دوستان گران نباشيد پارسان كه جمع شد يعني بازي بوده و مشكلي نيست پي به اي بالا هم ندارن تا آخر وقت فكر نكنم صفي باشه
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postمن دارم سکته میکنم، رو شاراک سنگین بودم..یکی بیاد یه چیزی بگه:((
دوما همیشه درصد را رعایت کن . (خیلی ها از پایین تر خریدن وبا یک دوتا منفی نمی ترسن)
اگر پتروها تعدیل ندهند پس نباید به کل بازار خوش بین بود. اگر تعدیلی باشد اول پتروها هستند. این چند روز هم می گزرد.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postدوستان گران نباشيد پارسان كه جمع شد يعني بازي بوده و مشكلي نيست پي به اي بالا هم ندارن تا آخر وقت فكر نكنم صفي باشهسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
به نمادهایی مثل پارسان وکگل که نگاه میکنم شدیداً بوی جمع کردن سهام و مفتخری میاد
صف را جمع میکنند بعد خودشون با دستورهای فروش تابلوی 100 هزارتایی دوباره صف فروش درست میکنند
و سهامدار ساده رو ترغیب به فروش میکنند
این مسئله احتمالاً در خیلی نمادهای دیگه هم هست
چیزی که مشخصه فروریختن تقریباً تمام بازاره حتی اغلب قندیها و روغنیها صف خرید نداشته و متعادلندسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
گروه پترو منفی شد کل بازار به فنا رفت ..
این رو میگن لیدر ..
گروه پترو بالا نیاد همنی اش وهمنی کاسه ..روند همچنان صعودی هست وفعلا روند نزولی نشده ...پس نگرانی معنی نداره ..
گروه قند در این بازار به شدت منفی هم نمی تونن مثبت بمونن چون معنی نداره سهام خوب ها صف فروش باشن بعد اون یکی ها مثبت بخورن ..
همچنان ارامش خود رو حفظ کنید ...
نظر
-
[quote=mostafa;259844]سلام
همونطور که گفتم همه ی سهمام رو امروز فروختم
غبشهر به صف خرید دادم
شپدیسم تو منفی
لعنت بر باعث و بانیش که اینطور سرمایه ها رو از بازار بورس که بازار سازندگی اقتصاد مملکته فراری میده
آخه چرا اين قدر زود تصميم گرفتي، مگه جنگي چيزي شده كه اين طور از بازار فرار مي كني نكنه يه جاي بهتر واسه پولت پيدا كردي؟؟؟ اگه هست مارو هم بي خبر نذارهر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-
نظر
-
من از برخی دوستان تعجب می کنم که با یه روز منفی و صف فروش آه و ناله می کنن،اگه همین وضع تا آخر هفته باشه(که بعیده) قیمت شاراک به عنوان مثال میرسه به حدودا 840.یعنی اکازیون برای اضافه کردن! اگه سهم رو به نیت دوسه روز خریدید،خب ناراحتی هم داره! اما پتروها بنیادین،همین شاراک برای نیم سال دوم نرخ ارز رو 2550 در نظرگرفته و با توجه به پوشش شش ماهه تعدیل منفی که قطعا نداره،تعدیل مثبت حتمیه، حالا بذار یه عده به ما و شما فرصت خرید مجدد بدن، همه این پایین اومدن ها با تعدیل+ و حراج فراموش میشه;)
نظر
-
در اصل توسط khosro74 پست شده است View Postمن از برخی دوستان تعجب می کنم که با یه روز منفی و صف فروش آه و ناله می کنن،اگه همین وضع تا آخر هفته باشه(که بعیده) قیمت شاراک به عنوان مثال میرسه به حدودا 840.یعنی اکازیون برای اضافه کردن! اگه سهم رو به نیت دوسه روز خریدید،خب ناراحتی هم داره! اما پتروها بنیادین،همین شاراک برای نیم سال دوم نرخ ارز رو 2550 در نظرگرفته و با توجه به پوشش شش ماهه تعدیل منفی که قطعا نداره،تعدیل مثبت حتمیه، حالا بذار یه عده به ما و شما فرصت خرید مجدد بدن، همه این پایین اومدن ها با تعدیل+ و حراج فراموش میشه;)
چون معدنی ها خیلی رشد کردن وجای رشد نداشتن.
ولی پتروها همچنان می تونن تا 50 درصد هم رشد کنن ..
حالا بازار میفروشه بفروشه ..ما که نمی تونیم با بازار بجنگیم ..چند روز قبل هم غمارگ رو 310 میفروختن وفولاد 500 خریدن والان غمارگ حدود 370 ..خوب کمی استراحت لازمه ..مهم هدف700 تومنی هست واینکه سهام بهتر لاموجود ..
با سود مجمع پترو ها پی برای زیر 3 دارن ..
ببینم شاراک تا چند میفروشن..
یا شفن ..خدایی خیلی بازار باحالی داریم ...روز های بعد دیدین داره ..
نظر
-
کسی که تجربه حضور در بازار رو داره امثال این روزها رو زیاد دیده
خیلیها به چنین روزهایی به چشم فرصت خرید نگاه میکنند
در حالیکه امروز 10 دی و شاراک روی 931 تومن صف فروش 3 میلیونی داره
خواهید دید که انشالله تا قبل از آخر ماه 1200 رو رد میکنه البته به شرطیکه متوقف نباشه;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postکسی که تجربه حضور در بازار رو داره امثال این روزها رو زیاد دیده
خیلیها به چنین روزهایی به چشم فرصت خرید نگاه میکنند
در حالیکه امروز 10 دی و شاراک روی 931 تومن صف فروش 3 میلیونی داره
خواهید دید که انشالله تا قبل از آخر ماه 1200 رو رد میکنه البته به شرطیکه متوقف نباشه;)
کلی زور زدن هنوز صف فرشو 4 میل هم نشده ...
نشد که ..میخوام ببینم اونی که 930 میفروشه چند میخواد جایگزین کنه ...همچنان صبر می کنم ...
بعضی وقتها دلم به حال حقیقی ها میسوزه ولی بعد که فکر می کنم می بینم ضرر کردن حقشونه..دلسوزی برا اینها گناه بزرگی هست..
نظر
نظر