کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من موندم شاراک با 70% تقسیم سود و p/e=5 رو حقیقی میفروشه چی بخره؟
یعنی این سهم تو مجمع باید بالای 140 تومن سود تقسیم کنه یا من اشتباه میکنم؟
یا افتابه لگنی زیر کاسه هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی میدونه به ما بگه این فروشنده های بخصوص حقیقی که روی حقوقی رو سفید کردن برای چی دارن میفروشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن کدوم سهم بازار بهتر از شاراک هست منم بفروشم فردا ما هم همون سهم رو بخریم؟
به این میگن فریاد زیر اب
امروز یه اشتباه کردم به خیال اینکه کرماشا دیگه فروشنده نداره رو 670 خریدم . فردا اول وقت ردش میکنم بره با ضرر کم فک نمیکنم فعلا پتروها حرکت خاصی بکنند . جعفر خان نظرتون چیه ؟ با تشکر...
من موندم شاراک با 70% تقسیم سود و p/e=5 رو حقیقی میفروشه چی بخره؟
یعنی این سهم تو مجمع باید بالای 140 تومن سود تقسیم کنه یا من اشتباه میکنم؟
یا افتابه لگنی زیر کاسه هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی میدونه به ما بگه این فروشنده های بخصوص حقیقی که روی حقوقی رو سفید کردن برای چی دارن میفروشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن کدوم سهم بازار بهتر از شاراک هست منم بفروشم فردا ما هم همون سهم رو بخریم؟
به این میگن فریاد زیر اب
دلیل پایین باز شدن شاراک وشناور شدن اون مربطو میشه به منفی شدن کرمانشاه ..
کرمانشاه در گزارش نه ماهه به تمام معنا کولاک کرد وچون این سهم با این گزارش عالی منفی شد جو منفی اون شاراک رو هم کشید پایین...
در روزهای بعد انتظار لیدری شاراک وکرمانشاه رو داریم اگر رشدی برا گروه پترو باشه..
امروز یه اشتباه کردم به خیال اینکه کرماشا دیگه فروشنده نداره رو 670 خریدم . فردا اول وقت ردش میکنم بره با ضرر کم فک نمیکنم فعلا پتروها حرکت خاصی بکنند . جعفر خان نظرتون چیه ؟ با تشکر...
هر جور شما صلاج بدونی ..
به غیر قندیها بقیه بازار هم حر کت خاصی نمی کنه ..حالا چی میخوای بخرید با فروشش ..به نظرم نقد بمونی بهتره ..چون از اینها بهتر لاموجود...
گروه معدنی که کلهم کم اوردن ..گروه روی همینطور ..گروه مس مینطور گروه سیمان که هیچ گروه برقی همینطور تجهیزات ول معطل پالایش تبریز هم که پره فعلا ..
فقط دو سه گروه می تونن بالا بیان گروه قند که اشاره شده بود اونها هم ریسک ها خاص خود رو دارن ...گروه روغنی که اینها مفت مفت هستن ..گروه کاشی اگر بتونن فردا وبرگردن وبالای قیمتهایی که قبلا گفته شد دوام بیارن ..
با این همه بازم گروه پترو یک چیزی دگیر هستن با پی برای زیر 5 وبا تعدیل ها زیر 4 وتقسیم سود 90 درصد چه شوند ..
به غیر قندیها بقیه بازار هم حر کت خاصی نمی کنه ..حالا چی میخوای بخرید با فروشش ..به نظرم نقد بمونی بهتره ..چون از اینها بهتر لاموجود...
گروه معدنی که کلهم کم اوردن ..گروه روی همینطور ..گروه مس مینطور گروه سیمان که هیچ گروه برقی همینطور تجهیزات ول معطل پالایش تبریز هم که پره فعلا ..
فقط دو سه گروه می تونن بالا بیان گروه قند که اشاره شده بود اونها هم ریسک ها خاص خود رو دارن ...گروه روغنی که اینها مفت مفت هستن ..گروه کاشی اگر بتونن فردا وبرگردن وبالای قیمتهایی که قبلا گفته شد دوام بیارن ..
با این همه بازم گروه پترو یک چیزی دگیر هستن با پی برای زیر 5 وبا تعدیل ها زیر 4 وتقسیم سود 90 درصد چه شوند ..
به نظر خودمم نقد بمونم بهتر تا ببینم تکلیف بازار چی میشه . دیروز شیراز رو پیک دادم رفت امروز هم شاراک و چون کرماشا رو سرتر میدونستم اونو گرفتم که دیدم کم آورد.در ضمن به جز گروه قند که امروز به اندازه کافی خریدم بقیه گروهها فعلا ول معطلند .گروه کاشی و روغن هم خنثی و بی جون معامله میشند . باتشکر از جنابعالی...
فکر نمیکنم بشه خرید ولی قشهد خیلی خوبه خط بیسکوییت هم راه انداخته قند هکمتان هم بسته به قیمت باز شدن خوبه با این نرخ و شرایط فعلی میتونه تا 400 سود بسازه و هر 100 تومن افزایش نرخ شکر حدود 70 به سودش اضافه بشه
این گروه معمولا با هم بالا میرن.الان هم که همشون صفن
به نظرم موقع معاملات وقتی دیدین همه صف شدن هر کدوم فرصت خرید داد بردارید.
البته این نظر شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه...
بنا بر این گزارش، مصباحی مقدم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در همایش فرصتها و چالشهای کسب و کار در تجارت انرژی الکتریکی در مصاحبه با یکی از رسانهها گفته بود: فاز دوم هدفمندسازی یارانهها، باید هنگامی اجرا شود که تورم شیب نزولی دارد؛ بنابراین، اجرای فاز دوم در شرایط کنونی، آثار ناگواری در جامعه بر جای میگذارد.
نظر