در اصل توسط behnam1480 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
-
گزارشات 9 ماهه فملی وفولاد
فملی نرخ دلارو 2000دیدهشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
فخوز نه ماهه 80% پوشش داده يعني 3778ريال از 4728ريال. سه ماهه سوم 184تومان ساخته. با توليد 2 ميليون 582هزار تن شمش در نه ماهه كه 5% از برنامه ي توليد سال 91 جلوتره...
با افزايش قيمتي كه در شمش اتفاق افتاده به راحتي سه ماهه چهارم رو بالاي 200 ميسازه. سود 600توماني قابل دسترس هست...شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
سلام
آمار مثبت منفی بعضی از سهامها رو که اخیرا زیاد روشون بحث میشه به همراه بعضی شرکتهای همگروه از 17 . 10 . 91 تا 27 . 10 . 91 جمع کردم که بد نیست اگه همشون یک جا با هم مقایسه بشن. فقط عذر میخواهم که نوشته ها فینگلیشه چون تو WORD نمیشد بهتر از این در آورد:
نکات قابل اشاره:
1- میانگین P/E گروه مواد غذایی 4.96 هستش اما غبشهر اونقد منفی خورده که 2.89 شده و در کمال تعجب هنوزم با قدرت داره به منفی خوردنش ادامه میده!
2- مشاهده میشه که از بین کچاد و کگل استقبال از کگل بیشتره و این در حالیه که P/E کگل 9.21 و مال کچاد 7.73 هستش و تا جایی که من اطلاع دارم هردو منتظر تعدیلن و هردو منتظر افزایش سرمایه و شرایط یکسانی بهشون حاکمه
3- ستون اول و دوم تغییرات که اکثراً منفی (قرمز) هستن مربوط به اواخر شوکیه که جناب مالمیر با بستن نمادها به بازار زده بود
4- اخابر اولش گره بود بعد از باز شدن گره پشت سر هم منفی خورده (جو زدگی؟)
5- تو این 8 جلسه معاملاتی سبزترین ها ومعادن و کنور و قرمزترین ها کروی و فسرب و اخابر بودن (کلاً گروه کانه های فلزی رو نگاه کنین، سبزتر از بقین).
6- روز آخر که سخنرانی رئیس دولت رو بازار اثر گذاشت فقط گروه کانه های فلزی مقاومت کرده و سبز مونده و بقیشون قرمزن
7- بیشترین جهش مثبت تو این 8 روز مال کنوره
8- ...
البته بعضی از موارد بالا دلایل منطقی پشتشونه و بعضیهاشون به دلیل مریض روانی بودن بازاره!
اطلاعات کاملاً دم دستی هستن ولی خیلیها از روی تنبلی دنبال جمع آوری و مقایسشون نیستن.
ضمناً قابل ذکره که مبنای محاسبه P/E روز گذشته یعنی 27 دی ماه هستش.آخرین ویرایش توسط Hamidkhann؛ 2013/01/17, 18:36.
نظر
نظر