چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postجناب پرریسک
گروه قند تا کی می خواهد به خاک بر سری ادامه بده خسته شدم دیگه
این گروه بنده هشدار دادم ولی دوستان نزدیک بود ما رو به باد کتک هم بگیرن ..
روند نزولی شده از قویت قزوین 1115 رو شکسته گفتیم روند گروه نزولی شده ..
با این همه اجباری نیتس هر که دوست داره با این گروه بمونه شاید خوشبخت شد ..
نظر
-
دوستان بهترین خرید امروز فاذر بود با حد ضرر 240 تومان وحفاری با حد ضرر 325 تومن ...
بارها گفتیم فاذر بخردی در صدر لیست خرید فرصت هم داد اهداف بالای 300 وجتی 350 ..
بقیه بازار همچنان روند نزولی هست وشاید این یه پول بک باشه وشایدم تونستن رون صعود بگیرن ..
با این همه از گروه پترو زاگرس با حد ضرر 1880 تومن خوب بود ..ابادان با حد ضرر 909 تومن ..
گروه غذایی همچنان غبشهر با حد ضرر 1180 تومن وغمارگ با حد ضرر 560 ..در ضمن غمارگ فردا 615 رو بشکنه حد ضرر بره رو 625 تومن وهدف همچنان 1200 تومن برا این سهم ..
گروه قندی هم گفتیم قپیرا 1915 رو شکست بخرید که نشکست ..بقیه گروه روند نزولی دارن وخرید در روند نزولی توصیه نمیشه ..
در مورد گروه کاشی همچنان این گروه کچینی بالای 303 تومن وکساوه بالای 380 تومن روند صعودی دارن وکسعدی بالیا 230 تومن ..این گروه میتونن 50 درصد سود بدن ..
گروه پالایش شرزا بود با حد ضرر 1100 ..
از گروه نفتی هم شرانول پیشنهاد میشه ..به نظرم دیللی منفی این سهم شناور بالا بود وگرنه از همرگروهای خودش برا خرید ارزنده تر هست ..
نظر
-
سید جان بموتو فکر کنم تعدیل خوبی بده
دو هفته پیش واردش شدیم تا بسته شدن 30 درصد رفت رو قیمتش ممنون از معرفی این سهم
راستی رشد پتروشیمی ها امروز علتش چی بود؟
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postپرریسک جان
شرانل دردش چیه که بالا نمیاد؟
الان با معاملات امروز هر کی در این سهم زیر 1000 خرید داشت ودر سود بود همگی خارج شدن وسهم کامل دست به دست شد ..
کسی در این سهم دیگر در سود نیست واز فردا میشه منتظر برگشت سهم ماند ...چون در قباس با همرگوهها به نظر من ارزشمند هست وپی برای کمتر هم داره ..مگر اینکه هم گروهها منفی بشن که بحثش جداست ..با این همه بازم ریسک این سهم کمتر هست ..
نظر
نظر