چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

امان از این جماعت صف نشین در بورس...............
    فقط نباید به آنها اعتماد کرد..............
    ایستادهام توی صف ساندویچی که ناهار امروزم را سرپایی و در اسرع وقت بخورم و برگردم شرکت. از مواقعی که خوردن، فقط برای سیر شدن است و قرار نیست از آن چیزی که میجوی و میبلعی لذت ببری، بیزارم. به اعتقاد من حتی وقتی درب باک ماشین را باز میکنی تا معدهاش را از بنزین پر کنی، ماشین چنان لذتی میبرد و چنان کیفی میکند که اگر میتوانست چیزی بگوید، حداقلش یک "آخیش!" یا "به به!" بود. حالا من ایستادهام توی صف ساندویچی، فقط برای این که خودم را سیر کنم و بدون آخیش و به به برگردم سر کارم.
    نوبتم که میشود فروشنده با لبخندی که صورتش را دوست داشتنی کرده سفارش غذا را میگیرد و بدون آن که قبضی دستم بدهد میرود سراغ نفر بعدی. میایستم کنار، زیر سایهء یک درخت و به جمعیتی که جلوی این اغذیه فروشی کوچک جمع شدهاند نگاه میکنم، که آیا اینها هم مثل من فقط برای سیر شدن آمدهاند یا واقعا از خوردن یک ساندویچ معمولی لذت میبرند. آقای فروشندهء خندان صدایم میکنم و غذایم را میدهد، بدون آن که حرفی از پول بزند.
    با عجله غذا را، سرپا و زیر همان درخت، میخورم. انگار که قرار است برگردم شرکت و شاتل هوا کنم، انگار که اگر چند دقیقه دیر برسم کل پروژههای این مملکت از خواب بیدار و بعدش به اغما میروند. میروم روبروی آقای فروشندهء خندان که در آن شلوغی فهرست غذا به همراه اضافاتی که خوردهام را به خاطر سپرده است. میشود ٧٢٠٠ تومان. یک ١٠ هزار تومانی میدهم و منتظر باقی پولم میشوم. ٣٠٠٠ هزار تومان بر میگرداند. میگویم ٢٠٠ تومانی ندارم. میگوید اندازهء ٢٠٠ تومان لبخند بزن! خندهام میگیرد. خندهاش میگیرد و میگوید: "این که بیشتر شد. حالا من ١٠٠ به شما بدهکارم!" تشکر و خداحافظی میکنم و موقع رفتن با او دست میدهم.
    انگار هنوز هم از این آدمها پیدا میشوند، آدمهایی که هنوز معتقدند لبخند زدن زیبا و لبخند گرفتن ارزشمند است. لبخند زنان دستانم را میکنم توی جیبم و آهسته به سمت شرکت بر میگردم و توی راه بازگشت آرام زیر لب میگویم: "آخیش! به به!".......
    .................................................. ...............
    حالا شده حکایت بورس ما.......وقتی در صف میخری خوشحال که از رالی سهم عقب نیافتادی میگی بردم......وقتی تو صف فروش میفروشی میگی چه شانسی داشتم باز هم میگی بردم.......خلاصه حکایتی برای خودش این صف بورس ......

نظر

• nirvana_00
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 172

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      گزارش دیروز غبشهر از صد تا تعدیل برتر بود ..

در ضمن غگرچی در پیت رو چه به غبشهر ...

قشرین تعدیل منفی بده قلر باید با مخ بیاد پایین ..قلرزمین تا اسمون با قشرین فرق دراه ..

همه پترو ها یک دست هستن یا همه سیمانی ها یا همه فولاد ها ..

غبشهر برترین سهم گروه غذایی هست ولی خوب هر قدر پایین تر بدن بهتر ..هر چند سهم یک منفی نشده تا مثبت هم رفت ..ببنید چقدر مردم میترسن جا بمونن ..ببینم تا چند تا منفی میره ..مواظب باشید جا نمانید ..گزارش در کدال هست واین سهم سال بعد بالیا 500 سود داره ..سود امسال ومجمع وافزایش سرمیاه از ابناشته هم کلا کشک ..کنار کذاشتیم ..با سود 500 5 بدیم قیمت سهم 2500 میشه ..

حالا کسی فکر می کنه نمی تونه این سود رو بسازه صبر می کینم ..ولی اون وقت قیمت غبشهر این قیمت نخواهد بود ...
      جعفر جان کاملا موافقم ولی وقتی بورس حساس شده و داره دستوری کنترل می کنه یک عده هم می ترسند باید صبر کرد منم گفتم امروز باز اضافه کردم خرید اولم 970 بوده امروز هم خریدم اگه بازم فرصت بده می خرم غبشهر راهش جداست ولی باید صبر کرد

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

سلام بر پرریسک
        سلام بر دوستان
        قیمتای جهانی سرب و روی رو به مثبت

نظر

• mmis
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 235

"سورپرایز اکتبر" ؛ اوباما در اندیشه معامله با ایران
          عصرایران
          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• aghaye boursi
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 109

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دلداری کیلو چنده ..حد ضرر گفتم ..شکست خروج ...روند نزولی هم با کسی تعارف نداره ..

حد ضرر رو برا خوشکلی نمی گم ...روند گروه قند نوزلی شده ..همین ..
            اوکی ممنون

نظر

• ahmad30_n
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 207

گزارش ذوب اومد تو کدال
              یکی زحمت بررسیش رو بکشه
              [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• farid
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 109

ذوب !!!!!!!! به نظرم ترکونده البته با یه نگا

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                  گزارش ذوب اومد تو کدال
                  یکی زحمت بررسیش رو بکشه
                  گزارش خاصی نیست ..10 تومن پوشش داده ..

فریب نخورید مثل شبندر ..بازار ذوب رو برا سال بعد میخره وارزش بازار مفت اون ...ذوب زیر 300 مفت مفت بود صحبت از بالی 400-500 هست ...با این ملیگرد بر سال بعد سود بالیا 100 ..پی بریا 4 میشه 400 چه شود..

نظر

• ahmad30_n
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 207

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    شتران بست.
                    شبندر را ديگه عرضه نمي کنند.
                    شبريز 500هزارتا صف خريد شد.
                    شراز داره ميره واسه صف خريد.
                    در صورتي که شراز صف خريد بشه چشمهاي بازار تازه باز ميشه به شراز 5درصدي با بيشترين اهرم تعديل سود تو پالايشگاهها با دلار اتاق.
                    درسته شبندر دیگه عرضه نمیشه و بازار باید بیاد رو نفتی های دیگه - احتمالا گزارش شتران و شپنا هم بیاد. یه دوستی هم می گفت چهارشنبه جلسه افزایش قیمت خوراک هست که باعث افزایش چشمگیر سود پالایشگاهیها میشه.
                    [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• ahmad30_n
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 207

بازگشایی نماد فولاد و فخوز : بازار رفت رو 33000

نظر

• nirvana_00
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 172

و اما گروه روی
                        فردا دو محموله ی روی توی بورس کالا معامله خواهد شد، قیمت جهانی روی هم که مثبته . فرآور هم 70% پوشش داده اونهم با نصف نرخ فعلی تاکید می کنم با نصف نرخ فعلی و به نظر می رسه براحتی می تونه 200 بسازه برای امسال من قیمت فراوری رو بالای 1400 می بینم و همینطور کالسیمین

2. امروز باگات داره وبشهر رو جمع می کنه ( صرفا جهت اطلاع )

3. دوستان کسی vip همفکران داره یک خبر جدید با این مضمون کار کرده " آیا رویای افزایش قیمت شکر تحقق می یابد ؟" دوستان اگر دسترسی دارید اطلاع رسانی کنید . تشکر

نظر

• parvaz
                          عضو فعال
                          • Feb 2010
                          • 555

سلام . جعفرخان فولاد تو چه قیمتی واسه خرید مناسب در صورت باز شدن؟؟ با تشکر

نظر

• ahmad30_n
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 207

بازار رو متعادل و منفی کردن تا سهام هائی که تعدیل دادن با قیمتهای هیجانی باز نشن ، احتمالا امروز فردا ،اکثر نمادها رو باز کنن و بعدش یکهفته بازار رو مثبت کنن
                            بعد از اونم انتخابات امریکا و منفی کردن بازار تا اوایل آذر ماه و مجدد روند صعودی تا خرداد

نظر

• ahmad30_n
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 207

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                              و اما گروه روی
                              فردا دو محموله ی روی توی بورس کالا معامله خواهد شد، قیمت جهانی روی هم که مثبته . فرآور هم 70% پوشش داده اونهم با نصف نرخ فعلی تاکید می کنم با نصف نرخ فعلی و به نظر می رسه براحتی می تونه 200 بسازه برای امسال من قیمت فراوری رو بالای 1400 می بینم و همینطور کالسیمین

2. امروز باگات داره وبشهر رو جمع می کنه ( صرفا جهت اطلاع )

3. دوستان کسی vip همفکران داره یک خبر جدید با این مضمون کار کرده " آیا رویای افزایش قیمت شکر تحقق می یابد ؟" دوستان اگر دسترسی دارید اطلاع رسانی کنید . تشکر
                              فروش کالسیمین تو این قیمت اشتباهه
                              بنظر من از امروز ،فردا تا نزدیک 900 رو سریع میره و بعد افت آرام تا 650 - 680 تا اواسط آذر و رشد تا 1600 تا اردیبهشت

نظر

• ahmad30_n
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 207

میگن شتران 2300 به ازای هر سهم سود اعلام کرده
                                کسی خبری داره

نظر

در حال کار...
                                X