سود انباشته بشهاب حدودا برابر قيمتش است تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام.سيد جان، اونقدر كه به غمارگ و غبشهر ايمان داشتي و داري، به شاراكم ايمان داري؟پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Post
با 70 تومان که یک دونه اب نبات هم بهت نمیدن
قنديها تو بودجه فروش را 1450تومان و 1500تومان ديده اند الان دارند قند را کيلويي 1800تومان مي فروشند.
يعني کيلويي 300تومان بالاتر از بودجه/ که مثلا رو قمرو ميتونه حداقل 70تومان تعديل سود بسازه.
حالا حساب کنيد اگر قند بخواهد بشه کيلويي 2500تومان يا....چي ميشه.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصف خرید غمارگ وغبشهر و دارید که ...
فک بازار باید بیاد پایین ..تازه کجاش رو دیدید..
جون من حال کردید ..غمارگ 340 رو شکست نایاب شد ..فبشهر هم امروز 1020 تومن ..دقیقی دقیق...برید حال کنید ..
مپنا هم 219 رو شکست روند صعود تایید شد ...
آقا سید ارادت.
البته که حرف شما درست. اما به نظرم یک روز دیگه فرصت میخوان. مگه ملاک قیمت پایانی نیست؟ غبشهر هنوز قیمت پایانیش پائینه که!! راستی روند صعودی گروه قند رو تائید میکنید؟<):)
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
آقا سید ارادت.
البته که حرف شما درست. اما به نظرم یک روز دیگه فرصت میخوان. مگه ملاک قیمت پایانی نیست؟ غبشهر هنوز قیمت پایانیش پائینه که!! راستی روند صعودی گروه قند رو تائید میکنید؟<):)
خستگی این چند ماه سهامداری از تنم در رفت...تمام سال من بی تو...
نظر
-
جون من حال کردید ..غمارگ 340 رو شکست نایاب شد ..فبشهر هم امروز 1020 تومن ..دقیقی دقیق...برید حال کنید ..
مپنا هم 219 رو شکست روند صعود تایید شد ...[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
مپنا هم 219 رو شکست روند صعود تایید شد ..."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
آقا سید ارادت.
در مورد غبشهر هم با این صف نزدیک دو میل 1020 رو مثل موشک میشکنه ..غمارگ وغپینو واکثر غذایی ها وارد روند صعود شدن مهم اینه:x
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفر خان پس با این حساب فروش کرماشاهام چهارشنبه و خرید پسهند اشتباه نبوده ؟؟؟ باتشکر...
پسهند سهم پرریسک وشارپی هست ..گفتم تکنیکالی ..دقت کنید یعین ریسک داره ولی میتونه مثل شدوص وکربن بازار رو انگشت به دهان کنه چون واقعا اهداف بالایی براش دیده میشه ..حتما حد ضرر بزارید ...حد ضرر 405 تومن ..
نظر
-
مپنا هم 219 رو شکست روند صعود تایید شد ...
پر ریسک جان به خاطر انتخاب های به جا و هوشمندانه تبریک میگم :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
نظر