چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
    دوستان به حرف بعضی از این استاد نماها اصلا توجه نکنید یارو تا دیروز میگه نود درصد سبدم غبشهره و از ارزندگیش داستانسرایی میکنه بعد یهو میاد میگه همراه با بزرگان از بازار خارج شدم و حالا مطالب منفی در مورد ریزش بازار و مخصوصا ضد پتروشیمی مینویسه و یا تبلیغ قندی میکنه گول این افراد رو نخورید ..... به حرفهای پرریسک توجه کنید فقط تو این تاپیک
    با سلام ..

کاری با هیچ عزیزی ندارم .

در روند صعودی همیشه با بازا همراهیم وبا گروههایی که روند صعود دارن ..

هنوزم میگم تا وقتی کرمانشاه بالای 850 وشاراک بالای 920 باشه روند کوتاه مدت گروه پترو صعودی هست بالای این قیمتها صف فروش باشن هم مهم نیست ..

در مورد روغنی هم بارها در قیمت بالا تر حد ضرر غمارگ 398 گذاشتیم گفتیم بشکنه تا زیر 350 میاد غبشهر هم 1480 بود فکر کنم ..حالا کسی به حد ضرر عمل نکرده به خودش مربوطه ..الان میگیم شاراک بالای 920 حالا شکست کسی با سهم ماند بنده چه کنم ....

ولی با این همه بنیاید سهم قوی بود منظور غبشهر وغمارگ در لیست ما باقی ماندند ولی خوب بارها گفتیم دوستانی که جدیدیا قصد ورود دارن منتظر باشن روند صعود اغاز بشه تا نشده خرید نکنید البته بستن تعدیل دادن بحث جدا مثل قزوین ..

الانم اکثریت بازار روند کوتاه مدت صعودی شکسته شده وارد روند میان مدت شدن اگر این رو بشکنن خطرناک میشه فعلا نشکسته پس باز هم میشه سهامداری کرد ولی به دید میان مدت وبا حد ضرر دوم ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

[QUOTE=taranom;274579]
      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      با بازار دو تا سه هفته قبل باید همنوا میشد وخروج از بورس بهترین کار در این مقطع هست ..

سالهای قبل نیست که سود هم نکنیم بگیم فدای سرت ...امسال با تورم زیمباوه ای رو برور هستیم ..هر یک دقیقه در جازدن مساوی هست با باخت وعقب ماندن از تورم ..

اره قربونش در یرون هر چی بخرید بالا میره ..هر چند خیلی ها میگن اله بله ..ولی خوب اون دوستان در بورس بمانن شاید رستگار شدن ..به قدر کافی به اقتصاد کشور خدمت کردیم ..کمی هم بقیه خدمت کنن ..ما رو بس هست...

در ضمن همه این هشدارها داده شد که دم عید چون شرکتها گزارش 92 میدن محتاط عمل می کنن بعد هدفمندی بعد تحریمها بعد هزار تا کوفت دیگه وبدتر از همه اینها مسئولان سازمان اجازه رشد نمیدن ..پس ماندن جایز نیست ..

در مورد قنیدها هم گفته شد قشهد قمرو قشیر حد ضرر 1100 قزوین هم اگر موفق به شکست سقف قبلی شد وقنیشا بالای 1550 هر که دوست داشت وخواست در بورس بماند بخرد ..این گروه فعلا روند صعود داره در کنار گروه پترو..

گروه کاشی ووغذایی هم دارن زور میزنن روند صعود بگیرن فعلا که موفق نبودن ..

بقیه بازار همچنان در روند نزولی هست

جعفر خان خرید سکه رو در این قیمت به صلاح می دونید .سرمایم در حد خرید زمین نیس.

ممنونم
      دوست من ای کاش در قیمت حوالی 1100 تا1200 خرید رو میکردی ..دو هفته تمام هر روز گفته شد فرصت خریده فرصت خریده ..

با این همه انتظار دارم امسال کف سرکه رو 1500 ببنده ولی انگاری اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که بنده فکر می کردم انگاری باید کف سرکه رو ببریم بالای 1700 برا امسال ..

اگر در سبد ندارید 40 تا50 درصد سرمایه رو خرید کنید ..بارها هم گفتم کاری به افت خیز نداشته باشید ..ارزوی ما افت قیمتهاست ولی خوب با ارزو که مشکل حل نمیشه ..

نظر

• Hamidkhann
        Banned
        • Dec 2012
        • 476

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
        خبری که باعث صفوف خرید قندی ها برای فردا خواهد شد :

معاون انجمن صنفی قند و شکر خبر داد:
        حذف ارز مرجع از شکر وارداتی ضروری است / از شکر 1700 تومانی خبری ندارم!
        معدن 24 :در پی اعلام خبر حذف ارز مرجع برای واردکنندگان برنج از سوی برخی خبرگزاری ها ، دبیر انجمن صنفی قند و شکر کشور از ضرورت حذف ارز مرجع برای شکر وارداتی خبر داد.

رضا رحمتی در گفتگو یی با خبرنگار معدن 24 ،با اشاره به تداوم واردات شکر از مبادی گمرکی به کشور اظهار کرد: با توجه به لزوم کنترل عرضه و تقاضای مصرف در کشور ، حذف ارز مرجع برای شکر وارداتی ضروری است و فعالان صنعت قند و شکر از این موضوع استقبال می کنند.
        وی در ادامه این گفتگو با اشاره به آخرین وضعیت قیمت گذاری قند و شکر در کشور ،گفت: با توجه به عدم موافقت دولت با پیشنهاد فروش شکر 1450 تومانی کارخانجات تولیدی در ماههای اخیر ، در حال حاضر هر کیلو شکر سفید تولیدی در درب کارخانجات 1300 تومان و هر کیلو قند نیز با قیمت حدود 1400 تومان به فروش می رسند.
        این مقام مسئول در عین حال راجع به شایعه افزایش قیمت هر کیلو شکر سفید تولیدی کارخانجات قند و شکر به 1700 تومان اظهار بی اطلاعی کرد وافزود: تا این لحظه هیچ گونه رقمی راجع به این موضوع به انجمن صنفی قند و شکر کشور ابلاغ نشده است.
        تو همین چند روز گذشته هم کم صف خرید نبودن

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

جناب پرریسک همیشه برام سوال بوده که اغاز روند صعود رو چگونه میشه تشخیص داد؟ سهم راچگونه بیان میدارید وارد روند صعود شده(منظورم گروه سهمی نیست منظورم تک سهمه). از تشابهات با موج های قبلی اگر امکان دارد در یک چارت به طور عملی توضیح دهید. انگار افراد زیادی نیستند که پاسخ سوال رو بلد اند. ممنون از لطف همیشگیتون.

ایا عبور از میانگین، واگرایی های اندیکاتوری، sto و ... و یا....
          مثلا در یک سهم بر چه مبنی می فرمائید تا بالای فلان است روند صعودی داره؟
          آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/30, 00:20.
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

با سلام ..

کاری با هیچ عزیزی ندارم .

در روند صعودی همیشه با بازا همراهیم وبا گروههایی که روند صعود دارن ..

هنوزم میگم تا وقتی کرمانشاه بالای 850 وشاراک بالای 920 باشه روند کوتاه مدت گروه پترو صعودی هست بالای این قیمتها صف فروش باشن هم مهم نیست ..

در مورد روغنی هم بارها در قیمت بالا تر حد ضرر غمارگ 398 گذاشتیم گفتیم بشکنه تا زیر 350 میاد غبشهر هم 1480 بود فکر کنم ..حالا کسی به حد ضرر عمل نکرده به خودش مربوطه ..الان میگیم شاراک بالای 920 حالا شکست کسی با سهم ماند بنده چه کنم ....

ولی با این همه بنیاید سهم قوی بود منظور غبشهر وغمارگ در لیست ما باقی ماندند ولی خوب بارها گفتیم دوستانی که جدیدیا قصد ورود دارن منتظر باشن روند صعود اغاز بشه تا نشده خرید نکنید البته بستن تعدیل دادن بحث جدا مثل قزوین ..

الانم اکثریت بازار روند کوتاه مدت صعودی شکسته شده وارد روند میان مدت شدن اگر این رو بشکنن خطرناک میشه فعلا نشکسته پس باز هم میشه سهامداری کرد ولی به دید میان مدت وبا حد ضرر دوم ..
            برترین درس هایی که در کلاس درس جعفر پرریسک تا امروز گرفتیم دقت در خواندن گزارش ها-پایبندی به حد ضررها-افق دید بلند مدت-غرور برامده از تسلطه و هیچ افت و خیزی از ارزش های ایشون نخواهد کاست چون برایند بازدهی ایشون فراتر از هر تحلیلگری بوده و خواهد بود اگه نمادهای ایشون یه پله افت کردن و به مشکل خوردن نمادهای خارج از حیطه ایشون چندین پله عقب زدن...........
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
              براي عزيزاني كه قصد دارند، در بازار بورس بمانند و و سودآوري مناسبي داشته باشند، توصيه دارم در گروه معدني و تامين مواد اوليه كه فروش هاي دلاري دارند، اكثريت سبد سهام خود را سوق دهند. به سنگ آهني ها (كچاد، كگل و كنور) و معدني هاي روي (فزرين، فسرب، كروي؛ كالسيمين،فرآوري) به نظرم توانايي رساندن سبد تا مرز 80% خالي از لطف نباشد.
              به شخصه روي كنور و كروي به دلايل خاص خودم و گزارشهاي مالي آنها تمركز كرده ام. اما دوستان بنا به نظر و بررسي خود سه سهم از سهام ذكر شده را در سبد به درصد بالاي برسونند. بازار بورس ايران نشان داده مواد اوليه دلاري بيشترين بازده را براي سهامداران به ارمغان اورده است.
              سهام كوچك براي نوسان گيري مناسب است.
              اين سهام ذكر شده با توجه به قيمتهاي جهاني و رشد دلار توانايي رشد دو برابري با قيمت فعلي را دارند.
              فرصتهاي اينچنيني ده سال بايد بگذرد تا براي اين سهام پيش بيايد. كساني كه دلار زير 1900 را نخريدند، خريد در اين قيمتها سهام شايد بگونه اي معادل آن باشد.
              در نتيجه مي توان گفت زمان را خريده ايم.

موفق و پرسود باشيد.

احسان جان در صعودی بودن بازار هیچ شکی نیست ..

ولی خوب وقتی بازار داره در جا میزنه چه اصراری به خرید هست ..میشه رفت بیرون از حوزه های دیگر وسان رو گرفت دوباره وقتی روند بازار صعودی شد برگشت تو همین بازار ..

حالا فرصت خرید نمیده ..من به شما قول میدم اونقدر فرصت خرید بده خودتان کیف کنید ..

الان فولاد بالای یک ماه هست داره در جا میزنه ..در همنی مدت ملک میانگین بالای 15 درصد رشد کرد سرکه بالای 15 درصد رشد ..فولاد هم بالای 15 درصد افت کرد ..راحت میشد رفت 15 درصد گرفت بعد هر وقت روند صعودی شد برگشت اینجا ..

بحث کسب بیشترین سود در کمترین زمان ممکن هست ..حالا دوستان هم سعی کنن با روندها مبارزه نکنن .

کسانی همه سرمایه کافی برا ورود به ملک وسرکه وغیره ندارن ..سعی کنن در اینجور مواقع نقد بمانن ودر اغاز روند صعود مجدد خرید کنن ..اینطوری سودهاشون با افت قیمتها از بین نمیره وهر بار سودشون تصاعدی بالا میره..

بعضی اوقات نقد ماندن خودش یک نوع سود کردن هست..

نظر

• Hamidkhann
                Banned
                • Dec 2012
                • 476

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                مثل اینکه سهام قندی میخواد سرور بازار بشه
                اگه قندیها مثبت بشه فولادیها منفی میخورن
                کجایی شما الان چند روزه که اوضاع به همین منواله!

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  جناب پرریسک همیشه برام سوال بوده که اغاز روند صعود رو چگونه میشه تشخیص داد؟ سهم راچگونه بیان میدارید وارد روند صعود شده(منظورم گروه سهمی نیست منظورم تک سهمه). از تشابهات با موج های قبلی اگر امکان دارد در یک چارت به طور عملی توضیح دهید. انگار افراد زیادی نیستند که پاسخ سوال رو بلد اند. ممنون از لطف همیشگیتون.
                  این یک اصل تکنیکالی هست ..به وقتش گفته میشه ..

ولی دوستان هر سهمی رو پرسیدن ..هم قیمت ورود به روند صعود رو اشاره کردم ..هم نحوه خرید ..هم حد ضرر رو ..چه تک سهم چه گروهی ..

در کنارش اشاره شده تکنیکالی یا بنیادی..

نمونش وملت در 42 چند روز قبل صف خرید شد دوستان قصد خرید داشتن گفتیم بالای 44 بیاد تازه اونم خواست بره بالای 3 درصد مثبت با حد ضرر 44 وارد بشید ..سهم نرفت وتا زیر 40 افت کرد یعین خرید درست نبود ..

دوستان در روند صعود قبل ساعت 10 باید سهم بره بالای 3 درصد مثبت اونجا خرید کنید ..گفتم باید تمرکز بالا وسرعت عمل بالا داشته باشید ولی خوب سود بالایی خواهید برد ..

شک نکیند ...سهام در روند صعود نتونن بالا بیان بقیه بازار کشک ..

نظر

• Hamidkhann
                    Banned
                    • Dec 2012
                    • 476

در اصل توسط [COLOR="#FF0000" پست شده است
                    میرحسین[/COLOR];274693]دوستان به حرف بعضی از این استاد نماها اصلا توجه نکنید یارو تا دیروز میگه نود درصد سبدم غبشهره و از ارزندگیش داستانسرایی میکنه بعد یهو میاد میگه همراه با بزرگان از بازار خارج شدم و حالا مطالب منفی در مورد ریزش بازار و مخصوصا ضد پتروشیمی مینویسه و یا تبلیغ قندی میکنه گول این افراد رو نخورید ..... به حرفهای پرریسک توجه کنید فقط تو این تاپیک
                    اسمت رو عشق است

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

پرریسک جان آیا در قندی ها شکست قله قبلی قصفها را تایید می کنید ؟ هدف قصفها را چند می بینید ؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                        برترین درس هایی که در کلاس درس جعفر پرریسک تا امروز گرفتیم دقت در خواندن گزارش ها-پایبندی به حد ضررها-افق دید بلند مدت-غرور برامده از تسلطه و هیچ افت و خیزی از ارزش های ایشون نخواهد کاست چون برایند بازدهی ایشون فراتر از هر تحلیلگری بوده و خواهد بود اگه نمادهای ایشون یه پله افت کردن و به مشکل خوردن نمادهای خارج از حیطه ایشون چندین پله عقب زدن...........
                        بنده هم یکی هستم مثل دیگران ..اشتباه زیاد داشتم دارم وخواهم داشت ..

ولی خوب همیشه نیتم خیر بوده این رو خدا شاهد بوده وهست ..برا اینکه خدای ناکرده کسی زیاد در ضرر نره در هر بار سفارش خرید نحوه سرمایه گذاری در بورس رو اشاره کردم ..

سبد ..حد ضرر ..رعایت درصد ..حد ضرر رو عمل کنید هرقدر هم ضرر کنید قابل جبران هست چون حد ضرر اجازه ضرر زیاد به شما نمیده..

ما کوچیک همه دوستان هستیم .

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

جناب پرریسک

گروه ساختمان را با این رشد بدون ترمز ملک ،چطور میبینید؟

نظر

• بابااتی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 314

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                            پرریسک جان آیا در قندی ها شکست قله قبلی قصفها را تایید می کنید ؟ هدف قصفها را چند می بینید ؟

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

پرریسک شاراک 920 رو شکست نهایت نهایت اقتش تا کجاس؟

- - - Updated - - -

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                              پرریسک خان شاراک 920 رو شکست نهایت نهایت اقتش تا کجاس؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                              هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• Hamidkhann
                                Banned
                                • Dec 2012
                                • 476

همیشه نیتم خیر بوده این رو خدا شاهد بوده وهست ..
                                آقا سید بزرگوار این واسه همه اهالی اینجا ثابت شدس و به همین دلیله که همه دنبال نظریات شمان. چون میدونن دارن دو کلام حرف کارشناسی و بدون قصد و غرض از شما تحویل میگیرن

نظر

در حال کار...
                                X