کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نقد کردن مال دو سه هفته پیش بود ..نه الان که فولاد داره به 420 میرسه ..
ولی خوب ماهی رو هر وتق بگیری تازه هست ..در مورد تهران اشنایی ندارم ولی اگر این منطقه رشد چندانی در قیاس با سایر مناطق نکرده درصدی از سبد رو ملک بخرید که تازه طوفان ملک بعد عید خواهد بود وقتی دلبر مبادله حذف بشه ومیلگر ومصالح مجدد یک پرواز دیگر بکنن ..این دولت هم بره وسر از دست مسکن برداره ومسکن مهر شکست خورده هم بره پی کارش..
کچینی بالای 294 باید بمونه وکساوه بالای 393 ..گفته شده بود ..فعلا که کم اوردن ..هر وقت مجدد اومدن بالای این قیمتها خواستن صعودی بشن میتونید خرید کنید در غیر اینصورت فقط نگاه کنید ..
جناب پرریسک از بعد تکنیکال میفرمایند.با نگاهی به صورت های مالی کچینی متوجه نکات زیر میشوید: *امسال حداقل 80 و سال یعد بالای 100-110 خواهد ساخت(در حالت بدبینانه)
*پایین ترین p/e در گروه رو داره p/e=4.1
*پوشش سهم در 9ماهه 86%
*دلار رو در 6ماهه اول با 1450 تسعیر کرده و در 3ماهه سوم با 1630
*تراز دلاری کچینی در دوره 9ماهه +9.4 میلیون دلاره و امسال بالای 12 میلیون خواهد ساخت
*سود کساوه رو که مالک بیش از 40.000.0000 از اونه 67 تومن در نظر گرفته که امسال حداقل 100 خواهد ساخت
*سیاست تقسیم سود نقدی حداکثری رو برای امسال در نظر گرفته(هر چند برای سال 90 بدقولی کرده)
سود سال 92 کچینی با تسعیر دلار بالای 2000 تومن همه رو متحیر خواهد کرد...
افتخار شاگردی پرریسک و دارم و با آموخته هام از ایشون با خواست دوستان برای تفکیک بیشتر و اینکه قدرت مانور بیشتری در مورد بیان نظرات مستقل داشته باشم در تاپیک -دقت،-انتخاب-فتح-قله-ها قلم میزنیم و از بیانات استاد پرریسک کمال استفاده رو میبریم......
سلا سيد جان. نظرت اينه كه فعلا از بازار خارج بشيم. آخه سهام خوب رو از بازار دارم. سبدم، غبشهر و غمارگ و شفن و شاراك يه خورده قشهد هست.
نميدونم نقد بشم يا نه؟ نظرت چيه سيد؟
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
بازار فعلن دست یه عده .................. هر جا بخان میبرنش یه عده سهامدار همیشه در صف هم داریم
که این عده ................. هر روز براشون صف می سازن یه روز صف خرید یه روز صف فروش
حدس من و شما که هیچ حتی اگر خود جان مورفی تحلیل کنه بازار را فایده نداره
اونهایی که هر روز تو صف خرید فروش هستن بازندگان هستن ..
امروز خیلیها در خیلی از سهام در صف فروش بودن ودر گروهی هم در صف خرید شاید فردا برعکس شد این قضیه ..
مهم خرید در اغاز روند صعود گذاشتن حد ضرر بعد سهامداری هست ...
خروج در هنگام شکست حد ضرر واغاز روند نزول ..مهم اینهاست ...بقیه قضایا باد هواست ..
سلا سيد جان. نظرت اينه كه فعلا از بازار خارج بشيم. آخه سهام خوب رو از بازار دارم. سبدم، غبشهر و غمارگ و شفن و شاراك يه خورده قشهد هست.
نميدونم نقد بشم يا نه؟ نظرت چيه سيد؟
غبشهر در روند صعود وارد نشده ..یعنی فعلا از صعود شارپ خبری نیست ..
غمارگ بتونه بالای 344 تثبیت بشه میتونه صعود کنه نره این هم از صعود شارپ خبری نیست ..
شفن بالای 1720 باید بمونه که اونم به مشکل خورده وفعلا از صعود شارپ خبری نیست ..شاراک هم زیر 920 نباید بره باید صبر کرد دید چی میشه ایا میتونه قبل 920 جمع بشه برگرده یا نه /..
حالا اگر سهام شما بالای قیمتها فوقی رفتن با حد ضر بالا بمانید وگرنه گفتم از صعود فعلا خبری نخواهد بود ولی در بیرون از سرکه ملک دلبر وهمه چی میره بالا ..کاری نداره بورس بالا میره یا نه اینم بر میگرده به عملکرد مسئولان بورس شما ..
با این همه اگر درصد سرمایه وارد در بورس رو رعایت کرده باشی اینجا خواب سرمایه هم داشته باشید مهم نخواهد بود ولی خوب فعلا درصد بورس رو به زیر 10 درصد کل سرمیاه زندیگ کاهش بدید شایدم 5 درصد ..فعلا توان رقابت نداره ..
افتخار شاگردی پرریسک و دارم و با آموخته هام از ایشون با خواست دوستان برای تفکیک بیشتر و اینکه قدرت مانور بیشتری در مورد بیان نظرات مستقل داشته باشم در تاپیک -دقت،-انتخاب-فتح-قله-ها قلم میزنیم و از بیانات استاد پرریسک کمال استفاده رو میبریم......
بنده که نفهمیدم چه شد ..این القاب شاگرد استاد رو کی باب کرد ..
اینجا همه با هم دوستیم ..نه شاگردی هست نه استادی ...
جناب پر ریسک، الان طبق راهنمایی های شما سبد تشکیل دادم ولی الان همشون تو ضرر هستند:
شفن 1820
فسرب 294
کالسیمین 780
غمارگ 340
غبشهر 1100
من با توجه به فرمایشات شما مبنی بر رعایت حد ضرر، الان نمیدونم چی رو رد کنم بره یا نگه دارم یا جایگزین کتم:-/
بزرگواری می فرمایید راهنمایی کنید .
شما طبق راهنمایی بنده سبد ساختی ..واقعا؟؟؟
گروه روی دو تاسهم ..بنده کجا گفتم از یک گروه دو سهم بخرید .فقط گفتیم از هر گروه 20تا30 درصد سبد میتونید دو تا بخرید هر کدام 15 تا10درصد ..در ضمن فسرب در لیست بنده نبوده ..فاسمین هم الان نمودار نگاه کردم حد ضرر 815 بوده چطوری رو 780 شما خریدی اونم وقتی حد ضرر شکسته شده ..
غمارگ بالای 344 باید بره تا روند صعود اغاز بشه اگر نتونه فعلا صعود نمی کنه ..غبشهر هم بارها اشاره شد هر وقت تونستی وارد روند صعود بشه وارد بشید که نشده ..در ضمن خرید غمارگ وغبشهر از یک گروه توجیه نداشت ..
شفن هم حد ضرر 1700 هست ..
درصد رو رعایت کنید ..حد ضرر بزارید ..در ضمن در این بازار در ضرر زیادی نیستید با این جو ..هر چند اصول رو رعایت نکردی وبعد شکست حد ضرر وارد بعضی سهام شدی که نبایدمیشدی...
اونهایی که هر روز تو صف خرید فروش هستن بازندگان هستن ..
امروز خیلیها در خیلی از سهام در صف فروش بودن ودر گروهی هم در صف خرید شاید فردا برعکس شد این قضیه ..
مهم خرید در اغاز روند صعود گذاشتن حد ضرر بعد سهامداری هست ...
خروج در هنگام شکست حد ضرر واغاز روند نزول ..مهم اینهاست ...بقیه قضایا باد هواست ..
سید جعفر عزیز با شما کاملن موافقم دوستان این گونه عمل کنن زیاد ضرر نمی کنند اگر سود نکنند
اما این همیشه در صف ها گله ای خرید و فروش می کنن آغاز روند و حد ضرر نمی دونن چی هست؟ فقط صف را می بینند و تو صف وامیستن و ............
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
سید جعفر عزیز با شما کاملن موافقم دوستان این گونه عمل کنن زیاد ضرر نمی کنند اگر سود نکنند
اما این همیشه در صف ها گله ای خرید و فروش می کنن آغاز روند و حد ضرر نمی دونن چی هست؟ فقط صف را می بینند و تو صف وامیستن و ............
بله امروز صف فروش هیچ کدام از پتروها توجیه نداشت یا گروه روی ..با سود مجمع پی برای رفته زیر 3 ..
خوب وقتی مسئولان گند میزنن تو بازار چه باید گفت ..در بیرون هم قیمتها به شدت در حال صعود ..سهامدار از دوسر داره ضرر میده ..
تمام این شرایط بورس رو بنده مقصر مسئدولان سازمان می بینم ..سهامدار جماعت هیچ گناهی نداره ..فقط سهامدار جز برا اینکه بیشتر از این ضرر نکنه دو سه هفته قبل هم توصیه کردم درصد سرمایه در بورس رو به شدت کاهش بدید واین بورس مزخرف رو بدید به همین مسئولان تا توش یه قل دو قل بازی کنند...
لازم نیست تو تولید سرمایه گذاری کنید ..هر قدر ضرر دادید حمایت کردید هر قدر از تورم عقب ماندید هر قدر استرس خوردید برا شما سهامدارن بس هست ..شما وظیفه خود رو انجام دادید ..
نظر