کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حداقل تا یه هفته داغش از دلم بیرون نمیره.
تمرکزم رو از دست دادم کلا
سلام.کمتر احساسات را در معامله دخالت بدهید.این درس را یک جا یاداشت کرده وتا در شرایط مشابه اشتباهات مشابه نکنید.این درس برایتان هزینه داشتها ست.از سایر فرصتهای بازار استفاده کنید.با عرض پوزش .
به نظرم شدوص تحت جوی که امروز روی بازار هست صف خرید شد یه مقدار خریدش با ریسک بالا همراه
برای رشد تا 700 باید اصلاح بیشتری می کرد.
برا خرید بهترین گزینه ها فولاد و کرماشا نه تحت جو و نه چیزه دیگه، تکنیکالیو بنیادی دارن بالا میرن. آهسته اما پیوسته.
جو کجا بود محمدرضا جان!
ادله بنیادی قوی رو نخواهیم لحاظ کنیم و فقط تکنیکی صحبت کنیم پرریسک عزیز گفته بود قبل ۴۱۸ برگرده صعود شدیدی میکنه و دیدیم که ۱۲تومن بالاتر برگشت زد
پس برگشتش تکنیکی بود نه جوی!!
جو کجا بود محمدرضا جان!
ادله بنیادی قوی رو نخواهیم لحاظ کنیم و فقط تکنیکی صحبت کنیم پرریسک عزیز گفته بود قبل ۴۱۸ برگرده صعود شدیدی میکنه و دیدیم که ۱۲تومن بالاتر برگشت زد
پس برگشتش تکنیکی بود نه جوی!!
سعید جان روی کل بازار تا الان تحت جو غدیر بود و اکثر سهم ها مثبت و صف خرید با شل شدن غدیر دقت کنی کل بازار یکدفعه شل شد.
شدوص جو نداشت کل بازار جوگیر بود.
و اما شدوص برگشتی که زد هم ممکن تکنیکالی باشه که بسیار خوبه ولی اگه تحت این جو اتفاق افتاده باشه فقط صف فروششو بیشتر خواهد کرد از روزای دیگه،
ایشالا که تکنیکالی برگشت زده باشه و نظر من اشتباه باشه آخر وقت و فردا معلوم میشه.
سلام.کمتر احساسات را در معامله دخالت بدهید.این درس را یک جا یاداشت کرده وتا در شرایط مشابه اشتباهات مشابه نکنید.این درس برایتان هزینه داشتها ست.از سایر فرصتهای بازار استفاده کنید.با عرض پوزش .
حالا هی داداش پرریسک داد بزنه خرید پله ای... ما نخریم تا بیاد کف. دنبال کف باشیم که یهو بپره...
البته این بار همون پله اول خریدم پرید...نزاشت به پله دوم بکشه
حالا فسپا رو هم که تو لیست خرید داداش پرریسکه به صورت پلکانی نخریم تا ببینیم کی یهویی بپره ها...
...به قول یکی از دوستان اگه صف خرید شد یه دونه سهم هم گیر کسی نمیاد...
غدیر کیلو چنده این کبافق که داره قیمت میخوره بالا پایین میشه بازار و شل وسفت میکنه فعلا گروه سرب و روی لیدره کل بازاره و بعد معامله کبافق دوباره بازار جو مثبت قویی میگیره......
سعید جان روی کل بازار تا الان تحت جو غدیر بود و اکثر سهم ها مثبت و صف خرید با شل شدن غدیر دقت کنی کل بازار یکدفعه شل شد.
شدوص جو نداشت کل بازار جوگیر بود.
و اما شدوص برگشتی که زد هم ممکن تکنیکالی باشه که بسیار خوبه ولی اگه تحت این جو اتفاق افتاده باشه فقط صف فروششو بیشتر خواهد کرد از روزای دیگه،
ایشالا که تکنیکالی برگشت زده باشه و نظر من اشتباه باشه آخر وقت و فردا معلوم میشه.
دوست عزیز تا هرجا بره من که تا 2 پله دیگه خریدارم (هر 15 درصد یه پله می خرم) بزار پایین بیاد...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر