چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

یکی از عوامل ایجاد اخلال در بازار ارز و طلا

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      تو بند دوم همین اطلاعیه اومده که
      2. شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 30/11/90 و 20/12/90 مبلغ 770 ريال، در تاريخ 07/03/91 مبلغ 953 ريال و در تاريخ 20/04/91 و همچنين اطلاعيه اخير مبلغ 254ر1 ريال اعلام نموده است.
      دروغ که کنتور نمی ندازه!
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• offline.dc
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 28

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
        عرض ادب و احترام فراوان به شخصی که یک تنه همه این گلها رو به سر بازار زد:

امیدوارم این پست به سرنوشت پست قبلیمدچار نشه!
        سلام
        باور کنید در مورد این شخص اشتباه می کنید,نفر اول سازمان و عامل همه این اتفاقات آقای خواجه نصیر هست
        اما از اینها بگذریم:
        امروز با بازگشایی های جالب و خنده داره شاراک و کهمدا به یه نتیجه ای رسیدم:
        فکر می کنم تصمیم سازمان ایجاد فنر در شاخص هست,چرا که همه تعدیل ها در جهت اصلاح پی به ایی ها داره انجام میشه,فرض کنید که اصن اوضاع هیجانی فروش هم بخواد بر بورس حاکم بشه اما اکثر سهام ها چه کوچک و چه بزرگ(منظور سهام های با بنیاد عالی هستن) خیلی پایین تر از اینها نمی تونن برن
        الان اکثر سهام هایی که بنیادی عالی دارن با پی به ایی 4 و 5 معامله می شوند,که اتفاقا تعدیل هاشون هم قطعیه و با تعدیل های بعدیشون می تونن حتی پی به ایی 3 بگیرن و اون موقع است که بازار بی مهابا رشد می کنه
        اما زمان این رشد انفجاری بازار نزدیک شدن به پایان سال هست,در واقع فکر می کنم تصمیم این آقایون اینه که یه خاطره خوش از خودشون به جا بذارن,چون اصولا ذهن آدمی اتفاقات آخر رو بهتر تو ذهنش نگه میداره,پایان سال رو که مثبت داشته باشیم,3 ماهه اول سال هم به قول معروف گل بورس هست و به دلیلی نزذیکی به مجامع اصولا باید مثبت باشه و چشم به هم بزنیم می بینیم که خرداد شده و تو بازار مثبت این گروه از سازمان در حال کوچ کردن هستن

نظر

• bours
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 259

من که شاراک رو نمیفروشم ... به قول پر ریسک عزیز "فوقش میریم مجمع از سود بانکی که بیشتر میده بهمون...."

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

دوستان این دو سهم و در واقع به روش تحلیلی خودم و فاکتورهایی که اهمیت میدم تحلیل میکنم براتون امیدوارم از این روش خودتون هم بتونیم برای نمادهای دیگر استفاده و مهمتر تفسیر کنید.فرض میکنیم میخوام بین این دو نماد یکی رو انتخاب کنم:

تحلیل مقایسه ای دو نماد کپشیر و کهمدا:

1.کپشیر:
            اول میرم سراغ گزارش فصلی اخیر که برای این سهم در واقع 9 ماه است و بازش میکنم.این اطلاعات رو از کدال یا tsetmcمیشه دانلود کرد بهترین و گویا ترین فرمت از نظر من فرمت pdfهستش.

میخوام یه ضریب بدست بیارم که من بهش میگم ضریب ارزش ذاتی سهم:
            برای بدست آوردنش هم کافی که ارزش حقوق صاحبان سهام رو بر ارزش بازار سهم تقسیم کنم و معکوسش کنیم یا برعکس ارزش بازار رو .....:
            بنابراین محاسبه میشه:
            13642300000/67140000=203 تومان
            ارزش روز سهم 297.7
            ضریب ارزش ذاتی=4/1
            این عدد میتونه تا 10 تو بورس تهران باشه و هر چی به صفر نزدیکتر باشه بهتره و الان این عدد برای این سهم عالی محسوب میشه و گویای رشدی شارپ به تنهایی است.

میام یه نگاه به پوشش فصلی میندازم که 82 درصده و به صورت خطی محاسبه میکنم سود 12 ماهه رو:
            82-75=7
            7/75(×100)=9.33
            9.33×63/4)/100×eps+eps=
            که ثحس خطی شده 12ماهه 67.8 خواهد بود و قیمت به درامد نهایی 4/4 خواهد بود
            خوب مقایسه میکنم با سود بانکی که قیمت به درامد 5.8 بدون ریسک هست و این مورد هم نشون میده کپشیر گزینه مناسبی است

میرم ببینم با توجه به شرایط تحریم ها و گرون شدن ارز تراز ارزی چطوره و واردات چگونه هست:
            تراز ارزی 10738 م ر به نفع وارداته و این یک نکته منفی است اما در مجموع نسبت به فروش کل مبلغی اندک محسوب میشه و میشه نمره منفی کمی بهش داد ضمن اینکه این واردات قابلیت جایگزینی داخلی هم داره بنابراین از این موضوع میتونم گذشت کنم
            میرم ببینم وام ارزی سهم چطوره:
            خوب خوشبختانه شرکت وام ارزی هم نداره و به موردی حسابرس اشاره نکرده و این برای دوران کنونی که شرایط تسعیر احتمالی با ارز اتاق مبادلاتی وجود داره حتما باید بررسی بشه و مشخص بشه چقدر ضرر تولید میکنه......

میرم سراغ پیش بینی تقسیم سود سهم که برای حال حاضر میشه 17.5 درصد
            میرم سراغ محاسبه رشد سوداوری 2 سال اخیر که برای این نماد بدست میاد:80 درصد سود ابزاری

خوب حالا تو پست بعد باید تمام این محاسباتم رو برای کهمدا انجام بدم تا نماد برتر رو انتخاب کنم پس منتظر باشی......
            آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/26, 21:37.
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• hamid_farahy
              عضو فعال
              • May 2012
              • 463

دوست عزیز سعید پور احمدی جان وضعیت غبشهر و غمارگ را چطور میبینید ؟ کی میخوان حرکت کنن؟

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

سلام دوستان...همچنان که من وسايردوستان قبلاگفته بوديم فروشنده حقوقي اصلي غبشهر سکاب بوده(بزرگترين حقوقي زيريک درصدغبشهر)وحدس زده بوديم که تعدادسهمش تموم شده باشه...خوشبختانه باگزارش امروزسکاب اين حدس به يقين تبديل شده وشراين حقوقي ازسهم کنده شد...سکاب2ميليون و55هزارسهم داشت که همه روفروخت وصفرکرده واين خبربسيارخوبيه...
                http://www.codal.ir/Reports/InterimS...w01pz0wnXUToJg 6cmsRsQ%3d%3d

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در نمودار بلند مدت سهم شاراک واگرایی مخفی مثبت می بینم جایی ام که دسترسی به لپ تاب خودمو ندارم. ولی فعلا ابنو پذبرا باشید. من که در اینده نردبک از کل بازار خارج خواهم شد. البته خودمم می دونم تکنیکال، فاندمنتال و ... همه توی این بازار یعنی کشک

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    دوستان این منفی شاخص هر موقع حس کردید داره تموم میشه،فملی گزینه خیلی خیلی خوبیه...حتی همین امروز739هم قیمتش جذابه اما به دلیل گزارش نه ماهه ها پایین تر هم میشه خرید احتمالا.حمایتها712 و نهایتا 674 باشه به نظرم که بعیده به اونجاها برسه...خرید حوالی 710 فک میکنم عالی باشه.انتظاردارم تا 900-950رشد کنه حداقل

فباهنر هم خریدش تو 110 خیلی کم ریسکه،امروز 115 هم بد نیست واسه ناخونک زدن و نهایاتا خرید نزدیک 100 فوق العاده عالیه به نظرم،انتظار دارم حداقل تا 150-160 برسه...

از اساتید هم عذر میخوام که در حضورشون بی ادبی کردم و اظهار وجود کردم.
                    این پست رو چند روز پیش باید بالا میاوردم اما فراموش کردم!:D

برای خودم خیلی جالب بود که فملی دقیقا 674 رو تاچ کرد و برگشت!!!به نظر خیلی تکنیکال پذیره...اولین مقاومت 760...

فباهنر هم که تا همین محدوده 110 اومده...خریدش میتونه کم ریسک باشه!

با توجه به قیمت مفت شاراک و اینکه خوراکش گازی نیست و امکان بالا رفتن قیمت خوراک منتفیه و حتی امکان پایین اومدن قیمت خوراک هست،گزینه ی خیلی خوبیه اما احساس میکنم تو محدوده 1100 مقاومت محکمی داشته باشه،دوستان حواسشون باشه...(به نظرم تو پترو ها شاراک بهتر از بقیه باشه...)

غبشهر هم که بالای 1070 حدودا روند صعود پر قدرت میگیره...

بازم عذر میخوام بابت این جسارت!صرفا فقط برای محک خودم این نوشته ها رو مینویسم...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

2.کهمدا:

ضریب ارزش=1.4
                      سود این سهم با روش خطی برای 12 ماهه:73.9 و قیمت به درامد نهایی با قیمت خرید کنونی 3.5

تراز ارزی:15610 م ر به نفع صادرات هست و بحث تحریم منتفی است برای این سهم و در واقع بی تاثیر و شاید تا حدودی مفید باشه از چند جهت.

شرکت وام ارزیش رو به نرخ مرجع پایان برج 9 تصفیه کرده و نیاز به بررسی نداره

سود نقدی شرکت برام در میاد 7.5 درصد
                      رشد سوداوری اخیر:31 درصد

حالا اگه این دو تا رو بیام مقایسه بکنم از نظر گزینه های مورد تحلیل خوب از نظر من کهمدا تا حدودی ولی نه کاملا برتری داره چون من برای ضریب ارزش 3 امتیاز امتیاز میشم و برای گزینه دوم 2 امتیاز و باقی 1 امتیاز.

خوب البته چون برتری مطلق نیست بهترین گزینه خرید 70درصد نقدینگی کهمدا و 30 درصد کپشیر که اینو میتونیم از نسبت امتیازها محاسبه کنیم

نکته:حتما تفاوت سال مالی و 3 ماه مانده به پایان برای کپشیر و 6 ماه برای کهمدا رو تو محاسباتتون منظور کنید.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                        دوست عزیز سعید پور احمدی جان وضعیت غبشهر و غمارگ را چطور میبینید ؟ کی میخوان حرکت کنن؟
                        عالی----به زودی

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          کهمدا در 207 درلیست خرید بود ..

با این همه همچنان سهام بهتری در بازار موجوده ولی خوب از گروه کاشی همچنان کساوه کچینی کسعدی کپشیر وخود کهمدا میتونن در لیست سبز باشن وروند صعود دارن فعلا ..
                          پرریسک جان تجربه میگه گروه کاشی با یک دوره زمانی تاخیر بعد از قندی ها حرکت صعودی را آغاز می کنند ، ترکیب خریداران و فروشندگان امروز کچینی نظرم را جلب کرد حقوقی جدید با هدف 400 تومان وارد سهم شده است .:D:D:D:D:D:D

نظر

• negar
                            ستاره دار(2)
                            • Jul 2025
                            • 536

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            دوستان این دو سهم و در واقع به روش تحلیلی خودم و فاکتورهایی که اهمیت میدم تحلیل میکنم براتون امیدوارم از این روش خودتون هم بتونیم برای نمادهای دیگر استفاده و مهمتر تفسیر کنید.فرض میکنیم میخوام بین این دو نماد یکی رو انتخاب کنم:

تحلیل مقایسه ای دو نماد کپشیر و کهمدا:

1.کپشیر:
                            اول میرم سراغ گزارش فصلی اخیر که برای این سهم در واقع 9 ماه است و بازش میکنم.این اطلاعات رو از کدال یا tsetmcمیشه دانلود کرد بهترین و گویا ترین فرمت از نظر من فرمت pdfهستش.

میخوام یه ضریب بدست بیارم که من بهش میگم ضریب ارزش ذاتی سهم:
                            برای بدست آوردنش هم کافی که ارزش حقوق صاحبان سهام رو بر ارزش بازار سهم تقسیم کنم و معکوسش کنیم یا برعکس ارزش بازار رو .....:
                            بنابراین محاسبه میشه:
                            13642300000/67140000=203 تومان
                            ارزش روز سهم 297.7
                            ضریب ارزش ذاتی=4/1
                            این عدد میتونه تا 10 تو بورس تهران باشه و هر چی به صفر نزدیکتر باشه بهتره و الان این عدد برای این سهم عالی محسوب میشه و گویای رشدی شارپ به تنهایی است.

میام یه نگاه به پوشش فصلی میندازم که 82 درصده و به صورت خطی محاسبه میکنم سود 12 ماهه رو:
                            82-75=7
                            7/75(×100)=9.33
                            9.33×63/4)/100×eps+eps=
                            که ثحس خطی شده 12ماهه 67.8 خواهد بود و قیمت به درامد نهایی 4/4 خواهد بود
                            خوب مقایسه میکنم با سود بانکی که قیمت به درامد 5.8 بدون ریسک هست و این مورد هم نشون میده کپشیر گزینه مناسبی است

میرم ببینم با توجه به شرایط تحریم ها و گرون شدن ارز تراز ارزی چطوره و واردات چگونه هست:
                            تراز ارزی 10738 م ر به نفع وارداته و این یک نکته منفی است اما در مجموع نسبت به فروش کل مبلغی اندک محسوب میشه و میشه نمره منفی کمی بهش داد ضمن اینکه این واردات قابلیت جایگزینی داخلی هم داره بنابراین از این موضوع میتونم گذشت کنم
                            میرم ببینم وام ارزی سهم چطوره:
                            خوب خوشبختانه شرکت وام ارزی هم نداره و به موردی حسابرس اشاره نکرده و این برای دوران کنونی که شرایط تسعیر احتمالی با ارز اتاق مبادلاتی وجود داره حتما باید بررسی بشه و مشخص بشه چقدر ضرر تولید میکنه......

میرم سراغ پیش بینی تقسیم سود سهم که برای حال حاضر میشه 17.5 درصد
                            میرم سراغ محاسبه رشد سوداوری 2 سال اخیر که برای این نماد بدست میاد:80 درصد سود ابزاری

خوب حالا تو پست بعد باید تمام این محاسباتم رو برای کهمدا انجام بدم تا نماد برتر رو انتخاب کنم پس منتظر باشی......
                            این کپشیربالای 5 میلیون کیلوگرم مصرف قیر دارد که امسال 665 خرید قبلی داشته حالا که قیر انقدر گران شده در سال 92 چی میشه من خودم داشتم فروختم چون اینو ازش ترسیدم نظر شما روی این مورد چیست/

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

سلام دوستان
                              میشه یه نگاهی به گزرارش بانک صادرات که رو کدال بندازید؟
                              من اصلا متوجه نمیشم زده 70 تومان سود!سهم 100تومانی

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                                این کپشیربالای 5 میلیون کیلوگرم مصرف قیر دارد که امسال 665 خرید قبلی داشته حالا که قیر انقدر گران شده در سال 92 چی میشه من خودم داشتم فروختم چون اینو ازش ترسیدم نظر شما روی این مورد چیست/
                                خوب گرون شه بهتر قیمت محصول و راحت میبرن بالا و افزایش سود حاصل میشه تولید این شرکت که تحت کنترل سازمان حمایت و........نیست و خود شرکت با توجه به کشش مشتری قیمت میزنه حالا چون رقیبی هم از خارج از ایران با این قیمت ارز مثل سالهای گذشته وجود نداره دیگه ته موضوع رو بخون---خیلی سطحی تحلیل کردی و خارج شدی!!!

نظر

در حال کار...
                                X