کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب پرریسک سنگین غمارگ خرید کردم اما با معاملات امروز نگران افت قیمتی آ شدم چه کار کنم؟
دوست من گفتم سهم رو با حد ضرر 340 وارد بشید ..در ضمن گفتیم درصد رو رعایت کنید ..
دیروز شاراک بالای 4 میل صف فروش بود ..سحبت از قیمت 810 تومن براش می کردن هر چند ما در ته دل خندیدیم به این دوستان ..
غمارگ امروز هر چی در منفی عرضه شد بازار بلعید ..در این بازار شما سهام با پی برای 3 اونم دم مجمع اونم با این بنیادی قوی نشان بنده بده ..این سهم 800 رو هم رد خواهد کرد ...
سعید جون بازم توی منفی شاراکو جمع کردم...برم حساب کنم ببینم بازم 60 درصد شده؟
شاراک و بچه های تالار هم زنگ زدن گفتن شدید دنبالشن الان خبر رسیده تعدیل 8 درصدی شخارک داده و شاراک هم پوشش 120 درصدی 9 ماهه حالا با این هم پتانسیل و خبر و.........که خود روند معاملات تایید میکرد اخبار و سید صدر لیست خریدش هست ،سهم های صدر لیست خرید جعفر حداقل 20 درصد میده یاده کرمانشا 450 بخیر که صدر لیست بود........
صف خریدش هم از حالا مبارک فردا ببینیم کسی پیدا میشه حجم مبنا بده یا هنوز بازار کیج میزنه...........
نظر