اگر خدا قبول امروز برای شاراک هم میتونه روز سبزی باشه ;)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
این مذاکرات 5+1 که به احتمال زیاد شکست خورده است با توجه به سرمقاله کیهان ، اینم از وضع بودجه که باز تو مجلس دعوا افتاد خدا بخیر کنه فکر کنم از فردا دلار بره برای 5000 تومان=((
نظر
-
سلام دوستان.
چقدر این تاپیک سوت و کور شده.
من که امروز دستم نمیره هیچ خریدی انجام بدم. دلیل مثبت بودن بازار امروز رو هم نمیدونم. تنها گروههایی که به نظر من حق دارن مثبت باشن، پالایشگاهی و قندی هستند. چون احتمالا (فقط و فقط احتمالا) امروز نرخ ارز بودجه معلوم بشه و گوش شیطون کر، این گروه قند دیگه باید راه بیفته. بقیه گروهها هم که اتفاق خاصی توشون نیفتاده. مذاکرات هم که قطعا مثبت نیست. دلار هم احتمالا بره دوباره بالای 4000 تومان. اگر کسی تحلیلی داره لطفا بگه ما هم از این بلاتکلیفی در بیایم...<):)
نظر
-
دوسوال
اگه سهامی که مقاومت رو رد کرد ولی صف خرید قبل از ساعت 10 به قول جناب پر ریسک نشد میشه واردش شد
اگه سهمی مقاومت رو هنوز رد نکرده ولی صف خرید داره مثلا غمارک با صف خرید باید وارد شد با توجه به مقاومت 615 تومان
ممنون میشم پاسخ بدین
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postبیشتر سهمها دارن زیر قیمت کلوز معامله میشن !!
==========
تو چند سایت رفتم .....بعضیا سهمهایی که امروز مثبته میگن دیروز خریدیم ....آدوس دارم کله ی اینا رو که فقط تو مثبت شدن میگن دیروز خریدیم رو بکنم
من که تو همون منفیا گفتم ی عالمه خریدیم :D
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postبا توجه به تعدیل 116 درصدی کطبس برای 92 بهترین فرصت برای خرید کشرق پیش اومده تا الان چند بار صف خریدرو دادن اما باز صف خرید میشه احتمالا هفته آینده هم کشرق میبنده برای تعدیل....
نظر
-
بازار اتفاقات را معمولا پیش بینی میکند
یعنی با این بازار مثبت امکان توافق حداقلی وجود دارد
دراین صورت افت زیادی برای دلار امکان ندارد اما رشد بورس سهل خواهد شد
اگر توافقی صورت بگیرد سهمهایی چون مپنا که وابستگی شدید به واردات دارند روز شنبه دیدنی خواهد بود
نظر
-
سید عزیز درود بر شما
در خصوص غمارک چه اهداف جدیدی رو پیش بینی میکنید ؟
سپاس[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر