در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
لامیران : فلامی
هدف: 2400 ریال
مدت : تا آخر بهمن ماه
ریسک: 7درصد
حد ضرر : 2000[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
جناب پرريسک
گزارش 3ماهه سکرد بر کدال نشست
اين گزارش 3ماهه سکرد بسيار جالب بود.مثل همون گزارش پتروشيمي اصفهان بود که براي اولين بار پرده از راز فروش ارز شرکتهاي پتروشيمي شد و ما را خوشبخت کرد.
براي اولين بار يک شرکت سيماني دلارش را به قيمت ازاد فروخته است يعني 30270ريال هر دلار را.
سکرد 3191046دلار را تو سه ماهه 30270ريال فروخته است.
از شنبه عالي رغم اينهمه خبرهاي خوب شرکتهاي سيماني صادراتي کولاک خواهند کرد.
از سکرد گرفته تا سغرب و ساروم و ..........جناب پرريسک گزارش 3ماهه سکرد را ملاحظه فرماييد.
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postوبشهر یک شرکت هلدینگیه بنابراین طبیعیه که مقدار واقعی سودش در دوره های مالی با میزان پیش بینی نخونه...شرکتهای هلدینگی میزان سودشون بستگی به تاریخ واریز سود از سوی شرکتهای زیر مجموعه داره..پیش بینی هم بر اساس تاریخ واریز سود به حساب شرکت از طرف زیر مجموعه ها انجام میشه بنا براین به مقدار واقعی سود در شرکتهای هلدینگی زیاد توجه نکنید..وبشهر همون 30 تومن را خواهد ساخت تا پایان سال مالی
دوست عزیزbehnam1480 اشتباه نشه
طبق استانداردهای حسابداری درآمد حاصل از سرمایه گذاری درشرکتهای فرعی درزمان تصویب سود توسط مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت سرمایه پذیر (تاتاریخ تصویب صورتهای مالی )ودرآمد حاصل از سایر
سرمایه گذاریها در زمان تصویب سود توسط مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت سرمایه پذیر (تا تاریخ ترازنامه )شناسائی می شود نه تاریخ پرداخت سود
خواهشی دارم از تمامی دوستان ،اطلاعات دقیقی از موضوعی نداریم در اظهار نظرها تجدید نظرکنیم تا دیگران دچار خسران نگردند
باتشکرشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط داود پست شده است View Postسلام ..
دوست عزیزbehnam1480 اشتباه نشه
طبق استانداردهای حسابداری درآمد حاصل از سرمایه گذاری درشرکتهای فرعی درزمان تصویب سود توسط مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت سرمایه پذیر (تاتاریخ تصویب صورتهای مالی )ودرآمد حاصل از سایر
سرمایه گذاریها در زمان تصویب سود توسط مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت سرمایه پذیر (تا تاریخ ترازنامه )شناسائی می شود نه تاریخ پرداخت سود
خواهشی دارم از تمامی دوستان ،اطلاعات دقیقی از موضوعی نداریم در اظهار نظرها تجدید نظرکنیم تا دیگران دچار خسران نگردند
باتشکر
متوجه هستم...1- منظور بنده هم تاریخ پرداخت بانکی نبود..تاریخی که در شرکت تصمیم گیری میشه و برای سهامداران جزئ و عمده سود درنظر میگیرند بود یعنی همون تاریخ مجمع یا تصویب صورتهای مالی که البته به زبان عامیانه گفتم در هر صورت فکر نمی کنم از این گفته بنده کسی دچار زیان بشه و متشکرم که معنای دقیق علمی اون رو بیان کردید
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postداداش گلم جناب کهنه سوار من خودم دو هفته پیش تعمیرگاه شماره یک بودم چیزایی دیدم خنده دار یا بهتر بگم گریه دار ماشین اومد بود پمپ آب پاش نداشتن بهش بدن زدن تو صورت امانی گفتن یک ماه دیگه نوبتت میشه بماند که خود من 4 ماه دنبال اویل ماژول بودم بعد از کلی پارتی و شکایت جور شد
نظر
-
عملکرد سهامدارای حقیقی بالای یک درصد این شفارس هم جوکیه واسه خودش....طرف روز دوشنبه رو 560 میخره میاد جزء سهامدارای یکدرصدی دوباره سه شنبه 17000 تا دیگه بالای 550 میخره و بعد دیروز اومده رو 523 و صف فروش یک سوم سهمش رو خالی میکنه....به قول جناب پرریسک واقعاً خرید و فروش اینها رو باید تو گینس ثبت کرد
نظر
-
میگم یک نکته جالب..دقت کردید که روزهای پنج شنبه تو تالار کمتر پست زده میشه؟؟؟!!! فکر کنم که دوستان اکثرا پستها رو از محل کار در اداره ارسال می کنند :) ...
نظر
-
9 ماهه حفاری
پوشش 75 درصدی
پيشبيني عملکرد سال مالي 91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب درآمد ارائه خدمات 24 درصد افزايش، بهاي تمامشده خدمات ارائه شده 31درصد افزايش، سود عملياتي 70درصد افزايش و سود پسازکسرماليات54 درصد افزايش نشان ميدهد.
شرکت اعلام نموده است که هيئت مديره در نظر دارد معادل 100 درصد سود خالص سال مالي 91 را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد.
مزيد اطلاع، درآمد حاصل از ارائه خدمات از بابت قراردادهاي منعقده با شرکت نفت مناطق مرکزي ايران(حدود 50% درآمدها) به صورت يورو مي باشد و از بابت درآمد کارکرد دکل هاي خشکي مبلغ 091ر078ر101 يورو و از بابت ساير قراردادها مبلغ014ر234ر53 دلار درآمد پيش بيني گرديده است که جمعا مبلغ 654ر583 ميليون ريال درآمد تسعير ارز شناسايي گرديده است.
حد ضرر نزدیک 275
هدف اول 320تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postاوضاعشون معمولی نیست
دوست من در سایپا کاشان کار میکرد
تا چند ماه پیش دو شیفت کار بود و اجازه مرخصی ساعتی هم نمیدادند !
حالا چند وقت هست گفتند هفته ای 3 روز آنهم نصف شیفت کار هست !
و فقط این بدبختها را اخراج نکردند ! وگرنه رسما حرفی برای گفتن ندارند !
کاهش شدید تولید ( حداقل در این تولیدی بزرگ ) محسوس هستدر اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post...دوست عزیز، شاید باورتون نشه اما در خط تولید پژو پارس متاسفانه 500 تا رو فقط به بهانه نداشتن بلندگوی عقب ماشین روانه بازار نکردنX-(. شک نکنید این کار فقط برای بالا بردن قیمت بود...از طرفی هم شایعه فروش پرایدو:d به قیمت 7000 دلار در عراق رو در "دنیای اقتصاد" مطرح کردند و به گوش مسئولین رسوندن که در عراق به پراید می گن دلار:d و صادرات این ماشین به صرفه تره چون دلار گرون شده...همه این موارد و موارد مشابه دست بدست هم دادن تا ماشین رو از سبد کالای خانوار حذف و به کالای لوکس تبدیل کنند...
سایپا از اول سال اینده در سراشیبی قرار می گیرد و الان اخرای سر بالایی است و وضع سایپا در جمیع جهات خیلی خوبه. در مورد تولید هم گفت که واحد ما فقط یک هشتم کاهش تولید داشته و برای افزایش نرخ هم گفت به خاطر صادرات ما است و ما چیزی انبار نمی کنیم. این مطلب را گفتم چون بعضی از دوستان اماری در مورد انبار خودروسازها و یا تعطیلی بعضی واحد ها بیان کردن (کلا در فضای مجازی) که این دوست ما تایید نکردن.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post9 ماهه حفاری
پوشش 75 درصدی
پيشبيني عملکرد سال مالي 91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب درآمد ارائه خدمات 24 درصد افزايش، بهاي تمامشده خدمات ارائه شده 31درصد افزايش، سود عملياتي 70درصد افزايش و سود پسازکسرماليات54 درصد افزايش نشان ميدهد.
شرکت اعلام نموده است که هيئت مديره در نظر دارد معادل 100 درصد سود خالص سال مالي 91 را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد.
مزيد اطلاع، درآمد حاصل از ارائه خدمات از بابت قراردادهاي منعقده با شرکت نفت مناطق مرکزي ايران(حدود 50% درآمدها) به صورت يورو مي باشد و از بابت درآمد کارکرد دکل هاي خشکي مبلغ 091ر078ر101 يورو و از بابت ساير قراردادها مبلغ014ر234ر53 دلار درآمد پيش بيني گرديده است که جمعا مبلغ 654ر583 ميليون ريال درآمد تسعير ارز شناسايي گرديده است.
حد ضرر نزدیک 275
هدف اول 320
عزیز حفاری رو سنگین نمی بینید؟[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postدرود بر بزرگ مرد تکنیکال جناب مهدی پور عزیز برادر ما منتظر شنیدن اخبار خوش از شما هستیم (درست ترش اینه که بگیم لحظه شماری می کنیم)
عزیز حفاری رو سنگین نمی بینید؟
فقط برای 5 تا ده درصد سبد
تجهیزاتیست و هزار اما و اگر دارد !تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسلام استاد ... چوبکاری نفرمایید...
فقط برای 5 تا ده درصد سبد
تجهیزاتیست و هزار اما و اگر دارد !
هوای گل پسر رو حسابی داشته باشین[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر