چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
    پس یه پله فردا از صف بر میدارم... یه پله هم اگه باز لطف کردند شنبه...
    البته من تا -4 نشه اضافه نمی کنم ... ولی عجیب منفی 4 میبینم چند درضد باز اضافه می کنم...
    من میانگین خریدم الان شده 950...
    ولی نمیدانم این خبری که فارس زده از لحاظ بنیادی چقدر تاثیر داره در سود سازی...
    ولی من هر چه قدر صورت های مالی شرکت رو میبینم نمیدانم چرا کمتر از 260 تومان نمیشه سود شرکت...
    ببینم این سهم که 3هفته وقت من رو گرفت صورت های مالیش روسفیدم می کنه ...
    فکر کنم به غیر از پارسان که 18 مجمعش هست... این شاراک مجمعش از همه نزدیک تر باشه...
    یعنی قراره با پی به ای 4 واقعا بره مجمع !!!!!!!!!؟
    راستی یه سوال!مجمع شاراک معمولا کیه و معمولا چند درصد سودش رو تقسیم میکنه و چند وقت بعد پرداخت میکنه؟!

شد سه تا سوال!:D
    تمام سال من بی تو...

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      راستی یه سوال!مجمع شاراک معمولا کیه و معمولا چند درصد سودش رو تقسیم میکنه و چند وقت بعد پرداخت میکنه؟!

شد سه تا سوال!:D
      16/2/92 مجمعش بود فکر کنم... 70% پیشنهاد هیئت مدیرس ولی شاید بیشتر هم تقسیم کنند...
      در مورد تاریخ پرداخت سود متاسفانه مطالعه ای نداشتم...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

رئیس سندیکای صنعت برق در گفت و گو با فارس:
        صنعت برق محروم از ارز مبادلهای/ گشایش السی برق قفل شده است

*چشم اندازهای سال آینده مطلوب نیست

وی افزود: موضوعی که در حال حاضر صنعت برق با آن مواجه است این است که در حالت بحرانی قرار دارد و متأسفانه حتی دولت به وعدهای که بابت هدفمندی یارانهها برای پرداخت 30 درصد به تولید داده است، عمل نمیکند.

فارسی در پاسخ به این سئوال که آیا معضلات و مشکلات صنعت برق را در جلسات خود با وزیر نیرو انتقال ندادید،اینکه اگر مشکلات ادامه پیدا کند احتمال خاموشی برق در تابستان وجود دارد؟ د گفت: در مورد خاموشیها باید اذعان کنم که طبق بررسیهای انجام شده مشخص شده است که روند جاری صنعت برق نوید خوبی را برای سال آینده ندارد، مخصوصاً در اوج مصرف برق در تابستان این معضلات خود را بیشتر نشان خواهد داد.
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• Asadirad
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 24

کاظم نادرعلی:

ديدم يكعده بحث تركيدن حباب بورس مطرح ميكنن يا اينكه فلان صنعت الان پي برايي بالاي10داره حباب يا بحث جا ماندن بورس از بازارهاي ديگر
          من هدف دلار تا شهريور92حدود5400 تومان ميبينم.

بنظرم تحريمها تشديد تر خواهد شد فاز دوم هدفمندي هم سال92اجرا خواهد شد احتمالا بعد انتخابات
          توجه داشته باشيد با تحريمهاي جديد كه از17-18بهمن شروع ميشه نفت در مقابل غذا انجام خواهد شد
          دولت با دلارهاي نفتي ميرفت تجهيزات -غذا-تسليحات-كمك به داداش اسد-كمك به برادران حماس و...را انجام ميداد
          الان با اين تحريم در واقع در برابر فروش نفت فقط ميتونه دارو و غذا بگيره
          پس براي خريد تجهيزات و...نياز به دلارهاي صادراتي بخش خصوصي و صنايع ديگر خواهد داشت
          براي همين اين بخشنامه4ماده اي براي پرداخت ارز صادرات به نرخ مبادلات تهيه كردند چون روي ارز صادراتي اونا نظر دارند وگرنه امورات مملكت ممكن نچرخه
          اون ارز هم بجاي اينكه صرف اقتصاد مملكت بشه احتمالا سر از صنايع نظامي و...كمك به سوريه و خريد تسليحات و تاسياست هسته اي و...

احتمالا شب عيد يك پيك دلار خواهد زد تا بخشي از كسري بودجه دولت جبران بشه بعد عيد تا انتخابات يه استراحت به دلار احتمالا خواهند داد
          مردم هم مست از افت قيمتي دلار و باز شور و شوق و حضور در انتخابات و ميعاد با آرمانها ....بالاخره مردم فراموشكاري داريم
          بعد انتخابات فاز دوم و رشد دلار و...
          ارز مرجع هم به تدريج حذف خواهد شد يا به2100-1900تومان افزايش خواهد يافت

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            رئیس سندیکای صنعت برق در گفت و گو با فارس:
            صنعت برق محروم از ارز مبادلهای/ گشایش السی برق قفل شده است

*چشم اندازهای سال آینده مطلوب نیست

وی افزود: موضوعی که در حال حاضر صنعت برق با آن مواجه است این است که در حالت بحرانی قرار دارد و متأسفانه حتی دولت به وعدهای که بابت هدفمندی یارانهها برای پرداخت 30 درصد به تولید داده است، عمل نمیکند.

فارسی در پاسخ به این سئوال که آیا معضلات و مشکلات صنعت برق را در جلسات خود با وزیر نیرو انتقال ندادید،اینکه اگر مشکلات ادامه پیدا کند احتمال خاموشی برق در تابستان وجود دارد؟ د گفت: در مورد خاموشیها باید اذعان کنم که طبق بررسیهای انجام شده مشخص شده است که روند جاری صنعت برق نوید خوبی را برای سال آینده ندارد، مخصوصاً در اوج مصرف برق در تابستان این معضلات خود را بیشتر نشان خواهد داد.
            ...تاثیر این خبر که نیمه شب منتشر شده بر برخی سهام برقی هم جالب توجه خواهد بود...

نظر

• esi1332
              عضو جدید
              • Jan 2013
              • 16

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
              دوستان به حرف بعضی از این استاد نماها اصلا توجه نکنید یارو تا دیروز میگه نود درصد سبدم غبشهره و از ارزندگیش داستانسرایی میکنه بعد یهو میاد میگه همراه با بزرگان از بازار خارج شدم و حالا مطالب منفی در مورد ریزش بازار و مخصوصا ضد پتروشیمی مینویسه و یا تبلیغ قندی میکنه گول این افراد رو نخورید ..... به حرفهای پرریسک توجه کنید فقط تو این تاپیک
              اره دقیقا حالاپترو وغمارگ وغبشهروخراب میکنه و تبلیغ میکنه برای قندیهای متورم و خطرناک جلالخالق!!!!!!!!!!!!بابا این یه خورده اعتبارو حفظش کنی یه روزی به درد میخوره والله.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

دلبر 3667 تومان
                سركه 1425000 تومان
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                  دوستان به حرف بعضی از این استاد نماها اصلا توجه نکنید یارو تا دیروز میگه نود درصد سبدم غبشهره و از ارزندگیش داستانسرایی میکنه بعد یهو میاد میگه همراه با بزرگان از بازار خارج شدم و حالا مطالب منفی در مورد ریزش بازار و مخصوصا ضد پتروشیمی مینویسه و یا تبلیغ قندی میکنه گول این افراد رو نخورید ..... به حرفهای پرریسک توجه کنید فقط تو این تاپیک
                  سلام. آقاي ميرحسين، لطف كن تا شناختي از دوستان پيدا نكردي، در موردشان قضاوت نكن. از عضويتت معلومه تازه عضو اين سايت شدي و شناخت كافي از بچه هاي تاپيك نداري! دوستان همه با نيت خير سهمي رو معرفي ميكنند. اگه كسي هم معرفي كرد، هيچ كس حتي شما مجبور نيستي خريد كني، صاحب اختياري. جناب پرريسك، كهنه سوار، پور احمدي، بابك، شفاف سازي، احسان، .... از دوستان نيك تاپيك هستن و نيت خير دارن.
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• hasan85
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 157

دوستان خرید سهام قندی برای امروز چطور است؟

نظر

• alizare1982
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 590

احتمالا بازار برميگرده و مثبت بشه! و اميدوارم كه برگرده وگرنه ....

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                        دلبر 3667 تومان
                        سركه 1425000 تومان
                        قیمت های امروز فعلا بازگشایی نشدن

دلار 3700 نمیدن

سکه هم 1467000 تومنه

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط hasan85 پست شده است View Post
                          دوستان خرید سهام قندی برای امروز چطور است؟
                          ...سلام دوست عزیز...پرریسک عزیز بیشتر نظرشون روی قشهد و قمرو مثبت بود...دوستان بگذارن به حساب تبلیغ قندی...فکر کنم نیاز به خرید در مثبت 4 نباشه و اجازه ورود بدن...

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            بنده هم یکی هستم مثل دیگران ..اشتباه زیاد داشتم دارم وخواهم داشت ..

ولی خوب همیشه نیتم خیر بوده این رو خدا شاهد بوده وهست ..برا اینکه خدای ناکرده کسی زیاد در ضرر نره در هر بار سفارش خرید نحوه سرمایه گذاری در بورس رو اشاره کردم ..

سبد ..حد ضرر ..رعایت درصد ..حد ضرر رو عمل کنید هرقدر هم ضرر کنید قابل جبران هست چون حد ضرر اجازه ضرر زیاد به شما نمیده..

ما کوچیک همه دوستان هستیم .
                            شما سروري تاج سري
                            خيلي خيلي @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                            :Di love you por risk
                            آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2013/01/30, 09:12.
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                              شما سروري تاج سري
                              خيلي خيلي @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                              :Di love uou por risk
                              سلام دوستان.

بشاش جان، اين uou يعني چي؟ :D

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

به نظر قندي ها يكم كم آوردن. وگرنه با اين اخبارها و داستان ها بايد صف خريد باشن!!!L-)

نظر

در حال کار...
                                X