کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان محبت میکنی راجع به فولاد هم نظر بدی؟!
امروز هر کار کردم نتونستم بفروشم. نتونستم خودم رو راضی کنم که سر و شانه یا abc ه ! حجم کم ، تثبیت نشده ! اندیکاتور ها ...
نظر شما چیه؟ بفروشیم فردا یا نه؟! پول بک محسوب میشه یا کلا مشکلی نیست؟!
رئیسکل بانک مرکزی مطرح کرد
ارز مبادلهای بهترین نرخ برای بودجه ۹۲/ احتمال پیشفروش اینترنتی سکه
خبرگزاری فارس: رئیسکل بانک مرکزی با بیان اینکه بهترین نرخ ارز برای بودجه، نرخ ارز مبادلهای است، گفت: اجرای پیشفروش سکه برای افرادی است که نمیخواهند سرمایه خود را به صورت پول نقد نگه دارند و برای سفتهبازی برخی افراد نیست.
سید این روزا من حس می کنم غبشهر داره غمارگ پیش می بره
ضمنا نظرت در مور معاملات امروز غبشهر چیه؟ 6 میلیون معامله شد توی 4+
روند رشد روغنی ها رو شارپتر نمی کنه؟
دوستان بهترین خرید امروز فاذر بود با حد ضرر 240 تومان وحفاری با حد ضرر 325 تومن ...
بارها گفتیم فاذر بخردی در صدر لیست خرید فرصت هم داد اهداف بالای 300 وجتی 350 ..
بقیه بازار همچنان روند نزولی هست وشاید این یه پول بک باشه وشایدم تونستن رون صعود بگیرن ..
با این همه از گروه پترو زاگرس با حد ضرر 1880 تومن خوب بود ..ابادان با حد ضرر 909 تومن ..
گروه غذایی همچنان غبشهر با حد ضرر 1180 تومن وغمارگ با حد ضرر 560 ..در ضمن غمارگ فردا 615 رو بشکنه حد ضرر بره رو 625 تومن وهدف همچنان 1200 تومن برا این سهم ..
گروه قندی هم گفتیم قپیرا 1915 رو شکست بخرید که نشکست ..بقیه گروه روند نزولی دارن وخرید در روند نزولی توصیه نمیشه ..
در مورد گروه کاشی همچنان این گروه کچینی بالای 303 تومن وکساوه بالای 380 تومن روند صعودی دارن وکسعدی بالیا 230 تومن ..این گروه میتونن 50 درصد سود بدن ..
گروه پالایش شرزا بود با حد ضرر 1100 ..
از گروه نفتی هم شرانول پیشنهاد میشه ..به نظرم دیللی منفی این سهم شناور بالا بود وگرنه از همرگروهای خودش برا خرید ارزنده تر هست ..
پرریسک جان حد ضرر رو برای شرانل چند در نظر بگیریم؟
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
این سهم یک سهم در یک صنعت انحصاری هست با بنیادی بسیار قوی وشناور کم ..اهداف رو 3000 وبعد بالیا 3500 وبه مرور بالیا 4000 هست ..
یه چیزی در میاه های شپدیس می بینم فقط صعودی هست میان مدت ..
کف قیمت سهم رو 2600 به نظرم بسته شد رفت پی کارش ونگرانی خاصی نداره ..
درود بر جناب پرريسک اکثر فعالان بازار سرمايه سود شپاس در سال 92 را 800تومان محاسبه کرده اند. شپاس تنها صنعت انحصاري توليد کننده انواع قيرهاي مختلف در بورس هست.
فردا اضافه خواهيم کرد.
واقعا شما از تئوریسین های قابل پالایشگاهی ها هستید.
فردا تعدادی قندی را با شراز عوض کنم یا تا بودجه 92 صبر کنم.
امروز تعدادی شرانول و شپاس خریدم.
شبهرن هم نگاه کردم و نگه داشتم.
ای کاش قندی ها هم یه تکونی بخورند و.....
به توصيه هاي جناب پرريسک توجه کن.
شپاس و شراز را درياب.
گروه پالايشگاه همچنان خوبند و عالي.
اگر ارز مرجع تغيير کند قطعا پالايشگاه و قندو شکر و سيمان کولاک خواهند کرد.و سهام اين شرکتها کم ياب خواهند شد.
نظر