دوستان؛ ظاهرا سازمان هم زور منفی کردن سهام بنیادی رو نداشت و پتروشیمی ها هم دوباره برگشتند. با توجه به روند، به نظرم فردا برای اکثر پتروها شاهد صف خرید یا حداقل معامله در درصد مثبت خواهیم بود. از شدوص هم غافل نشید که به نظر میرسه مقاوتش رو شکسته و به سمت ۵۷۰ خیز برداشته (البته اگه بسته نشه برای تعدیل) به قول یکی از دوستان، در روند صعودی هر منفی شدنی فرصت وروده و در روند نزولی، هر مثبت شدنی فرصت خروج. پس شفن، شاراک، شدوص و غمارگ و غبشهر رو از دست ندید. در ضمن فایرا هم یه چیزی تو مایه های شفن هست.<):)
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
ممنون این جمله شما هم خیلی قشنگه به آدم آرامش می دهدر اصل توسط كهكشان پست شده است مشاهده پستبزودي جواب صبرت رو ميگيري!
هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است
نظر
-
شاخص غذایی ها خورد به سقف کانال نزولی و واکنش نشون داد و نتونست بشکنه پس صف خریدی نخواهیم داشتدر اصل توسط كهكشان پست شده است مشاهده پستغمارگ در حجم هاي بالا در حال معامله!
بزودي صف خريد ميشه
نظر
-
خدا رو شکر بله شاراک روی منفی ۲ خرید خوبی داشتم.........خدا رو شکر وامیدوارم دوستان اگه اعتماد کردن و خرید داشتن فقط ما رو هم دعا کنن اگه سود بردن همین کفایت میکنه....یا همه سود میکنیم اینجا یا هیچ کس.........در اصل توسط AAbas پست شده است مشاهده پستداش سعید گویا حدست درست بود حرکتی زدی؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
مبارک سهم بسیار خوب و سود سازیه ممنونم........در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است مشاهده پستسلام سعید جان
این شدوص بزرگترین چیزی که به من یاد داده صبوریه برای همین خیلی دوسش دارمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
سعید جون، جون من کمتر بگو شاراک. می دونی که اغفال می شم و دوباره ۶۰ درصد سبدمو شاراک می کنما<:-p... بخدا تازه توی ۹۶۰ سبکش کردم...در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستخدا رو شکر بله شاراک روی منفی ۲ خرید خوبی داشتم.........خدا رو شکر وامیدوارم دوستان اگه اعتماد کردن و خرید داشتن فقط ما رو هم دعا کنن اگه سود بردن همین کفایت میکنه....یا همه سود میکنیم اینجا یا هیچ کس.........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پستخرید پارسان ۱۲۰۰ :">:d
فروش در ۱۲۳۶ همه رو گذاشتم سر جاش راستش تک سهم شدم:d
قابل توجه شفاف سازی;)
خوشحالم که به موقع خریدی وگرنه بازم می گفتی من پارسانمووووووووووووووووووووووووو می خوام ( شوخی )
خداوکیلی به اعصاب خردکنی و استرسش نمی ارزید اگر جا می موندی که هیچ
اونهائی که دیروز فروختند و امروز نخریدند بد جوری چوبش خواهند خورد
اولین گزارش شخارک اومد بازار ترکید منتظر گزارش های بعدی می مانیم
نظر
-
در مورد غذایی ها اصلا عجله نکنید.
نظر
-
اشکبوس جواب نمیده استراتژی هایی که شب با هم میچینیم و هر روز تو ساعات معاملاتی باید عوض کنیم بازار جالبی شده..........در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستسعید جون، جون من کمتر بگو شاراک. می دونی که اغفال می شم و دوباره ۶۰ درصد سبدمو شاراک می کنما<:-p... بخدا تازه توی ۹۶۰ سبکش کردم...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
صف خرید چیدن برای شاراک. بابا ای وا... !
نظر
-
سعید جون بازم توی منفی شاراکو جمع کردم...برم حساب کنم ببینم بازم ۶۰ درصد شده؟در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستاشکبوس جواب نمیده استراتژی هایی که شب با هم میچینیم و هر روز تو ساعات معاملاتی باید عوض کنیم بازار جالبی شده..........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر

نظر