چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2129

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
    سلام
    جعفر خوبی؟
    هر چقدر تحلیلای بورسیت خوبه تحلیلای ساسیت به درد نمیخوره:)
    اسد بره کی بیاد؟
    رفتن اسد خواست کیه؟ اسراییل
    کی یسود میبره؟اسراییل
    از سود بردن اسراییل کی ضرر میکنه؟ منطقه ...در راسش ایران.....
    2*2=4 برات گفتم
    یاحق:)
    رفتن اسد درتکمیل خاورمیانه دمکراسی شده اول حکومت اوبامابود بدون سوریه ایران درمحاصره عرب ها و طرفداران غرب بجز بخش کوچک عراق است که بدنبال اسیا واحد میگردد

نظر

• کیان
      کاربر فعال
      • May 2012
      • 634

جناب مصطفی برعکس شما، من فکر میکنم هم تحلیل بورسی وهم تحلیل سیاسی جعفر خان حرف نداره.
      واقع بینانه وبدون تعصب
      علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 959

خوب جناب پرریسک هم امروز مثل همه ما ناراحت بوده یه چیزی گفته
        ایشون واقعا تحلیل هاش حرف نداره مخصوصا تو محاسبات خطوط حمایت و مقاومت
        ولی چاره ای نیست من که بارها گفته ام و بار دگر میگویم:
        تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و .. تو شرایط امروز بورس جوابگو نیست حالا بجای اون باید با چه نگاهی خرید و فروش کرد؟ جواب اینکه با فعلا نه بخریم نه بفروشیم فقط بشینیم و حرص بخوریم !
        البته با یک نگاه بلند مدت(5 ساله!) میشه امیدوار بود سرمایه ها بالانش شود حالا کو 5 سال دیگه
        آخرین ویرایش توسط تاران؛ 2012/06/26, 15:10.

نظر

• salehiar
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 331

سلام
          جعفر خوبی؟
          اسد بره کی بیاد؟
          کی یسود میبره؟اسراییل
          2*2=4 برات گفتم
          سلام اقای مصطفا.اولا خوب نیست وقتی ادم از نظر و تحلیل کسی راجعبه چیزی خوشش نمیاد بگه نظرت بدرد نمیخوره!!!پیشنهاد میکنم بجای واژه نامانوس بدرد نمیخوره از واژه (من با نظر شما اصلا موافق نیستم) استفاده کنید!!البته این فقط یه پیشنهاد هست!!
          ضمنا کشوری مثل سوریه یا چین یا روسیه تا الان به نظر من!!!اثبات کردن منفعتی برای ملت ایران ندارن.البته برای نظام دارن اونم با صرف هزینه زیاد ولی برای ملت....!
          البته دومی صرفا نظر منه و میتونه غلط باشه!!!ولی اولی پیشنهاد برای بجا اوردنه رسمه ادبه!!!
          آخرین ویرایش توسط salehiar؛ 2012/06/26, 15:21.

نظر

• mane1659
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 235

پررریسک جان در شرایط کنونی خرید دلار یا سکه کدوم را پیشنهاد میدهید ؟
            سوال دیسگه اینکه بازار آتی سکه را چگونه می بینید؟

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط amin68 پست شده است View Post
              اولا امکان نداره دوما ترکیه عددی نیست حتی اگه انگلیس هم پشتش باشه سوما تا ایران روسیه وچین مونده ترکیه با اف4میخواد سوریه رو بزنه ؟سوریه با دوتا موشک شیمیایی که خطرناک ترین صلاح های جهان هستش که اسراییل از آن میترسد نابود میکنه پس خواهش خودمون بازار رو خراب نکنیم ما که بالایی ها نیستیم که حقوق بگیریم واسه این کارا............
              در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
              من آرزوی قلبیم صلح و آرامش در دنیا برای همه از جمله مردم بی دفاع سوریه است ولی شواهد این را نشان می دهد بی دلیل هم نیست که چهار روز پشت سر هم شاخص یک درصد منفی میخوره سهامم را هم بی خیال شدم نخواهم فروخت حتی برای سالها اگر وضعیت درست نشه
              متاسفانه اگر این خبر درست باشد میشه گفت این جنگ قطعیت دارد

«دبکا فایل» مدعی شد:
              ورود نیروهای نظامی انگلیس به خاک سوریه
              گزارشهای تأیید نشده منابع انگلیسی، فرانسوی و ترکیهای حاکی از آن است که نیروهای عملیاتی ویژه انگلیس توانستهاند وارد خاک سوریه شوند و در همین حال، درگیریهای شدیدی در نزدیکی نهادهای حکومتی در دمشق روی داده است.
              کد خبر: ۲۵۳۹۳۵
              تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۱
              گزارشهای تأیید نشده منابع انگلیسی، فرانسوی و ترکیهای حاکی از آن است که نیروهای عملیاتی ویژه انگلیس توانستهاند وارد خاک سوریه شوند و در همین حال، درگیریهای شدیدی در نزدیکی نهادهای حکومتی در دمشق روی داده است.

به گزارش «تابناک»، پایگاه خبری «دبکا فایل»، وابسته به محافل امنیتی رژیم صهیونیستی به نقل از منابع فوق نوشته است که نیروهای عملیات ویژه انگلیس توانستهاند از مرز ترکیه تا عمق ۱۰ کیلومتری خاک سوریه نفوذ کنند. در همین حال، گزارشها از وقوع درگیریهای شدید در نزدیکی محوطه گارد ریاست جمهوری حکایت دارد.

البته منابع محلی تأکید کرده اند که درگیری های مذکور نه در داخل پایتخت، بلکه در مراکز دولتی خارج از دمشق رخ داده است.

همزمان با وقوع این تحولات، شبکههای تلویزیونی انگلیس و کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال پخش مصاحبههایی با افرادی هستند که آنها را سربازان اسیر گرفته شده توسط نیروهای شورشی سوریه معرفی میکنند. این افراد به مراکز نیروهای موسوم به «ارتش آزاد سوریه» در جنوب ترکیه منتقل شدهاند.

به نوشته دبکا فایل، این گزارشها هم راستا با تحولات یادشده پخش میشوند و نشان دهنده این هستند که احتمالاً یک اقدام نظامی اساسی و هماهنگ در سوریه به جریان افتاده است. این امر همچنین میتواند بیانگر آغاز مداخله نظامی غرب علیه دولت اسد باشد.

برآوردها حاکی از آن است که در صورت درستی این خبر، ورود نظامیان انگلیسی به سوریه به منظور استقرار نخستین محوطه موسوم به «منطقه امن» در طول مرز سوریه ـ ترکیه، صورت میگیرد. تشکیل این منطقه میتواند مقدمهای برای ورود بیشتر نیروهای غربی و استقرار مناطق جدید در سوریه باشد.

منابع نظامی اسرائیلی بر این باورند، پس از انجام این موارد، اقدامات بعدی به واکنشهای سوریه، روسیه، ایران و حزب الله به این حملات مقدماتی وابسته خواهد بود.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                متاسفانه اگر این خبر درست باشد میشه گفت این جنگ قطعیت دارد

«دبکا فایل» مدعی شد:
                ورود نیروهای نظامی انگلیس به خاک سوریه
                .....

احتمالا این خبر هم از فارس در اومده!!!!! خبر جعلی هست ، الان اخبار bbc را کامل گوش دادم هیچ اشاره ای به چنین خبری نداشت. برعکس در تفسیر اخبار گفت ناتو صرفا با اشاره به بند 4 قطعنامه سوریه را محکوم کرده و از به کاربردن بند 5 که گزینه نظامی است خودداری کرده و صراحتا اعلام کرده تمایلی به برخورد نظامی با سوریه ندارد.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

البته من فکر میکنم برداشتن بشار اسد حتمیه اما جنگ با ایران از محالاته حداقل تو این برهه زمانی بنظر من تمام این رجز خونیهای ایران و آمریکا که البته به تحریک آمریکاییها انجام میشه برای ترسوندن کشورهای عربی مثل عربستان.امارات.بحرین.قطرو..... از ایرانه تا بتونند تو این وضعیت بد اقتصادیشون کارخونه های ساخت سلاحهای جنگیشون 3شیفت کار کنه و تا الان هم کاملا موفق بودن اما سوریه برای این کشورهای عربی هیچ ترسی نداره فقط با برداشتن بشاراسد حلقه اتصال ایران با حزب الله تقریبا قطع میشه و تا حد زیادی خیال اسرائیل راحت میشه اما وجود ایران با این نظام جز سود برای آمریکا و اروپا چیز ذیگری نداره .یادمه چندین سال پبش صحبتهای از طرف آمریکاییها بگوش میرسید که بیشتر منابع نفتی کره زمین تو کشورهایه که هیچ نفعی برای جامعه جهانی نداره و با این ثروتهای باد آورده که حق همه جوامعه عده ای با این ثروت به خوش گذرانی و ریخت و پاشهای آنچنانی می پردازن اما با واکنش سران این کشورها مواجه شدن و در نهایت با یک برنامه ریزی حساب شده انقلاب ایران شکل گرفت و بقول معروف یه لولو در جوار این عربهای خوش گذرون گذاشتن و با نقشه حساب شده پول نفت با فروش سلاحهای مختلف سرازیر شد به آمریکا و اروپا و همه از بغلش سود بردن بنابر این ایران بهترین مهره برای آمریکا و اروپاست چرا باید این نظامو ساقط کنن فقط هر از چند گاهی با تحریک ایران به این عربهای بی مصرف یادآوری میکنند که حواستون باشه این لولوعه هنوز هست و روز به روز قوی تر میشه و اونها هم سفارشاتشون بیشتر اما سوریه هیچ نفعی براشون نداره فقط خوابو به اسرائیلیها حروم کرده و برای آرامش اسرائیل هم که شده بشارجون باید بره و حزب الله هم اتوماتیک مثل یه بچه آدم میشینه سرجاش فقط این ملت واقعا مضلوم ایرانه که دارن خورد و له میشن زیر این فشارها و قشر خواص هم در حال اختلاسهای میلیاردی فقط خدا میتونه بداد این ملت برسه که اونم بخاطر ناشکری ما ایرانیها در 30 سال پیش فعلا داره ماهارو تنبیه میکنه به امید روزی که خداوند ماهارو ببخشه و نظری به ما بندازه.

نظر

• hasa
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 724

فکر کنم در این شرایط بهتره با سوریه جنگ کنن به نفع ما هستش وگرنه وضع ما فرسایشی خواهد بود فکر کنم ایران هم بدش نمیاد جنگ بشه چرا که سوریه هم قدرت نظامی اش از ایران قویتره.
                    قانون ماندن همیشگی در بورس:
                    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                    6- صبور بودن.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

سلام
                      جعفر خوبی؟
                      اسد بره کی بیاد؟
                      کی یسود میبره؟اسراییل
                      2*2=4 برات گفتم
                      با سلام..
                      مصطفی جون تحلیل های سیاسیم چون به مذاق شما خوش نمیاد شاید به درد نمی خوره...

وگرنه با همین تحلیل های سیاسی الان چند ساله نظرم اینه که کشور داره به سمت بحران میره ...رو همین تحلیل ها بود رو 540 سکه پیش خرید کردیم ..رو 600 مجدد خرید کردیم...منتظر 650 بودیم که نیومد...

رو همین تحلیل ها بود سال قبل گفتیم گروه خودرو نابود میشه واینطور پیش بره سال بعد کل اقتصاد...

رو همین تحلیل ها بود گفتیم ایران غرب هیچ امتیازی به ایران نمیده که نداد .....

در مورد سوریه هم نظر شماست که کار اسرائیل هست ..مثل صدا وسیما که مردم سوریه رو تروریست میخونه مردم بحرین رو انقلابی...

برام مهم نیست رفتن اسد به نفع کیه یا به ضرر کیه ...من به اون مردم سوریه فکر می کنم ..

در ضمن رفتن اسد هیچ ضرری برا مردم ایران نداره ولی برا حکومت بله ضرر داره...

به امید نابودی هر چه زودتر بشار ورویسه وچین هر چی کشور کمونیستی هست...

در ضمن جام زهر اول نوشیده شد...برگشت هاشمی به نماز جمعه.....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                        پررریسک جان در شرایط کنونی خرید دلار یا سکه کدوم را پیشنهاد میدهید ؟
                        سوال دیسگه اینکه بازار آتی سکه را چگونه می بینید؟
                        من سکه رو ترجیح میدم...
                        البته رو 670 هم گفته شد هر افتی فرصت خریده ..

در بازار اتی تا حالا کار نکردم ....میگن ریسکش خیلی بالاست ..

نظر

• يگانه
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 616

وقتی به فرق دولت خاتمی و احمدی نزاد فکر میکنم و مقایسه میکنم گریم میگیره

چقدر مردم نالایقی بودیم و هستیم

تفاوت میان ماه من تا ماه گردون

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                            البته نظر شما محترم ولی بنده اصلا راضی نیستم برای مردم یک کشور دیگه که به هر حال سالها راحتتر از ما بودند و عربند تاوانی بدهم خودشان بدهند ازاد شوند به ما چه اگر هم تاوانی راضی بشم برای کشور خودم و مردم خودم تنها حاضرم بدهم
                            15000 هزار کشته تاوان کمی هست...درود بر غیرت وشرف مردانگی این مردم..

شما دارید تاوان سیاستها غلط همان کسانی را میدهید که انتخاب کرده اید ومردم سوریه هم دارن تاوان حمایت همین ها از بشار رو میدن ...فعلا اونها دارن به اتیش ما میسوزن نه ما..

اگر حمایت های روسیه چین ایران نبود ..خیلی وقت قبل مردم سوریه طعم ازادی رو چشیده بودن..

در ضمن هر انچه برای خود نمی پسندی برا دیگران هم نپسند...مثلا ما مسلمان هستیم...

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              15000 هزار کشته تاوان کمی هست...درود بر غیرت وشرف مردانگی این مردم..

شما دارید تاوان سیاستها غلط همان کسانی را میدهید که انتخاب کرده اید ومردم سوریه هم دارن تاوان حمایت همین ها از بشار رو میدن ...فعلا اونها دارن به اتیش ما میسوزن نه ما..

اگر حمایت های روسیه چین ایران نبود ..خیلی وقت قبل مردم سوریه طعم ازادی رو چشیده بودن..

در ضمن هر انچه برای خود نمی پسندی برا دیگران هم نپسند...مثلا ما مسلمان هستیم...
                              جعفر جان برانداز شدن بشار یه صحبته و طعم آزادی یه صحبت دیگه.
                              این بهار عربی 30 یا 40 سال وقت میخواد که واقعا دموکرات بشه.
                              الان مصرو ببین دقیقا حالت انقلاب ما رو داره(گروههای اسلام خواه دارن به حاکمیت میرسن و خدا میدونه چی به سرشون میاد)
                              لیبی هم مثلا از شر قذافی راحت شد ولی آیا طعم آزادی رو چشید؟ چرا دیگه تلویزیون ایران از لیبی چیزی نمیگه؟ چون هنوز هم درگیر جنگ داخلیه.

از نظر من این قصه سر دراز داره و بوجود آمدن حکومت مردم سالار توی این کشورا محاله.
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                جعفر جان برانداز شدن بشار یه صحبته و طعم آزادی یه صحبت دیگه.
                                این بهار عربی 30 یا 40 سال وقت میخواد که واقعا دموکرات بشه.
                                الان مصرو ببین دقیقا حالت انقلاب ما رو داره(گروههای اسلام خواه دارن به حاکمیت میرسن و خدا میدونه چی به سرشون میاد)
                                لیبی هم مثلا از شر قذافی راحت شد ولی آیا طعم آزادی رو چشید؟ چرا دیگه تلویزیون ایران از لیبی چیزی نمیگه؟ چون هنوز هم درگیر جنگ داخلیه.

از نظر من این قصه سر دراز داره و بوجود آمدن حکومت مردم سالار توی این کشورا محاله.
                                ولی من به شما قول میدم همه اینها پیشرفت می کنند...شک ندارم ودر این ایمان دارم...

چون الگوی اینها ایران نیست .....زیاد به صدا وسیما اهمیت ندید...کلا توهم میزنه..
                                ساعت 14 اخبار داشت از بدبختی مردم روم می گفت ..گزارش طوری بود بدبختی خودمون یادم رفت ودلم به حال اونا سوخت...

وقتی حزب اسلام گرا تو ترکیه سر کار اومد ...ایران سر از پا نمی شناخت ...ولی حالا ببین اردوغان چه کرد ...

الان عهد بوق نیست عصر ارتباطات هست ...بچه 5 ساله هم میدونه چی خوبه چه بد...به شعور ملت ها احترام بزاریم...

به درست غلط بودن انقلاب ها کاری نداریم ولی به شعور مردم این کشورها احترام می زارم ومطمئن هستم الان مردم همه کشورها چشم کوششن باز شده میدونن به چه سمتی برن...

زمان مشخص خواهد کرد ..فقط فقط صبر...

نظر

در حال کار...
                                X