چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

نمودار ویلیام منفی 20 رو رد کرد و چسبید به سقف تو غبشهر و غمارگ تو تایم روزانه
    این یعنی آغاز حرکت شارپی و هر روز صف خرید داشتن

نظر

• parvaz
      عضو فعال
      • Feb 2010
      • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      تمام خریدها اکثرا گروهی بوده ..

گفتم کرمانشاه نه ماهش واقعا غافلگیر کننده بود ..دلبر رو همون 2500 دیده در حالی که زاگرس بالای 3000 دیده ..

گروه پترو واقعا باید لیدر بازار باشن ..
      بالاخره حرفتون به کرسی نشست بازار ناچار شد دوباره برگرده رو پتروها.

کرماشا پس از 2.1 میلیون معامله در قیمت 9563 ریال مجددا صف خرید شد، گفتنی است کارشناسان محدوده 870 تومان را حمایت قوی سهم و اولین مقاومت آن را 1037 تومان ارزیابی می کنند

نظر

• rabbit
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 20

بالاخره گروه کاشی هم داره استارت میزنه ....

نظر

• parvaz
          عضو فعال
          • Feb 2010
          • 555

درآمد صادرات پتروشیمی ایران از مرز 10 میلیارد دلار گذشت

حجم صادرات محصولات پتروشیمی ایران از مرز 10 میلیارد دلار گذشت و پیش بینی میشود این رقم تا پایان اسفندماه امسال به 14 میلیارد دلار افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، با راه اندازی طرحهای جدید و افزایش ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری، درآمد ایران از محل صادرات محصولات پتروشیمی در 10 ماهه نخست سالجاری از مرز 10 میلیارد دلار عبور کرده است.
          بر این اساس در 2 سال گذشته به طور رسمی 6 طرح جدید پتروشیمی همچون فاز اول مجتمع پتروشیمی کاویان، اروند، پلیمر کرمانشاه، بوتن یک پتروشیمی جم، خط لوله اتیلن غرب و چند طرح جدید تولیدی در منطقه ماهشهر در مدار بهرهبرداری قرار گرفته است.

در حال حاضر با بهرهبرداری از این طرحها و پروژههای جدید، ظرفیت نصب شده پتروشیمی کشور به حدود 56 میلیون تن افزایش یافته است که پیش بینی می شود تا پایان فعالیت دولت دهم این ظرفیت به 60 میلیون تن برسد.

با افزایش ظرفیت تولید، تولید عملیاتی در مجتمعهای پتروشیمی هم افزایش یافته است به طوریکه در 10 ماهه نخست سالجاری بیش از 31 میلیون تن انواع محصولات پتروشیمیایی و پلیمری تولید شده است.

همچنین در این مدت بیش از 10 میلیارد دلار محصول پتروشیمی به بازارهای آسیایی، اروپایی و آفریقایی عرضه شده و در مجموع حجم کل فروش داخلی و خارجی پتروشیمی ایران به حدود 22 میلیون تن افزایش یافته است.

در 10 ماهه نخست سالجاری در مجموع بالغ بر 110 هزار میلیارد ریال انواع محصولات پتروشیمی و پلیمری برای توسعه صنایع تکمیلی و پایین دستی به بازارهای داخلی و بورس کالا عرضه شده است.

در شرایط فعلی صنعت پتروشیمی حدود 39 درصد از از سهم صادرات غیر نفتی ایران در سال 1391 و حدود 50 درصد از کل صادرات صنایع کشور را در اختیار گرفته است.

آمارهای رسمی نشان می دهد که هم اکنون 25 درصد ظرفیت نصب شده پتروشیمی در منطقه خاورمیانه و 2.5 درصد از ظرفیت تولید پتروشیمی جهان در اختیار ایران است.

این در حالی است که در سال 1384 و همزمان با آغاز برنامه چهارم توسعه ظرفیت نصب شده پتروشیمی ایران حدود 20.4 میلیون تن، تولید عملیاتی 15.8 میلیون تن در سال بوده و در مجموع 10.1 میلیون تن محصول پتروشیمی به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده است.

در ابتدای آغاز برنامه چهارم توسعه در مجموع 2 میلیارد و 300 میلیون دلار انواع محصولات پتروشیمی توسط ایران به بازارهای جهانی عرضه شده است.

نظر

• msa407
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 133

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
            سلام دوستان.
            از نحوه معاملات امروز گروه قندی احساس خوبی دارم. امروز، روز پولبک شاخص گروه قندیه. هر لحظه امکان داره یه خبرایی بشه. میدونید یکی از فانتزیام چیه؟؟!! اینه که بعد از 7 ماه شصفها بالای 2500 باز بشه بعد من بفروشم برم همشو قندی بخرم. اونم قمرو روی 1800.<):)
            گلاب خان میگی قندامونو نفروشیم؟
            [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• Shivana44
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 142

حد ضرر رو چی بزارم شما به بنده بگو ..اصلا این قیمت خورده ..

شما می دونی رو چه قیمتی باز میشه براش حد ضرر بزارم .عجبا..
              بابا شما که باهوشی
              منظورم این بود که چند باز بشه بخریم خوبه

نظر

• alibaghdadi2010
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 378

گفتم بالای 313 باید بره سمت صف خرید ..فعلا تا اینجا بوده اونم فقط تکنیکالی ..

کنور هم بتونه 3800 رو بشکنه خوبه ..
                دوستان ذوبببببببب......

نظر

• hogo_wave
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 380

شاراک یه حرکتی زد

نظر

• MOSTAFA
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 989

اههههههه
                    اقا امروز روز من نیست انگار !!! ذوب رو اومدم بزن فروش 3215 اشتباهی زدم 3125 !!!!!!!!!!!!قسمته دیگه ولی سود کردم شکر خدا

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

خیلیه شفن و شاراک صف بشن!!!
                      والا
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• آواچی
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 337

گفتم بالای 313 باید بره سمت صف خرید ..فعلا تا اینجا بوده اونم فقط تکنیکالی ..

کنور هم بتونه 3800 رو بشکنه خوبه ..
                        با سلام و تشکر از سید بزرگوار
                        کنور در آستانه فتح 3800

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

روند گروه پتروشیمی حکایت از وقوع اتفاقی مثبت داره اما برای اطمینان از خرید قیمت هایی که جعفر جان گفتن شکسته شد با خیال راحت خریدمون رو میکنیم.البته کرمانشا که کلا وارد روند نزولی هم نشد و تو همون آشفته بازار خودشو بالای حفظ کرد ولی شاراک بالای 890 که پرریسک گفت میاد تو لیست خرید...............
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• گلاب خان
                            Banned
                            • Dec 2012
                            • 166

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
                            گلاب خان میگی قندامونو نفروشیم؟

برادر بستگی به استراتژیت و حد ضرر و این حرفا داره. گروه رشد کرده بود و نیاز به استراحت داشت که 3 روز گذشته رو استراحت و اصلاح کرده. به نظر من امروز، روز آخر استراحته. اگه اتفاقات عجیب و غریب نیفته، از شنبه دوباره گروه بر میگرده. آخه سازمان لامذهب هم کرم میریزه. تا یه شفاف سازی مسخره میاد، سه سوته منتشر میکنه اما گزارشهای قلر و قهکمت و قپیرا که سرشار از امید و نشانه های مثبت برای گروه هست رو نمیده. تا اردیبهشت، انشاالله این گروه حق سهامداراش رو میده. شما هم خود دانی. خدای نکرده نمیخوام مدیون کسی باشم. من بشخصه هم از این گروه سود خوب کردم و هم ضرر خوب!!! باید طاقتشو داشته باشی. سهام خوب راهشو پیدا میکنه. بین قندیها هم قمرو، قشهد، قلر، فهکمت، قصفها، قزوین و قشیر از نظر من در اولویت اند...<):)

نظر

• rabbit
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 20

باز هم از کهرام ...

http://www.tsesignal.com/3043-%D8%AE...w-details.html

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Post
                                شاراک یه حرکتی زد
                                عجب ظلمی میکنه به شاراک این حوقیش!نمیزاره صف شه که

نظر

در حال کار...
                                X