چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
    سلام سيد جان
    اهداف طلا و دلار رو چطور مي بيني ؟در تحليلهاي انس كه همش از روند منفي صحبت ميشه . آيا دلار تا آخر سال نه 4000 ميتونه برسه؟
    ممنون
    سلام..

تا توافق نباشه اهداف همچنان صعودی هست ..

کشوری با کلی تحریم کسری بودجه تورم بالای 30 درصد وحجم نقدینگی که از 400 هزار میلیارد هم گذشته وهمینطور داره هر روز بیشتر میشه ودلبری که 8 سال کاذب پایین نگه داشته شده بود ...

چند وقت قبل مطلبی خواندم که کف قیمت دلبر برا امسال باید 3300 باشه حالا انتظارات تورمی وتحریمها ونقدنگی تا چند ببره بالا خدا داند ..

از نظرم دلبر بالای 2900 در روند صعود هست وهر روز که می گذره فنر فشرده میشه برا جهش عظیم ...

پس همچنان سهام دلبری ...

نظر

• baran
      عضو فعال
      • May 2011
      • 704

جناب پر ريسك عزيز لطفا نظرتان را در مورد خريد فملي هم براي فردا بفرمائيد .....آيا صلاح ميدانيد ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد

نظر

• aur140
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 140

من فكر مي كنم دولت براي كسب درآمد طلاهاشد تبديل به سكه ميكنه و ميفروشه و قيمت هم 1200 در نظر گرفته چون هرچي دقت مي كنم انس كه پائين مياد دلبر بالا ميره و برعكس انس كه بالا ميره دلبر پائين مياد
        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
          من فكر مي كنم دولت براي كسب درآمد طلاهاشد تبديل به سكه ميكنه و ميفروشه و قيمت هم 1200 در نظر گرفته چون هرچي دقت مي كنم انس كه پائين مياد دلبر بالا ميره و برعكس انس كه بالا ميره دلبر پائين مياد
          قضیه فراتر هست ..انگاری..

زمانی هم در پیش فروش گفتن دولت داره سکه میندازه ..ما هم به همه دوستان در اراد گفتیم سکه پیش فروش خرید کنند زیر 600 می دادن ..

البته قبل اون گفته بودیم تمام سودها رو به سکه تبدیل کنید اون زمان ربع زیر 170 بود ..هر کی خرید کرد واگر نگه داشته باشه 100 درصد گرفته فعلا تا اینجا در کمتر از یکسال اونم با ارمش خیال ..

ببینم سال بعد چی میشه ایا ان روز هم در مورد قیمتهای امروز صحبت خواهیم کرد ..باید صبر کرد..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط baran پست شده است View Post
            جناب پر ريسك عزيز لطفا نظرتان را در مورد خريد فملي هم براي فردا بفرمائيد .....آيا صلاح ميدانيد ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد
            فملی دیروز پیشنهاد شد ..هدف هم 900 گفتیم ..

بنده فعلا شیراز رو پیشنهاد می دم در کنار مارون کرمانشاه نفت بهران که رشد کمتری کردن یا اصلا رشد نکردن ..سهامی بخردی که در صورت برگشت بازار گیر نکنید وسهم زیاد رشد نکرده باشه .وووگروه روی هم رشد خیلی کمی کرده .

نظر

• bours
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 259

سلام پرریسک جان
              کفرا.... کهرام ...و ...کسعدی دارم.... نظرت رو دربارشون میگی؟
              ممنون

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 704

جناب پر ريسك ممنون از راهنمايتان .....مقداري حفاري دارم كه كم كم دارد ميرود روي اعصاب نظرتان در مورد تعويضش با پترو شيراز چيست .....باز هم ممنون

نظر

• shahmir
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 368

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  دوست من این سهم سهمی هست که باید 3000 باشد چون انتظار سود 400 تا500 دارم ازش ..

با امدن بودجه سال بعد ونزخ دلار وافزایش نرخ سال بعد وافتتاح طرح توسعه این قندی می تونم بگم معدود قندی هست که حباب منفی داره اونم شدید ...شما این همه صبر کردی از نظر من سهام دیگر بازار به اندازه این سهم به شما سود نخواهد داد ..من بودم میانگین می اوردم پایین یا در روند صعود مجدد خرید می کردم ...

قشهد برترین سهم گروه قند هست اگر میگم رشد سیار قندیها سفته بازی هست به این دلیله نمی شه سهام خوب در جا بزنه ولی سهام بد بالا بره ..قپیرا یه برابر قشهد سرمایه داره یعنی الان حدود 4000 هست قیمتش ولی قشهد یک سوم قپیرا سرمیاه داره با پوشش 100 درصد یعنی بالای 250 تومن با سرمایه قپیرا سود ساخته ولی قیمت مفت..
                  سيد جان
                  منم قشهد دارم با ميانگين 2000 براي كم كردن ميانگين حمايتاشو ميگي؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                    سيد جان
                    منم قشهد دارم با ميانگين 2000 براي كم كردن ميانگين حمايتاشو ميگي؟
                    حمایت قندیها ..

قثابت 450بشکنه 370 حمایت بعدی ..روند نزولی فعلا ..

قزوین حمایت 877 بشکنه 750 بشکنه 550 حمایت بعدی سهم ..

قشرین حمایت 680 بشکنه 620 حمایت بعدی بشکنه 550...

قشکر 605 حمایت بشکنه 520 هدف بعدی ...

قشهد 1610 حمایت بشکنه 1460 بشکنه 1160 بعدی ..

قشیر 1038 بشکنه 920 بشکنه 820 حمایت بعدی..

اصفهان 3320 حمایت بشکنه 2960 بشکنه 2700 حمایت بعدی

قلر 3230 یشکنه 2890 حمایت بعدی بشکنه 2660 حمایت بعدی..

قمزو 1615 حمایت بشکنه 1230 حمایت بعدی ..

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سلام.... پرریسک عزیز

بنظرشما فولاد نهایت سودش چقدره؟ حرف از 100 هست آیا تعدیل بیشتری داره؟
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

به نظرم کرمانشا امروز سیگنال خرید داده بود
                        نظر دوستان چیه؟

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                          سلام.... پرریسک عزیز

بنظرشما فولاد نهایت سودش چقدره؟ حرف از 100 هست آیا تعدیل بیشتری داره؟
                          سلام ..همون 100 ..تازه سال بعد قیمت حامل های میاد بالا وکی هزینه ..مراقب باشید ..فولاد زیر 250 عالی بود واز اینجا به بعد احتیاط کنید ..

فولاد با سود 100 تومن در 450 بهتره یا غمارگ با سود 100 تومن تازه مجمع نرفته زمین نرفوخته در قیمت 300 تومن ..ابنده نشان خواهد داد ..

در قندیها برا اصفهان 4000 سر می شکست وتارگت 7000 میدادان ما گفتیم مگر ادم دیوانه است فخوز 1800 تومن با 500-600 تومن سود رو ول کنه بره اصفهان 4000 تومن بخره وامروز ببیند چه کسی بنده هست ..

در این قیمتها توصیه به خرید وفروش ندارم ..ولی به نظرم 100 رو بسازه .

نظر

• بورسی
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 15

با تشکر از زحمات شما جناب پر ریسک
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            سلام ..همون 100 ..تازه سال بعد قیمت حامل های میاد بالا وکی هزینه ..مراقب باشید ..فولاد زیر 250 عالی بود واز اینجا به بعد احتیاط کنید ..

فولاد با سود 100 تومن در 450 بهتره یا غمارگ با سود 100 تومن تازه مجمع نرفته زمین نرفوخته در قیمت 300 تومن ..ابنده نشان خواهد داد ..

در قندیها برا اصفهان 4000 سر می شکست وتارگت 7000 میدادان ما گفتیم مگر ادم دیوانه است فخوز 1800 تومن با 500-600 تومن سود رو ول کنه بره اصفهان 4000 تومن بخره وامروز ببیند چه کسی بنده هست ..

در این قیمتها توصیه به خرید وفروش ندارم ..ولی به نظرم 100 رو بسازه .

نظر

• hogo_wave
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 380

جناب پرریسک نظرتون درمورد کمرجان چیه؟
                              رشدشو کرده یا هنوز جاداره

نظر

• mokhlas
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 301

سلام
                                لطفا بفرمایید که این سهم ارزنده غبشهر را تا کی پایین می آورند و برای اضافه کردن چطور صلاح می دانید اضافه کنیم
                                با تشکر
                                هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X