سلام بر دوستان عزیزم. آقا ما تازه توی این سایت عضو شدیم. امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان عزیز و بخصوص جناب پرریسک اوقات شیرینی را کنار هم بگذرونیم. بنده بیشتر در تالار بورس فعال هستم و حدود 4 سال هستش که در بورس فعالم.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
دوستان یکی ازدلایل اقبال به این گروه درامروزخبرجابجایی کارخانه سرب وروی از زنجان بدلیل آلودگیهای ناشی ازاونه که هم مردم زنجان روخوشحال کرده هم سهامداران این گروه رو
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postدوستان حواسشون به گروه سرمایه گذاری ها هم باشه . داره روی فیبوی 127.2 نوسان می کنه . احتمالا" با باز شدن واتی ، این گروه برای مدتی امپراطوری خواهد کرد . ;)
خوب ، اتفاقی که گفتم در حال وقوعه !!!!!!!"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
بچه ها تا دیر نشده ، سراغ سرمایه گذاری ها هم برید . B-)"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
-
-
مهم:دوستان خبر دارم که قیمت خوراک از اول سال محاسبه نخواهد شد ومنتفی است و بنابراین وضعیت مثبت گروه پتروه هم بخاطر این خبره البته همین الان این خبر و به من دادن و توصیه به ورود مجددم به شاراک و پارسان داشتن دوستان زودتر این خبر رو بررسی و اطلاع رسانی کنید که مهمه........البته عدم صف فروش گروه پترو هم نشون از یه خبرایی داشت.
سید نظرت چیه؟؟؟؟
نظر خودم:اگه تا ساعت 11.15تقاضا افزایشی شد و روند صعودی دیدم ورود میکنم......
نمادهای مهم که باید زیر نظر بگیریم حرکتشون رو:پارسان و وغدیر و شاراک و شپترو هستن حرکت شروع شد نباید تعلل کرد......بسم اله یا علی مد گفت و .....فعلا تا 11.15 منتظر میمونیم....آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/31, 10:52.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوستان در مورد معاملات شاراک نظری ندارن؟
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسلام دوستان
بچه ها این خرید گروهی که در معاملات میزنه یعنی چی؟!
ضمنا من اگه سهم بخرم فقط سهم ابر قدرت ایران یعنی پارسان رو میخرم;)
وقت بخیر
خرید گروهی خریدی است که کارگزاری بصورت یکجا انجام میده و بعد از ساعت معاملات به مشتریانش ( حقیقی و حقوقی ) اختصاص میده
نظر
-
سلام بچه ها
سید جان در خصوص روند نزولی غمارگ و غبشهر چه نظری داری
راستش توی این بازار کثیفه غیر شفاف بعضی موقعه ها رانت های خبری باعث خرید و فروش یک سهم می شه باز می ترسم پشت صحنه خبرایی باشه و الا غپینو غبهنوش تعدیل مثبت دادن و این دو تا روغنی خیلی سرتر از غپینو غبهنوش هستن8-|
نظر
نظر