چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    بین غبشهر و وبشهر کدومشون بهترین است؟
    با سلام

در معاملات چند روز اخیر غمارگ نشان داد یه چیز دیگه است و راهش را از غبشهر جدا کرده و لیدر گروه است.
    غبشهر سهامدار عمده منفعل و مغرضی دارد که دست به خریدش نمی رود.
    امیدوارم با حرکت غمارگ - کل گروه هم تکانی بخورد.
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• "mohsen"
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 34

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
      از کی شکایت کنید دوست عزیز چقدر وقت و هزینه نیاز هست که شما بتونید پیگیر این قضیه بشید و آیا در همه ی دنیا مردم تند و تند دارند شکایت میکنن که این مشکلات نیست؟!! نه که نیست نهادهایی هستند که ناظر بر این قضیا هستند اینجا ما نقص قانون داریم و چه بسا همین قانون ناقص هم اجرا نمی شه و تبصره هایی داریم و قوانینی پیاده میشه که اگر بی قانونی کنی جایزه هم بهت میدن
      به عنوان مثال اگر شما رو جریمه راهنمایی و رانندگی کردن و بعد از دو ماه پرداخت نکردید دو برابر میشه خوب این قانونه، بسیار خوب ولی بعدش اگر تا مدت پرداخت نشه میتونه شامل بخشودگی جرایم بشه مثلا به مناسبت دهی فجر.
      یک مثال دیگه در مورد کار رو درست انجام دادن هم بزنم
      دوستی داشتیم که در حراست یکی از شرکتهای لیدر بازار کار میکرد به عنوان نگهبان، اوایل که خیلی به قول معروف کلش داغ بود. مو رو از ماست میکشید حسابی بازرسی میکرد و ...
      روزی شخصی از شرکت مذکور قصد خروج از دروازه را دارد که چیزی رو داره خارج میکنه که بابتش مجوز نداره و این دوست ما اجازه خروج نمیدند
      شخص مورد نظر که به شدت عصبانی بوده میگه من فلانی هستم با رییست صحبت کن
      دوست ما هم با رییسش تماس می گیره و میگه ماجرا رو و رییس میگه بذار ببره
      دوست بنده میگه که من نمیتونم چون گفتن تا کسی مجوز خروج نداره نباید چیزی رو خارج کنه!
      رییس میگه خوب فردا بیا تا تسویه حسابت کنم و این دوست ما دیگه طاقت نمی آورد و اجازه خروج میدهد.
      حالا شاید شما میفرماید باید ادامه بده تا اخراجش کنن خدا روزی رسونه یا بره شکایت کنه
      دوستان من ساده نباشید انجایی که شکایت میبریم بازم دمب آقای مهندس فلانی کلفت تر از نگهبان دم دره.
      و حکایت ما همین هست که به درستی جناب بشاش فرمودند
      سعی می کنم جوابتان را با چنذ سوال پاسخ دهم-
      شما اگر ببینید به خانه تان دزد زده، نمیروید شکایت کنید تا دزد را بگیرند؟؟چقدر وقت و هزینه نیاز است برای نوشتن یک شکایت؟واقعا چقدر؟ مردم در همه دنیا دوران ما را سپری کرده اند دوست عزیز، بروید ببینید چقدر اعتراض کردند تا به اینجا رسیدند!!امریکا و اروپا همینجوری یه هو به این درستی خلق نشده عزیزم!! براش زحمت کشیدند!! همین الان هم اعتراضها را در کشورهای مختلف دنیا برای حقوقشان ببینید و آن را با کشور و مردم خودمان مقایسه کنید!!! شما برای برطرف کردن نقص قانون چه کرده اید؟ یک قدم برداشته اید؟ وقتی کسی حقوقم را زیر پا میگذارد آن هم به همین روشنی اگر هیچ کاری نکنم حقم است که فردا به اسم ADSL اینترنت dial up تحویلم دهند!! من هم کارگر آن شرکت نیستم و رئیس مخابرات نمی تواند بیرونم کند!! در آخر باید بگم خیلی متاسف شدم از اینکه یک هموطنم اینقدر به حقوقش اهمیت میده

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط .احسان.";261816]سلام.
        بسياري از افراد در بازار سرمايه هستند، كه وقتي مثلا گروه قندي ها رشدهاي 3 4 برابري كردند، در اوج قيمتي به خريد سهام اين گروه اقدام مي كنند. اينگونه از افراد متاسفانه ضرهاي هنگفتي كرده و از بورس زده مي شوند. در حالي كه براي افرادي كه قندي ها رو در قيمتهاي پايين خريد كرده بودند، و با درصد سود مناسبي از سهم خارج شده اند، خروج از بازار بورس غير ممكن است، و اينها همواره در بورس خواهند ماند.
        مهمترين نكته اي كه بايد تشخيص داد، آنست كه كدام گروه و صنعت در آينده با رشد سودآوري مواجه مي شود، و نكته بعد آنكه جو بازار روي آن گروه آمده باشد. اشاره ام در وضعيت كنوني به گروه زغالسنگي است. بايد به درستي تشخيص داد كه جو عمومي و اقبال بازار براي بالا بردن اين سهام به دليل انتظار از رشد سودآوري در آينده متمايل شده است. با اين تشخيص صحيح و اختصاص درصد مناسبي از سبد به اين گروه مي توان از سودهاي فراوان در بازار سرمايه لذت برد. با افزايش قيمت دلار، بسياري از شركتهاي زغالسنگي كه به سختي دوران مي گذراندند، دوران درخشان و طلايي رو در 2 سال آينده خواهند ديد. گروه اي كه اگر شركتهاي بيشتري در آن وجود داشت، هر روز خبرهاي زيادي از آن مي شنيدم.....
        حال براي سودآوري لزوما نياز به سروصدا و خبرهاي فراوان نيست،[B][SIZE=3][COLOR="#FF0000
        پست شده است
        كسرا 5 برابر شد[/COLOR][/SIZE][/B]، بدون اينكه تاپيك زيادي ورق بخورد....اما سهم 4 5 برابر شد......
        اين گروه هم راه خودش را ميرود، چه با يك شركت، چه با دو شركت و چه با ده شركت.....
        مهم آنست سرمايه گذاري در جاي مناسبي انجام شود....

پرسود باشيد

با سلام

ضمن تبریک به سهامداران قدیمی کسرا
        به نظرم بخش عمدهای از رشد قیمتی کسرا بدلیل سفته بازی سهامدار عمده حقوقی و حقیقی های شرکت بود.
        افزایش نرخ دلار کاملا به ضرر شرکت بوده و قیمت تمام شده مواد اولیه را افزایش می دهد و حاشیه سود را به شدت پایین می آورد.
        با وجودی که شرکت چند بار تعدیل + داده ولی اصلاح p/e کرده و این روند ادامه می یابد و.....
        بهتر است سهامداران اینگونه شرکتها - بعد از گرفتن گین های مقطعی - سهام را با شرکت های رشد نکرده تعویض کنند و.....
        همه سهامداران کسرا منتظر قیمت 2000 توانی هستند و معلوم نیست در آن مقطع قرار است کی به کی بفروشد.
        به هر حال در بازار سرمایه احتیاط!!! الزامی است.
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• "mohsen"
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 34

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام

در معاملات چند روز اخیر غمارگ نشان داد یه چیز دیگه است و راهش را از غبشهر جدا کرده و لیدر گروه است.
          دست به خرید رفتنش به کنار، اینقدر به زور و زحمت سهم را نفروشد و صف فروش نکند برای ما کافیست،مطمئن باشید اگر چهارشنبه اونجوری غبشهرو صف فروش نمی کرد جفتشون همون روز صف خرید میشدن!!
          ما را به خیر حقوقی غبشهر امید نیست -------- شر نرساند!!!

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام

دوست عزیز تا وقتی غبشهر صف فروش هست غمارگ حرکت نخواهد کرد در ضمن این هفته هر دو پرواز خواهند کرد .

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

وقتی میخوای بررسی و نظری داشته باشیم بهتره سبدمون و فراموش کنیم و بی تعصب به بررسی بنشینیم چون نظر ما در روند معامله یک سهم تاثثیری کوچک هم ندارد و بی اثر است اما در نابودی یک فرد میتوند موثر باشد هر چند هر کس تنها مسول خرید و فروش هاست اما ما هم نباید به هیچ وجه سبدمون نگاه کنیم و تحلیل بزنیم دوستان من خودم یه زمان چون ضعف تاکتیکی و معاملاتیم خیلی بالا بود و ضعیف عمل میکردم تا یه سهمی میخریدم میرفتم تازه شروع به تحلیل میکردم!!!خوب چون خرید کرده بودم حالا ضعف ها رو هم که ذهنم نمیدید هر نکته کوچیک مثبت و کلی جا رو قال میزدم و اشتباهم اینجا بود که با این کار سهم بد من خوب نمیشه...
              پس سعی کنیم تمام تحلیل ها رو قبل انجام بدیم چون اگه خریدی و رفتی سراغ تحلیل که ببینی چه کار کنی و چه کار نکنی ذهن ناخوداگاه این غول همکار معاملاتی تو رو به خطا میندازه که هیچ خود غول همکارتونم دانسته هاش منفی و آلوده میشه...
              این ضمیر ناخوداگاه در معاملات با احساس خیلی فرق داره و دوستان مطلب مهمی است که توصیه دارم برای آشنایی باهاش به تاپیک خودم در این فروم یعنی تاپیک ((استراتژی معاملاتی شخصی شما چیست؟)) سری بزنید...
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
                با سلام خدمت دوستان عزیز بخصوص جناب پرریسک

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم و برای این موصوع خودم رو مثال میزنم :
                بنده تو قیمت 1655 وارد غبشهر و 383 وارد غمارگ با 40 %سرمایم شدم اشتباه بوده ولی شده و الان هم تو ضررم
                ایا به نظر شما باید این سرمایه رو با این ضرر خارج و وارد زمین کنم ؟60% سبدم هم یا بسته مثل ذوب یا یر به یر هستم
                نظر شما در این مورد چیه؟
                مرسی
                با سلام.

بنده برا دوستان در ضرر پیشنهادی ندارم ..حتی برا دوستان در سود ..

گفتم با این رویه بازار بورس از تورم عقب می مونه که مونده واین عقب موندگی بسیار بیشتر هم میشه وبازار های رقیب هم منتطر نمی مونن تا بنده در بورس سهامم باز بشه یا سازمان دست از سر سهام برداره بزاره برن بالا بلکه اونها با سرعت در حال اج گرفتن هستن ..دوستان میگن اینطور نیست خوب حتما در شهر اونها اونطور نیست ..

بازار سرمایه سود خواهد داد وبنده هم در این حوزه هستم ولی با این رویه درصد رو کاهش دادم ..ولی هیچ وقت خروج نمی کنم کامل ..

در ضمن شما تنها نیتس 90 درصد سهامدارها حتی به اصل سرمایه خود نریسدن وهنوز در ضرر هستن وفقط فقط فقط 10 درصد سهامدارها تونستن 20 تا 30 درصد سود واقعی بکنن واکثرا در مقایسه با بازار های رقیب تونستن حفظ سرمایه بکنن ..اونم با این همه استرس وفشار ...

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

پرریسک جان بنظرت امسال زمگسا به سود چندتومنی میخواد برسه؟؟؟

نظر

• space_mohamad
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 313

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                    وقتی میخوای بررسی و نظری داشته باشیم بهتره سبدمون و فراموش کنیم و بی تعصب به بررسی بنشینیم چون نظر ما در روند معامله یک سهم تاثثیری کوچک هم ندارد و بی اثر است اما در نابودی یک فرد میتوند موثر باشد هر چند هر کس تنها مسول خرید و فروش هاست اما ما هم نباید به هیچ وجه سبدمون نگاه کنیم و تحلیل بزنیم دوستان من خودم یه زمان چون ضعف تاکتیکی و معاملاتیم خیلی بالا بود و ضعیف عمل میکردم تا یه سهمی میخریدم میرفتم تازه شروع به تحلیل میکردم!!!خوب چون خرید کرده بودم حالا ضعف ها رو هم که ذهنم نمیدید هر نکته کوچیک مثبت و کلی جا رو قال میزدم و اشتباهم اینجا بود که با این کار سهم بد من خوب نمیشه...
                    پس سعی کنیم تمام تحلیل ها رو قبل انجام بدیم چون اگه خریدی و رفتی سراغ تحلیل که ببینی چه کار کنی و چه کار نکنی ذهن ناخوداگاه این غول همکار معاملاتی تو رو به خطا میندازه که هیچ خود غول همکارتونم دانسته هاش منفی و آلوده میشه...
                    این ضمیر ناخوداگاه در معاملات با احساس خیلی فرق داره و دوستان مطلب مهمی است که توصیه دارم برای آشنایی باهاش به تاپیک خودم در این فروم یعنی تاپیک ((استراتژی معاملاتی شخصی شما چیست؟)) سری بزنید...
                    شما درست می گید باید نقاط ضعف هم گفته بشه . البته نمی شه سبدمونا فراموش کنیم چراکه دلیلی هرچند اشتباه برای خریدش داشتیم و این دلیل باید گفته بشه !
                    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• کاوشگر
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 71

والا ما که نفهمیدیم حد ضرر غبشهر و غمارگ کجا بود تا رفتیم بخودمات بیائیم غمارگ رو در اون قیمت بقول دوستان حباب وار#:-s بستند و تا اومدیم درصد غبشهر رو کم کنیم (بابت اینکه وارد حد ضرر شده بودیم )بسته شد و با کله اومد پائین، والا موندیم این هم از سبد و زنبیل درست کردنمون هر چی جاهای دیگه سود کردیم این دو و یکی دو تا دیگه کامل واسمون جبران کردند حتی بیشتر، والا دل من رو سیاه کردن دوستان با اینکه از سال 89 اومدم تو این حوزه باید بگم که یه جورایی پشیمونم یه کوچولو امید هم که داشتیم با سیاستهای حساب شده و بموقع سازمان بورس در راستای شفاف سازی های افزایش قیمت بر باد رفته. خدا لعنتتون کنه با این کثیف کاریهاتون...... دارید به هدفتون می رسید..
                      [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• space_mohamad
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 313

آقای پرریسک نطرتون در مورد وصنعت چیه ؟
                        "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                          والا ما که نفهمیدیم حد ضرر غبشهر و غمارگ کجا بود تا رفتیم بخودمات بیائیم غمارگ رو در اون قیمت بقول دوستان حباب وار#:-s بستند و تا اومدیم درصد غبشهر رو کم کنیم (بابت اینکه وارد حد ضرر شده بودیم )بسته شد و با کله اومد پائین، والا موندیم این هم از سبد و زنبیل درست کردنمون هر چی جاهای دیگه سود کردیم این دو و یکی دو تا دیگه کامل واسمون جبران کردند حتی بیشتر، والا دل من رو سیاه کردن دوستان با اینکه از سال 89 اومدم تو این حوزه باید بگم که یه جورایی پشیمونم یه کوچولو امید هم که داشتیم با سیاستهای حساب شده و بموقع سازمان بورس در راستای شفاف سازی های افزایش قیمت بر باد رفته. خدا لعنتتون کنه با این کثیف کاریهاتون...... دارید به هدفتون می رسید..
                          بنده خودم در بورس فعالم ولی هیچ وقت از واقعیت فرار نمی کنم ...

90 درصد سهامدارها هنوز از اصل سرمایه در ضرر هستن ولی افرادی که در بازار هیا رقیب بودن از ملک گرفته تا طلا وهر بازاری اصل سرمایشون سر جاشه وبالای 100 درصدشون در قیاس با بورس در سود هستن ..

واقعیت رو باید پذیرفت هر چند تلخ باشه ...بورس سخت ترین ومشکل ترین وپر استرس ترین محل برا سود کردن هست ...ان هم در شرایط تورم شدید که دیگه سود کردن در این بازار واقعا کار سختی هست ..سود واقعی نه حفظ قدرت خرید ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                            آقای پرریسک نطرتون در مورد وصنعت چیه ؟
                            بالای 123 در روند صعود هست ..ولی خوب بنده همون شیران رو برتر می بینم برا خرید تا این سهم مزخرف اشغال که سهام خوب بازار دو برابر رو رد کردن این هنوز زیر 150 هست ..سام سرمایه گذاری ارزش خرید ندران همیشه اصل جنس رو بخرید..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                              پرریسک جان بنظرت امسال زمگسا به سود چندتومنی میخواد برسه؟؟؟
                              400 تا500 ..

نظر

• jahrami
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 16

نظرتون درباره کساوه چی هست ؟ به نظر بنیادی خوبی داره

نظر

در حال کار...
                                X