبينه....به حرف من كه نيست،سود شركت رفت 700 پي بر اي 6 ميشه 4200 تومان سهم كنور
بازم ميگم من در قيمت بالاي 4000 تومن در مورد سهم ميگم، سهم خوبيه.....نميام اينجا روزي 10 تا پست در موردش بفرستم....
همينطور كه 2200 تومن معرفيش كردم....الان هم زير 3000 تومان معرفيش مي كنم.....
هركي هم خواست منزجر بشه از سهم .....ولي زير 3000 تومن منو تحمل كنه!!!
:)
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام
لعنت به این احمقهایی که بورس رو گرفتن دستشون و دلبخواهی با سرمایه مردم بازی میکنن.
اگه مسلمونی باید بدونی این کاراتون حق الناسه و خدا حتی از 1 ریال حق الناس نمیگذره.
اگه به فکر سرمایه مردمید و میخایید حمایت کنید چرا از سهامدارای بیچاره صدرا حمایت نکردین
چرا تابستون که سرمایه ها همینطوری آب میشد نبستن برای به اطلاح شفاف سازی
لعنت به شما حرومخوارا
======================
من یه طرحی برای سازمان بورس دارم بعدا میگم
پ.ن: خدا بم رحم کرد 3 شنبه وصندوق و کرماشا رو فروختم امروز هم پارسان و شاراک رو
فردا هم سهمای دیگمو رو میفروشم و از دست این ملعونا فرار میکنم
من که انتقاممو گرفتم از حقوقی ها.
دو ماه پیش پترولح گرفتم فک فراوون تو 127 ریال و هفته ی پیش حقوقی ها التماس میکردن تو قیمت 200 ریال .یه سود 60 درصدی بدون کمترین دردسر>:d<
حقوقی رو باید اینجوری له کرد با تدبیر و تفکر نه با ترس....
این خاک بر سر را خوب اومدی قربونت ...
پرریسک جان دفعه قبل هم سازمان بعد از رشد گروه قندی و منتفع شدن خود و دار و دسته خودشان در اقدامی بی سابقه و حرام خوارانه:-w همه نمادهای گروه قندی را برای شفاف سازی بست و بقیه ماجرا ...آی خدا لعنتشون کنه .... X-( الهی ابوالفضل از کمرتون بزنه ... :((
پرریسک جان به نظر شما این سازمان عاقل و بافهم بورس می تونه با سهام شاخص ساز هم مقابله کنه یا نه؟ پرریسک جان به نظرت سهامداری کنیم یا در اولین فرصت خروج؟؟؟؟ پرریسک جان نظرت در مورد سبدم چیه؟ شخارک، فولاد، فباهنر، مپنا، کالسیمین، غدیر :)
با سپاس از نفرینهای زیبای دوستان بنده به نوبه خودم لذت میبرم !
ولی فکر کنم "ابوالفضل باید به کمرشون بزنه":p
:D
[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
این افزایش سرمایه ایران خودرو شامل سهامداری فعلی هم میشه؟
منظورم سهامداریی که بعد از مجمع امسال سهم رو خریدن یعنی همین دیروز اگه خرید کرده باشن؟
اگه تعلق می گیره به چه صورته ممنون میشم راهنمایی کنید
ببینید این حرامی ها ما رو تو چه وضعیتی قرار دادن. سرمایه از بورس بیاد بیرون یه راست میره تو بازار دلالی و واسطه. من موندم مال اینها تا چه اندازه به نجاست کشیده شده که اینقدر راحت با سرنوشت مردم بازی می کنن. برای اینها تفاوت نداره مردم دلار بخرن یا سهام. جنس احتکار کنن یا تولید. پول پول. فقط و فقط پول. اصلا واسه خرید دارو خونشون رو بفروشن.. اقتصاد رو به نجاست کشیدن. با آب زمزم هم پاک بشو نیست. بماند....
نظر