در اصل توسط kiana پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
اینم تقدیم به کسایی که وتوکا دارن یا میخوان وارد بشن
خط قرمز روند سهم که که میبینیم شکسته شده... و پولبک هم انجام شده و امروز بعد از خورد به خط روند برگشته به سمت بالا...
کندلش هم بالای حمایتش بسته شده... هدف اولش 2485 و بعدیش 2630...
البته اینا نظرات و مشاهدات شخصیه...
خواستم به صاحب تاپیک درس پس بدم و ایشون مشقامو خط بزنن...
اگر جایی خطایی یا مشکلی دیدید حتما بهم گوشزد کنید...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
کهرام...
همان طور که از جدول مقايسه اي پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 و عملکرد واقعي دوره مالي 6 ماهه منتهي به 31 شهريور ماه 1391 مستفاد مي گردد، سود ناخالص شرکت به ميزان 59% و سود خالص به ميزان 85 % طي دوره مالي ياد شده پوشش يافته است . ليکن نظر به تفاوت هاي عمده حادث شده شرکت اقدام به تعديل بودجه مزبور ننموده است . مضافاً با عنايت به مفاد بند 4 زير در خصوص احتمال تسعير ارز بدهيهاي ارزي با نرخ مرکز مبادلات ارزي، آثار ناشي از موارد فوق بر پيش بيني درآمد هر سهم براي اين موسسه مشخص نگرديده است .
6ماهه 85%...:x
http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...fDWdmNJQ%3d%3dآخرین ویرایش توسط آواچی؛ 2012/12/16, 17:32.
نظر
-
ببخشید ولی به نظر میاد بیشتر نظرات اینجا در مورد کوتاه مدت و نوسانگیری هست
میشه چند سهم هم که در بلند مدت ارزنده باشند معرفی کنید
ممنون
نظر
-
-
سلام دوست عزیز، سهامی که در اینجا بررسی می شن، سهامی هستند که در کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت معرفی می شن... اگر از صفحات اول این تاپیک پیگیر باشید متوجه خواهید شد که سهامی با بازدهی 4برابری مثل قزوین(از قیمت 340 تومن تا رسیدن به 1400) تا حداقل 60 درصدی مثل غبشهر (از 1000 تومن تا 1600 تومن) و بسیاری سهام پر بازده دیگر در این تاپیک معرفی شدن و در سبد دوستان قرار داشتن... صفحات تاپیک را دنبال کنید...در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postببخشید ولی به نظر میاد بیشتر نظرات اینجا در مورد کوتاه مدت و نوسانگیری هست
میشه چند سهم هم که در بلند مدت ارزنده باشند معرفی کنید
ممنوندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
باسلام
جناب پرریسک همه درمورد ورود میپرسن من یه سوال در مورد خروج دارم
کی باید از یک سهم خارج شد؟
باید هدف شخصی گذاشت؟(مثلا 40%بگیرم و خارج بشم حالا چ سهم 40%دیگه بده چ نده)یا نه؟
من الان قپیرا دارم از950 باید خورد خورد خارج شم یا یه دفه ای؟
نظر
-
-
با سلام خدمت جعفر خان
دو تا سوال داشتم
1- در زمان خرید پله ای اگر سهم به اندازه ای پایین نیومد که پله های 2و 3 را بخریم و رالی خود را آغاز کرد آن موقع خرید خود را در چه محدوده ای کامل کنیم؟
2- اگر امکانش باشه یک آموزشی هم درمورد فروش سهم ارائه فرمایید.
یاشا
نظر
-
سلام پرریسک عزیز به تایپیک خودت خوش اومدی
با تشکر از زحماتت، 40 درصد سبدم کرمانشاه 608 تومانی هست، صلاح می دونی نصف اونو با سهامی مثل شدوص ، شفارس یا کنور تعویض کنم ؟اصولا" اهل نوسانگیری نیستم و معمولا" حداقل دیدم 2 ماهه هست .ممنونم راهنمایی بفرمائید[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر

نظر