در اصل توسط وقت شناس پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
سلام. خوش اومدي به جمع دوستانه ما. پرسود باشي هميشه.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
دوست عزیز البته اصل مطلب برا من نیست ولی مطلب رو که خوندم تلنگری برام بود و دقت کردم دیدم مطلب به جایی گفته شده الان صورتهای مالی وپترو و واتی را دیدمدر اصل توسط amir۹۹ir پست شده است مشاهده پستدوست عزيز جسارتاً لحاظ كنيد شيران چه وزني تو پورتفوي واتي داره و شيمي بافت چه درصدي در پورتفوي وپترو. به نظر قياس خيلي مناسبي نيست.
بيش از ۹۰ درصد ارزش پورتفوي بورسي واتي شيران هست. ولي شيمي بافت حتي ۱۰ درصد پورتفوي وپترو هم نيست.
واتی نزدیک ۹۰ میلیون سهم شیران داره
وپترو نزدیک ۱۴۵ میلیون سهم شیمی بافت داره
بهای تمام شده شیران برا واتی ۹۵۰ تومانه
بهای تمام شده شیمی بافت برا وپترو ۱۰۰ تومانه
درسته که وزن شیران در پرتفوی واتی به اندازه وزن شیمی بافت در وپترو نیست ولی واتی کلی سهم زیانده داره ولی وپترو به جز شیمی بافت کلی شفن و شخارک و وساخت و شکربن و ... داره
به هرحال به نظر با سود ۲۵۰ تومانی شیمی بافت و پی ای حداقلی ۶ به این شرکت میشه گفت وپترو فقط ۱۲۰ تومان به ازا هر سهمش شیمی بافت داره بقیه شفن و شخارک و وساخت و کربن و سهند و ووو پترو کارون به کنار
دیگه ۸۰ تومان برا این سهم خیلی جفاست
نظر
-
از گروه پترو همچنان شاراک در صدر لیست خرید هست ..
بعد شفن اومد در صدر لیست خرید ..شفن به اندازه حدودا خارک مارون وبیشتر از زاگرس سود میسازه وقیمتش حدود ۱۸۰۰ وبقیه قیمت حدودا ۲۵۰۰ وتازه صف خرید هم هستن ..
بعد اینها خارک در صدر لیست خرید ..
- - - Updated - - -
سلام..در اصل توسط بورسی پست شده است مشاهده پستسلام جناب پرریسک به نظر شما وضعیت سیمانی ها چطوره؟
در تالاش برای ورود به روند صعود ..
این گروه یک رالی خوب در پیش دارن اگر همشون مثل هگمتان با ارز مبادله ا ی سود رو اعلام کنن..
نظر
-
در بازار مثبت سهام کوچک کمی وقت رو تلف می کنن ..سهم خوبی هست ..بنیادی تایید هست تکنیکالی هم بالای ۹۰۰ روند صعود گرفته ..باید دید بازار همچنان نظرش رو سهم میمونه یعنی این سهام بزرگ میزارین نوبتی سهام کوچک هم بشه یا نه..در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پستجعفر جان این شکلر هم بالاخره یه تکونی خورد
صلاح دونستی یه نظری راجع بهش بده ببینیم چند چنده ;)
ولی خوب باز هم میگم فعلا هیچ سهمی به پای شاراک شفن شخارک نمی رسن ...از گروه پترو وشیمایی..
نظر
-
سلام.در اصل توسط masome پست شده است مشاهده پستسلام جعفر جان
میشه نگاهی به تکنیکال کساوه بندازی؟
سهم عجیبیه. گزارشاش که نشون میده امسال حداقل بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن میسازه. حقوقیهای داره که عجیب و قریب سهمو میخرن و میفروشن.بگذریم روندش هنوز صعودیه یا نه؟ فکر میکنی تا چه قیمتی میتونه رشد کنه؟ ممنون
فعلا که حقوقی داره میفروشه تا در بره ..
بالای ۴۰۷ بتونه بیاد شاید بشه نوسانی گرفت ازش ..ولی خوب فعلا گروه کاشی روند صعود ندارن وقت تلف نکنید ..
- - - Updated - - -
سلام..در اصل توسط amir۵۱۵۱ پست شده است مشاهده پستسلام
جعفرخان سغرب از چه قیمتی وارد روند صعودی میشه؟
ممنون
سغرب بالای ۴۰۵ دوام بیاره تا ۵۰۰ می تونه رشد کنه..
نظر
-
پاسا با شکست ۵۷۰ توان رشد تا بالای ۶۵۰ رو داره ..در اصل توسط بورسی پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک می تونید گروه لاستیک و پلاستیک رو هم بررسی کنید با تشکر.
این گروه مواد اولیه رو وارد می کنن نرخ مرجع هم نمی گین مبادلاتی میگرن کمی خطرناک تشریف دارن ..
ولی از این گروه فعلا پکرمان در صدر لیتس خرید هست احتمال رشد تا ۳۵۰ وود داره ولی خوب باید دید می تونه از سد ۲۷۰ بگذره یا نه..
نظر
-
سلام خسته نباشی پرریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام.
فعلا که حقوقی داره میفروشه تا در بره ..
بالای ۴۰۷ بتونه بیاد شاید بشه نوسانی گرفت ازش ..ولی خوب فعلا گروه کاشی روند صعود ندارن وقت تلف نکنید ..
از گروه کاف کسعدی و کفرا و کهرام دارم
به نظرت تا ۲ ماه دیگه نگهداری کنم؟
نظر
-
زحمت کشیدید جناب پرریسک بسیار متشکرم.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستپاسا با شکست ۵۷۰ توان رشد تا بالای ۶۵۰ رو داره ..
این گروه مواد اولیه رو وارد می کنن نرخ مرجع هم نمی گین مبادلاتی میگرن کمی خطرناک تشریف دارن ..
ولی از این گروه فعلا پکرمان در صدر لیتس خرید هست احتمال رشد تا ۳۵۰ وود داره ولی خوب باید دید می تونه از سد ۲۷۰ بگذره یا نه..
نظر
-
باسلام و خسته نباشید
جعفر جان تعویض رتکو و فاذر رو با یه سهم خوب صلاح میدونید؟
به فرض اینکه شاراک صف باشه و فردا نشه وارد شد کدوم سهم خوب و رشد نکرده رو معرفی میکنید
مرسی
نظر
-
سلام..در اصل توسط bours پست شده است مشاهده پستسلام خسته نباشی پرریسک جان
از گروه کاف کسعدی و کفرا و کهرام دارم
به نظرت تا ۲ ماه دیگه نگهداری کنم؟
سهم رو تا وقتی نگه می دارن که حد ضرر رو نشکسته باشه ..دو ماه سه ماه چیه ..
شاید همین فردا حد ضررت رو شکست ..
کسعدی بالای ۲۱۵ بمونه روند کوتاه مدت صعودی هست البته مقاومت قدر سهم ۲۳۲ هست نشکنه هیچ جا نخواهد رفت ..
مفردا بالای ۴۵۷ روند صعود داره تاوقتی ئزیر این قیمت تثبیت نشه مشکلی نداره ..
کهرام روند صعود کوتاه مدت امروز شکسته شد ۱۳۹ ر هم بشکنه میره تو باقالی ها واز روند صعود میان مدت هم خارج میشه..
نظر

نظر