کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سنگ آهن در لایحه پیشنهادی بودجه
ماده 44 لايحه بودجه 92
44-کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی استخراج کننده معادن سنگ آهن که پروانه بهرهبرداری آنها به نام توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و یا شرکتهای تابعه میباشد، موظفند بابت حق انتفاع دارنده پروانه بهرهبرداری (به مأخذ حداقل پنج درصد (5%) میانگین قیمت آزاد (دوره سه ماهه) شمش فولاد خوزستان) به حساب درآمد عمومی موضوع ردیف 130419 جدول شماره (5) این قانون واریز نمایند.
معادل چهل درصد (40%) از مبالغ حاصله در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) قرار میگیرد تا پس از مبادله موافقتنامه با معاونت صرف تکمیل طرحهای فولادی نیمهتمام، طرحهای اکتشافی، ایجاد زیرساختهای معدنی و حمایت از تولید گردد.
تبصره 1-در خصوص سایر معادن که پروانه بهرهبرداری آن به نام سازمان و یا شرکتهای تابعه فوق میباشد، حق انتفاع پروانه بهرهبرداری توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین و ابلاغ میشود.
تبصره 2- در صورت عدم پرداخت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران مکلف است نسبت به ممانعت از استخراج سنگ توسط اشخاص فوق اقدام نماید.
دلایل پرسپولیسی شدن بازار:
1- عدم پایبندی دولت به مصوبه توقف اجرای هدف مندی یارانه ها که دیروز از زبان وزیر نیرو اعلام شد و نتیجتاً چند برابر شدن قیمت سوخت
2- افزایش ارز مرجع و نتیجتاً افزایش قیمت خوراک پتروشیمیها
3- بحث تغییر نگرش نسبت به بهره مالکانه معادن که به تازگی مطرح است
4- شدیدتر شدن تحریمها که دامنگیر سایر محصولات صادراتی علاوه بر نفت خام و واردات مواد اولیه بسیاری از شرکتها می شود
این بهره مالکانه که قبلاً پیش بینی کرده بودم امروز با سنگ آهنیها و کلاً معادن چه کرد و تاثیرش رو می گذارد
قیمت سوخت هم در فولادیها و صنایع انرژی بر تاثیر می گذارد
نرخ ارز مرجع هم که کلاً open یا شناور داده شده است که کفش 2129 تومان است
سلام
دوستان من برا ی مدت طولانی از بورس میرم
دلیل: ترس و زود باوری دروغهاب مسیولین و بعضی فروم نویس های به اصطلاح استاد
من که راحت میتونستم غبشهر و 940 و غمازگ 340 بخرم و یقین داشتم تعدیل مثبت سنگین دارن به خاطر ترس شخلیج نخریدم
من که پتایر رو 135 (پایین ترین قیمت چند ماهه) خریدم و میدونستم حداقل تا 170 میره به خاطر همون شخلیج 140 فروختم !
منکه پارسان رو 603 !! خردم و الان گیر کسی نمیاد 620 فروختم تا نقدینگی برای عرضه ی شخلیج در 16 اسفند(گفته ی راستگویان خصوصی سازی) داشته باشم !!!!
و خیلی سهم هایی که مفت خریدن و راحت از دست دادم اونم به خاطر درروغ بعضیا و باور کردن حرفاشون و اینم خیلی ضربه میزنه به روحیه که ببینه سهمی که داشته بود الان 3 برابر شده تا چند برابر
امیدوارم تو این بورس پر از فریب صداقت و راستگویی وارد بشه
اینا که به فکر جیب خودشونن نه سهامدارای جز مثل من و شما
حلال کنید
خداحافط
سلام
من که راحت میتونستم غبشهر و 940 و غمازگ 340 بخرم و یقین داشتم تعدیل مثبت سنگین دارن به خاطر ترس شخلیج نخریدم
من که پتایر رو 135 (پایین ترین قیمت چند ماهه) خریدم و میدونستم حداقل تا 170 میره به خاطر همون شخلیج 140 فروختم !
منکه پارسان رو 603 !! خردم و الان گیر کسی نمیاد 620 فروختم تا نقدینگی برای عرضه ی شخلیج در 16 اسفند(گفته ی راستگویان خصوصی سازی) داشته باشم !!!!
و خیلی سهم هایی که مفت خریدن و راحت از دست دادم اونم به خاطر درروغ بعضیا و باور کردن حرفاشون و اینم خیلی ضربه میزنه به روحیه که ببینه سهمی که داشته بود الان 3 برابر شده تا چند برابر
حلال کنید
خداحافط
سازمان مجدداً دور جدید تبلیغ و جذب مشتری واسه بورس راه انداخته.
خیلی از حقیقیها رو نقره داغ کردن و فراری دادن و میدن و الان دوباره ... .
بنده هم کم کم دارم به فکر خروج (یا حداقل دید بلند مدتی) میفتم.
تصمیمات خلق الساعشون واقعاً هرگونه تحلیل و حسابگری رو بی اثر میکنه
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
سلام
حلال کنید
خداحافط
جناب مصطفی شما باورهای زیبایی در زندگی داشتید من بارها مطالب شمارو در چند ماه گذشته خوندم ولی چون عضو نبودم نتونستم جواب بدم .
من در مورد فروش بعضی سهامهام برای خرید شخلیج استخاره کردم و بد اومد .من جواب استخاره هام رو از حاج اقا جعفری تبار میگیرم.شاید الان خیلی از دوستان استخاره کردن رو در این مورد نپسندند ولی به من جواب داد .هر بار که نیتم فروش سهمی برای خرید شخلیج بود بد میومد .
به هر حال موفق باشید و آسمانی
جناب مصطفی شما باورهای زیبایی در زندگی داشتید من بارها مطالب شمارو در چند ماه گذشته خوندم ولی چون عضو نبودم نتونستم جواب بدم .
من در مورد فروش بعضی سهامهام برای خرید شخلیج استخاره کردم و بد اومد .من جواب استخاره هام رو از حاج اقا جعفری تبار میگیرم.شاید الان خیلی از دوستان استخاره کردن رو در این مورد نپسندند ولی به من جواب داد .هر بار که نیتم فروش سهمی برای خرید شخلیج بود بد میومد .
به هر حال موفق باشید و آسمانی
در صورت اجرای صحیح دستور اخیر وزارت نفت
نرخ گاز مصرفی پتروشیمی ها جهت تولید 970 ریال
طی ماه های اخیرباتوجه به صحبت های پیش آمده بر سر تغییر نرخ ارز مورد نیاز برخی صنایع از مرجع به مبادلاتی،سهام شرکت های صنعت پتروشیمی بورس دستخوش تغییرات زیادی شده.
طی ماه های اخیرباتوجه به صحبت های پیش آمده بر سر تغییر نرخ ارز مورد نیاز برخی صنایع از مرجع به مبادلاتی،سهام شرکت های صنعت پتروشیمی بورس دستخوش تغییرات زیادی شده بطوریکه هم اکنون قیمت خوراک پتروشیمی ها به عنوان مهمترین چالش پیش روی این صنعت قرار گرفته است.
بنابر گزارش بورس ریپورت از سوی دیگر درحالیکه از مسئولین وزارت نفت انتظار حمایت از صنایع پتروشیمی و تولید داخلی می رفت اما این امر به خوبی محقق نشده وبرخی مسایل همچون اظهار نظرهای غیر کارشناسی و تعدد اخبار گوناگون در خصوص نحوه دریافت خوراک شرکت های پتروشیمی باعث گمراهی سهامداران و متولیان بازار سرمایه شده است .
اما نکته قابل توجه در این موضوع تفاوت نرخ خوراک پتروشیمی های داخلی با آن چیزیست که به خارج از مرزها صادر می شود بطوریکه طبق قانون پنجم توسعه نرخ خوراک پتروشیمی ها می بایست طی 10 سال به 65 درصد فوب خلیج فارس برسد در حالیکه طی سال گذشته نرخ هر متر مکعب گاز جهت تولید پتروشیمی ها در نرخی حدود 6 سنت برابر با 700 ریال با این شرکت ها محاسبه شده است و این در حالیست که می بایست با محاسبات قانونی حداکثر نرخ خوراک جهت تولید پتروشیمی ها بر اساس 65 درصد فوب 2.6 سنت وبا نرخ ارز مرجع 1226 تومانی ، تقریبا" 320 ریال در هر متر مکعب محاسبه می شده است.
شایان ذکر است که هم اکنون نرخ هر متر مکعب گاز صادراتی به ترکمنستان حدود 3.8 سنت، نرخ هر متر مکعب گاز صادراتی به ترکیه حدودا 4.7 سنت و نرخ هر متر مکعب گاز فوب خلیج فارس 4 سنت می باشد.
براساس گزارش بورس ریپورت متاسفانه در سال جاری مسئولین مربوطه با اظهار متفاوت و متناقض والبته غیر کارشناسی سرمایه گذاران عمده وسهامداران خرد صنعت پتروشیمی فعال در بازار سرمایه را دچار گمراهی وبلاتکلیفی نموده اند در حالیکه چگونه ممکن است متوسط نرخ سبد صادراتی گاز جهت هر متر مکعب برای کشورهای همسایه حدودا" 4 سنت بوده ولی جهت تولید شرکتهای داخلی نرخهای گرانتر محاسبه شود.
در پایان بنظر می رسد با توجه به نرخ سبد صادراتی گاز (4سنت جهت هر متر مکعب ) ودستور اخیر وزارت نفت مبنی بر محاسبه خوراک پتروشیمی ها برمبنای 95 در صد فوب خلیج فارس قیمت خوراک برای هر متر مکعب 3.8 سنت وبا نرخ ارز مبادله ای برابر با 970 ریال برای هر متر مکعب بدست آید که اعلام نرخ بالاتر از نرخ فوق توسط مسئولین نوعی فرار از قانون واجحاف در حق سرمایه گذاران صنعت پتروشیمی می باشد که موضوع فوق می بایست توسط مسئولین سازمان بورس مورد پیگیری قرار گیرد.
سلام
حلال کنید
خداحافط
برادر من، مصطفي خان. هميشه مقصر اصلي سود و زيان خود آدمها هستند. من غمارگ و غبشهر رو از خيلي وقت پيش دارم، چون به سهمم ايمان دارم، نگه اش داشتم. بعد منفي هاي زيادي كه خوردن و همه ميگفتن كارشون تمومه، من هنوز مثل پرريسك ايمان به سوداوريشون داشتم. و خدا رو شكر اونقدر بهم سود دادن، كه از ضرر سنگين توي قشهد خارج شدم هيچ، الان كلي توي سودم! ضرر قشهدم بخاطر طمع و كم تجربگيم بود! ياد گرفتم وقتي سهمم علي هست، اگه توي روند نزولي اومد، فقط ميانگين بيارم پائين و تابع حرف كسي هم نباشم.
از نظرات اساتيد استفاده ميكردم وجمع بندي ميكردم! و اخرين نكته اينكه هيچوقت دست به خريد و فروش احساسي نكردم. اصلا دندون طمع به گرفتن شخليج تيز نكردم. چون مطمئن بودم اگه برم توي صفش، اينقدر باندهاي مافيايي هستن كه گيرم نميمومد و از سودهاي بقيه بازار جا ميموندم! :D
پس با تجربه تر در بورس عمل كن تا موفق باشي برادر من.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
سلام
حلال کنید
خداحافط
کجا میری آقا مصطفی حالا بودی
شما با این افکار ارزنده که داری و ما رو به راه راست هدایت میکنی خیلی بده ما رو اینجا رها کنی و بری و ما هم هرروز به ظلمات و تاریکی برسیم. نروووو
من که خیلی ناراحت میشم نوشته های شما رو نخونم.
[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
پر ريسك عزيز، لطفا من رو در مورد نگهداري يا تعويض شاراك راهنمائي كنيد 910 با ديد مجمع خريدم ولي حقوقي مزخرفي داره و مانع رشد! آيا تعويض اون با شيران رو به صلاح ميدونيد؟
تشكر
- - - Updated - - -
پر ريسك عزيز، لطفا من رو در مورد نگهداري يا تعويض شاراك راهنمائي كنيد 910 با ديد مجمع خريدم ولي حقوقي مزخرفي داره و مانع رشد! آيا تعويض اون با شيران رو به صلاح ميدونيد؟
تشكر
نظر