چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    نمی دونم که چه مدلیه! سرکه دو سال یش خریدم 415 فروختم 560 و همین امسال سرکه خریدم 600 فیکس و هنوز دارم! ولی دوقی که توی 10-20% سود توی سهم میگیرم برام خیلی جداب تر از سود دو برابری توی سرکه هست!!! ما شاالله کودک درونم زنده زنده است! انکار فک میکنه بازار سهام براش سود ده تر بوده!! یواش یواش باید بر این کودک درون و ذوق زده ام علبه کنم. یکی از معتمدان که ازش مشورت می گیرم هم تمام پرتفوی خودشو به شمش تبدیل کرده!! یازار امروز هم گویای همه چیز بود مترصد رسیدن طلای خام به 125-120 .
    در مورد اون ذوق سود از بورس تا وقتی که تورم به این شدت نبود خدایی خیلی دلچسب بود ...الان اصلا دیگه نمی چسبه چون این سودها فقط فقط به خاطر تورم بالایی که در کشور ایجاد شده وتازه بورس از این تورم عقب هم میمونه ..

مثال دلایل رشد معدنی فولادی پترو قند غذایی و..همه همه فقط به خاطر تورم بالای 70-80 درصدی هست که اعصاب روان همه رو ریخته به هم ..نه افزایش تولیدی نه بهر وری هیچ ...

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

اول مهر واسه پسره رفتم مداد رنگی گرفتم 20 تومن امروز 56 تومن چند درصد؟ خدارحم کنه
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        احسنت..

معلومه تجربه بسیار خوبی دارید ..درود بر شما بهترین تحلیل بود ..

بنده هم بارها گفتم فقط زمین خالی که به خاطر کمبود ساخت وساز زیر ارزش منطقه معامله میشه ..
        مخلصیم، ما فعلا داریم شاگردی میکنیم.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
          سیدبه نظرت شاراک تقریبا چند درصد تعدیل میده؟

پتروشیمیا که تا حالا رو سفیدمون کردن ولی هیچ کدومو ندارم به جز شاراک.
          انتظار 250 تا300 برا 91 وحداقل 200 برا 92 ..قیمت هم گفتم 1500 هدفش هست ..

نظر

• m2075
            عضو عادی
            • May 2012
            • 53

سلام پرريسك جان ميخواستم برادرانه با شما مشورتي بكنم وانتظار دارم جواب كاملي از جنابعالي بشنوم تا تصميم درست را بگيرم ميخواستم براي دختر در شرف ازدواجم جهيزيه تهيه كنم ومجبورم نصف سهمهايم را بفروشم ودر سبدم 8سهم بطور مساوي دارم(هر سهم12/5درصد سبد)1-شاراك2-شفن3-فراور4-كهمدا5-غمارگ6-غبشهرو7و8شراز وشيراز(كه بسته اند)از شما چند سوال داشتم1-به نظر شما جهيزيه را قبل از عيد بخرم بهتر است تا بعد از عيد(با توجه به احتمال تغيير نرخ دلار ودر نتيجه اجناس)؟2-اگر قرار باشد سهمهايم را بفروشم كدام سهمها را بفروشم ؟آيا به طور مساوي از هر سهم بفروشم يا به صلاح شما از بعضي از سهمها بيشتر بفروشم؟سيد جان راهنمايي كنيد تا تصميم درست را بگيرم اجر شما با امام حسن(ع)
            خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
              جعفر جان خدا قوت
              من هر چي به اين غبشهر نگاه مي كنم هيچ دليلي نمي بينم تك سهمش نشم ميشه يه راهنمايي بكنيد مي خوام اينكار و بكنم سبد
              پتروشيمي اراك 18121سهم قيمت 858 تومن ،،،،،،،،،، قنيشا 5000 قيمت 1310 تومن
              غبشهر 7200 سهم قيمت 1100 تومن ،،،،،،، فاذر 20000 سهم قيمت 233 تومن == اين سهم و شديدا پيشنهاد خريد بهم دادن من هم 20 تا خريدم سري قبل چادر 400 تومني گفتن نخريدم اونجوري رشد كرد
              سرمايه گزاري ملت 50000 سهم قيمت 5/52 تومن ،،،،،،،،، بانك آرين 20000 سهم قيمت 133 تومن
              پتروشيمي شيراز 20000 قيمت 648 تومن ،،،،،،،،،، فرابورس 14000 سهم قيمت 50 تومن
              شتران 200 سهم
              نقدينگي 13ميليون
              دوست من الان روغنی ها باید تو صف خرید قفل باشن وقیمتشون باید 3-4 برابر این قیمتها باشه .

وقتی تو بازار روغن روز به روز داره قیمت میره بالا ..وقتی مواد غذایی تنها کالا در دنیاست که مشمول تحریم نمیشه ..وقتی تولید فروش بالای 50 درصد رشد کرده ..وقتی پی برای اینها زیر 4 هست ..وقتی فروش زمین وسود انباشته ومجمع در پیش دارن ...

بازار این سهام کمریسک رو ول کرده میره سهامی که هر لحظه ممکنه مشمول تحریم ها بشن وکلی براشون مشکل پیش بیاد ..

نفت در برابر غذا شنیدید ..یعنی هر چی رو هم تحریم کنیم غذا رو تحریم نمی کنیم ..بار هزارم ..

در مورد سبدتون فاذر تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ..

از گروه غذایی غمارگ وغبشهر بازدهی بیشتری میدن ...قندیها هم بالا خواهند اومد ولی نه به اندازه این دوتا بنده باشم غبشهر وغمارگ در صدر ..قنیشا تعویض..

وملت هم گفتم تکنیکالی ...فعلا هم نزولی هست ..ارین که کلا ول معطل ..

پتروها تایید هستن پترو خوب دارید ...فربورس شتران هم خوبن ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                سلام پرريسك جان ميخواستم برادرانه با شما مشورتي بكنم وانتظار دارم جواب كاملي از جنابعالي بشنوم تا تصميم درست را بگيرم ميخواستم براي دختر در شرف ازدواجم جهيزيه تهيه كنم ومجبورم نصف سهمهايم را بفروشم ودر سبدم 8سهم بطور مساوي دارم(هر سهم12/5درصد سبد)1-شاراك2-شفن3-فراور4-كهمدا5-غمارگ6-غبشهرو7و8شراز وشيراز(كه بسته اند)از شما چند سوال داشتم1-به نظر شما جهيزيه را قبل از عيد بخرم بهتر است تا بعد از عيد(با توجه به احتمال تغيير نرخ دلار ودر نتيجه اجناس)؟2-اگر قرار باشد سهمهايم را بفروشم كدام سهمها را بفروشم ؟آيا به طور مساوي از هر سهم بفروشم يا به صلاح شما از بعضي از سهمها بيشتر بفروشم؟سيد جان راهنمايي كنيد تا تصميم درست را بگيرم اجر شما با امام حسن(ع)
                سلام..

مبارک باشد به سلامتی ..

در مورد تهیه جهیزیه اول واخر خواهید خرید پس هر چه زودتر بهتر با توجه به تورم موجود ..در ضمن چون شما به دید مصرفی خرید می کنید پس زیاد به افت خیزها اهمیت ندهید ..

اگر فکر می کنید کالاهای به روزتر می شوند ومیخواهید مدل روز بخرید به جای جهاز سرکه جایگزین کنید ودر وقت لازم ان ها رو فروخته جهاز تهیه کنید تا در صورت رشد دلبر قدرت خریدتان ثابت بماند ..

البته این رو هم بگم خرید خود جهاز رو در اولویت بزارید تا هر روز استرس افت وخیز سرکه رو نداشته باشید ..چون ارامش بهترین نعمت هست ..

در مورد سهام ..گروه پترو در سبد شما زیاد است ...می توانید یکی را کم کنید از بین شفن وشاراک هر کدام دوست داشتید حذف کنید ..

کهمدا رو حذف کنید ..چیز خاصی در این نیست ...

از غذایی وپترو ها های با قی مانده هم می توایند باز مقداری کم کنید به مقدار مساوی تا پولتان برا خرید تکمیل شود ..

نظر

• mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

چه کولاکی کرده شفارس...با حدود80درصد پوشش 9ماهه....پارسال 9ماهه36تومن ساخت ...12 ماهه106تومن وکاملاً عملیاتی!!!

باتوجه به این پوشش مناسب به نظر میاد امسال بتونه 150 رو بسازه

جناب پرریسک ، پی برایی 5تا 6 بعلاوه سود انباشته سهم (160 تومن) نباید هدف سهم رو تا حداقل 1000 گرفت؟

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

ما کنار هم محکم و امیدوارتر از همیشه ایستادهایم:

اول وظیفه خودم میدوتم از دوستانی که زیر مطالب حقیر تشکر کردند و من رو بسیار خوشحال و امیدوار میکنن به نوشتن و ادامه راه تشکر کنم و بگم من دست بوس همه دوستان خوبم هستم و به خدا قسم بهترین سودم توی بورس کنار شما بودن و برای شما بودنه من کنار شما احساس مسولیت عمیقی دارم شما که به من کوچک اعتمادی بزرگ دارید

دوستان همیشه ترس باعث شکسته و تمام تلاشهامون رو نابود میکنه دوستان امشب میخوام بشینم کنار شما شرایط رو مرور کنیم و ببینیم چه اتفاقی افتاده که جو مسموم ناامیدی بین ما داره حاکم میشه!دوستان همیشه امیدوار بودیم و خواهیم بود تحت هر شرایطی و تحت هر حکمی ما هرگز میدون رو خالی نمیکنیم من نمیدونم اگه واقعا 95 درصد اینجا تو ضرر هستن و 5 درصد تو سود خوب چرا ما اون 5 درصد نباشیم؟!!ما اومدیم کنار هم تو این تاپیک تا برنده باشیم ما وایستادیم تحلیل داریم علم روز داریم و میتونیم با بدترین شرایط خودمون رو تطبیق بدیم، ما گاهی بازار منفی رو طلب میکنیم تا در گوشه ای آماده شکار باشیم و در واقع در بازار منفی و ریزشی هیچ گاه نباید ناامید شد و باید بدونیم اینجا یعنی بازار بورس همیشه وهمیشه بهترین فرصت ها خواهدبود اما برای کسانی که میمونن نمیرن و استراتژی دارن و امیدوارن و اما اگه تمام این ها رو داشته باشیم اما ناامید باشیم به هیچ سودی نخواهیم رسید و پیروزی و سود برای امیدوارانه.
                    دوستان بازار منفی سال نود مگر ما نرفتیم از بهترین فرصت قندی ها بهره بردیم؟برید تو تاپیک ها ببینید که تو اوج تاریکی بورس وقتی همه دم از فرار میزدن من میگفتم این بورس محکوم به رشده و الان هم میگم ما تازه اول راهیم و تا پایان سال 92 برترین بازدهی ها از آن بورس خواهدبود.دوستان خودتون قضاوت کنید سازمان چندنماد و بست و بیشترین نمادهای حاوی نقدینگی رو از بازار خارج کرد خوب چی شد؟!!همه نگفتن تمامه و ریزش و بعضی افراد دم از حباب ترکیدن و .....نزدن ولی من اون موقع گفتم هیچی نشده به خدا بازار برمیگرده و بازار تنها به دو روز نکشید و برگشت و الان دو روزه که داره جبران میکنه و با بازگشت نمادهایی که بستن غوغایی از بازار مثبت به وجود خواهد آمد و این روند مثبت و رو به جلوی بورس دلیلی مشخص داره و اون اینه که شرکت های لیست خرید ما سودهای خوبی میسازند، شما به میانگین قیمت به درامد بازار توجه کنید میفهمید که حرف زدن از حباب حرفی است کاملا بیهوده
                    دوستان این رو بدونید وقتی مبنای افق بلند مدت سیاسی اقتصادی کشور اصل 44 و خصوصی سازیست بورس محکوم به رشده و همه جانبه حمایت میشه و خواهد شد.ما همیشه اصل تقسیم سرمایه داشتیم و داریم و اصلا ربطی نداره یکی رو بخوایم به قصد دیگری ترک کنیم چون اون وقت در مقابل رشدها تنها پشیمانی برامون میمونه و بس.خوب اگه کسی بخواد جلوگیر از روند مثبت بازار کنه و خلل ایجاد کنه که البته دیدیم که روند قدرتمند این روزهای بازار نمیزاره،ما اعتراض میکنیم تا شرایط و برگردونیم.

دوستان اینجا میانگین بازده همین تاپیک برتر از هر سرمایه گذاری بوده اگرهم جایی اشتباه کردیم باید مشکل و حل کنیم و درسهایی که از شکست ها و اشتباه هامون میگیریم بهترین سوده.باید امیدوار و محکم باشیم و اصلا نترسیم تا پیروز بشیم.

دوستان من به این بورس خیلی خیلی امیدوارم شما هم امیدار باشید و اصلا نترسید تا با هم به بهترین جاها و قله ها برسیم همینطور که تا الان بودیم ما اینجا بزرگترین ضربه ای که خوردیم شاید غمارگ و غبشهر بود خوب اونم مطمین باشیم که به زودی جبران میشه من مطمینم و همین اطمینان هامونه که پل پیروزی میشه.
                    یه عده از صلح و افت دلار میترسن خوب تو بورس همه نمادی یه ریسکی داره و نماد بدون ریسک یا اصلا سرمایه گذاری بدون ریسک وجود نداره حتی بانک و سودشم ریسک داره ولی این ریسک کم و زیاد میشه و البته متناسب با اون سود و ضررش هم بالا و پایین میشه پس میشه گفت مبتی بر شجاعت و دقت و صبوری میشه سودهایی بسیار بالاتر از هر سرمایه گذاری رو تو بورس داشت.اما برگشت دلار به قیمت زیر 2500تومان رو از ذهن پاک کردم شما هم تحقیق کنید و ببینید آیا امکان بازگشت هست؟خیر نیست چون کشور برای حذف یارانه ارزی و بی موردی که صرف واردات تجملات بیهوده و یا فراهم آوردن امکانات و خودرو برای مرفه های بی درد میش بسیار هزینه کرد و دیگه حاضر نیست به عقب برگرده و مطمین باشید از حالا هدفش از درامد های دوچندان ارزی حمایت از ضروریاتی چون صنعت دارو و غذا خواهد بود

اگر دوستان از بورس رضایت ندارن و شکست خوردن نباید بزارن وبرن من وقتی که با 20 م سرمایه اومدم تو بورس و پولم شده بود 4م ناامید نشدم خیلی از دوستانی که تو همین سایت هم مینویسن شاهد بود که اومدم گفتم خوب من 16 م یعنی 80 درصد سرمایه گذاری بورسیم از بین رفت خوب اول اومدم دلیل ها رو بررسی کردم و تمام نمادهایی که خریده بودم رو آوردم روی ورق و اشکالات کار رو نوشتم متوجه شدم که در کل من باید این هزینه ها رو سوای اشتباهاتی که داشتم میدادم تا این همه چیزهای ضرروری و مفید یاد بگیرم و پیش خودم گفتم که من اگه میخواستم کلاس برم و این اشتباهات و نکنم با توجه به این که از کارم هم میموندم کمتر از این مقدار هزینه نباید میشد و اون و زدم پای هزینه آموختن همون موقع از 10 نفری که با هم پا به این عرصه گذاشته بودیم 8 نفر کامل خارج شدن و موندیم 2 نفر که رفتیم و وام گرفتیم و برگشتیم و الان بسیار موفق تر از اون فراری ها هستیم و از کاری که کردیم خوشحالیم و اما تعدادی از اشتباهاتی که اون زمان روی ورق نوشته بودم و برطرف کردم اینها بود:

1.حد ضرر نداشتم و حد ضررها رو اصلا اهمیت نمیدادم
                    2.هیچ گاه بعد از خرید نمادم مطمین نبودم که قراره رشد کنه یا افت کنه و به ایمان قلبی نرسیده بودم
                    3.به اخبار و شایعات خیلی بها میدادم
                    4.فکر میکردم هر کاری دیگران و گروهای بیشتر بورس انجام میدن درسته
                    5.به جای ضمیر ناخوداگاهم بر من احساس حاکم بود
                    6.فکر میکردم ممکنه بازار از دست بره و دیگه فرصت خرید نباشه
                    7.طمع داشتم

و اما تمام اون کارهایی که کردم و موفق شدم رو هم باهاتون شریک میشم:

1.تمرکزم رو به چند سهم با بنیاد قویی گذاشتم و اوردم لیست خرید درست کردم و هر از چند گاهی تغییراتی توش میدادم
                    2.خد ضرر برای من شد مهمترین اصل
                    3.قبل از خرید تمام ریز و بم گزارشات شرکت رو چندین و چند بار مرور میکردم و اگر به نتیجه مثبت میرسیدم بی توج به اخبار اون سهم رو تو لیست خریدم قرار میدادم و هرگز بدون بررسی برای خرید عجله ای نداشتم
                    4.به شایعات بهایی ندادم و تنها ملاک خروجم از سهم حد ضرر بود و بس
                    5.سبدم رو محدود به تنها چند سهم خوب کردم تا فرصت کنم همه جانبه سهام سبدم رو بررسی کامل کنم و از گزارشات و موارد جدید جا نمونم
                    6.اگه یه گروهی زشد میکرد و یه سهمه تو اون گروه رشد نمیکرد سریع بررسی میکردم و میاوردم تو لیست خریدم
                    7.با افقبلند مدت سرمایه گذاری کردم و فکر میکردم قرار چندین سال برم مجمع و سود بگیرم
                    8.به موقع و بدون طمع در اولین اصلاح سهم خروج میکردم و منتظز حمایت میموندم و اصلا عجله ای نداشتم
                    9.و مهمترین دلیل پیروزی بعد از اون شکست بزرگم این بود که همیشه تنها و تنها به برو وپیروزی اندیشیدم و هرگز فکر شکست و باخت نبودم

دوستان بیاید از امروز تا یکشنبه که وقت زیاد و خوبی دارید شرایط رو مرور کنید اگر شکست داشتید روی ورق بیارید و از یکشنبه به اصلاح اون اشتباهات بشینید تا کنار هم و با لیست های خریدی که اینجا ارائه میشه سودهایی خیره کننده به دست بیاریم و موفق باشیم و از امروز فقط و فقط به پیروزی فکر کنید و بس ،ما هم کنار شما هستیم تا بیاموزیم و بیاموزانیم و دست همدیگرو بگیریم من روزهایی بسیار درخشانی برای بورس میبینم افق بلند مدتی بسیار سودآور، ما نباید فرصت طلایی بورس و خصوصی سازی رو به راحتی از دست بدیم ما باید بمونیم و ببریم و افتخار کنیم....
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

استاد پرریسک عزیز 100 تومن میخام ببرم تو بازار مسکن یا ملک میدونم کمه کجا خرید کنم؟تهران پایین شهر؟حومه شرق تهران؟حومه غرب تهران؟یا هر جا شما مناسب میبینید . با تشکر
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                        استاد پرریسک عزیز 100 تومن میخام ببرم تو بازار مسکن یا ملک میدونم کمه کجا خرید کنم؟تهران پایین شهر؟حومه شرق تهران؟حومه غرب تهران؟یا هر جا شما مناسب میبینید . با تشکر
                        با اجازه صاحب خانه
                        اگر ساکن تهران هستید با توجه به رقمی که مد نظر دارید شهرک های اقماری اطراف تهران بهتر میتونه رو به رشد باشه به طور مثال فاز های 5 و 6 اندیشه به خصوص 6 که طرح توسعه شهرداریشون تازه داره روبراه میشه در مرحله بلوک بندی هست دوماه پیش 40 تا 45 بود الان فکر کنم بین 85 تا 90 باشه
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• bashash
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 580

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                          موضوعی که فکر منو آزار میده اینه که ، رشد قیمت سهام شرکتها به سه عامل بستگی دارد 1- افزایش تولید 2- کاهش هزینه ها 3- افزایش بهره وری ،
                          کدام یک از این سه عامل در شرکتهایی که رشد کردن اتفاق افتاده که باعث رشد قیمت سهام آنها شده است؟!
                          علت رشد اخیر سهام اکثر شرکتها ، افزایش نرخ دلار بوده و نه عملکرد ناشی از افزایش تولید ، کاهش هزینه ها و یا بالا رفتن بهره وری آنها ، حالا که شرکتها گزارتاشون رو بر اساس نرخ جدید دلار تنظیم کردن و به تناسب اون شاهد رشد قیمت سهام آنها بین 300-50 درصدری بودیم که البته برای من قابل فهم نیست چون مواد اولیه و تجهیزات رو هم باید با نرخ جدید دلار بپردازند !!! .
                          با ثابت ماندن نرخ دلار ، آیا در آینده رشد بیشتری را میتوان متصور شد و در صورت احتمال توافق مذاکرات با غرب ( آمریکا) ، روند صعود به روند سقوط تبدیل نخواهد شد
                          بااجازه جناب پرريسك ساير دوستان
                          افزايش توليد = افزايش فروش البته نه لزوما ممكنه مقداري ازكالاي توليد شده درآخرسال جزء موجودي پايان دوره باشه ولي باهمه اين اوصاف اگر افزايش توليد = افزايش فروش باشه يا به عبارتي افزايش در فروش به دو صورت انجام مي شود افزايش در مقدار يا افزايش درنرخ كه بافرض ثابت بودن مقدار كه اينگونه نيست يعني شركتهاي پترو ومعدني .... افزايش توليد هم داشته اند وعلاوه برآن ازافزايش نرخ فروش دلاري محصولات خود بدليل افزايش نرخ مبادله دلار با ريال بشدت منتفع مي گردند
                          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

شپدیس امروزکولاک کرد با این اطلاعیه هاش
                            سود:30 روز بعد مجمع !!!!!
                            افزایش سرمایه 200% از سود انباشته !!!!
                            بازار باز باشه میترکونه

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

دوستان سایت کدال خرابه؟چرا باز نمیشه؟

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

شهادت حضرت رسول و امام حسن مجتبی و امام رضا علیهم السلام تسلیت باد:
                                پيامبر صلی الله علیه و آله :نگاه كردن به سه چيز عبادت است : به صورت پدر و مادر ، به قرآن و به دريا .
                                پيامبر صلی الله علیه و آله :خداوند پاك است و پاكى را دوست دارد ؛ پاكيزه است و پاكيزگى را دوست دارد .
                                پيامبر صلی الله علیه و آله :غذا را با اشتها بخور و در حالى كه هنوز اشتها دارى ، دست از غذا بكش .

نظر

در حال کار...
                                X