چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت سید عزیز و تبریک عید خدمت شما

مجددا" مزاحمتون شدم و چند سوال:

با اینکه بارها فرمودید که در روند نزولی سهمی نمی خرید ولی :

1)نظرتون در خصوص کهمدا با توجه به حجم بالای معامله شده در روز دوشنبه چیه ؟ و به نظرتون تا چه قیمتی احتمال ریزش هست از لحاظ تکنیکالی؟

2)نظرتون در خصوص شمواد چیه ؟ و به نظرتون تا چه قیمتی احتمال ریزش هست از لحاظ تکنیکالی؟

3)نظرتون در خصوص کپشیر چیه ؟ و به نظرتون تا چه قیمتی احتمال ریزش هست از لحاظ تکنیکالی؟

با سپاس فراوان و آرزوی سلامتی برای شما
    با سلام..
    1-کهمدا بالای 243 بمونه روند میان مدت صعودی هست ..بتونه بالای 249 بیاد وتثبیت بشه روند کوتاه مدت صعودی هم اغاز میشه ولی تا وقتی بالای 249 نیاد در کوتاه مدت از صعود خبری نیتس وزیر 243 هم تثبیت بشه میان مدت هم شاید از صعود خبری نباشه ..

2-شمواد چند روز قبل اشاره شد بالای 220 بیاد روند صعود میگیهر که موفق نشد وخرید هم درست نبود ..الانم هر وقت بالای 209 اومد وتثبیت شد خرید درسته ومیشه در کوتاه مدت صعود خوبی گرفت ..در ضمن وارد رون نزولی شده وتا 160 هم احتمال افت وجود داره ..باید میان مدت بنگرید ..

3-کپشیر بالای 272 روند میان مدت صعودی سهت واگر بتونه بالای 280 بیاد وتثبیت بشه کوتاه مدت میشه بع صعود سهم امید داشت تا سقف قبلی ..باید دید موفق میشه بره بالای 280 بمونه وو

در صورت شکیت 272 تا 250 هم میتونه افت کنه ..

دوستان نوسانگیر حد ضرر اول رو بزارن ودوستان میان مدتی حد ضرر دوم رو مبنا قرار بدن ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
      دوستان به حرف بعضی از این استاد نماها اصلا توجه نکنید یارو تا دیروز میگه نود درصد سبدم غبشهره و از ارزندگیش داستانسرایی میکنه بعد یهو میاد میگه همراه با بزرگان از بازار خارج شدم و حالا مطالب منفی در مورد ریزش بازار و مخصوصا ضد پتروشیمی مینویسه و یا تبلیغ قندی میکنه گول این افراد رو نخورید ..... به حرفهای پرریسک توجه کنید فقط تو این تاپیک
      جناب میر حسین عزیز... اگه منظورتون از اون استاد نماها بنده هستم که بنده ادعایی از استادی ندارم...ضمناً اگه نمی دونید بدونید که بنده زمانی 100 درصد سبدم هم غبشهر بوده و ترجیح دادم در صف فروش نفروشم و همراه با دوستان ماندم...هنوز هم بر ارزندگی سهم غبشهر و غمارگ تاکید دارم...اما از سهم غبشهر خارج شدم و ان شا ا...پس از استراحت موقتی که خواهم داشت به بازار برخواهم گشت...

...تخصص بنده هم در حوزه ی بررسی اخبار و تاثیرات روانی اون بر سهامه که بارها بازخورد اون رو در سهام مختلف به اطلاع دوستان رساندم...
      ...وظیفه اطلاع رسانی: اینجا محلیه که فکر کردم با اطلاع رسانی بتونم کمکی به دوستانی بکنم که در این تاپیک در کنار هم بارها با اطلاع رسانی مناسب از ضرر یکدیگر جلوگیری کردیم...امروز به اندازه ی هزار برابر وقتی که برای توهین به بنده گذاشتید، در حال مکالمه با دوستان عزیزم سعید پوراحمدی، مصطفی مصری پور و ... بودم تا بتونم به یک جمع بندی از نظرات کلیه ی دوستان برسم...
      ...در خصوص گروه قندی: روند صعود اون از سوی پرریسک عزیز هم تایید شده که اگه لازمه پستش را بالا بیارم...پس بنده در حال تبلیغ گروه قندی نیستم...
      ...در خصوص گروه پتروشیمی: تنها به جو روانی حاصل از خبر دلاری شدن خوراک اشاره کردم و با استناد به گفته های جناب پرریسک که "اگه سهام پتروشیمی بالا نیان، بازار بالا نمیاد" آینده ی خوبی برای بازار متصور نیستم.
      ... مزید اطلاع عرض کنم که از 425 تومان تا 930 تومان هم با کرماشا بودم...
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mehr_bourse
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 336

با سلام به جناب پر ریسک
        من تو مارون تو 10 درصد ضررم حد ضرر رو چند میدونی و نظرت در مورد مارون چیه ؟

ممنون ازپست های شما

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          پرریسک شاراک 920 رو شکست نهایت نهایت اقتش تا کجاس؟

- - - Updated - - -
          880 ونهایت 850 ..ولی بهتره زیر 880 نره تا در میان مدت بشه به صعود سریع سهم امید داشت ..

در ضمن دوستان که شاراک کرماشناه فخوز شخارک دارن ....درسته سهام شما هم افت کرد ..

ولس دوستان به بقیه بازار هم نگاه کنید ..ببیندی گروه روی چقدر افت کرده گروه فولاد مس ..شما 5 درصد در ضرر باشید بقیه بازار 15 درصد رفته تو ضرر..شاکر باشید ..سعی ما معرفی سهام کمتر رشد کرده دارای تکنیکالی بهتر بوده وهست ..اینها بالا نیان بقیه که اصلا بالا نمیان ودیدید که نیامدن ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

اصفهان در 3500 روند صعود گرفته ولی در لیست ما قشهد قمرو قزوین وقشیر بالیا 1100 بوده..

ولی خوب در ضمن سقف قبلی در 4077 بوده که شکسته ..تا وقتی هم بالای 3980 باشه روند کوتاه مدت صعودی هست ونگرانی نداره ..هدف حوالی 5400 تکنیکالی..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
              با سلام به جناب پر ریسک
              من تو مارون تو 10 درصد ضررم حد ضرر رو چند میدونی و نظرت در مورد مارون چیه ؟

ممنون ازپست های شما
              با سلام..

مارون زیر 2299 اگر بمونه روند صعود کوتاه مدت شکسته میشه متاسفانه ..در ضمن در قیمت بالای 2500 این سهم از لیست خرید ما خارج شده بود ..کاش خرید نمی کردی..

اگر دوام نیاره احتمال افت تا 2050 هم وجود داره//

نظر

• Hamidkhann
                Banned
                • Dec 2012
                • 476

دوستان کسی اینجا قچار برداشته؟ تا کجا میتونه بالا بره؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                  جناب پرریسک

گروه ساختمان را با این رشد بدون ترمز ملک ،چطور میبینید؟
                  این گروه فعلا روند صعود نگرفته اگر روند صعود گرفت حتما در لیست خواهند امد ..

مدتی امدن در لیست ولی دوام نیارودن وروند صعودشون خیلی زود از بین رفت ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                    لیدر بازار فردا پالایشگاهیها و پتروشیمی ها خواهند بود

شبریز در هر قیمتی فرصت داد برای ورود خوب است چون بی شک با صف خرید مواجه خواهد شد
                    شبریز قبل 993 برگرده روند صعود کوتاه مدت همچنان محفوظ هست ..بالای این قیمت هر قدر میخواد صف فروش باشه هم مهم نیست ولی زیر این قیمت تثبیت نشه ..

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      880 ونهایت 850 ..ولی بهتره زیر 880 نره تا در میان مدت بشه به صعود سریع سهم امید داشت ..

در ضمن دوستان که شاراک کرماشناه فخوز شخارک دارن ....درسته سهام شما هم افت کرد ..

ولس دوستان به بقیه بازار هم نگاه کنید ..ببیندی گروه روی چقدر افت کرده گروه فولاد مس ..شما 5 درصد در ضرر باشید بقیه بازار 15 درصد رفته تو ضرر..شاکر باشید ..سعی ما معرفی سهام کمتر رشد کرده دارای تکنیکالی بهتر بوده وهست ..اینها بالا نیان بقیه که اصلا بالا نمیان ودیدید که نیامدن ..
                      پس یه پله فردا از صف بر میدارم... یه پله هم اگه باز لطف کردند شنبه...
                      البته من تا -4 نشه اضافه نمی کنم ... ولی عجیب منفی 4 میبینم چند درضد باز اضافه می کنم...
                      من میانگین خریدم الان شده 950...
                      ولی نمیدانم این خبری که فارس زده از لحاظ بنیادی چقدر تاثیر داره در سود سازی...
                      ولی من هر چه قدر صورت های مالی شرکت رو میبینم نمیدانم چرا کمتر از 260 تومان نمیشه سود شرکت...
                      ببینم این سهم که 3هفته وقت من رو گرفت صورت های مالیش روسفیدم می کنه ...
                      فکر کنم به غیر از پارسان که 18 مجمعش هست... این شاراک مجمعش از همه نزدیک تر باشه...
                      یعنی قراره با پی به ای 4 واقعا بره مجمع !!!!!!!!!؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• e.hamedi
                        ستاره دار(13)
                        • Jun 2012
                        • 379

سلام بر جعفر پرریسک عزیز

در مورد اعدادی که در رابطه با روند صعود کوتاه مدت یا میان مدت بیان می کنید، بیشتر توضیح می دهید که بر چه اساسی این اعداد را به دست می آورید؟

با سپاس

نظر

• mogh
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 30

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          جناب میر حسین عزیز... اگه منظورتون از اون استاد نماها بنده هستم که بنده ادعایی از استادی ندارم...ضمناً اگه نمی دونید بدونید که بنده زمانی 100 درصد سبدم هم غبشهر بوده و ترجیح دادم در صف فروش نفروشم و همراه با دوستان ماندم...هنوز هم بر ارزندگی سهم غبشهر و غمارگ تاکید دارم...اما از سهم غبشهر خارج شدم و ان شا ا...پس از استراحت موقتی که خواهم داشت به بازار برخواهم گشت...

...تخصص بنده هم در حوزه ی بررسی اخبار و تاثیرات روانی اون بر سهامه که بارها بازخورد اون رو در سهام مختلف به اطلاع دوستان رساندم...
                          ...وظیفه اطلاع رسانی: اینجا محلیه که فکر کردم با اطلاع رسانی بتونم کمکی به دوستانی بکنم که در این تاپیک در کنار هم بارها با اطلاع رسانی مناسب از ضرر یکدیگر جلوگیری کردیم...امروز به اندازه ی هزار برابر وقتی که برای توهین به بنده گذاشتید، در حال مکالمه با دوستان عزیزم سعید پوراحمدی، مصطفی مصری پور و ... بودم تا بتونم به یک جمع بندی از نظرات کلیه ی دوستان برسم...
                          ...در خصوص گروه قندی: روند صعود اون از سوی پرریسک عزیز هم تایید شده که اگه لازمه پستش را بالا بیارم...پس بنده در حال تبلیغ گروه قندی نیستم...
                          ...در خصوص گروه پتروشیمی: تنها به جو روانی حاصل از خبر دلاری شدن خوراک اشاره کردم و با استناد به گفته های جناب پرریسک که "اگه سهام پتروشیمی بالا نیان، بازار بالا نمیاد" آینده ی خوبی برای بازار متصور نیستم.
                          شما واستاد پریسک نمونه اید

نظر

• mehdipour2000
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 406

شب همگی بخیر
                            جعفرجان کاما رو چطور می بینی؟ گزارش 9 ماهه خوبی داشته ولی خب پوشش دلچسب نبوده ... تکنیکال خوبی داره در rsi داره روند میشکنه و هدف 1200 رو پیش رو داره !
                            تحلیل رایگان
                            اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                            توییتر: m_mehdipour

نظر

• mehrdad89
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 104

سلام جناب پرريسك

لطفا نظر قاطع خودتون رو راجع به جو پترو ها بفرماييد بخصوص شاراك ؟ خسته شديم از بس تحليلهاي مختلف شنيديم از يك طرف از دست شاراك خسته شديم

از يك طرف از طرز فكرهاي منفي دوستان .

لطفا بفرماييد صلاح به صبر ميدانيد با توجه به ده فجر يا خروج ؟ لطفا نظرتون رو راجع به هفته آينده بورس بفرماييد .

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post

جناب میر حسین باور کنید ما گروه بزرگی هستیم تو بورسی که دایم تلفنی با همدر تماسیم و ارتباطمون تنها به نوشته محدود نیست همه هوای همو داریم و بحث و جدل و جنجال فقط فقط برای سود کردنه نه تخریب سبد کسی و یا شخصی.....خدا شاهده کهنه سوار از صبح شاید بیشتر از 10 تماس با من داشته ولی اول و آخر حرفمون اینه که سود و ضرر کجاست و چه کنیم و اگه فلان بشه چی میشه و...........ما تمام بچه ها که شاید 30 نفر به بالا در این ارتباط نزدیک هستیم دایم حول نظرات پرریسک و اهداف و مواضعشتصمیم میگیریم مثلا یادمه ظهر بود که کهنه سوار زنگ زده بود میگفت پتروها میریزن چون حد ضررهای پرریسک و شکستن و خود پرریسک هم گفته رو هیچ سهمی بعد حدضرر نمونیم.....نیت ها تماما خیره و حرف شما متینه که اصل نظر پرریسکه ولی به هر حال بحث و اختلاف هم بوده و در واقع نیازه.......جسارت نشه من پریدم وسط این مباحثه.......
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X