در اصل توسط "mohsen" پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
بالا رفتن دلار= خاک بر سر شدن ریال=نابود شدن اقتصاد ملی که به نفع هیچکس نیست
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postدوستان عزیز ارزونترین کالا توی این مملکت هنوز هم که هنوزه دلاره با این اقتصاد و تصمیم گیری های اقتصادی والا دلاره 100 هزار تومانم ارزونهتار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
دهه شصتی ها نسلی از نسلهای این زمانه هستند که از اسمشان پیداست، که روزگار کدام انگشتش را به آنها نشان داده است......!
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدهه 60 ایطور بدبخت شدن ...
حالا نسل جدید ببین چه بلایی سر میاد ..میرخ مغازه سرکه بخره با این وضعیت میگن 10 میل بده یک سرکه بدیم ..میره خونه بخره تو شهر خود ما الان داره رقم های میلیاردی جا می افته ..
میهر لوزام خونه بخره یه جور...میره یه ساندویج بخره یه جور....کار هم که کلا نیست ..با این دلبر هم عمرا بتونه از کشور خارج بشه..تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط BETA پست شده است View Postبالا رفتن دلار= خاک بر سر شدن ریال=نابود شدن اقتصاد ملی که به نفع هیچکس نیست
یکی از آشنا های ما قرص فمارا استفاده می کنه برای سرطان سینه روزی 1 عدد 6 ماه پیش بود 8000 تومان دونه ای 2ماه پیش خریده 18000 تومان نمی دونم 1 ماه دیگه که می خواد بخره چنده؟
کاش خاک به سرمون می شد تموم می شد کارای اینا زجره و شکنجه روزانه است خدا یا به مردم ما سلامتی عطا کن گرفتار دوا و درمان نشن:(
نظر
-
تا انتخابات همه چیز تعطیله مملکت خر توخره هر کی به هرکیه تا یکسال بعدازانتخابات هم انتصابات شروع میشه تازه می خواهند کار کنند اتنخابات مجلس شروع می شه دوباره روز از نو روزی از نو تازه می خواهن کارکننددوباره انتخابات ریاست جمهور روز از نو روزی ازنو ولی باز همون ریس جمهور قبلی میشه(خوب قانون اصلاح کنیئ یدفه بگید هشت سال خیال راحت وقت وهزینه اضافی نکنید) تازه یکسال دوسال مونده به آخر انتخابات همه به فکر کارکردن می افتن یعنی هر هشت سال یک نهایتا دوسال که ای کاش دراین دوره قبل همین یکی یا دوسال هم کار نمی کردند که اندازه صدسال گند زدن به مملکت
پس آسوده بخوابید که تا پایان انتخابات خبری نیست نه هدف مندی نه کنترل قیمت نه حتی لحظه ای فکر درمورد بیچاره گی مردم الان همه دنبال انتخاباتن وحسابی مشغول
خدایا ما چه گناهی کردیم تو یه کشور جهان سومی دنیا آمدیم شاید بگی شانس آوردی تو آفریقا دنیا نیآمدی می گم ای کاش در آفریقا به دنیا می امدم لااقل یکبار از گشنگی میمردم تموم می شد نه که هرروز ذره ذره وباکلی استرسآخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/01/21, 15:46.خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
سيمان
گزارش 3ماهه سشرق دومين گزارش شفاف سازي بود که پس از گزارش سکرد در خصوص فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد 3000تومان بر کدال نشست.تکرار مي کنم فروش به نرخ ازاد نه مرجع و اتاق بازرگاني
سشرق در گزارش 3ماهه خود گفته است قسمتي از ارزش را دلار3000تومان فروخته است.
هم گزارش سکرد و هم گزارش سشرق را مطالعه فرماييد.
جالب اينکه هر دو گزارش 3ماهه هستند.پس بايد تو گزارش بعدي سيمانيها منتظر اتفاقات جديدي باشيم.مثل فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد.
دلار ازاد شد3500تومان
بتصورم سهام سيماني ميتونه تا 100درصد رشد سود و قيمتي در بازاد سرمايه داشته باشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاینجاست که شاعر محترم می فرمایند :
دلبرم دلبر خانه خرابم کرد .....
سرکه 1422...فعلا تا این لحظه ..پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط BETA پست شده است View Postسید جان منبع قیمت های سرکه ات کجاس؟قیمت که ۱۳۸۰:-/ من خودم از اینجا میگیرم http://www.iranjib.ir
سرکه طرح جدید هم 1407هست ...البته فعلا ..
در مورد منبع ..اکثرا ف.ی.ل.ت.ر هستن..
- - - Updated - - -
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postسيد تو ديگه چرا!!!!!!!!! :))
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postیکی بگه این دوقلوها چی به سرشون اومده؟
انگار طاعون زده شدند
با این گزارش غبشهر هم قیمت 750 تومنی برای غبشهر دور از انتظار نیست
دم حسابرس شرکت گرم!هرچی شک وشبهه داشتم دیگه برطرف شد...منتظرم تا شاراک تو یه قیمت خوب باز بشه اونم بفروشم جاش غبشهر بخرم و خلاص!برم 4 ماه دیگه بیام حالشو ببرم!
بابا حسابرسم دیگه دادش در اومده...گزارشو با دقت بخونید...!!!!!
با زبون بی زبونی داره میگه دیگه شورشو در اوردین با این عدد سازی هاتون!لا اقل یه کم بهتر عدد سازی کنید من بتونم زیر سیبیلی رد کنم!>:)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postولی واقعا ما ملت .......نجیبی هستیم تحملمون خییییییییییلی زیاده یه داستان وحکایتی هست ...
در مورد حاکم ظالمی که هر روز ظلم و بیشتر میکنه بعد با وزیرش صحبت میکنه که ما هر چه ظلم کنیم هر چه مالیات اضافه میکنیم کسی صدایش در نمی اید وزیر هم پیشنهادی میدهد، مرد قوی هیکلی رو انتخاب میکنند و در دروازه شهر می گذارند که به هر که میخوهد وارد شود .... کند تا ببینند این مردم باز هم تحمل میکنند. چند مدت بدین منوال میگذرد و دم دروازه شهر صفهای طولانی شکل میگیرد. روزی سربازها پیش حاکم میروند و میگویند که یک معترض پیدا شده حاکم خیلی خوشحال میشه معترض رو میآورند پیش حاکم. حاکم سوال میکنه که مشکل شما چیست
مرد معترض میگه جانم به فدای حاکم شما در دروازه یک نفر را گمارده اید که به مردم... کند ولی عده مردمی که میخواهند وارد شهر شوند زیاد است و نوبت به همه نمیرسد اگر امکان دارد تعداد افراد بیشتری جهت ... کردن به مردم در دروازه بگمارید ...
و همانا حاکم در دم جان میسپارد :D
از دوستان عذر میخوام قصد جسارت نبود حکایتی بود تعریف کردم
ارادت مند همه ی دوستان هستمپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر