چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kiana
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 93

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
    دوستان چگونه می شود پول حق تقدم های فاراک را گرفت زنگ زدم امور سهام گفت وارد سایت msa . ir شوید من که متوجه نشدم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید
    دوست گرامی بعدازاون بلایی که فرهنگیان به سرسهامدارهای بیچاره آورد وحقهای استفاده نشده رو مفت بدست آوردهرحق 195 ریال وپس ازاین کلاهبرداری 1ماهه سهم فاراک به 200 تومن رسید والانم هیچ خبری ازواریز مبلغ حقها نیست پس ازگذشت 3ماه.قرارشده یک بانک عامل معرفی کنند که مبلغ را ازاون بانک دریافت بشه که هروقت این واریزها انجام بشه درسایت کدال وروزنامه اقتصادی وسایت خودشرکت http://www.msa.ir اعلام میشه که هنوزهم تاامروزخبری نشده وکی وچه وقت ؟؟

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

جهش ناگهانی قیمت سنگ آهن
      معدن 24: قیمت سنگ آهن در بندرعباس با افزایش 6-10 دلاری روبرو شده است.

به گزارش معدن 24، قیمت هماتیت فاین با 50 درصد در بندرعباس 6 دلار رشد یافته و از 55 دلار به 61 دلار رسیده است علاوه براین هماتیت متوسط عیار و پرعیار (فاین و لامپ) نیز 10 دلار افزایش داشته است.

همچنین مگنتیت کم عیار 8 دلار و متوسط عیار و پرعیار 10 دلار افزایش را نشان می دهند.

این گزارش می افزاید: قیمت های سنگ آهن جهانی نیز در روز پنج شنبه 4 تا7 دلار و در روز جمعه 4 تا 6 دلار رشد یافت.

این در حالی است که قیمت کرومیت در بندرعباس و همچنین در بازارهای جهانی ثابت بود. یک تاجر سنگ آهن ایرانی در گفت و گو با معدن 24 در خصوص افزایش ناگهانی قیمت سنگ آهن طی 2 روز اخیر گفت: ذخیره سازی شرکت های فولادسازی چین و تعطیلی یک ماه اخیر در بازارهای دلیل اصلی رشد قیمت ناگهانی سنگ آهن است.

وی اظهار داشت: با باز شدن بازارهای جهانی معاملات سنگ آهن رونق یافته و انتظار می رود تا 10 روز آینده این روند ادامه یافته و دوباره قیمت ها به حالت عادی و به ثبات برسد.

خريد گروه سنگ آهن فردا در اول وقت
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

حكايت ما جناب پوراحمدي برابر اين حكايته اگر زباغ رعيت ملك خورد سيبي برآورند غلامان آن درخت ازبيخ
        هركي هركيه جناب پور احمدي :d
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
          جهش ناگهانی قیمت سنگ آهن
          معدن 24: قیمت سنگ آهن در بندرعباس با افزایش 6-10 دلاری روبرو شده است.

به گزارش معدن 24، قیمت هماتیت فاین با 50 درصد در بندرعباس 6 دلار رشد یافته و از 55 دلار به 61 دلار رسیده است علاوه براین هماتیت متوسط عیار و پرعیار (فاین و لامپ) نیز 10 دلار افزایش داشته است.

همچنین مگنتیت کم عیار 8 دلار و متوسط عیار و پرعیار 10 دلار افزایش را نشان می دهند.

این گزارش می افزاید: قیمت های سنگ آهن جهانی نیز در روز پنج شنبه 4 تا7 دلار و در روز جمعه 4 تا 6 دلار رشد یافت.

این در حالی است که قیمت کرومیت در بندرعباس و همچنین در بازارهای جهانی ثابت بود. یک تاجر سنگ آهن ایرانی در گفت و گو با معدن 24 در خصوص افزایش ناگهانی قیمت سنگ آهن طی 2 روز اخیر گفت: ذخیره سازی شرکت های فولادسازی چین و تعطیلی یک ماه اخیر در بازارهای دلیل اصلی رشد قیمت ناگهانی سنگ آهن است.

وی اظهار داشت: با باز شدن بازارهای جهانی معاملات سنگ آهن رونق یافته و انتظار می رود تا 10 روز آینده این روند ادامه یافته و دوباره قیمت ها به حالت عادی و به ثبات برسد.

خريد گروه سنگ آهن فردا در اول وقت
          خوش خبر باشی جوون، توی تاپیک دوقلوها هم اطلاع رسانی میکردی که دوستان استفاده کنند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

دبیر شورای پودر شوینده در گفتوگو با فارس خبر داد
            افزایش قیمت 16.6 درصدی پودر دستی و 27 درصدی پودر ماشینی

فردا سهام شرکت های تولید کننده پودر رو دریابید
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• دکتر یزدان
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 133

با سلام خدمت دوستان عزیز بخصوص جناب پرریسک

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم و برای این موصوع خودم رو مثال میزنم :
              بنده تو قیمت 1655 وارد غبشهر و 383 وارد غمارگ با 40 %سرمایم شدم اشتباه بوده ولی شده و الان هم تو ضررم
              ایا به نظر شما باید این سرمایه رو با این ضرر خارج و وارد زمین کنم ؟60% سبدم هم یا بسته مثل ذوب یا یر به یر هستم
              نظر شما در این مورد چیه؟
              مرسی

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

دوستان زمین هم مثل سهم میمونه . هر زمینی رشد نمیکنه باید زمین مناسب پیدا کنی .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

دلبر:
                  خرید:32443 ریال
                  فروش:32760 ریال
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• msa407
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 133

در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
                    جناب پوراحمدی فرمایش شما درست-اما چرا در کشورهای پیشرفته کارمندان از این جراتا ندارن؟ چون اگه این کارو بکنن طرف میره شکایت میکنه و باباشونو در میاره، اما ما ساده از کنارش میگذریم، دیگه همه این مسائلو میدونن نیازی به منتشر کردن نیست، فقط لازمه هرجا همچین کاری باهامون شد سریع بریم شکایت کنیم از دستشون و باباشونو در بیاریم، وقتی این شکایتا زیاد بشن کار بهتر پیش خواهد رفت- خود من چند وقته اینترنت مخابرات دارم، الان بیشتر از یک هفته است که سرعتش به طرز چشمگیری!!! اومده پایین- این یعنی چی؟ یعنی دزدی از من و دیگر کسانی که تو این 1 هفته به این مشکل خوردن در روز روشن!!! فقط برای شکایت کردن نیاز به مدرک دارم که بتونم ثابت کنم سرعت اینترنتم کمتر از اون مقدارییه که بهم فروختن!!! ولی نمیدونم چطوری! کسی اگه میدونه لطفا در خصوصی راهنماییم کنه، ممنون
                    از کی شکایت کنید دوست عزیز چقدر وقت و هزینه نیاز هست که شما بتونید پیگیر این قضیه بشید و آیا در همه ی دنیا مردم تند و تند دارند شکایت میکنن که این مشکلات نیست؟!! نه که نیست نهادهایی هستند که ناظر بر این قضیا هستند اینجا ما نقص قانون داریم و چه بسا همین قانون ناقص هم اجرا نمی شه و تبصره هایی داریم و قوانینی پیاده میشه که اگر بی قانونی کنی جایزه هم بهت میدن
                    به عنوان مثال اگر شما رو جریمه راهنمایی و رانندگی کردن و بعد از دو ماه پرداخت نکردید دو برابر میشه خوب این قانونه، بسیار خوب ولی بعدش اگر تا مدت پرداخت نشه میتونه شامل بخشودگی جرایم بشه مثلا به مناسبت دهی فجر.
                    یک مثال دیگه در مورد کار رو درست انجام دادن هم بزنم
                    دوستی داشتیم که در حراست یکی از شرکتهای لیدر بازار کار میکرد به عنوان نگهبان، اوایل که خیلی به قول معروف کلش داغ بود. مو رو از ماست میکشید حسابی بازرسی میکرد و ...
                    روزی شخصی از شرکت مذکور قصد خروج از دروازه را دارد که چیزی رو داره خارج میکنه که بابتش مجوز نداره و این دوست ما اجازه خروج نمیدند
                    شخص مورد نظر که به شدت عصبانی بوده میگه من فلانی هستم با رییست صحبت کن
                    دوست ما هم با رییسش تماس می گیره و میگه ماجرا رو و رییس میگه بذار ببره
                    دوست بنده میگه که من نمیتونم چون گفتن تا کسی مجوز خروج نداره نباید چیزی رو خارج کنه!
                    رییس میگه خوب فردا بیا تا تسویه حسابت کنم و این دوست ما دیگه طاقت نمی آورد و اجازه خروج میدهد.
                    حالا شاید شما میفرماید باید ادامه بده تا اخراجش کنن خدا روزی رسونه یا بره شکایت کنه
                    دوستان من ساده نباشید انجایی که شکایت میبریم بازم دمب آقای مهندس فلانی کلفت تر از نگهبان دم دره.
                    و حکایت ما همین هست که به درستی جناب بشاش فرمودند
                    در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                    حكايت ما جناب پوراحمدي برابر اين حكايته اگر زباغ رعيت ملك خورد سيبي برآورند غلامان آن درخت ازبيخ
                    هركي هركيه جناب پور احمدي :d
                    [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post

بنده تو قیمت 1655 وارد غبشهر و 383 وارد غمارگ با 40 %سرمایم شدم اشتباه بوده ولی شده و الان هم تو ضررم
                      ایا به نظر شما باید این سرمایه رو با این ضرر خارج و وارد زمین کنم ؟60% سبدم هم یا بسته مثل ذوب یا یر به یر هستم
                      نظر شما در این مورد چیه؟
                      مرسی
                      خارج کنی از بورس؟از فردا نوبت قند و غذا است که بیاد بالا دلسردی که ایجاد شده بازار میبره به سوی صنعت غذا ما برنامه ریختیم از گروه غذا برترین ها رو که با بررسی خودمون به ترتیب اولویت غبشهر و بعد غمارگ و بعد زمگسا است با فروش نمادهایی که فکر میکنیم میریزن وارد بشیم شما تو بهترین نقطه رشد و هفته ای که تمام کارشناس ها بحث ورود به این نمادها رو دارن بری خروج کنی؟؟چرا؟؟؟هنوز بورس اول راهه فرصت بسیاره شاخص روی نمادهای شاخص ساز هم یه استراحت میزنه و میره برای حداقل 44000و میبینه.
                      دیروز یهکارشناسی اومده بود نوشته بود خوب حباب بورس هم همانطور که پیش بینی میشد ترکید!!!ای امان از تو کارشناس با غرض و احتمالا نقد اماده برای خرید که کارشناسی تو پشیزی ارزش نداره.شاخص از کجا اومده کجا و حالا یه اصلاح کوچیک خورده در حد یکی دو روز میان میگن حباب ترکید!!!اینها همون نا مردهای بورس هستن که دست به نقد شدن پایین بخرن یا سیاسی کاری دارن و با فلان کس چون مخالف هستن میان چرندیات طلاوت میکنن!!!
                      تو بورس همیشه فرصت هست و شاخص تا الان رشدی نداشته و تنها عقب موندگی رو جبران کرده هنوز تا فراور بالای 1000 و فاسمین بالای 1000 و فسرب بالای 450 و غبشهر بالای 3000.و غمارگ بالای 450 و شدوص بالای 800تومان و شلعاب بالای 600 تومن و کپشیر بالای 300 و موج بعدی دلاری ها بعد از اعمال تعدیل ها راه زیاده...
                      تا این فرصت ها به پایان برسه فرصت های جدیدی هم ایجاد خواهد شد........
                      فتح قله ها تا امروز هند نبود از حالا کنار هم با بهترین گزینه ها به فتح قله ها خواهیم اندیشید......
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mahan2
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 68

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس به دلایل توقف نماد پالایشگاه نفت اصفهان، پالایش نفت تهران و پالایشگاه بندرعباس در بورس پرداخت و در مورد زمان بازگشایی آنها توضیحاتی ارائه کرد.

امیرحمزه مالمیر- مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار- در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد علت توقف نمادهای پالایشگاه نفت تهران، اصفهان و بندرعباس در بورس تهران گفت: این 3 شرکت با یکدیگر تفاوت ماهوی از حیث توقف نماد دارند به طوری که نماد پالایشگاه اصفهان به دلیل اختلاف حساب با اهمیت با دولت در خصوص یارانه متوقف شده است.

وی توضیح داد: در پالایشگاه اصفهان دولت طلب را قبول نداشته و معتقد است که یارانه 1100 میلیارد تومانی به این شرکت تعلق نمی گیرد در حالی که سازمان بورس پیگیری کرده و اعتقاد دارد که باید یارانه به این شرکت تعلق بگیرد.

وی ادامه داد: سازمان بورس در راستای حفظ حقوق سهامداران چندین جلسه با مدیران وزارت نفت برگزار کرده و پالایشگاه اصفهان هم پیگیریهای زیادی انجام داده است که با توجه به پیگیریهای صورت گرفته امیدواریم دولت بپذیرد که به پالایشگاه 1100 میلیارد تومان یارانه تعلق بگیرد.

مالمیر در خصوص زمان بازگشایی نماد پالایشگاه اصفهان گفت: امیدواریم پیگیریهای سازمان بورس به نتیجه مثبت برسد و ان شاءالله خبرهای امیدوارکننده ای در آینده منتشر می شود زیرا دولت راهکار آن را در قانون بودجه دیده است که پس از بررسی های لازم نماد آن باز میشود.

مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه به توقف نماد شرکت تازه وارد پالایش نفت تهران در بورس اشاره کرد و گفت: اطلاعات ارسالی این شرکت با اطلاعاتی که پیش از زمان ورود به فرابورس ارسال کرده بود،دچار تغییراتی شد و وضعیت مالی شرکت آن چیزی نبود که قبل از عرضه اعلام کرده بود.

وی با بیان اینکه مکاتبات پالایش و پخش با پالایشگاه نفت تهران باعث این اتفاق شد،گفت:عملکرد واقعی 6 ماهه حسابرسی شده با حسابرسی نشده شرکت تفاوت 20 درصدی داشت که شرکت نفت تهران باید در خصوص آن شفاف سازی کرده و بعد از ارائه اطلاعات نماد آن بازگشایی شود.

وی یاد آور شد:در عملکرد شش ماهه حسابرسی نشده شرکت مبلغ 2290 تومان به ازای هر سهم تحقق یافته بود ولی در عملکرد شش ماهه حسابرسی شده مبلغ 2768 تومان به ازای هر سهم محقق شده است که حاکی از افزایش بیش از 20 درصدی است و شرکت باید در این خصوص شفافسازی کند.

مالمیر با بیان اینکه از مدیران شرکت درخواست شده است که مدارک و مستندات لازم را به بورس ارائه کنند،عنوان کرد:از دلایل اصلی این موضوع آشنا نبودن مدیران این شرکت با قوانین بورس تهران و چگونگی ارائه اطلاعات است.

وی اضافه کرد: با این حال این امیدواری وجود دارد که مدیران شرکت اطلاعات شفافی را به بورس ارائه داده و اطلاعات پیش بینی سال مالی 91 را با حساسیت ارائه کنند.

مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس اعلام کرد: در پالایش نفت تهران هم همچون پالایشگاه اصفهان اختلافی از نظر دریافت یارانه از دولت وجود دارد ولی تفاوت آن با پالایشگاه اصفهان این است که در اصفهان پرداخت یارانه مربوط به 5 فرآورده اصلی است ولی در تهران مربوط به دو فراورده وکیوم باتوم و بنزین سوپر است که در قانون بودجه سال 89 ذکر نشده است تا به این 2 محصول یارانه تعلق بگیرد.

وی افزود: اگر پالایش و پخش با ارائه این یارانه موافقت نکند، بیش از 15 هزار تومان در هر سهم تاثیر می گذارد که با توجه به ارتباط موضوع با سالهای قبل، سود انباشته را به زیان انباشته تبدیل می کند و ممکن است که در سال جاری سود قابل تقسیم برای این شرکت وجود نداشته باشد.

وی در ادامه توقف نماد پالایشگاه بندرعباس را مورد توجه قرار داد و گفت:پالایشگاه بندرعباس به واسطه بررسی افزایش قیمت و وضعیت اطلاعات متوقف شده است و مشکلات مربوط به پرداخت یارانه در این شرکت وجود ندارد.

وی افزود: این شرکت در بازده زمانی از رشد قابل توجهی برخوردار بوده و اطلاعات لازم را ارائه نکرده است لذا نماد آن به منظور بررسی وضعیت مالی شرکت و شفاف سازی بسته شد و در صورت ارائه اطلاعات نماد آن باز میشود

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 973

سلام غبشهر و غمارگ تقریبا در کف قیمت خود هستند و انتظار رشد حداقل 70 درصد (مخصوصا غبشهر) وجود داره پس فروش اینا اشتباهست مگر اینکه زمینی یا ملکی سراغ داشته باشی که قیمتش خیلی مفت باشه
                          در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post

نظر شما در این مورد چیه؟
                          مرسی
                          بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                          بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

بین غبشهر و وبشهر کدومشون بهترین است؟
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 463

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                              غبشهر خیلی بهتر هست دوست عزیز

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                از هر لحاظ غبشهر بهتره...........

غبشهر این هفته برترین نماد بورس خواد بود به دلایل گوناگون ولی خوب برای بچه های اتاق پرریسک خوب اکثرا از این نماددارن وکسانی هم که حدضرری خروج کردند فرصت خواهد بود شک نکنید یعنی کلا تو بورس همیشه فرصت هست حالا بحث شد بزارید شعارهامو که بک گراند گذاشتم تا همیشه جلوی رو م باشه و شعارهایی است که قراره همیشه بهش پایبند باشم رو بگم شاید جالب باشه:

1.رعایت حد ضرر
                                2.در بورس همیشه فرصت هست
                                3.بازار یک فرد روان پریشه(منظور که خیلی مواقع مفت فروشی میکنه و من باید دنبال این مفت ها باشم)
                                4.امید به جبران ضرر
                                5.من قرار نیست بهترین باشم ولی باید بهتر بشم.
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X