در اصل توسط گلاب خان پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Postعزيز من 200 تومن خالص گذاشته برا سال بعد.ميخواي چند باز شه؟
حرف شما متین. اما نکته ای که هست مربوط به بسته بودن طولانی این سهم هستش و سهامدارای خسته که قصد خروج دارن احتمالا. اینکه سود سال آیندش زیاده، عاملی هست برای رشد بعد از بازگشایی اما عاملی نیست برای تداوم رشد بعد از بازگشایی. شصفها رو براتون مثال میزنم که بعد از بازگشایی 100 درصدی، چند روز صف فروش بود در حالی که همه میدونستن سود سال آیندش چقدره. هنوزم که هنوزه البته بستس. احتمال میدم که پسهند هم اینجوری بشه. اما باز هم هر چیزی محتمله. چون تجربه شیران هم وجود داره. شاید خرید پله ای بهترین گزینه باشه.<):)
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
حرف شما متین. اما نکته ای که هست مربوط به بسته بودن طولانی این سهم هستش و سهامدارای خسته که قصد خروج دارن احتمالا. اینکه سود سال آیندش زیاده، عاملی هست برای رشد بعد از بازگشایی اما عاملی نیست برای تداوم رشد بعد از بازگشایی. شصفها رو براتون مثال میزنم که بعد از بازگشایی 100 درصدی، چند روز صف فروش بود در حالی که همه میدونستن سود سال آیندش چقدره. هنوزم که هنوزه البته بستس. احتمال میدم که پسهند هم اینجوری بشه. اما باز هم هر چیزی محتمله. چون تجربه شیران هم وجود داره. شاید خرید پله ای بهترین گزینه باشه.<):)
ظاهرا تجربه شیران درست دراومد!!!<):)
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postروند میان مدت بازار همچنان صعودی هست ولی خوب هر سهمی نخرید فقط فقط رشد نکرده ها رو بخرید..
لعن ونفرین خدا بر اینها که بازار به اون زیبایی رو به این روز انداختن ...
شفن رو بهتر میبینید یا شاراک رو ایا بحث خوراک برای این سهام مطرحند در کل و با توجه به قیمت سهام فوق کدوم رو بهتر میبینید؟
مرسی
نظر
-
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postسلام خوبید
شفن رو بهتر میبینید یا شاراک رو ایا بحث خوراک برای این سهام مطرحند در کل و با توجه به قیمت سهام فوق کدوم رو بهتر میبینید؟
مرسی
به نظر من شفن بهتره؛ درسته که نسبت به شاراک رشد بیشتری داشته و از این جهت شاید شاراک بهتر باشه اما در بحث خوراک و شفافیت گزارش، شفن حرف اول رو میزنه و من بشخصه ترجیح میدم که سهمی بخرم که بازار بهش اعتماد داشته باشه و تا تقی به توقی می خوره، یهو 2 میلیون صف فروش نشه.<):)
نظر
نظر