چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
    با سلام
    استاد پر ریسک
    با عنایت به فرمایش شما امروز خویشتن داری کردم و پله بعدی خرید غمارگ را به تعویق انداختم.
    منتظر نظر شما برای خرید در حمایت اول و دوم می مانم.
    اگر هم هر وقت صلاح دیدید برای دوستان سایت حکم جهاد!!!(خرید) را صادر کردید ما هم در خدمتیم.
    سعی می کنم اخبار اینسایدری غمارگ را در اختیار دوستان قرار دهم.
    ممنون
    با سلام ..

حمایت قدر سهم 290 اونم بشکنه 250 گفتم در اونجا اگر رسیدن پله های بعدی رو بخرید ..

روزی رو می بینم که حم مبنا رو التماس خواهند کرد ..یاد قزوین 340 به خیر ویاد ذوب که زیر 130 می فروختن اون زمان هم گفتم برا ذوب صف های میلیون خواهند گذاشت ذوبی که هنوز که هنوز هست پر از ابهام هست ولی غمارگ وغبشهر چه شوند ..اینجاست که شاعر می فرماید منو این همه خوشبختی محاله...بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد بزاردی بازار بره فولاد 450 تومنی بخره ما هم غمارگ 300 تومنی ...هر چند فولاد ارزمند هست ولی فولاد زیر 250 مفت بود واز اینجا به بع رالی اصلی طی شده ..بقیه بازار همین طور..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      سید جعفر
      کل فولادیها ترکیدین پس چرا وتوکا تکون نیمخوره؟!! :( هدفشو چند میبینی؟
      هدفش حوالی 300 هست وهمچنان در روند صعود هست ..

نظر

• كهكشان
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 12

نظر دوستان در مورد افزودن كپشير چيه آيا اضافه كردن به صلاحه؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
          دوست عزیز متاسفانه پی ای در بازار بی ثبات ایران معیار خوبی برای معامله نیست برای مثال تا چند ماه پیش سایپا کمترین پی ای را داشت ولی حالا پی ای ان شده 84 و سودش تنها 12 ریال است
          بله ولی این دو تا سایپا نیستن ...

انیده روشن می کند همچنان صبر ...

تا چند روز قبل فخوز هم کسی نمی خرید ..همنی خارک رو زیر 1300 کسی نگاه هم نمی کرد کمترین پی برای گروه رو داشت والان بالای 2200..

این سهام فقط دارن چوب ضعف تحلیل بازار رو می خرون واز ضعف بازار باید استفاده کرد ..سهام اشغال رو فروخته وسهام خوب رو خرید اونم در کف قیمت وبعد صبر..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط كهكشان پست شده است View Post
            نظر دوستان در مورد افزودن كپشير چيه آيا اضافه كردن به صلاحه؟
            هدف این سهم رو گفتم اهداف بالایی داره بسیار بالا ..فعلا هدف اول سهم همون 320 باید باشه ..از نظر من ارزش خرید داره این سهم ..

نظر

• mobin
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 590

پرريسك جان آيا اهداف شفارس و بموتو همچنان 600 و390 ميباشد؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                نمی فهمم کرمانشا با تمام قدرت صف خرید
                اما شپترو قرمز شده :(
                شپترو کمی زودتر مثبت خورد اونم میاد بالا ...کرمانشاه سرور گروه پترو البته شیراز اومد در صدر با مارون ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                  پرريسك جان آيا اهداف شفارس و بموتو همچنان 600 و390 ميباشد؟
                  بله همچنان سر جاش هست ..بنده مشکلی نمی بینم ولی خوب در روند صعود بازار میره رو سهام بزرگ ولیدر وشاخص ساز وبعد مدتی که این مثبت فروکش کرد ان وقت رالی اینها دیدن داره ..

نظر

• امید 110
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 102

پریسک جان با توجه به خبر افزایش سرمایه کرمانشا
                    فزايش سرمايه "پارسان"
                    شرکت نفت و گاز پارسيان مجوز افزايش سرمايه از مبلغ 600 ميليارد تومان به مبلغ يک هزار ميليارد تومان از سازمان بورس و اوراق بهادار از محل مطالبات حال شده سهامداران (350 ميليارد تومان) و آورده نقدي (50 ميليارد تومان) بدليل جبران مخارج انجام شده و به منظور مشارکت هاي صورت گرفته در افزايش سرمايه شرکت هاي سرمايه پذير و جبران بخشي از سرمايه گذاري هاي بلند مدت انجام شده در شرکتهاي سرمايه پذير را اخذ کرده است.
                    هدف از افزايش سرمايه مذکوراز طرف "پارسان" به شرح ذيل عنوان شده است:

نظر به اينکه خريد بخشي از سهام شرکت هاي سود آور از جمله پالايش نفت تبريز، پالايش نفت شيراز، پتروشيمي اميرکبير، صنايع پتروشيمي کرمانشاه و پتروشيمي شيراز (آن بخش که از طريق سازمان بورس و اوراق بهادار خريداري شده است) از محل منابع داخلي شرکت صورت پذيرفته و همچنين شرکت قصد شرکت در مرحله دوم افزايش سرمايه شرکت صنايع پتروشيمي کرمانشاه را دارد شرکت افزايش سرمايه را لازم دانسته و در صورت عدم انجام افزايش سرمايه، اين شرکت مجبور به دريافت تسهيلات مالي جهت پرداخت مطالبات سهامداران به مبلغ 430 ميليارد تومان مي باشد.

گفتني است در اين افزايش سرمايه دوره بازگشت سرمايه 3 سال و 1 ماه، ارزش فعلي خالص 3 ميليارد و 83 ميليون و 600 هزار تومان، نرخ بازده داخلي 25 درصد و نرخ تنزيل (بازده مورد انتظار) 24 درصد برآورد شده است.
                    تارگت های سهم (کرمانشا)را چگونه میبینید ؟؟؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                      پارسان گزینه خوبیه.بهش فکر کنید
                      کرماشا در این قیمتها مناسبه و ریسک کمی داره
                      شاراک پر ایهامه ولی میتونه سود خوبی بده و ظاهرا کف کفش 730
                      از گروه پترو همچنان شیراز کرمانشاه مارون در صدر لیست خریدن ..بعد اینها شپترو وشاراک..

نظر

• بچه کف بازار
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 461

سلام سید جان شپدیس میانگین 3000بریم مجمع ؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                          سید جان من قشهد رو از 2200 دارم و فعلا از این سهم خیلی تو ضررم
                          صلاح می دونید فروشش رو تو این قیمتها و جایگزینی با یه سهم دیگه از سهامی که شما معرفی کردین
                          تا ضرر اون جبران بشه ؟؟؟
                          دوست من این سهم سهمی هست که باید 3000 باشد چون انتظار سود 400 تا500 دارم ازش ..

با امدن بودجه سال بعد ونزخ دلار وافزایش نرخ سال بعد وافتتاح طرح توسعه این قندی می تونم بگم معدود قندی هست که حباب منفی داره اونم شدید ...شما این همه صبر کردی از نظر من سهام دیگر بازار به اندازه این سهم به شما سود نخواهد داد ..من بودم میانگین می اوردم پایین یا در روند صعود مجدد خرید می کردم ...

قشهد برترین سهم گروه قند هست اگر میگم رشد سیار قندیها سفته بازی هست به این دلیله نمی شه سهام خوب در جا بزنه ولی سهام بد بالا بره ..قپیرا یه برابر قشهد سرمایه داره یعنی الان حدود 4000 هست قیمتش ولی قشهد یک سوم قپیرا سرمیاه داره با پوشش 100 درصد یعنی بالای 250 تومن با سرمایه قپیرا سود ساخته ولی قیمت مفت..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                            سلام سید جان شپدیس میانگین 3000بریم مجمع ؟
                            سلام..

سهام بهتر سراغ داری ..سهام خوبی هست وجون میده برا سهامداری کردن ..

اگر قصد تعویض داشتی با گروه پترو تعویض کن مثل شیراز یا مارون یا کرمانشاه ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط امید 110 پست شده است View Post
                              پریسک جان با توجه به خبر افزایش سرمایه کرمانشا
                              فزايش سرمايه "پارسان"
                              شرکت نفت و گاز پارسيان مجوز افزايش سرمايه از مبلغ 600 ميليارد تومان به مبلغ يک هزار ميليارد تومان از سازمان بورس و اوراق بهادار از محل مطالبات حال شده سهامداران (350 ميليارد تومان) و آورده نقدي (50 ميليارد تومان) بدليل جبران مخارج انجام شده و به منظور مشارکت هاي صورت گرفته در افزايش سرمايه شرکت هاي سرمايه پذير و جبران بخشي از سرمايه گذاري هاي بلند مدت انجام شده در شرکتهاي سرمايه پذير را اخذ کرده است.
                              هدف از افزايش سرمايه مذکوراز طرف "پارسان" به شرح ذيل عنوان شده است:

نظر به اينکه خريد بخشي از سهام شرکت هاي سود آور از جمله پالايش نفت تبريز، پالايش نفت شيراز، پتروشيمي اميرکبير، صنايع پتروشيمي کرمانشاه و پتروشيمي شيراز (آن بخش که از طريق سازمان بورس و اوراق بهادار خريداري شده است) از محل منابع داخلي شرکت صورت پذيرفته و همچنين شرکت قصد شرکت در مرحله دوم افزايش سرمايه شرکت صنايع پتروشيمي کرمانشاه را دارد شرکت افزايش سرمايه را لازم دانسته و در صورت عدم انجام افزايش سرمايه، اين شرکت مجبور به دريافت تسهيلات مالي جهت پرداخت مطالبات سهامداران به مبلغ 430 ميليارد تومان مي باشد.

گفتني است در اين افزايش سرمايه دوره بازگشت سرمايه 3 سال و 1 ماه، ارزش فعلي خالص 3 ميليارد و 83 ميليون و 600 هزار تومان، نرخ بازده داخلي 25 درصد و نرخ تنزيل (بازده مورد انتظار) 24 درصد برآورد شده است.
                              تارگت های سهم (کرمانشا)را چگونه میبینید ؟؟؟
                              هدف کرماشناه بارها گفتم 900 وبعد بالای 1000 هست ..

در ضمن این رو ما در زمانی گفتیم که کرماشناه در 700 معامله می شد منفی میشد مثبت میشد ولی مثل بعضی ها تحلیل ما یک شبه عوض نمیشه وتارگت سهم همچنان پابرجاست..

در ضمن سهام دلبری همچنان لیدر هستن ورگوههای تجهیارت وخودرو وغیره فقط برا نوسان ...حفاری مرد 20 درصد رشد کرد اونم در بازاری که سهام دلبریش بالای 100 درصد رشد کردن یا فاذر...

نظر

• aur140
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 140

سلام سيد جان
                                اهداف طلا و دلار رو چطور مي بيني ؟در تحليلهاي انس كه همش از روند منفي صحبت ميشه . آيا دلار تا آخر سال نه 4000 ميتونه برسه؟
                                ممنون
                                [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

در حال کار...
                                X