واقعا بورس ایران یه آدمی رو میخواد که شانس بالایی داشته باشه
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب اینم بازار ..
پارسان 1200 تومان میخرن ملت ..اونم با سود 200 تومن بعد شاراک با سود 300 تومن رو ول کردن در 900 ..تا وقتی بازار اینطور تحلیل بکنه حقش هست هر چی سرش بیاد ..
..
من 1270 خارج شدم اما به موقش میام روش
نظر
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postهفت مقدس دربوركس نوشته
معاون نظارت بر نهادهای مالی در گفتوگو با تسنیم خبر داد
تصویب مقررات مؤسسات رتبهبندی تا پایان سال/صندوقهای سرمایه گذاری فرابورسی میشوند
خبرگزاری تسنیم : معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس از نهایی شدن مقررات طرح صندوقهای قابل معامله و مؤسسات رتبه بندی تا پایان سال خبر داد و گفت: صندوقهای سرمایهگذاری در فرابروس پذیرش و معامله میشوند.
* طراحی نرم افزار خرید اعتباری سهام توسط کارگزاریها
عضو هیئت مدیره سازمان بورس درباره خرید اعتباری اظهار داشت: طرح خرید اعتباری سهام تصویب شده که در حال حاضر نرمافزار آن در حال تکمیل است. بر این اساس، از این پس کارگزاریها میتوانند با اعتبار دادن به مشتریها اقدام به خرید اوراق کنند.
وی افزود: اوراقی که توسط کارگزار برای مشتری خریداری می شود به عنوان تضمین نزد کارگزار میماندو بر این اساس مشتری نمیتواند با کارگزاری دیگری اقدام به خرید و فروش کند مگر اینکه با کارگزاری فعلی تسویه کند و سپس برای معاملات بعدی خود به کارگزاری دیگری مراجعه کند.
فکر می کنم آقایون خودشون کم کم پی ببرند که چه غلطی کردند و راه فرار ازش رو نشون بدن.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
Be nazaram chon daran mikharan va safha jam mishe jaye hich negarani nist age kharidar nabood bayad mitarsidimسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postعزیزم پارسان 200 سود و 66% افزایش سرمایه یعنی الان داری سهمو تقریبا 700 میخری با سود بسیار محتاطانه ی 210 و با وجود تعدیلات بسیار زیاد زیر مجموعه ها و حقوقی عالی
من 1270 خارج شدم اما به موقش میام روش
در ضمن ما چیزی نگفتیم شما برید پارسان بخرید ما هم شاراک بازدهی رو مقایسه می کنیم ..
نظر
-
با سلام
پرریسک خان
متاسفانه زور غمارگ به غبشهر نرسید و حقوقی .... غبشهر با منفی کردن آن - غمارگ را پایین کشید.
صلاح می دانید سهامداران غبشهر به غمارگ شیفت کنند؟
بلکه از شر حقوقی غبشهر خلاص شویم.
امیدوارم لیدری غمارگ در گروهش هر چه زودتر برای بازار محرز شود.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
اومده تو گزارش سيمان خواف نرخ فروش صادراتي رو 60 تومن زده فروش داخلي رو 63 تومن. تو پول نفت رو ورميداري به غريبه ارزونتر از خودمون ميدي. گزارش هگمتان هم همينه اومده نرخ دلار رو 2 برابر كرده از اونطرف مقدار فروش دلاري رو نصف كرده با ميزان فروش ثابت. همشون دروغ ميگن يه رانت خيلي بزرگ تو اين صنعته.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postبا سلام
پرریسک خان
متاسفانه زور غمارگ به غبشهر نرسید و حقوقی .... غبشهر با منفی کردن آن - غمارگ را پایین کشید.
صلاح می دانید سهامداران غبشهر به غمارگ شیفت کنند؟
بلکه از شر حقوقی غبشهر خلاص شویم.
امیدوارم لیدری غمارگ در گروهش هر چه زودتر برای بازار محرز شود.
هيچ وقت رو سهم احساسي عمل نكن. ارزش غبشهر از غمارگ كمتر نيست بلكه به نظر من بيشتر هم هست اگرچه ممكنه سود خريد غمارگ تو كوتاه مدت بيشتر باشه. شما حساب كن اگه غمارگ بخواد زمينشو بفروشه چند وقت نمادشو ميبندن و توليدش چي ميشه. غبشهر مثل بنز كار ميكنه افزايش سرمايه هم داره. من خودم از هردو به نسبت مساوي مي گيرم.
نظر
نظر