چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داود
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 378

صنایع لاستیکی سهند ( پسهند) سود هر سهم سال جاری خود بر اساس عملکرد 9 ماهه را 434 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی (مبلغ 200 ریال ) با رشد 117 درصدی روبرو شده است.در 9 ماهه هم 313 ریال آن را محقق نموده است.افزایش فروش و کاهش بهای تمام شده علت اصلی تعدیل شرکت بوده است.طبق استاندارهای حسابداری درآمد فروش زمین شرکت نیز در سال مالی 92 شناسایی خواهد شد.

عمده تولید و فروش شرکت مربوط به تسمه نقاله می باشد که شاهد افزایش 45.5 درصدی تولید آن در 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماهه سال قبل هستیم.مبلغ فروش آن نیز نسبت به 9 ماهه سال قبل با توجه به افزایش مقدار فروش و افزایش نرخ فروش با رشد 69 درصدی روبرو شده است

شایان ذکر است این شرکت صادراتی ندارد اما در 9 ماهه واقعی امسال 1.3 میلیون دلار واردات مواد اولیه با نرخ دلار 2200 تومان داشته است

پرشین تحلیل
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط داود پست شده است View Post
      سلام
      آفا سید میخواستم تائیدی بر مطالبتان داشته باشم که بعد از مطلب شما سود وزیان 9ماهه شرکتو که یه شرکت کاملا فعال تو بورس هم هست حساب کردم واقعاٌ تعجبم شد بازدهی 9ماهه با آن همه هزینه ونیروهای متخصص 4در صدهم نشده یعنی فقط حفظ اصل سرمایه تورمو هم حساب کنیم حداقل 100% افت سرمایه داشته در صورتی که زمینهائیکه اول سال میفروختیم الان به دوبرابر هم نمی فروشند حداقل این پولها تبدیل به اوراق میشدند حداقل 21%بودن استرس داشت
      با سلام

بنده هدفم گفتن از این حرفها اینه که سازمان بورس با دو تا مثبت خوردن بورس بوق حباب حباب به دست نگیره وسهام رو فرت فرت ببنده ..

اقا جون بورس در قباس با بازار های رقیب بازدهی منفی 100 که چه عرض کنم بادهی منفی 200-300 درصد داشته ..

بیش از این رو اعصاب سهامدار ها نرید ..

شفاف سازی کردی ..سهم رو باز کن دیگه به توی سازمان هیچ زبطی نداره سهم بالا میره یا پایین ..مردم عفل دارن شعور دارن خودشون خوب می دونن چی بخرن چی بفروشن..

قولاژ اون همه مدت بسته موند بعد باز شد صف شد سازمان میشه چرا بالا میری؟؟؟؟؟

بازم گرفت بست...

حالا دوستان به جای اینکه به سازمان اعتراض کنن تازه ازش دفاع هم می کنن..

به جای اینکه بیان بگن بورس از کل بازار ها عفی مونده میگن بورس جلو افتاده ..

خدایی وضع سهامدار حماعت یعنی این همه خوبه من اشتباه فکر می کردم ..

از اول سال 91 تا الان دوستان چقدر سود کردن ..در کل سبد ووومثل اینکه اینجا خیلی ها از بازار های رقیب بیشتر سود کردن که از سازمان وبورس راضی هستن؟؟

نظر

• دکتر یزدان
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        با سلام

بنده هدفم گفتن از این حرفها اینه که سازمان بورس با دو تا مثبت خوردن بورس بوق حباب حباب به دست نگیره وسهام رو فرت فرت ببنده ..

اقا جون بورس در قباس با بازار های رقیب بازدهی منفی 100 که چه عرض کنم بادهی منفی 200-300 درصد داشته ..

بیش از این رو اعصاب سهامدار ها نرید ..

شفاف سازی کردی ..سهم رو باز کن دیگه به توی سازمان هیچ زبطی نداره سهم بالا میره یا پایین ..مردم عفل دارن شعور دارن خودشون خوب می دونن چی بخرن چی بفروشن..

قولاژ اون همه مدت بسته موند بعد باز شد صف شد سازمان میشه چرا بالا میری؟؟؟؟؟

بازم گرفت بست...

حالا دوستان به جای اینکه به سازمان اعتراض کنن تازه ازش دفاع هم می کنن..

به جای اینکه بیان بگن بورس از کل بازار ها عفی مونده میگن بورس جلو افتاده ..

خدایی وضع سهامدار حماعت یعنی این همه خوبه من اشتباه فکر می کردم ..

از اول سال 91 تا الان دوستان چقدر سود کردن ..در کل سبد ووومثل اینکه اینجا خیلی ها از بازار های رقیب بیشتر سود کردن که از سازمان وبورس راضی هستن؟؟
        با سلام خدمت شما
        اقا جعفر بهتر نیست بجایی اینکه اعصاب خودتون رو صرف این سازمان بی صاحب میکنید از انرژی مثبتتون برای کمک دوستان استفاده کنید
        خیلی ممنونم

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

جعفرجان با این گزارشهای خوب پسهند و شدوص و روند سودسازی دگرگون شده شون و توجه به اینکه شکربن سهامدار این دو تا هست و خودش هم امسال شروع کرده به خروج از زیان ، نظرت نسبت به شکربن بعد از بازگشایی چیه ؟
          میتونه شدوص دیگه ای باشه یا تو اون قواره ها نیس ؟

نظر

• ahad rashidi
            عضو جدید
            • Dec 2012
            • 1

با اجازه .آخه سرمایمون کمه وگرنه درست میگین زمین خیلی با صرفه است .لاقل آینده داره>>>>>>>>>>>

نظر

• safaklar
              ستاره دار(14)
              • Sep 2011
              • 626

با سلام ..

برا بار چندم خیر ..این گروه هم مثل سایر سهام هستن ..

اصل جنس رو بچسب برادر ...

این گروه فقط به خاطر پی برای پایین ممکنه بالا بیان وگرنه اکثرا با قراردادهایی که بستن ورشد قیمت ماصلح وعدم تحویل به موقع پروژه ها که در ایران رسمه متضرر هم شدن ..
              سلام سید جان . برا خرید و فروش ملک یا نگهداری اون تو ارومیه کدوم منطقه رو مستعد رشد میدونی ؟ آینده آپارتمان رو چطور میبینی تو ارومیه ؟ ممنون از راهنماییت.

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2121

سلا م پرریسک عزیز متاسفانه سازمان زور وقدرت ندارد چنانچه شرکتی رابست درعرض یک هفته یاچندروز (البته برای همه شرکتها) اطلاعات نداد مدیران انها جریمه وتوبیخ و تخلف انان اعلام شود اصلا قیمت سهام ببورس ربطی ندارد من میخواهم پولم رادرچاه بریزیم بکسی ربط ندارد ؟؟؟اگر من شرایط بورس راندارم شما بیخود بمن کد میدهی و مگر هرشرکتی حسابرس ندارد وگزارش نمیدهد پس حسابرس سارمان چه صغیه ای است ؟ همدیگر را کنترل وحسابرسی میکنند !!! شمادرمجامع نگاه کن نماینده سازمان چه میگوید ؟؟ این ادم قرارازحق من وتو دفاع کنه ؟؟؟ فرق بدهکار وبستانکاررانمیداند !!! بسیارمتاسف بایدبود ازاین اقابالاسرها ؟؟؟

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

سید جان من فکر می کنم داره خلط مبحث میشه واقعیت اینه که حرف های شما کاملا متین و منطقی هست اینکه آدم باید حواسش به تمام فرصت های سرمایه گذاری باشه کاملا درسته خواب سرمایه بدترین نوع ضرر هست فکر می کنم شما هم قصد دارید چنین موضوعی رو مطرح کنید اما چند درصد دوستان تجربه کارکرد در بازارهای موازی رو دارن مگر نه اینکه در گفته های خود شما تاکید شده هرجایی وبا هر قیمتی نباید ملک خرید الان شرایط خاصی در شهر عزیز شما پیش آمده اما آیا تمام دوستان فعال در همون منطقه تونستن نبض بازار رو به دست بگیرن خود شما فرمودید بدترین نوع سرمایه گذاری در آپارتمان هست فکر می کنید با رقم های مطرح شده در گفته های شما میشه زمینی رو در تهران پیدا کرد ؟
                  چرا در شهرک های اقماری اطراف که حقیر با اونها آشنایی دارم این امکان وجود داره چون پیش از این سابقه سرمایه گذاری در چنین مواردی رو داشتم و واقعیت جهش بزرگی هم در زندگی من ایجاد کرد زمینی رو 22 خریدم در عرض 9 ماه 134 رد کردم بعد هم دو مورد دیگر رو داشتم اما بعد از اون ایام تقریبا دوسال خواب سرمایه برای خیلی از دوستان صورت گرفت تا بازار دوباره شروع به حرکت کرد تازه اگر دست به ساخت نمی زدند سرمایه بر نمی گشت به عبارتی در اون منطقه رشد به ایده آل خودش رسیده بود حالا نوبت به یافتن موقعیت های جدید بود که ریسک بالایی هم داشت
                  اما الان مجموعه ای که پیرامون شما جمع شدن با توجه به صداقتی که در گفتار شما حس می کنن شاید از گفته های شما اینطور استنباط کنن که باید از این بازار فرار کرد همچنان که فرمدید به نزدیکانتون چنین توصیه ای کردید اما تصور کنید چه تعداد از دوستان با چنین تصمیمی به واسطه خرید در قیمت های نامتعادل متضرر میشن
                  وآیا این فرصت های متعدد سرمایه گذاری برای هر مقدار موجودی امکان پذیر است؟ فردی که نهایت 30 تومن رو وارد بازار کرده چه تکلیفی رو خواهد داشت
                  بله کاملا درست در روند ناموزونی که کشور به واسطه بی تدبیری های زعما گرفتارش شده باید هرروز مترصد خبرهای ناگوار باشیم اما این برای هرگونه سرمایه گذاری ممکن است رخ دهد مگر داستان پیش فروش سکه ها یادتون رفت مگر سقوط دلبر و ناامیدی بسیاری از افراد که با طمع و چشم و گوش بسته وارد شده بودند در خاطر عزیزتان نیست که حتما شما از من به این مسائل بیشتر آگاهید
                  در بسیاری از سهامی که همین امسال خود شما معرفی کردین بازی های متعدد صورت گرفت مثل کرماشا مثل قزوین اما به تارگت شما رسید نرسید؟
                  حقیر بر این باورم حرف شما رو ندیده باید قبول کرد اما موقعیت حال حاضر این امکان رو ایجاد می کنه؟
                  یا با اتخاذ راهکار های مناسب که همیشه از شما در شرایطی که آرامش بیشتری داشته اید دیده ایم می توان از این سد هم عبور کرد
                  عملکردهای سازمان که چه عرض کنم هیچ یک سیاست های اتخاذ شده توسط نهادهای اجرایی کشور قابل دفاع کردن نمی باشد اما به قول معروف میگن حالا که زوره یا حسین
                  به هر شکل فکر می کنم سایر دوستان هم چشم امید داشته باشند که پرریسکی رو کنار خودشون ببینن که همیشه روی حرفاش اعتقاد راسخ داشته حتی اگر کل بازار روند مخالف گرفته باشه
                  شاید باورتون برای خود شما مشکل باشه که چقدر حرفهای عزیزانی مثل شما در روند بازار می تونه تاثیر گذار باشه شاهد این موضوع رو می تونید از تشکرهای موجود زیر کانت های خودتون در صفحه 1822 نگاه کند
                  بد رقم ارادتمندم
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• جعفری
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 193

دوستان ایا میدانید
                    تقریبا هر روز تعدادی مامور لباس شخصی مانع از معاملات خارج از صرافیها میشوند با وجود ان قیمت دلار حدودهای 3250 است
                    حتی در چند مرحله با باتون تمام دلالان ارز طی دو هفته اخیر بشدت کتک خورده اند
                    بعبارتی ارز بشدت در حال کنترل است کی این از کنترل خارج خواهد شد
                    شاید بعد از شکست اخرین مذاکرات اتی هسته ای
                    ......................
                    ایا میدانید
                    اکثریت غریب به اتفاق ملت ایران کارمند یا کارگران حقوق بگیری هستند که در امد ماهانه انها بیش از یک میل در ماه نیست
                    واکنون ما تورم 100 تا 200 درصدی نسبت به 2 سال قبل داریم
                    ...................
                    ایا میدانید
                    سال بعد شرایط اقتصادی به مراتب دشوارتر خواهد بود اگر قرار باشد خودرویها از زیان خارج شوند با توجه به 3 یا 2 برابر شدن قیمت فولاد ارز ومحصولات پتر وشیمی باید قیمت خودروها نیز یک بار دیگر 2 برابر شود
                    ایا کارمند وکارگر خواهند توانست پراید 26 میل را بخرند ؟
                    ایا پولی بیش از خورد وخوراک باقی خواهد ماند ؟
                    من نمیدانم

نظر

• other
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 54

درود بر همگی.
                      جناب پرریسک واقعا تحلیل گر قابلیست.من کاملا با ایشون موافقم و عامل اصلی این موضوع رو خود سازمان میدونم.اون بیشرفها مطمئنا سهمیو که تو پرتفوشون دارند رو حمایت میکنند. یه سوال،اگه اینها اینقدر به حقوق سهامدار احترام میزارند پس چرا در روند نزولی از شرکت ها شفاف سازی نمی خواهند؟ قصفها شده بود 1200، قزوین شده بود 285، بترانس 170 از 600، مپنا 150 از 500، سایپا 100 از 380 و ... چرا؟ واقعا چرا یه سهمو پس از 200% میبندند ؟
                      باور کنید یک عده دزد نشستند اونجا.
                      فساد تو همه ی جای ایران داره بیداد میکنه.بورس مگه چشه؟فارغ التحصیل لیسانس مدیریت مالی دانشگاه تهران با رتبه 153 کنکور رو میشناسم الان بیکاره و خیلی های دیگه که حتی اسم مدرکشونو نمیدونن به بالاترین جاها رسیدن.رتبه 1 ارشد مالی دانشگاه تهران رو میشناسم که با حقوق کم داره تو یه کارگزاری کار میکنه .تازه میفهمم چرا اینقدر از بورس ایران متنفر بودند.
                      من با حرف جناب پرریسک کاملا موافقم.اینها یه تیمیو تشکیل دادند که هیچکس جرات نمیکنه تکونشون بده، حتی مجلس !
                      واقعا متاسفم

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

خوب دوستان اینجا بحث های مختلف اقتصادی میکنیم ونظرها هم متفاوته و خیلی محترمانه و با ادب مخالفت میکنیم یا تایید میکنیم از این به بعد هم توصیه دارم هر مطلبی رو که پسندیدیم ازش تشکر کنیم که مشخص بشه که این مطلب چقدر طرفدار داره و برعکس چقدر مخالف.

خوب میام با چند دلیل بهتون بگم که چرا بازار بورس و سرمایه رو کاملا بهتر از دیگر بازارها مثل ملک و زمین و سکه وطلا ودلار میبینم و اعتقاد دارم اگر شرکت ها از شفافیت خوبی برخوردار باشن و روند سودسازی رو به رشد هیچ بازاری توان رقابت با این بازار رو نداره

اول اینکه همه میدونیم که قیمت واقعی ارزها و دلار همین مقدار کنونی و به راحتی میشه از تفاضل تورم آمریکا با ایران طی چندین سال با مرجع کردن مبدا یک سال که در اون سال نرخ تورم پایین بوده با درصد خطایی کوچک بدست آورد خوب بنابراین جهشی در قیمت دلار به طور واقعی اتفاق نیفتاده بلکه نرخ مصنوعی و کنترلی به قیمت واقعی تبدیل شده و این هم صد در صد مزیت برای جامعه چون جامعه رو از مصرف گرایی و کمک به دیگر کشورهایی مثل چین و امارات و ترکیه به سمت تولید ناخالص ملی و افزایش کیفیت وکمیت تولیدات خواهد برد و این کار دیر انجام شد ولی خدارو شکر تحت تاثیر شرایط و الزاما اتفاق افتاد و کمی زمان نیزه که بفهمیم که چه حرکت خوب و مفیدی صورت گرفته و ما چه اشتباهی داشتیم که ارز و پایین کنترل میکردیم و دلیل اصلی ضعف مشهود اقتصاد یکیش همین بود.
                        دوم اینکه این جهش احتمالا با همچین درصدی دیگه اتفاق نخواهد افتاد و کسانی که از این نوسان بهره بردن شانس خوبی داشتن بنابراین مهمترین شرط سرمایه گذاری در دیگر بازارها وجود نداره که من بهش میگم ایجاد فرصت یعنی شما در مورد ارز و سکه و طلا در اکثر قریب به اتفاق یک روند رشد مشخص حالا رو به جلو رو شاهد هستید که فرصت خرید به عقب رو ایجاد نمیکنه و این کاملا اشتباه هست که بازدهی کلی شاخص بورس با اون بارزارها شنجیده بشه چرا که شما اگه یه خونه یا ملک داشتی 100درصد فرضا یا اصلا 200درصد رشد داشته در یک سال خوب تو بورس نمیشه گفت شاخص 30 تا 40 درصد رشد کرده بنابراین هر کس تو ملک یا حالا طلا و دلار سرمایه گذاری میکرد سود بیشتری میبرد نه مساله اینجاست که در بازرهای دیگر به غیر از بورس شما میخرید سود میکنی و میری بیرون ولی در بورس با بازدهی 30 تا 40 درصدی شاخص کل میشه 1000درصد هم سود کرد واینه که این بازار و متمایز جذاب و پر قدرت میکنه تازه اونم در مقابل بازاری مثل دلار و تا حدودی مسکن که سالها راکد میمونه و بوده....
                        سومین نکته اینه که شما برای سرمایه گذاری در بورس نیاز به سرمایه هنگفت نداری و با تشکیل سبد میتونی خودت میزان بازده و سود رو اختیار کنی ولی در بازار مسکن این فرصت چندان وجود نداره.
                        چهارمین مسله اینه که خوب برای اولین بار مرحله ای بزرگ از حذف یارانه ها ایجاد شد که این هم بدون در نظر گرفتن ضعف نوع اجرا و سوء استفاده گری ها و ضعف مدیریتی اجرایی یک حرکت خوب بود که میتونه به کاهش مصرف گرایی و واقعی شدن قیمت ها کمک کنه ولی خوب ناچارا ایجاد بحران مقطعی هم میکنه که بزرگترین اقتصادان ها هم میدونن که ازش گریزی نیست بنابراین تورم ایجاد شده هر چند به صورت بالا نسبت به کشورهای دیگه جهان در سطح و با داشته هایی اندازه های کشور ما همیشه بوده و دلیل اصلی هم همین یارانمه های بی خود و قیمت پایین ارزها بوده ولی تورم به این بزرگی قطعا دیگر اتفاق نخواهد افتاد بنابرین جهش قیمتی سکه و دلار و مسکن از باب تورم یک فرصت مقطعی بوده و نمیشه به صورت کلی با بورس مقایسه کرد.
                        پنجمین دلیلم خروج کشور از اقتصاد دولتی کپونی به اقتصاد خصوصی (البته چندان هم خصوصی نمیبینمش) و آزاده که حتما بخش عمده سهم شرکت ها از طریق بازارهای مختلف سازمان بورس عرضه خواهد شد و سقوط و درجا زدن بورس برابر با شکست اصل 44 قانون اساسی بنابراین در سالهای پیشرو در مقابل کاهش تقاضا برای مسکن به علت کاهش جمعیت و کاهش نسبی و فوری هزینه ساخت مسکن به علت صنعتی سازی و رشد تکنولوژی مهندسی ساخت مسکن ما شاهد افزایش متقاضی برای گرفتن کد بورسی خواهیم بود مثل کشورهای پیشرفته مثل اروپا که صاحبان ملک و خونه کم هستن اما حداقل 90 درصد مردم سهامدار هستن و اونها ملک رو سرمایه نمیدونن و سرمایه رو در سهامداری میینن بنابراین قاعدتا ایران هم به سمت رشد قواعد سرمایه داری و این سیستم خواهد رفت

با نمامی تفاسیر و کلی دلیل دیگه که از این مقال خارجه ولی نیاز بشه بهش اشاره خواهم داشت بورس برترین مکان برای سرمایه گذاریست وبه سرعت از رشد بازارهای رقیب بی فروغ خودش پیش خواهد افتاد و نه سازمان و نه کسه دیگه ای توان مقابله با این رشد رو خواهدداشت چرا که همه می اندیشیم و میدونیم که صلاح سرمایه گذاری کجاست یه بخش از این مزیت ها رو من اشاره کردم یه سری معذورات اخلاقی دلالی بازار ملک رو هم دوستان کم و بیش نام بردن که خوب در جامعه عاطفی و نوع دوست ایران این میشه دلیل ششم.

البته بحثی که سید به تندی چند روز پیش با مشاهده حرکت بی خردانه سازمان در مقابل گزینه های بهتر و هم راستایی بهتر با شرکت ها میشد انجام بده و نداد مطرح کرد من با شناختی که از جعفر دارم اینجور درک کردم که به درستی جعفر بیشتر میخواد بفهمونه که اصلا دلیل دلالی دلار و مسکن تو ایران چیه؟میخواست بگه اگه تو کشور کسی به بورس اهمیت نمیده و میانگین سهامدارای ما نسبت به دنیا بیشمار پایین هست همین بی خردی هاست و همین بی مدییتی ها که من هم باهاش کاملا موفقم ولی با این همه به نظر من سازمان و.....توان مقابله با رشد شرکت ها و افزایش قیمت نمادها رو نخواهند داشت و البته نیاز بود که سازمان هم از این به بعد بدونه که از راهکارها بهتری استفاده کنه و نه از بدترین روش در بدترین زمان.

به امید فتح قه ها با بورس ایران زمین
                        آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/08, 21:53.
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

دوست من واقعا متوحه شدید بنده چه گفتم..

کدام حباب کاذب...
                          کدام خون در شیشه کردن...

چی دارید میگید...

خون مردم رو همین شرکتها در شیشه کردن .و

چرا فولاد بالا رفت ؟؟؟چرا غمارگ بالا میره؟؟؟چرا غبشهر بالا میره؟؟؟؟چرا پترو ها بالا میرن؟؟؟

میخواهید بدانید..

روعن شده 4 تا 5 برابر خون مردم رو کی در شیشه کرده...میلگرد شده 1700 تومن ..پی وی میدانید چند است ...؟؟؟

میدانید مصالح ساختمان کجا رفته ..میدانید یک مگان درپیت الان 70 میل شده خود خودرو ساز داره میده حدود 60 میل ...

بعد شما انتظار داری طرف خونش رو چوب حراح بزنه؟؟؟؟

بنده با کسی ننشسته ام ولی از اینکه سرم رو زیر برف کنم به دیگران هم بگویم سرتان رو زیر برف کنید بدم میاد..

در ضمن خیلی از اون افزاد شرف دارن یه مسئولین سازمان ..

پسهند چند ماه بست برا فروش زمین الان گفته زمین رفت برا سال 92..یعنی این چند ماه سهامداری کشک..یعنی فردا 10 درصد منفی نخوره شانس اوردید ...بماند جا ماندن از بازار ..

این رو چند ماه قبل نمی تونست بگه؟؟؟

تا اطلاع بعدی حتی یک نفر رو هم برا ورود به این بازار تشوویق نخواهم کرد ...

ولی خودم هستم با همون سهام قبلی که گفتم...ولی خوب این سازمان باید ادب بشه

با سلام
                          پر ریسک خان

کسی با بی لیاقتی مدیران بورس مخالف نیست اما بنظرم این دوران هم می گذرد.

دوستان بورس 24 که نفوذ قابل توجهی در خبرگذاری فارس و روزنامه دنیای اقتصاد دارند - اخیرا با مکاتبات تخصصی و منقدانه مسوولین بورس را ملزم به برگشت از تصمیم گیری های اخیرشان نمودند و با فشار بالایی ها

بنظرم دوباره آرامش به بازار بر می گردد.
                          مسلما هر کدام از ما فعالان بورسی با لابی مناسب می توانیم انتقاد منطقی خود را به سازمان بورس انتقال دهیم و به قول شما آنان را تادیب کنیم.

حرف من این است که بالاخره بازار مسکن هم دچار حباب و اشباع قیمتی می شود و دامن زدن هیجان قیمتی برازنده افرادی چون ما نیست - حتی شده ظاهرا از سودش جا بمانیم.

اگه روغن و قند و فولاد گران می شوند مگه چند درصد سبد اقتصادی یک خانوار را تشکیل می دهند؟ به قول دولت مردان با یارانه ماهانه جبران می شوند.

ولی رشد بی حساب مسکن توسط یک مشت دلال ... باعث آسیب جدی به اکثریت جامعه می شود.

باور کنید سرمان هم زیر برف نیست و آگاهانه شرایط این دنیا و پاسخ گویی در آن دنیا را رصد می کنیم .

کسی از کسب سود ناراحت نمی شود ولی به چه قیمتی؟

شاید هم عیب از خودم باشد که برخورد با اکثر بساز بفروش ها و دلالان مسکن را که می خواهند به هر قیمتی پول دارتر شوند - در شان خود نمی دانم.

شخصا برای شخصیت شما احترام خاصی قایل بوده و هستم و خواهم بود ولی انتظار مشارکت شما در بازار سرمایه و نقش در تقویت آن را بیشتر از دیگران دارم.

باور کنید با دانش و توانایی هایتان در هر شرایطی قادر کسب سود متعارف تر از بازار مسکن خواهید داشت .

استارت فرهنگ سازی در مشارکت آحاد جامعه در بورس و تولید مولد و امساک از بحث ماهیت کالایی سرمایه ای مسکن باید اول از خودمان شروع کنیم.

با لابی ای هم که دارم حتما دغدغه منطقی سهامداران را به گوش مسوولین ارشد اقتصادی می رسانم.

خدا به شما در تداوم خدمت رسانی به مخلوقاتش توفیق روزافزون عنایت فرماید.

ممنون

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

چی ؟ پارسان
                            چرا:
                            شرکت پارسان یک شرکت خاص است که بورس دوباره همچین شرکتی بخود نخواهد دید
                            اصلا"پارسان وجود باطنی نداره فقط یک اسم که نه هزینه داره نه مالیات داره نه بخور بخور داره نه هزینه بهره داره فقط یک اسمه که غدیر خواسته سبد پتروشیمی خود را به صورت متمرکز در آن قرار بده در حقیقت با خرید اسم پارسان ما مستقیما" سهامدار شپدیس - کرماشا - زاگرس - شبریز- شراز - شیراز و مارون و... می شویم
                            این شرکت سود شرکت ها بدون کوچکترین دستکاری و کم وکاستی به ما ارزانی می کنه پارسان امین ما در شرکت های فوق می باشد
                            تقسیم حداکثری سود + کلی طرح و توسعه

آیا ما می توانیم شرکتی پیدا کنیم که کل سود را تقسیم کنه و طرح و توسعه هم داشته باشه درحالیکه شرکت های زیادی سراغ داریم که به بهانه طرح و توسعه از تقسیم سود امتناع می کنند یا شرکت های زیادی سراغ داریم که 100% سود را تقسیم می کنند ولی هیچ طرح وتوسعه ای ندارند
                            تقسیم 99% سود 91 +
                            طرح توسعه فاز 3 شپدیس
                            طرح و توسعه شیراز
                            طرح وتوسعه شبریز
                            طرح وتوسعه کرماشا
                            طرح وتوسعه ...... +++
                            تعدیل شپدیس
                            تعدیل زاگرس
                            تعدیل کرماشا
                            تعدیل شبریز
                            تعدیل شراز
                            تعدیل شیراز
                            تعدیل ........ ++++
                            تقسیم سود 92
                            شرکتهائی که طرح و توسعه دارند :
                            معمولا" سود تقسیم نمی کنند یا کمتر تقسیم می کنند
                            در دوران طرح تعدیل معمولا" تعدیل مثبت سود ندارند بعدا ز بهره برداری
                            به خاطر طرح p/e بسیار بالائی دارند

اما پارسان :
                            تقسیم 100 سود + داشتن چندین طرح بسیار بزگ + تعدیلات مثبت مکرر در دوران طرح + p/e پایین با توجه به طرح های توسعه زیاد

حالا با این اوضاع پیدا کنید پرتقال فروش را قیمت پارسان چند - به نظر من زیر 2000 تومان همچنان فرصت خریده
                            من قبلا" هم در قیمت های 800 تومان گفتم پارسان در قیمت های بالاتر توسط برخی از اساتید بورس به عنوان یک سهم زیر خاکی کشف خواهد شد.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                              با سلام
                              پر ریسک خان

کسی با بی لیاقتی مدیران بورس مخالف نیست اما بنظرم این دوران هم می گذرد.

دوستان بورس 24 که نفوذ قابل توجهی در خبرگذاری فارس و روزنامه دنیای اقتصاد دارند - اخیرا با مکاتبات تخصصی و منقدانه مسوولین بورس را ملزم به برگشت از تصمیم گیری های اخیرشان نمودند و با فشار بالایی ها

بنظرم دوباره آرامش به بازار بر می گردد.
                              مسلما هر کدام از ما فعالان بورسی با لابی مناسب می توانیم انتقاد منطقی خود را به سازمان بورس انتقال دهیم و به قول شما آنان را تادیب کنیم.

حرف من این است که بالاخره بازار مسکن هم دچار حباب و اشباع قیمتی می شود و دامن زدن هیجان قیمتی برازنده افرادی چون ما نیست - حتی شده ظاهرا از سودش جا بمانیم.

اگه روغن و قند و فولاد گران می شوند مگه چند درصد سبد اقتصادی یک خانوار را تشکیل می دهند؟ به قول دولت مردان با یارانه ماهانه جبران می شوند.

ولی رشد بی حساب مسکن توسط یک مشت دلال ... باعث آسیب جدی به اکثریت جامعه می شود.

باور کنید سرمان هم زیر برف نیست و آگاهانه شرایط این دنیا و پاسخ گویی در آن دنیا را رصد می کنیم .

کسی از کسب سود ناراحت نمی شود ولی به چه قیمتی؟

شاید هم عیب از خودم باشد که برخورد با اکثر بساز بفروش ها و دلالان مسکن را که می خواهند به هر قیمتی پول دارتر شوند - در شان خود نمی دانم.

شخصا برای شخصیت شما احترام خاصی قایل بوده و هستم و خواهم بود ولی انتظار مشارکت شما در بازار سرمایه و نقش در تقویت آن را بیشتر از دیگران دارم.

باور کنید با دانش و توانایی هایتان در هر شرایطی قادر کسب سود متعارف تر از بازار مسکن خواهید داشت .

استارت فرهنگ سازی در مشارکت آحاد جامعه در بورس و تولید مولد و امساک از بحث ماهیت کالایی سرمایه ای مسکن باید اول از خودمان شروع کنیم.

با لابی ای هم که دارم حتما دغدغه منطقی سهامداران را به گوش مسوولین ارشد اقتصادی می رسانم.

خدا به شما در تداوم خدمت رسانی به مخلوقاتش توفیق روزافزون عنایت فرماید.

ممنون

بابا دم شما گرم ..

روغن شکر برنج قند اصلا مهم نیست ...

اره کل کشور قیمت های دو برابر شده باز دوستان میگن دلالی ..

دلبر 3000 رو رد کرده می گفتن دلالها بردن بالا ..الان هر چی دلاله گرفتن بازم میره ..کل ملتم بگیرن بازم میره ...؟؟

تا وقتی این طرز تفکر شما باشه بحث به جایی نمیرسه ..

پس بهتره تمومش کنیم ..

ولی گفتم تا اطلاع بعدی حتی یک نف رو تشویق به ورود نخواهم کرد ...

در مورد حباب واشباع قیمتی هم بار هزارم همانطور که سهام رشد کرده ونکرده داریم در ملک هم همینطور هست ..

الان بنده به شما می گویم تا یک سال دیگر 200 درصد بازدهی در ملک سراغ دارم ولی نه هر ملکی شما بگو اشباع شده نظرتان محترم ..

اگر بورس تا یکسال دیگر بالای 200 درصد داد برنده شده نداد فاتحه ..

البته همچنان در بورس فعال هستم ..

دوستان بحث خاتمه بدید به بورس بچسبید ....

به اندازه کافی گفتنیها گفته شد حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در ضمن دوستانی که این همه از عملکرد بورس راضی هستن ..

اگر امکان داره بازدهی خودشون از اول سال 90 تا الان که در پایان سال 91هستیم بیان کنند ..در کل سرمایه چند درصد سود کردن؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X