در اصل توسط misha پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
-
[QUOTE=misha;220844]دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن[/QUOTE
سلام با یک دنیا سلامتی و امید به خدا
در این شرایط ....داشتم فکر میکردم که چی بنویسم وننویسم!!!
خنده پریده از لب و رفته توان و طاقتم قلم برای شرح آن نمی کند اطاعتم
روز و شبم یکی شده خواب پریده از سرم غم شده ابر تیره و سایه فکنده بر سرم
اما دیدم چاره کار این نیست..... پس :بهترین نگاه.بهترین راه رو نشونمون میده.....
قل شده است، همچنین آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) شخصاً خاطره ای از آیت الله بهجت نقل می کند که بیان آن در این جا خالی از لطف نیست:
وی می گوید: در نهم آبان سال ۱۳۶۵ هجری شمسی، مصادف با ۲۶ صفر المظفر ۱۴۰۷ هجری قمری، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)، حضرت آیت الله العظمی بهجت (رضوان الله علیه) برای شفای دخترم این دعا را به بنده آموختند: «اللَّهُمَّ اشْفِها بِشِفَائِکَ وَ دَاوِها بِدَوَائِکَ وَ عَافِها بِعَافیَتِک» را سه بار تکرار می کنید و سپس می گویید: «بالامام الکاظم (علیه السلام) فَإِنِّها أمتک وَ بِنتُ عَبْدِکَ»
این دعا موجب شفای دخترم شد......................
.................................................. .................................
با استعانت از حضرت حق و با تمام وجود ....و به اتفاق همه دوستان ......انرزی مثبت ......برای شفا فرزند دلبندتان می فرستیم ......امید است به زودی شفا یابند....انشااله
نظر
-
در اصل توسط misha پست شده است View Postدوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كنآخرین ویرایش توسط mmis؛ 2012/10/17, 08:02.خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
در اصل توسط misha پست شده است View Postدوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
جناب میشا..من 25 روزه که دارم این ناراحتی ها رو تحمل میکنم...توکلت به خدا باشه..انشاا... از کما خارج میشن..من تو این مدت که اونجا بودم یکی که از بالای رنجر افتاده بود و رفته بود تو کما دیدم که بعد از یه هفته هوشیاریش اومد بالا و از کما خارج شد..همه و همه دسته خداست..
براش یه ختم قرآن نذر کن بگو که هرکی یکی دو جزء بخونه اگه نذر کردی بگو یه جزء شو من براش میخونم انشاا... خداوند بچه 9 سالتونو به خانوادش صحیح و سالم برگردونه..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
ممنوعیت صادرات شکر (اخبار بورس)
طبق شنیده های تاییده شده از تجار وصادرکنندگان شکر ، اجازه صادرات شکر توسط گمرک تا اطلا ع ثانوی لغو شده است .
با توجه به اینکه این شرکتها از چند ماه گذشته با افزایش نرخ ارز، صادرات خوبی را شروع کرده اند و شکر صادراتی را با قیمتی بالاتر ( در حدود 1450 تومان) نسبت به بازار داخلی می فروختند ، لذا بنظر میرسد ممنوعیت صادرات شکر تاثیر منفی خود را بر روی سهام این شرکت ها که بازدهی خوبی را در چند ماهی اخیر نصیب سهامدارن کرده است بگذارد .
مضافا اینکه این شرکتها در عوض قیمت فروش محصولات فرعی خود را ( از جمله ملاس ، تفاله ، الکل ) به قیمتهای بالایی بفروش میرسانند.
بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postواقعا ناراحت شدم ..پدره بنده هم الان تو ای سی یو هستن با هوشیاری 8 یه رگ مغزیش خود به خود پاره شد..و بعد از عمل عفونت ریه و آنزیم های کبدیش داره اذیتش میکنه ار همه دوستان تقاضای دعا برای پدرم دارم..
جناب میشا..من 25 روزه که دارم این ناراحتی ها رو تحمل میکنم...توکلت به خدا باشه..انشاا... از کما خارج میشن..من تو این مدت که اونجا بودم یکی که از بالای رنجر افتاده بود و رفته بود تو کما دیدم که بعد از یه هفته هوشیاریش اومد بالا و از کما خارج شد..همه و همه دسته خداست..
براش یه ختم قرآن نذر کن بگو که هرکی یکی دو جزء بخونه اگه نذر کردی بگو یه جزء شو من براش میخونم انشاا... خداوند بچه 9 سالتونو به خانوادش صحیح و سالم برگردونه..بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
جعفر خان درود بر شما
وملت و وبوعلی را اگر زحمتی نیست نگاهی بندازید.
سپاسگزارم[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postخرید ساروم و سدور با تشکر از پررریسک عزیز
اگر تا آخر وقت نداد بالاتر مي گيرم اگرم داشت صف مي شد سريع مي گيرم
سدور رو هم 500 نشستم.
جناب پرريسك امروز قند رو با پاسا عوض كردم نظرتون همچنان با لاستيك هست.ممنونآخرین ویرایش توسط ahmad30_n؛ 2012/10/17, 09:58.[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
نظر